تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 28 از 339 اولاول ... 182425262728293031323878128 ... آخرآخر
نمايش نتايج 271 به 280 از 3386

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی استقلال تهران | آبی پوشان

آخر فروم باز hojjatinho's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    نزدیکی های کویر

پيش فرض

آخرين وضعيت نقل‌وانتقالات و عدم حضور گده از زبان سرمربي استقلال

مظلومي: هركسي فكر مي‌كند حقش را خورده‌ام در تيم‌هاي ديگر خودش را نشان دهد
    خبرگزاري فارس: سرمربي استقلال گفت: هر بازيكني كه فكر مي‌كند مظلومي حقش را در استقلال خورده، مي‌تواند به تيم ديگري برود و خود را در آن تيم نشان دهد.

به گزارش خبرگزاري فارس، پرويز مظلومي پس از تعطيلي تمرين استقلال در مورد كم بودن بازيكنان حاضر در تمرين گفت: اطلاع رساني به خوبي انجام نشده و برخي بازيكنان در خارج از كشور يا شهرستان‌ هستند. طبق برنامه‌اي كه من به مديريت دادم، 4- 5 روز اول تمرين براي جمع شدن تيم و حضور بازيكنان است. تمرينات جدي از هفته آينده آغاز مي‌شود و در كردان يا منطقه ديگر اردو خواهيم زد.

وي ادامه داد: در دو سه روز آينده بازيكنان به تمرين اضافه خواهند شد و هر بازيكني كه در تمرينات غايب باشد، جريمه سنگيني خواهد شد زيرا اكنون در مورد تمرين تيم استقلال اطلاع‌رساني كرده‌ايم.

مظلومي در مورد حضور جواد شيرزاد در فهرست مازاد استقلال تصريح كرد: شيرزاد در فهرست مازاد نيست. به شايعات توجه نكنيد.
    وي درباره حضور آندره لوئيز گفت: او امروز براي خداحافظي با من به تمرين آمده بود.

مظلومي در مورد فهرست مازاد اين تيم گفت: فهرست مازاد نيست. 6-7 بازيكن هستند كه قراردادشان با باشگاه تمام شده و ما تمايلي به تمديد قرارداد نداريم. با همه احترامي كه براي آنها داريم هر بازيكني كه فكر مي‌كند مظلومي حقش را در استقلال خورده، مي‌تواند به تيم ديگري برود و خود را در آن تيم نشان دهد. دو بازيكن خارجي نيز در جمع اين بازيكنان هستند.

وي در مورد اينكه قول قهرماني به هواداران استقلال مي‌دهد يا نه، اظهار داشت: من قول قهرماني داده‌ام و در صورتي كه بازيكنان مدنظرمان جذب شوند، براي قهرماني استارت مي‌زنيم. خوشبختانه دو سه بازيكن موردنظرم به استقلال آمده‌اند. يك مربي بدنساز هم خواهيم آورد. با دو سه مربي در حال مذاكره هستيم.

سرمربي استقلال در مورد جدايي فكري و گده از كادر فني اين تيم گفت: هر كس دوست داشت در استقلال بماند برايش احترام قائليم. فكري و گده از جمع ما رفتند. گده زماني كه به استقلال آمد كسي او را نمي‌شناخت اما اكنون خاطرخواه زياد دارد. خارجي‌ها هم فهميده‌اند كه در استقلال مي‌توانند مطرح شوند.

به گزارش فارس مظلومي در مورد اينكه تمرينات استقلال با كمترين نفرات آغاز شده، گفت: تمرينات استقلال هميشه اينگونه آغاز شده چه من در اين تيم بوده‌ام و چه نبوده‌ام. در چند روز اول تمرين اوضاع به همين شكل بوده است.

سرمربي استقلال در مورد اينكه حبيب كاشاني سرپرست پرسپوليس گفته بود تمرينات استقلال با كمتر از 10 نفر شروع مي‌شود،‌ گفت: در 4-5 روز آينده تيم كامل خواهد شد.

مظلومي در مورد اينكه استقلال كريم انصاري‌فرد را جذب كرده و با باشگاه تراكتورسازي در حال مذاكره است تا آرش برهاني را به اين تيم بدهد، عنوان كرد: هنوز انصاري‌فرد را جذب نكرده‌ايم و بحث برهاني هم شايعه است. به اين مسائل توجه نكنيد. مدام مي‌گويند يك مسئول استقلال. كدام مسئول استقلال؟ فتح‌الله‌زاده كه مسئول درجه اول استقلال است امروز از مالزي به ايران آمده و من هم كه مسئوليت فني دارم. مدام مي‌گويند فهرست بازيكنان مازاد و ....

وي در مورد جدايي اميرحسين صادقي از استقلال گفت: اين بازيكن مشكلي با باشگاه دارد كه سعي مي‌كنيم آن را با حضور فتح‌الله‌زاده حل كنيم. مشكلاتي پيش آمده كه بايد حل شود.

مظلومي در مورد مذاكره با شهاب گردان دروازه‌باني كه با ذوب‌آهن قرارداد دارد، گفت: محمود فكري با اين بازيكن صحبت كرد و خود گردان گفته بود تبصره‌اي در قراردادش وجود دارد كه مي‌تواند جدا شود. او چراغ سبز نشان داده بود ولي در نهايت اولويت ما مذاكره با بازيكنان آزاد است. محمد محمدي با باشگاه به توافقاتي رسيده است.
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

بدن‌ساز استقلال انتخاب شده‌است
    پورحيدري: هر بازيكني كه از فردا غيبت كند، جريمه مي‌شود
    خبرگزاري فارس: سرپرست تيم فوتبال استقلال گفت: از فردا هر بازيكني در تمرين غايب باشد جريمه مي‌شود.

به گزارش خبرگزاري فارس، منصور پورحيدري در خصوص تعطيلي تمرين امروز استقلال گفت: تعداد بازيكنان كم بود و اين مسئله طبيعي است. فردا ساعت 18 تمرينات را آغاز مي‌كنيم اما استارت اصلي تمرينات بدنسازي از دوشنبه زده مي‌شود.

وي افزود: با توجه به اينكه مسابقات جام حذفي را در پيش داشتيم بخشي از استراحت بچه‌‌ها گرفته شده بود اما از فردا هر بازيكني در تمرين غايب باشد جريمه مي‌شود.

پورحيدري با تاكيد بر اينكه ليست مازاد از سوي پرويز مظلومي از باشگاه ارائه نشده گفت: اين بحث‌ها گمانه‌زني دوستان در مطبوعات است. آندره لوئيز هم با استقلال قرارداد دارد ما همچنان در تلاش هستيم كه بازيكنان جديد را جذب كنيم.
    وي در پايان گفت: بدنساز استقلال انتخاب شده و به زودي معرفي مي‌شود.
    کد:

2. 3 کاربر از hojjatinho بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز nafe-bandar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    بوشهر

پيش فرض

یه سوال!
    سایت گل خبراش رو از کجا میاره؟
    تیتر زده شاهین می خواد با بوناچیچ قرارداد ببنده!
    بعدش مسئولان شاهین تکذیب کردند!
    نه یکی نه دو تا... خیلی خبراش درمورد تیم های دیگه هم کشکی دراومده، مگه نمایندگی گل کجاست؟؟

کاربر فعال انجمن ورزش yuseph's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    زاوهاناریا

پيش فرض

عمران‌زاده: پولم را بدهند، در تمرينات استقلال شركت مي‌كنم

مدافع تيم فوتبال استقلال گفت: فعلا پولي از باشگاه نگرفته‌ام و در صورت پرداخت طلبم در تمرينات شركت خواهم كرد.

حنيف عمران‌زاده در خصوص عدم حضورش در تمرينات استقلال گفت: در حال حاضر به صورت اختصاصي تمرين مي‌كنم و زير نظر آقاي چيذري تمرينات بدنسازي را انجام مي‌دهم.
    وي ادامه داد: با استقلال قراردادي امضا نكردم اما پس از حضورم در باشگاه به توافقات اوليه دست يافتم. قرار شد طلب من بابت دو فصل گذشته پرداخت شود و پس از آن قراردادم را با استقلال در هيات فوتبال ثبت كنم.
    مدافع استقلال عنوان كرد: از قول من بنويسيد طلبم كه پرداخت شد حتما در تمرينات شركت خواهم كرد.

کد:

5. 3 کاربر از yuseph بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن ورزش yuseph's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    زاوهاناریا

پيش فرض

طالب لو از استقلال رفت

سرمربی تیم فوتبال استقلال تهران گفت :طالب لو با مسئولان باشگاه استقلال به توافق نرسید و دیگر جایی در این تیم ندارد.

پرویز مظلومی در گفتگو با خبرنگاران افزود :محمد محمدی دیگر دروازه بان استقلال قرارداد خود را بااین باشگاه تمدید کرد و در حال رایزنی برای جذب یک دروازه بان سرشناس هستیم.
    سرمربی استقلال درخصوص احتمال به خدمت گرفتن شهاب گردان دروازه بان تیم ذوب آهن اصفهان گفت : بعید به نظر می رسد این دروازه بان پیراهن استقلال
    را فصل آینده لیگ برتر بر تن کند.
    مظلومی با بیان اینکه در فهرست مازاد تیم استقلال دو بازیکن خارجی و چهار بازیکن ایرانی وجود دارد؛ افزود : آندره لوییز برای خداحافظی درتمرینات این تیم حضور یافته بود.
    وی در مورد وضعیت قرارداد امیر حسین صادقی اظهار داشت : اگر مشکلات این بازیکن با باشگاه استقلال برطرف شود؛ صادقی می تواند قرارداد خود را بااین باشگاه تمدید کند.
    سرمربی استقلال شایعه حضور داشتن نام مهدی امیر آبادی و جواد شیرزاد درفهرست بازیکنان مازاد این تیم را تکذیب کرد و گفت : این دو بازیکن فصل آینده نیز در این تیم خواهند بود.
    مظلومی درباره لغو تمرین آبی پوشان افزود : اکثر بازیکنان درسفر خارج از کشور به سر می برند و اطلاع رسانی نامطلوب باعث شد تا آنان نتوانند در تمرینات این تیم شرکت کنند.
    وی از احتمال برگزاری اردوی آمادگی استقلال در کردان کرج خبر داد و اظهارداشت : ظرف 4 تا 5 روز آینده ؛ تمرینات منسجم این تیم آغاز می شود .
    سرمربی تیم فوتبال استقلال تهران تصریح کرد : بازیکنانی که از هفته آینده در تمرینات این تیم حضور نیابند با جریمه های سنگینی روبرو خواهند شد .
    وی با تایید به توافق نرسیدن یورگن گده آلمانی با باشگاه استقلال گفت :جانشین شایسته ای برای این مربی انتخاب خواهیم کرد.
    مظلومی مذاکره مسئولان دو باشگاه استقلال و تراکتورسازی برای انتقال آرش برهانی را تکذیب کرد و افزود : تاکنون هیچ درخواستی از سوی باشگاه تراکتورسازی به باشگاه استقلال ارسال نشده است به طوریکه برهانی فصل آینده در جمع آبی پوشان خواهد بود.
    وی با بیان اینکه تاکنون سه بازیکن مدنظر کادر فنی جذب استقلال شده اند؛گفت : اگر سه بازیکن دیگر با این باشگاه به توافق برسند؛ قول قهرمانی خواهم داد .

کد:

7. 3 کاربر از yuseph بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

El Capitano Amir M.ohAma.D's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

وی با بیان اینکه تاکنون سه بازیکن مدنظر کادر فنی جذب استقلال شده اند؛گفت : اگر سه بازیکن دیگر با این باشگاه به توافق برسند؛ قول قهرمانی خواهم داد .

کد:
    تا وقتی که حرفه اومدنه قلعه نویی بود مظلومی همه جوره قول قهرمانی داده بود حالا شده اگه اون 3 تا بازیکنه دیگرو هم بگیریم قول قهرمانی میدم....خدا میدونه یکی دو تا بازی بگذره میخواد چی بگه
    طالبلو رو هم به خاطر همین مظلومی از دست دادیم.اگه رحمتی نیاد باید چیکار کرد؟گلر ذخیرمون باید از امیدا باشه؟

9. این کاربر از Amir M.ohAma.D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

نامه رسمي باشگاه استقلال به فدراسيون فوتبال؛ تشکيل جلسه استيناف براي کاهش محروميت کرار

علي فتح اله زاده، سرپرست استقلال به مسئولان فدراسيون اعلام کرده بدليل تخلفي که جاسم کرار در زمان حضورش در تيم تراکتورسازي تبريز مرتکب شده است نبايد وي در تيم استقلال نيز با محروميت روبرو شود.

به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران و به نقل از يک مقام مسئول، حاضر در باشگاه استقلال، جاسم کرار بنا به حکم فدراسيون و کميته انضباطي، 6 جلسه از حضور در ترکيب تيمي که قرار است فصل آينده را در آن سپري کند محروم است به همين دليل، باشگاه استقلال نامه اي رسمي را به کميته انضباطي ارسال کرده است که طي آن به وضعيت اين بازيکن رسيدگي شود تاجلسه استيناف هرچه سريعتر براي محروميت اين بازيکن مسائل را بررسي نمايد.
    گفتني است، باشگاه استقلال خواستار محروميت 2تا3 جلسه اين بازيکن است.

مهدي اميرآبادي قراردادش را با استقلال تمديد کرد

مدافع تيم فوتبال استقلال قراردادش را به مدت يک فصل ديگر با اين تيم تمديد کرد.

مهدی امیرآبادی که چند سالی است پیراهن شماره 3 استقلال را بر تن کرده است صبح امروز یکشنبه به دیدار علی فتح الله زاده سرپرست باشگاه استقلال رفت و پس از مذاکره ای که با وی داشت، قراردادش را به مدت یک فصل دیگر با آبی پوشان تمدید کرد.
    امیرآبادی ضمن تایید این خبر افزود: برخلاف شایعاتی که منتشر شده است من در فهرست مازاد استقلال قرار نداشتم و در گفتگویی که با آقای فتح الله زاده داشتم به توافق رسیدم تا یک فصل دیگر در این تیم بمانم. امیدوارم بتوانم به همراه سایر بازیکنان فصل خوبی را پشت سربگذارم.

کد:
    پ.ن
    من نمیدونم این امیرابادی به چه درد ما میخوره؟

11. 2 کاربر از Amir M.ohAma.D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    نزدیکی های کویر

پيش فرض

مهدي اميرآبادي قراردادش را با استقلال تمديد کرد.

به گزارش ايسنا و به نقل از سايت باشگاه استقلال، مهدي اميرآبادي مدافع تيم استقلال قراردادش را با تيم استقلال براي يک فصل ديگر تمديد کرد.
    اميرآبادي شنبه به باشگاه رفت و بعد از صحبتي که با مسئولان تيم داشت قراردادش را براي يک فصل ديگر تمديد کرد.

اميرآبادي سابقه حضور 7 ساله در تيم استقلال را دارد.

کد:

ميثم حسيني با تيم فوتبال استقلال قرارداد بست.
    به گزارش ايسنا و به نقل از سايت باشگاه استقلال، ميثم حسيني بازيکن سابق تيم فوتبال فولادگستر، با عقد قراردادي دوساله به تيم استقلال پيوست.
    مسئولان استقلال پيش از اين باب مذاکره با اين بازيکن را باز کرده بودند و حالا با عقد قرارداد داخلي او به تيم استقلال اضافه شد.

کد:

13. این کاربر از hojjatinho بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    نزدیکی های کویر

پيش فرض

فتح‌الله‌زاده در گفت‌وگو با ايسنا:
    كرار از كريمي خيلي بهتر است
    نصرتي قطعا در استقلال بازي مي‌كند
    هيئت مديره 2 ماه قبل انتخاب شد؛ سعيدلو گفت معرفي نكنيد

مدير عامل باشگاه استقلال در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، درباره مسايل مختلفي صحبت كرد. از حضور جاسم كرار در استقلال تا معرفي حميد سجادي به عنوان وزير پيشنهادي دولت براي تصدي وزارت ورزش و جوانان به مجلس.

* گويا با رفتن محمد بن‌همام كارها همچنان در كنفدراسيون فوتبال آسيا به روال گذشته پيش مي‌رود. در جلسه كميته ليگ حرفه‌اي چه گذشت؟
    بيشتر بحث‌ها بر روي استانداردسازي استاديوم‌ها بود. كنفدراسيون فوتبال آسيا اين مساله استانداردسازي را خيلي جدي گرفته و اعلام كرده اگر تا سال 2013 باشگاه‌ها به استاندارد مورد نظر نرسند، اجازه حضور در مسابقات را به آن باشگاه‌ها نمي‌دهد. يكي ديگر از موارد مورد بحث درباره سهامداران بود. بر اساس قانون گذشته هر كس مي‌توانست فقط در يك باشگاه سهام داشته باشد، اما AFC مي‌خواهد قانوني را مصوب كند كه بر اساس آن افراد بتوانند در باشگاه‌هاي مختلف سهامدار باشند، اما نتوانند در بيش از يك باشگاه تصميم گير باشند. قرار است تا چند روز آينده در مورد اين مساله به صورت جدي تري تصميم گيري شود.
    * درباره سهميه كشورها براي حضور در ليگ قهرمانان نيز بحثي شد؟
    قرار شد ، آبان درباره تعداد سهميه كشورها تصميم گيري شود.
    * فكر مي‌كنيد ايران بتواند همان چهار سهميه گذشته را دوباره كسب كند؟
    به هر حال ما تمام چيزهايي را كه مد نظر كنفدراسيون فوتبال آسيا است، در اختيار داريم. اما بحثي كه نبايد آن را فراموش كنيم اين است كه تا به حال چند كشور وارد اين مسابقات نشده‌اند و با حضور آن‌ها قطعا تعداد سهميه بعضي از كشورها كم مي‌شود. اما من اميدوارم كه ايران بتواند همان چهار سهميه را كسب كند .
    * در چند روزي كه شما نبوديد، به غير از حضور علي كريمي در پرسپوليس خبر چنداني از فصل نقل و انتقالات نبود و به اصطلاح شما «بمبي» تركانده نشد.
    فكر مي‌كنم كرار به اندازه شش، هفت بمب ارزش داشت و حضور او در استقلال با هيچ بازيكني قابل قياس نيست.
    * يعني شما مي‌گوييد، حضور كرار در استقلال مهم‌تر از حضور علي كريمي در پرسپوليس است؟
    من با تمام احترامي كه براي علي كريمي قائلم، اما اين دو بازيكن اصلا با هم قابل قياس نيستند. كرار بازيكني است كه به لحاظ فني شرايط بسيار خوبي دارد. من براي كريمي احترام قائلم و خودش را هم خيلي دوست دارم. او سال‌هاي سال براي تيم ملي بازي كرده و بازيكني قديمي است. اين را هم قبول دارم كه كريمي محبوب‌تر است، اما كرار به لحاظ فني خيلي بالاتر از كريمي است.
    * چه برنامه‌اي براي روزهاي باقي‌مانده فصل نقل و انتقالات داريد؟
    مي‌خواهيم دو، سه بازيكن ديگر را جذب كنيم تا تمرينات به صورت جدي برگزار شوند. در حال حاضر ما با آندرانيك تيموريان در حال مذاكره هستيم. اگر بتوانيم او را جذب كنيم و در بين بازيكنان داخلي نتوانيم بازيكني ديگري را بگيريم به سراغ بازيكنان خارجي خواهيم رفت.
    * تمرين استقلال ديروز با تعداد كمي از بازيكنان آغاز شد. اين شرايط چندان طبيعي به نظر نمي‌رسد.
    اين طور نيست. به هر حال تيم ما هنوز تكميل نشده است و با جذب بازيكنان و حضور بازيكنان فصل گذشته تمرينات به صورت جدي برگزار خواهد شد.
    * پس از اين كه يورگن گده به ذوب آهن رفت، سايت باشگاه استقلال نوشت كه «گده استقلال را قال گذاشت و رفت».
    ما قال گذاشتن نداريم. استقلال با اين همه افتخار به يك مربي وابسته نيست. اگر به قال گذاشتن است اين ما هستيم كه قال مي‌گذاريم. مربيان بزرگي در اروپا هستند كه مي‌خواهند سوبسيد بدهند و به استقلال بيايند.
    * يعني در كنار مظلومي باز مربي خارجي انتخاب خواهيد كرد؟
    بله اگر گده نيايد با نظر مظلومي يك مربي خارجي به تركيب كادر فني اضافه مي‌كنيم.
    * پس از جدايي چند بازيكن از استقلال، آن‌ها عليه مظلومي موضع گرفتند و حتي مظلومي گفت كه خودش را آماده مصاحبه‌هاي تندتر از اين هم كرده است.
    شما مي‌دانيد در همه جاي دنيا انتخاب بازيكن و ارنج تيم هميشه بر عهده مربي است. فكر مي‌كنم اهالي فوتبال و هواداران هم چنين موضع‌گيري‌هايي را هم نمي‌پسندند. كساني كه چنين حرف‌هايي را مطرح مي‌كنند تنها به شخصيت خودشان لطمه مي‌زنند. در حالي كه بايد تيمهاي خودشان را پيدا كنند و در آنجا خودشان را دوباره اثبات كنند.
    * فكري هم اعلام كرده شرايط براي ماندنش در استقلال فراهم نيست. با او صحبت كرده‌ايد؟
    نه، هنوز با او صحبتي‌ نداشته‌ام.
    * امير قلعه نويي، مربي محبوب شما و استقلالي‌ها ظاهرا تصميمش را گرفته و مي‌خواهد فصل بعد در استان شما مربيگري كند.
    قلعه نويي در همه جاي ايران محبوبيت دارد و من اميدوارم او هر جا كه مي‌رود موفق باشد و در تراكتورسازي هم بتواند به موفقيت برسد.
    *در حالي كه نصرتي با سايت باشگاه استقلال صحبت كرد و گفت كه فصل بعد در استقلال بازي مي‌كند، اين روزها شايعه شده كه او در تراكتور سازي باقي خواهد ماند.
    نصرتي با ما قرارداد بسته و قطعا در فصل آينده در استقلال بازي مي‌كند.
    * تكليف وحيد طالب لو چه مي‌شود؟ مظلومي او را در ليست مازاد استقلال قرار داده است؟
    گويا وحيد گفته با استقلال قرار داد دارم اما در ليستي كه مظلومي به ما داده نام طالب لو نيست. وحيد بازيكن بزرگي است و قطعا تيم هاي بزرگي به دنبالش هستند. او حتما نمي‌خواهد در استقلال بماند و خودش مي‌داند كه چه انتخابي انجام دهد.
    * منصوريان ديروز گفت كه كرار جاسم، اطلاعات تيم اميد ايران را به عراقي‌ها داده است. فكر مي‌كنيد اين كار شدني است؟
    نه چنين چيزي نيست. مگر كرار در تيم اميد عراق مسئوليتي دارد. ضمن اين كه مگر تيم اميد ايران چه چيز پنهاني داشته است. اين حرف درست و خوبي نيست كه زده شده است.
    * سعيدلو دارد مي‌رود و هنوز تكليف هيئت مديره استقلال مشخص نيست. فكر مي‌كنيد در اين چند روز باقي مانده از عمر مديريتي سعيدلو در سازمان تربيت بدني تكليف هيئت مديره استقلال روشن مي‌شود؟
    ما در اين زمينه مشكلي نداريم. براي انتخاب اعضاي هيئت مديره دو ماه پيش كارمان را انجام داديم اما سعيدلو از ما خواست كه چيزي را اعلام نكنيم و الان هم مشكلي در اين زمينه وجود ندارد.
    * از سوي دولت حميد سجادي به عنوان وزير پيشنهادي براي وزارت ورزش و جوانان معرفي شده است. نظرتان درباره اين معرفي چيست؟
    به هر حال سجادي قهرماني ملي بوده است. هر چقدر ما از افراد ورزشي استفاده كنيم بيشتر ورزش در راه اصلي‌اش قرار مي‌گيرد و به بي‌راهه نمي‌رود. بايد اين انتخاب ورزشي را به فال نيك بگيريم.
    * عملكرد سعيدلو را در اين مدت حدودا دو ساله چطور ارزيابي مي‌كنيد؟
    متاسفانه بعضي از دوستان انتقاد مي كردند و مي‌گفتند كه چقدر من از سعيدلو دفاع مي‌كنم، در حالي كه من عادت ندارم روحيه پهلواني را زير پا بگذارم. اما حالا كه سعيدلو به عنوان وزير پيشنهادي معرفي نشده نبايد همه چيز را فراموش كنيم. نبايد حماسه گوانگجو و نخستين قهرماني تيم تكواندوي ايران در جهان و بسياري ديگر از موفقيت‌هاي ورزش را از ياد ببريم. همان طور كه از حضور سجادي به عنوان فردي ورزشي استقبال مي‌كنيم بايد اين را هم بگويم كه سعيدلو زحمات بسيار زيادي براي ورزش ايران كشيد.

کد:

تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

انتقاد تند اتوسا حجازی از قلعه نویی / دیگر اسم پدرم را بر زبان نیاور / حرفهایش در 90 حالم را بد کرد

ورزش > چهره‌ها - دختر ناصر حجازی از امیر قلعه‌نویی انتقاد می‌کند.
    پس از آن‌که آتیلا حجازی پسر ناصر حجازی به طور تلویحی از امیر قلعه‌نویی انتقاد کرد، آتوسا حجازی، دختر اسطوره فوتبال ایران نیز به حرف آمد و از سرمربی سابق استقلال انتقاد کرد. آتوسا در گفت‌وگویی که با خبرگزاری ورزش ایران (ایپنا) داشته، در پاسخ به این سوال که «می‌گویند شما از امیر قلعه‌نویی دلخور هستید؟» می‌گوید: «بله، صددرصد دلخور هستم. آن شبی که این آقا به برنامه 90 رفت خیلی‌ها با من تماس گرفتند. من آن شب برنامه 90 را کامل دیدم و با شنیدن حرف‌های این آقا، خیلی حالم بد شده بود. از روزنامه‌ها تماس گرفتند که جوابش را بدهم اما گفتم بعدا صحبت می‌کنم. من می‌گویم اگر ایشان می‌خواست خاطره تعریف کند 3 روز زودتر تعریف می‌کرد تا بابام زنده باشد و جوابش را بدهد. اگر آن موقع می‌گفت بابای من هم جوابش را می‌داد. قلعه‌نویی خیلی ادعای مسلمانی دارد اما اگر مسلمان است درست نیست پشت سر مرده حرف بزند.»
    آتوسا حجازی ادامه می‌دهد: «این حرکت ایشان خیلی زشت بود. این آقا دیگر اسم پدرم را به زبان نیاورد. من از ایشان خواهش می‌کنم دیگر اسم پدرم را به زبان نیاورد چون پدرم در آن دنیا هم ناراحت می‌شود که کسی مثل قلعه‌نویی اسمش را به زبان بیاورد. رضا صادقی یک آهنگ دارد که می‌گوید: "واسه شیر خسته موش هم یلی می‌شه و می‌غرد" آن شیری که در این شعر می‌گوید شیر خسته است اما پدرم دستش از دنیا کوتاه است و خوب نیست پشت سر ایشان حرف بزند. اگر ایشان دوباره اسم پدرم را بیاورد جوابش را می‌دهم. همین آقا حاضر است تمام ثروت و افتخاراتش را بدهد و یک هزارم محبوبیت پدرم را داشته باشد. ایشان حتی به مردم پدرم هم حسادت می‌کند. آدم از پرسپولیسی‌ها انتظار نداشت اما علیرضا حقیقی از مادرم اجازه گرفت و با پیراهن پدرم بازی کرد. بقیه بازیکنان پرسپولیس هم با پیراهن‌هایی که عکس پدرم بود وارد زمین شدند و خود علی دایی هم مشکی پوشید و در استادیوم حاضر شد اما این آقا حتی در خاطره‌ای که تعریف کرد هم خودش را بالا برد چون کمبود دارد و پشت سر مرده حرف می‌زند اما مردم فهم و شعور دارند و خوب قضاوت می‌کنند. به خاطر اینکه قلعه‌نویی در مراسم پدرم نبود هم از ایشان تشکر می‌کنم چون پدرم خوشحال شد که ایشان در مراسش شرکت نکرد. من فقط درد دل کردم چون مردم خودشان خوب می‌فهمند و تمام مسائل را تحلیل می‌کنند.»

کد:

16. 5 کاربر از Amir M.ohAma.D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال t.sunami's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اراک

پيش فرض

مبعلي با الشارجه قرارداد داخلي بست

هافبک تيم فوتبال استقلال با الشارجه امارات قرارداد داخلي بست.

در حالي که گفته مي‌شد ايمان مبعلي با پيشنهادي از قطر مواجه است اما اين بازيکن پس از 4 روز مذاکره،‌ امروز با مسئولان باشگاه الشارجه امارات به توافق نهايي رسيد و در آستانه پيوستن به اين تيم قرار گرفت.
    مبعلي با مسئولان الشارجه در زمينه مالي نيز به توافق رسيده و قرارداد داخلي يک ساله هم منعقد شده و اگر اتفاقي رخ ندهد در 48 ساعت آينده قرارداد رسمي اين بازيکن به امضا خواهد رسيد.
    مبعلي فصل گذشته قرارداد دو ساله با استقلال امضا کرده بود و در آن بندي وجود داشت که در صورت پيشنهاد خارجي، مي‌تواند استقلال را ترک کند.
    وي پيش از اين نيز در ليگ امارات حضور داشت.

منبع: ورزش 3

18. این کاربر از t.sunami بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •