تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 28 از 280 اولاول ... 182425262728293031323878128 ... آخرآخر
نمايش نتايج 271 به 280 از 2800

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی پرسپولیس تهران | ارتش سرخ

حـــــرفـه ای Mohammad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2004

پيش فرض

با حرفی که فرضا استیلی زده یاد شعارهای تبلیغاتی کاندید ها میافتم !

تا زمانی که ثبات تویه تیم نباشه اگر موفقیتی هم باشه مقطعی خواهد بود . امیدوارم هر معادله ای قرار رقم بخوره در نهایت به نفع تیم باشه و موفقیتش رو رقم بزنه .

2. 9 کاربر از Mohammad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Scientific Moderator farshidshd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    ๑۩۞۩๑̴

پيش فرض

با حرفی که فرضا استیلی زده یاد شعارهای تبلیغاتی کاندید ها میافتم !

تا زمانی که ثبات تویه تیم نباشه اگر موفقیتی هم باشه مقطعی خواهد بود . امیدوارم هر معادله ای قرار رقم بخوره در نهایت به نفع تیم باشه و موفقیتش رو رقم بزنه .
    ما هوادارا ، موفقیت تیم به هر قیمتی رو نمیخوایم

موفقیت به چه قیمتی آخه

4. 3 کاربر از farshidshd بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

R e b i r t h Kurosh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    همون جا ! :دی

پيش فرض

نمی‌دونم چرا حس خوبی نسبت به اومدن استیلی ندارم !
    اسمش رو می‌شنوم یاد باند بازی و دار و دسته می‌افتم !! یاد توانایی فنی پایین، یاد مظلوم‌نمایی ...
    نمی‌دونم چرا حس می‌کنم کسی که هر روز از آرزوش واسه نشستن روی نیمکت پرسپولیس بگه، کسی که حسرت مربی‌گری در پرسپولیس رو بکشه، و کسی که آرزو به دل مونده باشه، به درد تیممون نمی‌خوره !!
    پرسپولیس قرار نیست آدما رو به آرزوهاشون برسونه !! اونا قراره آرزوی هوادارا رو برآورده کنن ...

6. 3 کاربر از Kurosh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز گرافيكار's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

من بدون تعارف ميگم استيلي رو دوست دارم
    نميشه دوستش نداشت كلي خاطره باهاش داريم
    اما فكر ميكنم استيلي هم مثل همه آدما دنبال منافع و پيشرفت خودشه. از نظر من اين اصلا اشكالي نداره فقط نگران اينم كه افراد سياسي به خاطر نوع ديدگاهشون و نگاه تماميت خواهشون به مسائل تحمل اين رو دارن كه موفقيت استيلي رو ببينن تحمل شنيدن تشويق شدن استيلي رو دارن؟
    شايد خيلي از دوستان از پستهاي اخير من به ويژه بعد از درگيري بين كاشاني و دايي اين طور برداشت كردن كه من طرفدار دايي هستم
    خداييش اينجوري نيست اصلا كمتر پيش مياد يه خوزستاني طرفدار دايي باشه
    من فقط دلم ميخواست يه مربي بعد از مدتها در اين تيم به ثبات برسه كه كسب دو قهرماني ميشد بهانه اي باشه براي حمايت از دايي چي ميشد حتي اگر فصل بعد رو هم ميبازيم به يه نفر فرصت ميداديم توي پرسپوليس حتي اگر شده با آزمون و خطا اشتباهات و اشكالات خودش رو رفع كنه
    تا كي بايد آخر فصل كه ميشه دنبال مربي بود و بدنسازي رو با تاخير شروع كرد؟
    هرچقدر هم بخوايم نسبت به اين فوتبال بيتفاوت باشيم به محض اينكه يه تيم ايراني مثلا در مقابل يه تيم عربستاني قرار ميگيره ناخودآگاه همه چيز يادمون ميره و پاي بازي شروع ميكنيم به حرص خودن
    چرا اينقدر فرصت سوزي داره براي اين فوتبال و مديراش و مخاطباش عادي ميشه؟
    رئال اونهمه خرج ميكنه فقط يه جام حذفي ميبره اما از مورينيو حمايت ميشه و حتي افرادي كه مزاحمشن از باشگاه اخراج ميشن حتي اگر اون شخص جزء اساطير باشگاه باشه مثل والدانو
    اما اينجا وقتي جام حذفي رو ميبري به خاطر حمايت از يه ليدر بايد با مدير تيم درگير بشي و آخر سر هم بزاري بري
    استيلي هم بياد براي فقط يك سال كه چي؟آخرش؟

يه نكته حالا كه قراره مربي جديد بيارن (البته در ايران هيچي مشخص نميشه ، نه تنها تا روزي كه قرارداد بسته ميشه بلكه حتي چند روزي بعد از قرارداد هم نميشه قطعا از چيزي حرف زد)
    يه چيز خيلي منو متعجب ميكنه اونم اينه كه كسي توي كميته فنيه كه خيلي بيشتر از اين سه گزينه ميتونه مشكلات فني پرسپوليس خصوصا در بخش دفاعي رو حل كنه اما از اون برنامه نميخوان جالبه
    ذوالفقارنسب توي ايران يه مربيه صاحب سبكه چرا با اين مربي مذاكره نميشه؟
    نميدونم شايد هم خودش نميخواد كه البته بعيد ميدونم

8. 6 کاربر از گرافيكار بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز alone_boy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    کرمانشاه - پاوه

پيش فرض

کاری به سرمربی جدید ندارم فقط امیدوارم اونی که سرمربی میشه شعور فوتبالی بالایی داشته باشه و این هوادارا رو درک کنه!
    فوتبال قشنگی ارائه بده،نتایج خوبی بگیره،هوادارا رو راضی نگه داره و از همه مهمتر بازیکنای خوبی به خدمت بگیره!
    از نظر خودم بهترین گزینه های سرمربیگری پیروزی بوناچیچ و مجید جلالی بودن(نظر شخصی)ولی حالا که هر دو تیم دارن کس دیگه ای جز استیلی و درخشان باقی نمیمونه
    فقط خدا کنه سریعتر این سرمربی جدید مشخص بشه و بریم سراغ خرید بازیکن
    تراکتورسازی بهترین ها رو تا الان خریده
    قلعه نویی هر جا میره انگاری یه باند داره که باهاش به اون تیم میرن . . .!

10. 4 کاربر از alone_boy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال manreza71's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

شايد خيلي از دوستان از پستهاي اخير من به ويژه بعد از درگيري بين كاشاني و دايي اين طور برداشت كردن كه من طرفدار دايي هستم
    پست های شما تو تموم ارشیو اینو نشون میده
    من فقط دلم ميخواست يه مربي بعد از مدتها در اين تيم به ثبات برسه كه كسب دو قهرماني ميشد
    شما طوری میگید دو قهرمانی انگار قهرمان لیگ یا اسیا شده؟؟ اره دایی با پرسپولیس دوبار قهرمان شد کاری نداریم چطور ( دور اول که برق ورزگاه ازادی رو بردن واخر بازی ضیا اذری مسئول ورزشگاه ازادی بغل دایی پرید دور دوم هم که تو بازی با فولاد پنالتی فولاد گرفته نشد ) حالا سوال اینه اعتبار جام حذفی با لیگ یکی هست ؟؟ نه تو ایران بلکه تو تموم دنیا؟؟
    جام حذفی فقط بلیطی برای حضور در اُیا هست که اگه تیم بره بین چهار تیم چهارم بشه همون بهتر نره وابروی تاریخ پرسپولیس رو نبره ... اما شما چرا در این موارد بحث نمیکینید
    - 5 باخت پیایپ که در تاریخ باشگاه بی سابقه بوده

2-شکست سنگین خانگی بعد از 40 سال در ازادی در برابر صبا و سپاهان 4-1

3- باخت به تراکتور بعد از 17 سال

4- واگذاری دربی رفت و برگشت به استقلال در یک فصل

5- کسب 10 باخت تو یه فصل که اگه میشه 11 منحصراً در اختیار دایی بود

6- چهارم شدن تو گروه در بازیهای باشگاهی اسیا

7- نابود کردن تیم ملی و کسب 6 امتیاز از 5 بازی
    رئال اونهمه خرج ميكنه فقط يه جام حذفي ميبره اما از مورينيو حمايت ميشه و حتي افرادي كه مزاحمشن از باشگاه اخراج ميشن حتي اگر اون شخص جزء اساطير باشگاه باشه مثل والدانو
    عزیز چرا مردم رو به بیراهه میکشی
    رئال تو نیمه نهایی اروپا حضور داشت و توسط بهترین تیم حال حاضر دنیا یعنی بارسلون کنار فت
    رئال تو لالیگا دوم شد اونم زیر دست بهترین تیم دنیا یعنی بارسلون و البته بازیهیا رئال خوب بودن
    اما پرسپولیس دایی شما چی
    تو لیگ چهارم
    تو آسیا بین چهار تیم چهارم
    شکستن انواع اقسام رکوردهای تاریخ باشگاه هم اضافه کنی بازم به این موضوع میرسیم که شما دارید یه جور با کلمات ....
    اما اينجا وقتي جام حذفي رو ميبري به خاطر حمايت از يه ليدر بايد با مدير تيم درگير بشي و آخر سر هم بزاري بري
    تو اینجا اگه با همه لیدر ها دوست باشی وپشت سرشئون نماز بخونی مشکلی نیست ولی نمدونم چرا وقتی فقط با 10 تاشون مشکل هست باید ازشون بد بگیم ؟؟

اصلاً این لیدرها چه گلی به سر تیم زدن که امثال کاشانی ودایی دوستشون میشن؟؟ چیزی جز در اختیار داشتن سکو میتونه تاو این موضوع دخیل باشه ؟؟

يه نكته حالا كه قراره مربي جديد بيارن (البته در ايران هيچي مشخص نميشه ، نه تنها تا روزي كه قرارداد بسته ميشه بلكه حتي چند روزي بعد از قرارداد هم نميشه قطعا از چيزي حرف زد)
    تو ایران هرکی لابیش پر زور تر باشه اون برنده هست ... فعلاً که یکی از اقایون تو این زمینه 2 بر هیچ جلو هست

حـــــرفـه ای Mohammad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2004

پيش فرض

کاری به سرمربی جدید ندارم فقط امیدوارم اونی که سرمربی میشه شعور فوتبالی بالایی داشته باشه و این هوادارا رو درک کنه!
    فوتبال قشنگی ارائه بده،نتایج خوبی بگیره،هوادارا رو راضی نگه داره و از همه مهمتر بازیکنای خوبی به خدمت بگیره!
    از نظر خودم بهترین گزینه های سرمربیگری پیروزی بوناچیچ و مجید جلالی بودن(نظر شخصی)ولی حالا که هر دو تیم دارن کس دیگه ای جز استیلی و درخشان باقی نمیمونه
    فقط خدا کنه سریعتر این سرمربی جدید مشخص بشه و بریم سراغ خرید بازیکن
    تراکتورسازی بهترین ها رو تا الان خریده
    قلعه نویی هر جا میره انگاری یه باند داره که باهاش به اون تیم میرن . . .!
    آرزوی تمام هوادارن همینه ... این فاکتورها مهیا باشه چرا تیم موفق نشه ؟
    یه سوال ! چرا هیچکس برای پرسپولیس سراغ دنیزلی نمیره ؟! فوتبال تیم دنیزلی رو هیچکس یادش نمیره ! حتی گویا شاهین بوشهر هم یکی از گزینه هاش دنیزلی بوده ...

13. 3 کاربر از Mohammad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز anon85's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010
    محل سكونت
    here & there

پيش فرض

به نظر من بین کاندیدا های فعلی، استیلی انتخاب بهتریه نسبت به بقیه...

هم با مربی های بزرگی مثل آری هان، دنیزلی، قطبی کار کرده؛ با فضای تیم آشناس؛ سن و سال خوبی داره؛ می خواد خودشو اثبات کنه؛ تو دوره ای که تو استیل و شاهین بود هم تیمش بازی قشنگی ارائه می داد؛ دوره های مربیگری خوبی رو (تو هلند مخصوصا؛) گذرونده؛ خیلی خوب صحبت میکنه و از این نظر (حداقل با مصاحبه هاش...) حاشیه واسه باشگاه درست نمیکنه؛ ...

من فکر کنم خیلی از فاکتور های لازم واسه یه مربی بزرگ شدن (تو مقیاس فوتبال ایران؛) رو داره...

15. این کاربر از anon85 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Scientific Moderator farshidshd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    ๑۩۞۩๑̴

پيش فرض

اینا کاری با هوادارا ندارن
    فقط به فکر جیب خودشون هستن و پست و مقامشون

هوادارا واسشون اسباب بازی هستن

تو همه ی نظرسنجی های همه ی سایت ها علی دایی بیشترین رای رو آورده برای مربیگری و در قسمت اصلی ترین مقصر ناکامی های پرسپولیس ، کاشانی بیشترین رای رو آورده

ولی کسی به نظرات مردم توجه نمیکنه

مثل همون قضیه ی انتقال تیمها که توی نود مردم رای داده بودن ولی همون فرداش رفتن 2 تا تیم رو منتقل کردن!!!

17. 2 کاربر از farshidshd بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

R e b i r t h Kurosh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    همون جا ! :دی

پيش فرض

ولی همون فرداش رفتن 2 تا تیم رو منتقل کردن!!!
    البته خدا رو شکر هر جفت تیمای لیگ برتری موندن سر جاشون ... فقط استیل آذین منتقل شد که اونم دسته یک بود و مالکش هم اول می‌خواست منحل کنه ... انتقال یه تیم دسته اولی بهتر از انحلالشه ...

ولی جداً تاثیرگذاری نود و عادل شگفت‌انگیزه !! مسئولا نمی‌تونن جلو افکار عمومی هر کار دلشون خواست بکنن ...

19. 3 کاربر از Kurosh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •