فیفا هیچوقت اون روانی و نرمی پی اس رو نداشته چون موقع بازی اگه توجه کرده باشین دوربین بازی خیلی خشکه یه جورایی بد حرکت میکنه.![]()
فیفا هیچوقت اون روانی و نرمی پی اس رو نداشته چون موقع بازی اگه توجه کرده باشین دوربین بازی خیلی خشکه یه جورایی بد حرکت میکنه.![]()
زمین های پی اس یا مثل پی اس ده تیره میشه یا مثل پی اس یازده زرد اصلا رنگ چمن طبیعی نیست خدا کنه این مشکل بشه .
به نظر من هر بازي سليقه اي هست ولي هر سال بايد هر دوي اين بازي ها رو تست كرد ، با چندتا عكس و تريلر نميشه نظر داد تا خود آدم بازي رو تست نكنه نظر دادن در موردش اشتباهه. من هم نظر شمارو دارم ايشااله كه 2012 اين مشكلات نباشه،چون من هم تا پارسال pesي بودم و نميخوام امسال هم بيخيالش شم.
من اصلا دوست ندارم بحث كنم خودمم داره فقط و فقط fifa11 بازي ميكنم اما داور و اوانتاژهاي فيفا ادم رو پير ميكنه چه برسه رو مخ
شما هم داری کم لطفی میکنی دیگه.
کجا بازی که 10 تا استادیوم داره با فیفا برابره؟!!! (حساب کن داری لیگ بازی میکنی همه بازی ها توی یه ورزشگاهه!!!)
یا نمیدونم اون چه مسترلیگی هست که تیم های لیگ دست دو از کشورهای دیگه هستن؟!!!
ضعف های پایه ای داره یکی دوتا نیست که بشه گفت تو این زمینه فیفا تو ان زمینه ساکر
-------------
در باره سلیقه:
یه چیزی سلیقه هست یه چیزی واقعیت.
یکی میتونه بگه من فلان ماشین رو بیشتر از اون یکی دوست دارم،ولی نمیتونه بگه چون من این ماشین رو دوست دارم پس از اتومبیلهای F1 هم سریع تره!!!
Last edited by Big-Boss; 21-08-2011 at 16:12.
سلام
به نظر من يكي از مشكلات pes 11 اين بود كه نميشد تعداد بازيكناي ديوار دفاعي رو كم كرد(يا شايدم من بلد نيستم اين كارو بكنم) و فقط ميشد زياد كرد كه البته فكر كنم تو نسخه pes 9 يا pes10 ميشد اين كارو كرد مثلا بيشتر جاهايي كه نياز به ديوار دفاعي نيست چنتا بازيكن ديوار دفاعي هستن كه باعث ميشه بقيه جاهاي زمين بيخودي خالي بمونه كه من اميدوارم تو نسخه pes 12 اين مشكل رفع شده باشهكسي از اين موضوع خبر داره تو نسخه جديد(البته نكته ريزي است كه فكر ميكنم بعد از اومدن بازي معلوم بشه)
و یک مشکل دیگه این بود که موقع نزدیک شدن به دروازه دوربین کج میشد که بهتره حل بشه...ولی بازم .... بهتره.
این 2 تا مشکل حل بشه،دیگه همه چی حله ؟ دیگه این بازی میشه 20 ؟!؟!؟!؟!؟!؟!؟
فق همينا نيست كه ...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)