دوست عزیز این فایل شما هم مثل تمام کسانی که گذاشته بودند فقط یک فایل رو اکسترکت میکنه
اگر ممکنه زیپ نشده این 2 فایل رو یه جا آپ کنید
SKIDROW.dll
BINKW32.dll
خواهشا اگر دوستان دیگه هم میتونند این زحمت رو بکشند
از همگی ممنون
دوست عزیز این فایل شما هم مثل تمام کسانی که گذاشته بودند فقط یک فایل رو اکسترکت میکنه
اگر ممکنه زیپ نشده این 2 فایل رو یه جا آپ کنید
SKIDROW.dll
BINKW32.dll
خواهشا اگر دوستان دیگه هم میتونند این زحمت رو بکشند
از همگی ممنون
منوهای قبل مسابقه که تنظیمات خودرو رو بهت میده یکی از منوها مال لول سختی و آسونی بازیه
که گزینه ادونس رو بزنی میتونی line Dy...رو آف کنی خط راهنما پاک میشه بقیه هم مال فرمونو و ترمزو و....هست البته من همه رو آفیدم بعد دیدم سخته ماشینه اینو رو اونور میره (تو خاکی)خودبخود برگردونیدم
(لازم به ذکره که اول بازی"پروفایل" بهت میده "درجه سختی رو" و اگه خواستی دوباره تغییرش بدی همین راه بالارو برو)
Last edited by Amir 3d; 09-06-2011 at 13:49.
داشتم درایو c رو نگاه میکردم دیدم تقریبا 2g پرتر از روز چند روز پیشه رفتم گشتم دیدم این فولدر که مربوط به dirt 3 هست تقریبا 1.8g جا گرفته برید تو این مسیر و اون پوشه رو خالی کنید مربوط به ریپلی ها هست
C:\Documents and Settings\All Users\Application Data\Codemasters\DiRT3\DataCache\....\replay
تو رو خدا یکی طریقه دو نفره کردن بازی رو بگه !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!![]()
من گیم پدم از همین معمولی 10 تومنی هاستودرایورش رو از کجا بیارم،چیزی همرلاش نبود !
اگه usb باشه که دیگه درایور نداره اگر هم داشته باشه واسه شوکش هست
دیشب بازی رو برای Xbox 360 هم گرفتم و تستی زدم
اولین چیزی که میزد تو ذوق نداشتن vsync بود که به خصوص تو منو های کاملا گرافیکی بازی شدیدا tearing ایجاد میکرد
این به کنار , با وجود نداشتن Vsync فریم کم بود تو منو ها و کاملا مشهو بود که کند میشد
شاید هم به خاطر این بود که نسخه pc رو 60 فریم اجرا میکردم و این 29 یا 30 فریم کنسولی اینقدر واضح و مشهود بوذ برام
حتی داخل بازی هم این محدوده فریم کاملا برای من حس میشد
در عین این که reflection ها و lighting ها مقداری کمتر از PC بود
نسخه که شما داری مشکل Load ممکنه داشته باشه
چون برای من بین 15 تا 17 ثانیه میکشه load کردن مراحل اونم با اخرین تنظیمات
مساله اینه که با هر بار وارد شدن به بازی این فایل باز هم ایجاد میشه![]()
من نصب کردم ولی ارور openal32.dll رو میده اون رو هم دانلود کردم گذاشتم توی system32 ولی بازم ارور میده حالا این ارور میده.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خواهش می کنم کمکم کنید. من منتظرم.
با تشکر
حمید
سلام دوستان ...
من میخوام سیو های کامپیوترم رو به لب تاپ انتقال بدم
سیو های بازی رو انتقال دادم ...
حتی وارد local هم شدم و کل xlive رو هم انتقال دادم ... اما بازم موقع لود شدن سیو ها ارور میده
کسی میدونه محل دقیق هر فایل سیو این بازی کجاست > ؟ یا کسی این کار رو کرده قبلا >
دوستان کسی واسه این مشکل راه حلی سراغ نداره ؟
البته به جز تست یه نسخه دیگه از بازی !
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)