پنالتی ناحق بازی با الاهلی را با پیروزی دیشب جبران کردیم
بنگر: از سپاهانی ها می خواهم پشت کسانی که می خواهند ما را زمین بزنند قرار نگیرند
برای ما فشردگی مسابقات طبیعی است و مدام مصاحبه و گلایه نمیکنیم
خبرگزاری ایمنا: مدافع تیم فوتبال سپاهان گفت: امسال همه میخواهند سپاهان را زمین بزنند و از تماشاگران میخواهم به طور نا خواسته پشت آنها قرار نگیرند زیرا ما اگر امسال هم قهرمان لیگ بشویم خیلیها باید سرشان را از شرمندگی پایین بیاندازند.
محسن بنگر در گفتگو با ایمنا، پیرامون دیدار شب گذشته سپاهان برابر لخویا و پیروزی ارزشمند سپاهان گفت: بازی خیلی خوب و سختی را پشت سر گذاشتیم از شانس ما تیمهایی که در گروه ما هستند یا چند هفته به پایان لیگ کشورشان قهرمان شده اند و یا صدرنشین هستند و جزو تیمهای مدعی اما ما همه تلاش خود را برای موفقیت تیم انجام میدهیم تا آبروی فوتبال اصفهان را در آسیا نگه داشته باشیم.
وی در ادامه با بیان اینکه ما به فشردگی مسابقات عادت کرده ایم خاطر نشان کرد: ۷ سال است به طور مداوم در مسابقات آسیایی حضور پیدا میکنیم و کاملا به این شرایط عادت کرده ایم البته نمیدانم سایر تیمها به چه شکل کار میکنند اما این شرایط برای ما طبیعی است و اینطور نیست که مدام مصاحبه کنیم و بگوییم که بدنمان خسته است و گلایه کنیم.
مدافع تنومند سپاهان خاطر نشان کرد: با کسب این پیروزی صعود ما به عنوان تیم اول یا دوم تقریبا قطعی به نظر میرسد اما باید منتظر ماند و دید در بازیهای بعدی چه پیش میآید، خدا را شکر میکنم که پنالتی ناحقی که در دقایق پایانی بازی با الاهلی به ضرر ما گرفتند با پیروزی شیرین دیشب جبران شد.
بنگر همچنین در رابطه با انتقاداتی که از هواداران سپاهان در مصاحبه ای داشت تصریح کرد: من هیچ وقت به هواداران سپاهان بی احترامی نکردهام و نمیکنم، متاسفانه منظور من را بد گرفتند و اتفاقا باید بگویم هواداران سپاهان جزو بهترین تماشاگران لیگ هستند. من فقط خواستم بگویم کمی بیشتر از تیم ما حمایت کنند زیرا امسال همه سپاهان را زمین زدند و نمیخواهم تماشاگران هم ناخواسته این کار را انجام دهند.
وی افزود: امسال همه میخواهند سپاهان را زمین بزنند و از تماشاگران میخواهم به طور نا خواسته پشت آنها قرار نگیرند زیرا ما اگر امسال هم قهرمان لیگ بشویم خیلیها باید سرشان را از شرمندگی پایین بیاندازند.
بازیکنان سپاهان خسته بودند
حسینی: در قطر کار سختی برابر لخویا داریم

خبرگزاری ایمنا: مدافع تیم فوتبال سپاهان گفت: ما بازی فوق العاده سختی را در قطر پیش رو داریم چون به غیر از قدرت بالای لخویا بازیکنان ما برای آن دیدار خسته هستند.
جلال حسینی در گفتگو با ایمنا، پیرامون دیدار شب گذشته سپاهان برابر لخویا اظهار داشت: بازیکنان سپاهان به دلیل فشردگی مسابقات خسته هستند که این امر در بازی دیشب نیز مشهود بود، لخویا یکی از تیمهای قدرتمند قطر است و در نیمه دوم نیز فشار زیادی روی دروازه ما آورد اما خوشحالم که در پایان کار پیروز میدان ما بودیم.
وی ادامه داد: دیشب بازیکنان ما فوق العاده بودند و تلاش زیادی برای موفقیت کردند. همه تیمها سرمایه گذاری خوبی کردهاند و اگر نگاهی به همین تیم لخویا داشته باشیم متوجه میشویم اکثر بازیکنان این تیم خارجی هستند که این نشان از سطح بالای رقابتها دارد.
مدافع تیم فوتبال سپاهان در مورد بازی برگشت برابر این تیم خاطرنشان کرد: ما بازی فوق العاده سختی را در قطر پیش رو داریم چون به غیر از قدرت بالای لخویا بازیکنان ما برای آن دیدار خسته هستند. ما باید در دیدارهای بعدی به مصاف ملوان و پرسپولیس برویم و پس از آن با بدنی خسته باید به قطر برویم.
حسینی تصریح کرد: شرایط لخویا خیلی بهتر از ما است، آنها اخیرا قهرمانی خود را در لیگ قطر مسجل کرده اند ضمن اینکه تعداد بازیهای آنها در لیگشان نیز خیلی کمتر از سپاهان است و در کل فشار کمتری روی آنها است چون با استراحت بیشتری به مصاف سپاهان میآیند، مطمئنا هر تیمی که بیشتر ریکاوری کند و استراحت داشته باشد فشار بیشتری میتواند روی دروازه حریف بیاورد.
خط و نشان سرپرست سپاهان براي كميته انضباطي/ يا من شغلام را از دست ميدهم يا شما!
دغدغه خاصی برای بازیهای برگشت نداریم و با قدرت در آسیا ادامه میدهیم
سایت گل- سرپرست تیم سپاهان پس از پیروزی این تیم مقابل لخویا در لیگ قهرمانان آسیا گفت: از برد تیم و خوشحالی هواداران، خوشحال هستم.
رسول خوروش در گفتگو با سايت گل ادامه داد: ما توانستیم صدرنشینی خود را در گروهمان ادامه دهیم و حالا با 7 امتیاز بالاتر از دیگر تیمها ایستادهایم. دغدغه خاصی برای بازیهای برگشت نداریم و با قدرت در آسیا ادامه میدهیم. خوروش افزود: موفقیتهای سپاهان مرهون هماهنگی کسانی است که در این باشگاه زحمت میکشند. رئیس محترم کارخانه فولاد مبارکه و آقای رحیمی، کرانچار و کل تیم همه و همه در یک مسیر کار میکنیم.
سرپرست سپاهان در پاسخ به این سوال که آیا گل سوم اين تيم صحیح بوده یا خیر، پاسخ داد: اشکالی در گل سوم ندیدم. آفساید نبود ولی دلیل اینکه داور سوت زد را متوجه نشدیم.
وي پس از صحبت در خصوص این دیدار، گريزي هم به بازی با تراکتورسازی زد و در مورد اعتراض به بخشش بازیکن تراکتورسازی گفت: ما بهخاطر بیعدالتی میجنگیم و تا آخر کار میایستیم. روی سخن من با رئیس کمیته انضباطی است. آقای حسنزاده! تا جايی میایستم که یا من شغلام را از دست بدهم یا شما و هر کدام از این دو حالت اتفاق بیفتد باعث افتخار من خواهد بود. اگر شغلام را به این دلیل از دست بدهم مایه مباهات من است ولی اگر شما شغلات را از دست بدهی چه؟! آن وقت چه کار خواهی کرد؟!