تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 28 از 42 اولاول ... 1824252627282930313238 ... آخرآخر
نمايش نتايج 271 به 280 از 417

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی Liverpool F.C | قرمزهای آنفیلد

Super Moderator Stream's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Wolf Trap

پيش فرض

آره اتفاقا خیلی هم خوب بازی کردیم و با اومدن جرارد هم تیم زمین تا آسمون عوض شد!
    +

FA مدارک کامل درباره محرومیت سوارز رو منتشر کرده (که بسیار بسیار خنده دار بود). لپ کلام:

"We found that Mr Evra's account was probably what happened."

تو هیچ دادگاهی ندیدیم بر اساس اینکه یکی شاید درست بگه یکی دیگه رو محروم کنن. این بدون شک یکی از شرم آور ترین تصمیمات FA در تاریخش بود که 115 صفحه درباره اما و اگر صحبت کنه و نهایتا یکی رو بدون مدرک محروم کنه.. چند شخص نزدیک به باشگاه گفتن باشگاه اعتراض می کنه و در صورت عدم رسیدگی مناسب از طرف FA کیس رو به Court of Arbitration سویس و دادگاه های رسمی می بره. این هم از اون جمله های جالب:

Mr Suarez was not as impressive a witness as Mr Evra

جناب بالوتلی () هم دوباره حمایتش رو از سوارز اعلام کرده:

Suarez was found guilty despite the lack of any evidence other than the word of Patrice Evra

2. 5 کاربر از Stream بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن هنر هفتم بردیا's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

تعداد بازیهای تاتنهام همیشه منو اذیت میکنه دائم دو بازی عقبه کی این دو بازی رو انجام میده ببینیم چقدر امتیاز باهاش فاصله داریم
    تاتنهام یه بازی الان کمتر داره
    دیشب که مساوی کردش با سوانسا.
    امیدوارم تاتنهام و لیورپول امسال دوباره بیان جزو 4تا هرچند آرسنال هم خیلی حیفه.
    آبراموویچ هم تازه دستش میاد که چه گندی زد با اخراج کارلتو.

4. این کاربر از بردیا بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Super Moderator Ezel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

.
    نوستالژیک :

ژرار اوولیه: دوران من به عنوان مربی به پایان رسیده است

سایت گل- ژرار اوولیه، سرمربی سابق لیورپول و تیم ملی فرانسه اعلام کرد قصد ندارد بار دیگر به دنیای مربیگری برگردد.

این مربی 64 ساله به دلیل بیماری قلبی در ژوئن گذشته با توافق دو طرفه از استون ویلا جدا شد.

او که امروز در ورزشگاه الدترافورد حضور داشت تا بازی منچستریونایتد مقابل بلکبرن را از نزدیک تماشا کند، در پاسخ به اینکه آیا دوست دارد مانند سر الکس تا 70 سالگی مربیگری کند، گفت:" مطمئنا دیگر برای من چنین امکانی وجود ندارد. دوران من به عنوان مربی تمام شده است. این شغل برای افراد 50 سال به بالا به سلامتی آسیب می رساند."

اوولیه در دوران 38 ساله مربیگری اش کارنامه موفقی در لیورپول، لیون و پاری سن ژرمن داشت. او همچنین برای دو سال هدایت تیم ملی فرانسه برعهده داشت اما بعد از ناکامی در رسیدن به جام جهانی 1994 از کار برکنار شد.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

6. 6 کاربر از Ezel بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Wolf Trap

پيش فرض

بازی امروز با من سیتی یکی از مهمترین بازیهای فصل خواهد بود و این سه امتیاز خارج از خانه می تونه برامون بسیار بسیار با ارزش باشه. بازی ساعت 8pm GMT خواهد بود و محروم یا مصدوم خاصی هم نداریم و جرارد هم کاملا آماده است در ترکیب اصلی قرار بگیره. من سیتی به خاطر باخت به ساندرلند و رسیدن یونایتد در صدر جدول بهشون با تموم وجود برای برد بازی می کنه ولی باز هم ما می تونیم از کم تجربگیشون استفاده کنیم. ترکیب فکر می کنم به این شکل باشه:

Reina
    Johnson - Skrtel - Agger - Enrique
    Spearing - Adam
    Henderson - Gerard - Bellamy
    Suarez

به امید بازی خوب و سه امتیاز که به رتبه پنجم میایم و فقط با تفاضل گل از چلسی (4) عقب تر خواهیم بود.
    پ.ن. آرسنال هم که از فولام باخت که به نفع ماست

8. 3 کاربر از Stream بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز گرافيكار's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

اعتماد بنفسمون یکم زیاد نشده

من فکر میکنم در نهایت یه مساوی هم بگیریم خوبه هر چند واقعا در توانمون هست که ببریم
    اگه ببریم که تا صبح باید بیدار بمونیم و...
    ولی اگر بتونیم مساوی هم بگیریم یعنی حفظ فاصله با یکی از صدرنشینها در خونه خودش در واقعا دو امتیاز خونگی رو از چنگ یکی از صدرنشینا بیرون کشیدیم

من فکر میکنم اگر پرس وحشتناکمون رو خوب اجرا کنیم سیتی تمرکز کافی برای حمله کردن نداشته باشه
    فکر میکنم نیمه اول تیم برنده رو مشخص کنه چون اگر سیتی گل اولرو بزنه خیلی سخته بازی رو برگردونیم و توی ضد حملات خیلی اذیت میشیم ولی اگر ما گل اول رو بزنیم واقعا در توان و شخصیت سیتی نمیبینم که بتونه جبران کنه
    از همین حالا انگشتای پام یخ کردن

10. 2 کاربر از گرافيكار بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن تلویزیون و رادیو shahab_f's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005

پيش فرض

بازی میشه ساعت 11:30 به وقت تهران و ظاهرا قراره از TV پخش بشه. (گوش شیطون کر)

12. 2 کاربر از shahab_f بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Wolf Trap

پيش فرض

اعتماد بنفسمون یکم زیاد نشده

من فکر میکنم در نهایت یه مساوی هم بگیریم خوبه هر چند واقعا در توانمون هست که ببریم
    اگه ببریم که تا صبح باید بیدار بمونیم و...
    ولی اگر بتونیم مساوی هم بگیریم یعنی حفظ فاصله با یکی از صدرنشینها در خونه خودش در واقعا دو امتیاز خونگی رو از چنگ یکی از صدرنشینا بیرون کشیدیم

من فکر میکنم اگر پرس وحشتناکمون رو خوب اجرا کنیم سیتی تمرکز کافی برای حمله کردن نداشته باشه
    فکر میکنم نیمه اول تیم برنده رو مشخص کنه چون اگر سیتی گل اولرو بزنه خیلی سخته بازی رو برگردونیم و توی ضد حملات خیلی اذیت میشیم ولی اگر ما گل اول رو بزنیم واقعا در توان و شخصیت سیتی نمیبینم که بتونه جبران کنه
    از همین حالا انگشتای پام یخ کردن
    امید داشتن که بد نیست
    تازه تیم خوب بازی می کنه و اگه فقط نصف توپهایی که تا حالا به تیر زدیم رو گل کرده بودیم الان 10 امتیاز بیشتر داریم و برای قهرمانی می جنگیدیم. اگه از فرصت ها خوب استفاده کنیم و خوب پرس کنیم و اسپیرینگ هم خوب داوید سیلوا رو فلج کنه شانس برد داریم. البته سیتی زخم خورده است و بسیار خطرناک!

14. 2 کاربر از Stream بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Wolf Trap

پيش فرض

سوارز اعلام کرد به تصمیم FA اعتراض نخواهد کرد و محرومیتش از امروز شروع میشه.. اولین بازی سوارز بازی برگشت با تاتنهام خواهد بود و به بازی با یونایتد هم می رسه. این هم یه لینک که می تونید از لینک هاش بازی امشب رو ببینید:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    ترکیب سیتی:
    Hart; Richards, Kompany, K.Toure, Clichy; Barry, Y.Toure, Milner; Silva, Aguero, Dzeko

ترکیب ما:
    Reina, Enrique, Johnson, Skrtel, Agger,Spearing, Adam, Downing, Henderson, Kuyt, Carroll.
    Subs: Doni, Gerrard, Maxi, Carragher, Shelvey, Kelly, Bellamy

باز هم جرارد روی نیمکت.

16. این کاربر از Stream بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز گرافيكار's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

در اینکه ما بد بودیم هیچ شکی نیست و البته فوق العاده بی دقت اما اگر سیتی به اندازه یک گل بازی میکرد اینقدر این باخت ناراحت کننده نبود
    من واقعا موندم سیتی چجوری این بازی رو برد؟

نیمه اول که واقعا برای دلخوشی طرفدارای خودشونم که شده دو تا پاسکاری وسط میدون نداشتن
    فقط یه گل میخواستن که به ساده ترین شکل رینا بهشون هدیه کرد و نیمه دوم هم که چون توی دفاع اوضاع چندان خوبی نداشتن و نیمه اول خوب نبودن جمع شدن و ترجیح دادن بازی رو ببندن

بدشانسی دقیقا اونجا بود که به محض اخراج بازیکن سیتی و امیدوار شدنمون توپ رو خیلی بچگانه توی حمله از دست دادیم و یه پنالتی دادیم که اگر خطا بود خطای بیموردی بود اما واقعا من هر چقدر دقت کردم برخوردی ندیدم

اما خودمونم خیلی بد بودیم خیلی از زمان بازی رو بدون جهت صرف سانتر کردیم اونم برای کسی که اصلا تحرک نداشت
    نمیدونم بلیمی چرا بازی نکرد اما واقعا نبودش در نیمه اول باعث شد اصلا فشاری به دفاع سیتی نیاد

در روزی که مانچینی به یه نصف گل هم راضی بود خودمون سه گل دستی دستی تقدیمشون کردیم

شدیدا به مهاجم احتیاج داریم نیمه اول اگر اون تک به تک رو گل میکردیم به راحتی این سیتی رو میبردیم

سوارز اعلام کرد به تصمیم FA اعتراض نخواهد کرد و محرومیتش از امروز شروع میشه
    من فکر میکنم این عدم اعتراض تصمیم داگلیش باشه و این رو یک تنبیه برای اصلاح رفتار سوارز در نظر گرفته باشه

18. 2 کاربر از گرافيكار بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال arash volvo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2011
    محل سكونت
    ما زندگی نمی کنیم نفس می کشیم

پيش فرض

دیگه داره ببخشید حالم به هم میخوره از این بدشانسی تیم واقعا نمیدونم چی بگم، تو این بازی حتی یک گل هم نزدیم و من سیتی هم هر چی توپ اورد گل شد، اون از کرول بی خاصیت که حتی هد هم نمی تونست بزنه و اونم از رینا که دیگه نیاز به توضیح نداره هنوزم باورم نمیشه که من سیتی 3 تا زد ولی ما با 17 تا موقعیت گل حتی یه گل هم نزدیم انگار همه ی زمین و زمان دست به دست هم دادن تا این بازی هم مثل همیشه بدشانسی بیاریم "هوای بارونی - محرومیت سوارز - تعداد توپ هایی که به تیر زدیم و ..." همه و همه دست به دست هم دادن تا این تیم هیچوقت موفق نباشه، دلم خیلی پره اصن اعصاب نوشتن رو ندارم...
    تازه نزدیک بود گل چهارم رو هم بخوریم که توپ به تیر خورد انگاری فقط توپ میخواست بره تو دروازه ی ما. ماکسی هم دو تا موقعیت عالی رو نزد یعنی میشه یه تیم 17 تا موقعیت گل داشته باشه و حتی 1 گل هم نزنه!!!
    والا من از موقعی که یادمه همش این تیم بدشانسی اورده.امیدوارم فقط امیدوارم یه روزی بالاخره این تیم به روزای اوجش برگرده...

ببخشید که زیادی حرف زدم

20. 3 کاربر از arash volvo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •