تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 28 از 456 اولاول ... 182425262728293031323878128 ... آخرآخر
نمايش نتايج 271 به 280 از 4557

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی FC Barcelona | آبی اناری ها

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

در مورد مقایسه سسک و ویلشیر اصلا قابل مقایسه نیستن دوست عزیز، سسک نزدیک 5 سال هست که داره تو بهترین حالت بازی میکنه.
    من نگفتم ویلشیرو بخریم بهرته. من میگم الان ویلشیر بهتر از فابرگاس برای آرسنال بازی میکنه. فابرگاس به نظرم خیلی مغرور شده. میشه فابرگاس رو ارزونتر هم خرید چون آرسنال دیگه مثه قبل بهش نیاز نداره. فابرگاس 5 ساله در کدوم بهترین شرایط داره بازی میکنه. 2 ساله اصلا در حد یه ستاره نیست. الان که به نظر میرسه ویا می خواد بره خرید مهاجم اولویت داره.

2. 5 کاربر از xerxes again بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه metallica is me's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

من نگفتم ویلشیرو بخریم بهرته. من میگم الان ویلشیر بهتر از فابرگاس برای آرسنال بازی میکنه. فابرگاس به نظرم خیلی مغرور شده. میشه فابرگاس رو ارزونتر هم خرید چون آرسنال دیگه مثه قبل بهش نیاز نداره. فابرگاس 5 ساله در کدوم بهترین شرایط داره بازی میکنه. 2 ساله اصلا در حد یه ستاره نیست. الان که به نظر میرسه ویا می خواد بره خرید مهاجم اولویت داره.
    ببخشید فقط برای اطلاع عموم بگم که این خبرو یه از خدا بی خبری منتشر کرد که ویا میخواد بره که فروش روزنامش بره بالا
    اصلا واقعیت نداره

4. 6 کاربر از metallica is me بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه fr0st's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

من موندم این شایعات رو از کجا میارین؟ یه نویسنده مجنون از خودش یه‌چیزی نوشت تو سایت گل حالا همه دارن میگن ویا داره میره وقتی‌ تو ایران برای سوپور شدن حداقل 10 تا رزومه میخوان موندم چطور هرکسی برچسب نویسندگی به خودش میده بعد میاد اراجیف خودش تو این سایت به خورد مردم میده قبلا قلم حرمت داشت الان افتاده دست چند تا نوجوون 17 یا 18 سالِ . آمار همه چی‌ رو نشون نمیده برای قضاوت در مورد عملکرد ویا کافیه به نمایش تیم تو این فصل نگاه کنی‌، به جرأت می‌شه گفت تیم تو هیچ مسابقه‌ای به بن‌بست تاکتیکی نخورد و حداقل تو زمینه موقعیت سازی به نسبت تیم پارسال یک سرو گردن بالاتر بوده، "حالا اگه استفاده نشده دلیل بر ضعف تیم نیست می‌شه به بی‌ دقتی‌ یا خستگی‌ ربط داد" در کل عملکرد ویا یک سرو گردن از بالاترین فصل اتوئو بهتر بوده.

در مورد عملکرد سسک احتمالا شما از شنیدهات داری نتیجه‌گیری میکنی‌ سسک تو همین نیم فصل اول هم نمایش خوبی‌ داشت نیم فصل دوم عملکردش تحت شعاع مصدومیتش قرار گرفت سال پیش هم عملکرد عالی‌ از خودش به جا گذشت، یه سوال برام الان پیش اومد چطور احساس کردین مغرور شده؟ الان پپ و تیم بهش احتیاج دارن روسل هم اگه یکم درک درستی‌ از شرایط داشته باشه برای مربی‌ که سال موفقیت آمیزی برای باشگاه رقم زد این خرید رو انجام میده.

ماشاالله
    پژمان جان فكر كنم انگشتات آرتوروز گرفتن
    خلاه درد نكنن... دستاتو ميگم
    خسته نباشي
    خداييش لذت بردم

..

يعني سيستم 2 . 3 . 1 . 4
    ممنون علیرضا جان اینجا بیشتر سعی‌ می‌کنم از پستای شما و بقیه دوستان استفاده کنم، سینا خان هم مثل اینکه اینکتیو شدن
    علیرضا عزیز یک درصد هم شک نکن که خریدهای جدید به عنوان آلترناتیو هستن حتی الکسیس هم با اینکه خودت میدونی‌ چقدر بهش علاقه دارم اگه خریده بشه باز هم از پدرو آماده پاینتر قرار میگیره، روسی هم دقیقا ورژن ضعیفتر ویا هست، کلا فکر نکنم هم زمان این دو بازیکن خریده بشن، باشگاه رو جفتشون داره کار میکنه حداکثر فکر کنم با یکیشون قرار داد ببندیم.
    Last edited by fr0st; 13-06-2011 at 23:42.

6. 8 کاربر از fr0st بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای boy iran's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    طحرآن

پيش فرض میشل هافبک اسبق رئال: بارسلونا انقلابی در فوتبال به وجود آورده است

سرمربی اسبق ختافه معتقد است بارسلونا فوتبال را متحول کرده است

سایت گل – هافبک اسبق باشگاه رئال مادرید معتقد است بارسلونای تحت رهبری پپ گواردیولا انقلابی در فوتبال مدرن جهان ایجاد کرده است.
    میشل که ماه گذشته از سرمربیگری ختافه برکنار شد معتقد است بارسا نه تنها زیبا بازی می کند بلکه علاوه بر آن نتیجه بازی را هم به نفع خود رقم می زند.
    او می گوید :" پپ گواردیولا انقلابی در فوتبال به وجود آورده است. بارسا هیچ وقت پیش از این نتوانسته چنین عملکردی داشته باشد."
    "این شیوه فوتبال بدون حضور ستاره ها نمی تواند عملی شود و حضور بازیکنانی نظیر مسی، ژاوی و اینیستا باعث درخشش این تیم شده است."
    "آنها نه تنها زیبا فوتبال بازی می کنند بلکه نتیجه بازی را هم به نفع خود رقم می زنند."
    میشل 48 ساله که بیش از 400 بازی برای رئال انجام داده سپس در مورد مورینیو گفت:"مورینیو مربی بسیار خوبی است. او می داند چگونه برنامه هایش را در زمین پیاده کند. مهمترین چیز در رئال این است که هم باشگاه و هم سرمربی تیم در یک مسیر قدم برمی دارند."

8. 8 کاربر از boy iran بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز گرافيكار's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

علیرضا عزیز یک درصد هم شک نکن که خریدهای جدید به عنوان آلترناتیو هستن حتی الکسیس هم با اینکه خودت میدونی‌ چقدر بهش علاقه دارم اگه خریده بشه باز هم از پدرو آماده پاینتر قرار میگیره، روسی هم دقیقا ورژن ضعیفتر ویا هست، کلا فکر نکنم هم زمان این دو بازیکن خریده بشن، باشگاه رو جفتشون داره کار میکنه حداکثر فکر کنم با یکیشون قرار داد ببندیم.
    ولي پژمان جان من مطمئنم كه اگر سانچز بياد تمرينات پيش از فصل رو در حالت برابري با پدرو و ويا آغاز ميكنه اين رو هم در نظر بگير كه سانچز تكنيكش خيلي بهتر از ويا هستش و كمي بهتر از پدرو اما نكته اصلي اينه كه دوندگيش يه سر و گردن از هردوي اينها بيشتره من فكر ميكنم گوارديولا دنبال مشابه مسيه
    بين سانچز و روسي هم درسته قطعا يكي مياد البته طبيعيش اينه و فكر ميكنم با توجه به مصاحبه اخير گوارديولا فكراشو كرده و نهايتا سانچز رو براي تفكرات سال آينده اش مناسبتر ديده
    كلا بايد منتظر موند و دعا كرد كه راسل بازيكناي مورد علاقه پپ رو بياره كه واقعا هم نسبت به ديگر مربيان تعدادشون كمه

10. 6 کاربر از گرافيكار بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز s-a-l-i-m's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    North

پيش فرض

ماشاالله
    پژمان جان فكر كنم انگشتات آرتوروز گرفتن
    خلاصه درد نكنن... دستاتو ميگم
    خسته نباشي
    خداييش لذت بردم
    داداش من به خودت رحم نمیکنی به فکر ما باش که امتحان داریم می خوایم گذری رد شیم ولی نمیشه
    دوست دارم اونایی که مخالف پرداخت بالاتر از 40 تا برای سسک هستند به این سوال پاسخ دهند که اگه امسال سسک جذب نشه ودر فصل بعد خدای ناکرده بارسا قهرمانی رو در لالیگا از دست بده ، فصل بعد برای به خدمت گرفتن سسک موافق پرداخت چه قیمتی هستند ؟
    منم موافقم نیستم { فقط خواستم بگم }
    قبلا هم گفتم که دوست دارم باشه تو تیم بخصوص اینکه روحیه ی شدیدی به تیم میاد همراه با امدنش همون طور که میدونید سسک و پیکه از دوستای خیلی خوب همدیگه هستند . چقدر توی تمرین شیطونی کنند
    حاضر نیستید 10 میلیون بدید تا ژاوی مصدوم نشه
    این که اصلا قیمتی نیست..هر طور شده باید از ژاوی محافظت کرد ... اثلا بازنشستگی معنای نداره..40 ساله هم شد باید 2 تا رو مثل خودش بسازه بیاره تو تیم بعدش رضایت نامه
    در مورد مقایسه سسک و ویلشیر اصلا قابل مقایسه نیستن دوست عزیز، سسک نزدیک 5 سال هست که داره تو بهترین حالت بازی میکنه. قضیه امسال هم کلا فرق میکنه نبود انگیزه و مصدومیت یکم تاثیر گذشت رو بازیش ولی‌ همین الانم همه سسک رو بهترین بازیکن آرسنال میدونن.
    با این هم خیلی موافقم.
    سسک از وقتی مصدوم شد خیلی روحیه اش بهم ریخت که بارسلونا یعنی روحیه. مگه میشه کسی تو بارسلونا روحیه نداشته باشه نمونش ابیدال خودمون که اسطوره داره میشه
    ............................والدز............ ............

آبيدال...........پويول...............پ يكه...........آلوز

.........................بوسكتس............. .........

اينيستا...................ژاوي......... .......فابرگاس

................سانچز..............مسي.... .........

يعني سيستم 2 . 3 . 1 . 4
    واي خدا الان به 5 نفر هجومي دقت كردم عجب تركيبيه خداي من اينستا ژاوي سسك مسي سانچز يا ويا يا روسي
    توی fifa من این رو تست کردم ولی بدون سسک .
    اصلا نمیشه فکر کرد چه کارهایی میتونند بکنند وقتی این 3 بازیکن کنار هم قرار بگیرند.. فکر کنم تیم وحشی بشه

12. 6 کاربر از s-a-l-i-m بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر انجمن مباحث عمومی نرم‌افزار Mohammad King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2005
    محل سكونت
    Markazi-Arak

پيش فرض

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    پاسخ من براي انتقال به بارسلونا مشخص است
    فابرگاس: حق ندارم برابر سخنان ونگر واكنش نشان دهم
    خبرگزاري فارس: هافبك هاجمي آرسنال لندن گفت: حق ندارم برابر سخنان ونگر واكنش نشان دهم و ترجيح مي‌دهد سكوت كنم.

به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از اسپورت كاتالونيا، سسك فابرگاس بازيكن مورد علاقه بارسلونا گفت: پيشنهاد جديد بارسلونا برايم بسيار با ارزش است و مثل هميشه پاسخم مشخص و قطعي است. من بازيكن آرسنال هستم و براي مذاكره با هر تيمي بايد با تيم خود هماهنگ باشم. بارسلونا را تيم بزرگي مي‌دانم و اميدوارم هواداران اين تيم از دست من عصباني نباشند. من بايد قوانين موجود در باشگاه‌ها و شرايط وضع شده در قراردادم را كاملا رعايت كنم.
    فابرگاس در خصوص اظهارات ونگر نيز گفت: او معتقد است كه شايعات اخير براي دامن زدن به انتقال من است و بارسلونا با جنگ رسانه اي دست زده، البته هيچ‌كس منكر قدرت رسانه در اروپا به خصوص در كشورهاي اسپانيا و انگليس نيست، اما با توجه به پختگي بزرگاني چون ونگر، گوادريولا و مديران دو باشگاه آرسنال و بارسلونا بعيد است نيازي به جوسازي رسانه‌ها باشد.
    پيشنهاد 30 ميليون يورويي بارسلونا توسط آرسنال رد شده است.
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

14. 6 کاربر از Mohammad King بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    طحرآن

پيش فرض جوزپه روسی و رویای بازی در بارسا

این مهاجم 24 ساله به دلیل بازی های خوبش در رقابت های این فصل مورد توجه باشگاه هایی مانند اینتر، یوونتوسو بارسلونا قرار گرفته
    سایت گل- فدریکو پاستورلو، مدیر برنامه های جوزپه روسی، مهاجم ویارئال، بار دیگر اعلام کرد که این بازیکن دوست دارد به بارسلونا بپیوندد و البته افزود که ایم باشگاه کاتالانی هنوز پیشنهادی رسمی برای فروش او ارائه نداده است.

این مهاجم 24 ساله به دلیل بازی های خوبش در رقابت های این فصل مورد توجه باشگاه هایی مانند اینتر، یوونتوسو بارسلونا قرار گرفته اما پاستورلو تاکید کرد که او ترجیح می دهد به آبی و اناری ها بپیوندد.

او در گفتگو با پرمیم کالچو گفت:" این برای روسی یک رویاست که برای باشگاه بزرگی مانند بارسلونا بازی کند. با این وجود هنوز هیچ چیز قطعی نیست. این خیلی مهم است که اول باشگاه بارسا برای به خدمت گرفتن او ابراز علاقه کند. فکر می کنم اگر جوزپه یک پیشنهاد رسمی دریافت کند بتوانیم به توافق برسیم.

چند باشگاه تاکنون برای به خدمت گرفتن او ابراز علاقه کرده اند که چند باشگاه ایتالیایی هم در این بین هستند."

علاوه بر روسی، الکسیس سانچس نیز در بین گزینه های باشگاه بارسلونا قرار دارد اما به نظر می رسد با صحبت های اخیر مدیر باشگاه اودینزه در مورد عدم تمایل این باشگاه برای فروش سانچس، آبی و اناری ها باید روی خرید روسی تمرکز

16. 7 کاربر از boy iran بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    طحرآن

پيش فرض تیاگو سیلوا: با بارسا مذاکره کردم

میلانی ها به تازگی فیلیپ مکسس و تایه تایوو را در خط دفاعی به خدمت گرفتند و به همین دلیل صحبت های اخیر سیلوا می تواند شایعه جدایی اش را جدی تر کند
    سایت گل- تیاگو سیلوا، مدافع برزیلی میلان تایید کرد که با باشگاه بارسلونا مذاکره کرده و از این باشگاه خواسته در صورت تمایل با میلان مذاکره کنند.

این مدافع 26 ساله در گفتگو با برنامه تلویزیونی زیکو نا اینتراکتیوو گفت:" من با بارسلونا مذاکره کردم. می توانم در مورد این مذاکرات صحبت کنم زیرا به صورت قانونی صورت گرفت. من سه ماه قبل قراردادم را با میلان تا سال 2016 تمدید کردم بنابراین آنها باید با مدیران میلان صحبت کنند."

سیلوا سپس با تحسین سبک بازی بارسا گفت:" بازی کردن مقابل این تیم بسیار دشوار است. آنها شما را عصبی می کنند. من مقابل تیم ذخیره های آنها بازی کردم و واقعا عصبی شدم. پاسکاری آنها فوق العاده است."

میلانی ها به تازگی فیلیپ مکسس و تایه تایوو را در خط دفاعی به خدمت گرفتند و به همین دلیل صحبت های اخیر سیلوا می تواند شایعه جدایی اش را جدی تر کند.

18. 5 کاربر از boy iran بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Dr.FANOOS's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

یه مقدار قضیه فابرگاس لوس و کسل کننده نشده؟
    ونگر که اول هفته می گه فابرگاس می خواد بره و ... آخر هفته یه چیز دیگه می گه.
    فابرگاس یه بار می گه خون من کاتالونیایی هست دو روز بعدش می گه من توپچی هستم...
    روی بازیکنای دیگه متمرکز بشیم بهتر نیست...خیلی راحت جذبشون می کنیم.
    فابرگاس و نصری و ونگر به بی جامی عادت کردن.... فابرگاس باید طلبه ی ما باشه...مثل آگرو که مثل "..." افتاده دنبال رئال و بارسا و یووه...
    بارسلونا بدون فابرگاس هم جام اورده.نمی خوام بزنم تو سر مال ولی آش دهن سوری هم نیست.
    اگر چه هنوز اعتقادم بر این هست که فقط کسی مثل فابرگاس می تونه جای خالی ژاوی رو در سال های آتی پر کنه!!!
    خط دفاعی به نظرم بیشتر نیاز به تقویت داره تا خطوط هافبک و حمله....

20. 6 کاربر از Dr.FANOOS بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •