تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: چه کسی برترین کشی کج کار wwe در سال 2012 است؟

راي دهنده
55. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • رندی اورتن

10 18.18%
  • کریس جریکو

0 0%
  • جان سینا

10 18.18%
  • آندر تیکر

10 18.18%
  • سی ام پانک

3 5.45%
  • بیگ شو

0 0%
  • سین کارا

0 0%
  • ری میستریو

5 9.09%
  • د میز

0 0%
  • تریپل اچ

12 21.82%
  • شیمس

2 3.64%
  • کریسشن

0 0%
  • مارک هنری

0 0%
  • آلبرتو دلریو

1 1.82%
  • کین

2 3.64%
صفحه 28 از 287 اولاول ... 182425262728293031323878128 ... آخرآخر
نمايش نتايج 271 به 280 از 2862

نام تاپيک: کشتی کج

آخر فروم باز Kasra 91's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    رشــــت

پيش فرض

[/quote]
    اینو خوب امدی فقط باتیستا

اگه نباشه جاش خالی می مونه Bret's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

[quote=reza boy;1934852]Brock Lesnar Will Be A TNA Superstar

مسئولان TNA دوباره رفتند سراغ سوپراستار های بزرگ . مسئولان TNA خبر از راضی کردن Brock Lesnar برای قرار داد بستن با کمپانیشون ، دادن . گفته شده که Brock Lesnar با کمپانی TNA به توافق رسیده و شاید تا هفته های دیگه کار خودش رو در TNA آغاز کنه .

خوب ، همه میبینید که کمپانی TNA باز هم خرید بزرگ و ارزشمندی رو انجام داد و تونست از WWE و ECW جلو بزنه . البته WWE هم میخواد یه تکونی به خودش بده که بزودی از کارهای WWE هم با خبرتون میکنم .

آقا دمت گرم خيلي اخبار جالبي بود كمتر جايي مي شه اينجور اخبار رو پيدا كرد
    راستي مگه براك نرفته بود يو اف سي ؟ حتي تو اولين مسابقه اش هم حريفش رو تو كمتر از 90 ثانيه تسليم كرده بود من اينو تو تبليغ مسابقه دومش خوندم پس چطور شده مي خواد برده تي ان اي

واقعاً گلدبرگ تو ژاپن مسابقه مي ده؟ اگه اينجور باشه واقعاً عاليه خيلي دوست دارم بدونم تو ليگ ژاپن كه سطح تكنيكيش خيلي بالاتر از بقيه ليگ هاس چيكار مي كنه
    بازم از زحماتتون تشكر مي كنم

اينم سوپراستار مورد علاقه من

پروفشنال reza boy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006

پيش فرض

Smackdown - October 05 , 2007 - Results

ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ــــــــــــــــ

" صحبت های باتیستا ، آغاز اسمک دان "

Batista با کمربند سنگین وزن وارد رینگ شد و از سوی تماشاگران مورد تشویق قرار گرفت . Batista بعد از کمی مکث ، شروع کرد صحبت کردن درباره ی مسابقاش در No Mercy برابر Khali . در حالی که Batista داشت میگفت که از Khali نمیترسه و آمادست تا با او مبارزه کنه ، از تلویزیون ورزشگاه Great Khali و مترجمش رو نشون دادن .

Great Khali که حرف های Batista رو شنیده بود ، در جواب گفت : " تو از Punjabi Prison Match هیچی نمیدونی و تاحالا تجربه ی حضور در اون رو نداشتی . "

بعد هم Batista حریف Khali رو قطع کرد و جملاتی مشابه هفته ی پیش رو گفت : " تو هم نمیدونی که با یک حیوونی مثل من تو یک قفس بودن چه خطراتی میتونه داشته باشه . من خیلی وقت بود منتظر چنین فرصتی بودم تا با تو واقعا مبارزه کنم و تو هم نتونی مسابقه رو بهم بزنی ! "

بعدش هم Great Khali با عصبانیت یه سری جمله به زبان هندی گفت و رفت .

" گروهی از او وی دابلیو ، مشغول تمرین در اسمک دان "

مسابقه ی اول Smackdown ، یک مسابقه ی تیمی بین Chuck Palumbo و Michelle McCool مقابل گروهی از لیگ OVW به نام Ace Steel بود .

این مسابقه هم مثل مسابقات قبلی Chuck Palumbo خیلی زود تموم شد و Chuck Palumbo با زدن یک Power Slam تیم حریف رو شکست داد .

اما در آخر کار Chris Masters وارد رینگ شد و از پشت به Chuck Palumbo حمله کرد و بهش Masterlock زد . بعدش هم وقتی Chuck Palumbo از شدت درد بیهوش شد ، Chris Masters او رو ول کرد ، تهدیدش کرد و رفت .

" یک مسابقه ی تکراری با نتیجه ای تکراری "

در مسابقه ی بعدی ، دو سبک وزن برای چندمین بار برابر همدیگه قرار گرفتن . بله ، باز هم Jimie Noble با Jimmy Wang Yang باید میجنگید .

این مسابقه ی کسل کننده ، با برتری Jimie Noble پایان یافت .

" برتری دوباره ی قهرمانان تیمی برابر دویس و دامینو "

در Smackdown این هفته ، Matt Hardy و .M.V.P که قهرمانان تیمی اسمک دان هستند دوباره برابر Deuce و Domino قرار گرفتند .

در حالی که Matt Hardy اصلا به .M.V.P توجه نمیکرد و تنهایی داشت مسابقه میداد ، نزدیک بود یک لحظه درگیری ای بین این دو صورت بگیره که این اتفاق نیافتاد .

در آخر هم Matt Hardy با یک Twist Of Fate تونست Domino رو پین کنه تا تیمش پیروز بشه . در آخر هم .M.V.P که کار خاصی در این مسابقه نکرده بود تو رینگ موند و به شادی پرداخت و اون طرف هم Matt Hardy از رینگ خارج شد .

" برای شکست کنی ، یک چوکسلم کافی بود "

در مسابقه ی بعدی ، Kenny Dykstra باید با حریف قدری به نام Kane میجنگید . در این مسابقه Victoria به عنوان منیجر Kenny بیرون رینگ حضور داشت .

در Smackdown این هفته که خبری از Undertaker نبود ، برادرش ناتنیش که Kane هست تونست به تنهایی Smackdown و هواداران رو گرم کنه .

در آخر این مسابقه Kane با یک Chokeslam تونست Kenny Dykstra رو شکست بده تا پیروز از رینگ خارج بشه .

" همه از الان منتظر هفته ی بعد ! "

در Backstage ، قهرمان ایالات متحده که قهرمان تیمی اسمک دان هم هست ، یعنی .M.V.P خیلی افاقی Vickie Guerrero رو دید و ازش خواست تا یک مسابقه بین Undertaker و Matt Hardy بذاره . Vickie Guerrero هم یک تصمیم جالب گرفت و گفت که در هفته ی بعد یک مسابقه ی تگ تیم بین Undertaker و Kane مقابل .M.V.P و Matt Hardy انجام میشه . بعد هم .M.V.P با ترس یک نگاه به Vickie Guerrero انداخت و رفت .

" مسابقه ی دو تیم گمنام اسمکدان رو خراب کرد "

در یکی از مسابقات این هفته ، دو تیم گمنام و نسبتا جدید مقابل هم قرار گرفتند . این مسابقه که یک گروه از Jesse و Festus تشکیل شده بود و گروه دیگش از Collyer و Tolar ، با برتری گروه اول به پایان رسید . Jesse و Festus میتونن در آینده از تیم های خوب و قوی Smackdown بشن .

" مین ایونت بین فیل و فنجان ! "

در Main Event این هفته ی اسمک دان که پایان بخش Smackdown این هفته هم بود ، Rey Mysterio باید برای سه یا چهارمین بار با Great Khali میجنگید . در حالی که مسابقه روال عادی خودش رو داشت طی میکرد Finlay وارد شد و با چوبش Rey Mysterio زد . بعدش هم داور مسابقه رو با DQ به نفع Rey Mysterio اعلام کرد . اما هنوز تموم نشده بود ، Finlay و Great Khali با هم شروع کردن به زدن Rey Mysterio . بعد Batista که این وضع رو دید عصبانی شد و رفت داخل رینگ و به Rey Mysterio کمک کرد و Finlay و Great Khali رو زد . بعد هم Batista هر دوی اون ها رو از رینگ انداخت بیرون و دست Rey Mysterio رو گرفت و Rey رو بلند کرد . بعدش هم Batista و Rey Mysterio با عصبانیت نگاهی به Khali و Finlay انداختن .

تاريخ عضويت
    Feb 2006

پيش فرض

Smackdown - October 12, 2007 - Results

----------------------------------------------------------

" جدال بین کریس مسترز و چاک پالمبو "

اولین مسابقه ی این هفته ی Smackdown بین دو سوپراستاری بود که در هفته ی قبل با هم درگیری داشتند . در این مسابقه ، Chris Masters باید با Chuck Palumbo می جنگید . مسابقه پس از قفل های پشت سر هم از هر دو سوپراستار ، با یک Closeline از Chuck Palumbo قشنگ شد . Chuck مسابقه رو در دست خودش میگیره . با یک Big Boot و یک Powerslam میره که Masters رو پین کنه اما موفق نمیشه . Chris Masters به بازی برمیگرده . میره تا به Chuck Palumbo فن Masterlock رو اجراء کنه اما Chuck نمیذاره . اما در یک رفت و برگشت ، Chuck Palumbo با زرنگی Masters رو Roll Up می کنه و برنده ی این مسابقه میشه .

" مبارزه ی دو تگ تیم جدید و گمنام "

شاید این دو تیم رو کسی نشناسه اما این دو تیم یکی از مسابقه های قشنگ Smackdown این هفته رو رقم زدند . تیم اول Jesse و Festus بودن و تیم دوم Adams و Carr . این مسابقه ی کوتاه با برتری تیم اول یعنی Jesse و Festus به پایان رسید . این تیم در هفته ی پیش هم پیروز شده بود .

" ورود سوپراستاری اسکاتلندی به اسمک دان "

در این هفته یک سوپراستار جدید اسکاتلندی به نام Drew McIntyre به لیست سوپراستارهای Smackdown اضافه شد . او در اولین مسابقه ی خودش برابر Brett Major قرار گرفت . این مسابقه در حالی که Taylor هم خیلی درش دخالت کرد با پیروزی سوپراستار جدید Smackdown یعنی McIntyre تموم شد .

" بازگشت بزرگ برادران مخرّب ، آندرتیکر و کین "

این مسابقه همه چیزش خوب بود فقط یک ضدّحال داشت اونم این بود که بر سر کمربند نبود . در این مسابقه که Undertaker و Kane پس ماه ها دوباره با هم یار شده بودن باید برابر قهرمانان تیمی اسمک دان یعنی Matt Hardy و .M.V.P قرار میگرفتن . ابتدا Kane و Matt Hardy توی رینگ موندن و Undertaker و .M.V.P بیرون رینگ منتظر موندن تا به بازی بیان . Matt Hardy میره تا به Kane یک Dropkick بزنه اما یک Big Boot از Kane میخوره . بعد از یکی دو دقیقه .M.V.P جاش رو با Matt Hardy عوض می کنه . بعد هم Kane میره و .M.V.P رو میزنه و بعدش جاش رو با Undertaker عوض می کنه .ورورد Undertaker با تشویق تماشاگران همراه بود . Undertaker بعد از یکی دو مشت و یک Old School با یک Tombstone کار .M.V.P رو تموم میکنه . به این ترتیب Undertaker و Kane برنده این مسابقه میشن . شاید در هفته های دیگه باز هم شاهد تیم شدن Undertaker و Kane باشیم . امیدوارم ...

" مبارزه ی کوتاه گریت کالی و جیمی نابل "

این مسابقه به ده دقیقه هم نرسید . Great Khali با چند Closeline و یک Big Boot ، روی Jimie Noble فن Squeeze رو اجراء کرد . Great Khali انقدر کلّه ی Noble رو فشار داد تا اینکه Jimie Noble بیهوش شد و به این ترتیب Great Khali تونست پیروز این مسابقه بشه .

" یک مسابقه تک به تک بین دویس و وانگ یانگ "

در یکی از مسابقات معمولی این هفته ، Deuce برابر Jimmy Wang Yang قرار گرفت . در این مسابقه که چندین بار Cherry و Domino درش دخالت کردند ، Jimmy Wang Yang تونست حریف خودش Deuce رو شکست بده و برنده این مسابقه بشه .

" جدال برای قرار گرفتن مقابل باتیستا در سایبر ساندی "

در آخرین مسابقه این هفته ، Rey Mysterio باید برابر Finlay قرار میگرفت . برنده ی این مسابقه با Batista در Cyber Sundy بر سر کمربند سنگین وزن بازی می کرد . این مسابقه که بیشترش دست Rey Mysterio بود در آخرش Finlay از صندلی استفاده کرد و در حالی که هر دوشون یک گوشه افتاده بودن و قادر به ادامه ی مسابقه نبودن بازی بدون نتیجه موند . اما این پایان کار نبود ! بعد از دقایقی سرو کلّه ی Undertaker پیدا شد و Undertaker دستش رو به نشانه ی کمربند حرکت داد تا بگه هنوز کمربند سنگین وزن رو میخواد .

تاريخ عضويت
    Feb 2006

پيش فرض

Smackdown - October 19 , 2007 - Results

ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ــــــــــــــــ

" Kane vs. The Great Khali "

برای سومین بار در سال 2007 ، Kane و Great Khali برابر هم قرار گرفتن .Khali که دو بازی قبلی ای که با Kane داشت رو برده بود ، در این بازی هم میخواست به پیروزی برسه . این مسابقه با Disqualification به نفع Great Khali به پایان رسید . در حالی که مسابقه تموم شده بود ، Kane رفت تا باز هم Great Khali رو بزنه . اما پس از چند لحظه Big Daddy V دخالت کرد و Kane رو زد .

" Main Event's Segment "

بعد از اینکه مسابقه ی Kane و Khali تموم شد ، تبلیغی از Main Event این هفته پخش شد و صحنه هایی از Rey Mysterio و .M.V.P رو نشون دادن که این صحنه ها نشونه ی این بود که در آخر Smackdown مردم شاهد مسابقه ی Rey Mysterio و .M.V.P خواهند بود .

" Chuck Palumbo w/ Michelle McCool vs. Chris Masters "

مسابقه ی دوم این هفته بین Chuck Palumbo و Chris Masters بود . در این مسابقه مثل مسابقات قبلیه Chuck ، منیجرش Michelle McCool بیرون رینگ بود . در حالی که مسابقه داشت روال عادی خودش رو طی می کرد ، Victoria اومد و به Michelle McCool حمله کرد . همین درگیری باعث شد تا یک لحظه حواس Chuck Palumbo پرت بشه و Chris Masters هم از این موقعیت استفاده کرد و با Roll Up کردنِ Chuck Palumbo تونست پیروز بشه . به این ترتیب Chris Masters اینبار پیروز از رینگ خارج شد .

" Backstage Segment , M.V.P. Talks "

تلویزیون ورزشگاه داشت Backstage رو نشون میداد که بعد از چند لحظه.M.V.P میاد . .M.V.P میاد و میگه که : " Matt Hardy مثل برادر من میمونه و من دوست ندارم با اون توی Cyber Sunday بجنگم ! " خوب این صحبت ها نشون میده که بعد از کمکی که Matt Hardy در هفته ی پیش به .M.V.P کرد داره رابطه ی این دو بهتر میشه .

" Matt Hardy vs. Finlay "

اما مسابقه ی سوم این هفته . Matt Hardy وارد شد و از سوی تماشاگران مورد تشویق قرار گرفت . بعد از او هم Finlay اومد . مسابقه آغاز شد . دو سوپراستار ابندا با قفل های پشت سر هم داشتن بدن خودشون رو گرم میکردن . اما در چند دقیقه ی پایانی مسابقه دست Finlay افتاد . در یک اشتباه Matt Hardy مسابقه رو در دست گرفت و با یک Twist Of Fate مسابقه رو به نفع خودش به پایان رسوند . پس این مسابقه رو Matt Hardy برد . اما Finlay بعد از مسابقه رفت تا با چوبش که به اصطلاح انگلیسی بهش Shillelagh هم میگن ، Matt Hardy رو بزنه . اما این اتفاق نیفتاد . .M.V.P که حریف Matt Hardy در Cyber Sunday هست اومد و چوب Finlay رو ازش گرفت و نذاشت تا Finlay با اون Matt Hardy رو بزنه .

" Drew McIntyre vs. Brett Major "

اما اینبار نوبت سوپراستار جدید اسکاتلندی Smackdown رسید . Drew McIntyre باید با Brett Major مسابقه میداد . این مسابقه که بیشترش دست Drew McIntyre بود ، در آخر با یک Flatliner به نفع Drew McIntyre به پایان رسید تا این سوپراستار جدید در دومین مسابقه ی خودش هم پیروز از رینگ بیرون بیاد .

" JBL Interviews The Animal Batista "

Batista و JBL در رینگ حاضر شدن . Batista که باید در Cyber Sunday با Undertaker مسابقه بده ، اومده بود تا حرف های یکی از شانس های داوری در مسابقشون یعنی JBL رو بشنوه .

صحبت های JBL اینطور بود که : " Batista ، تو هیچ وفت نتونستی Undertaker رو شکست بدی . تو یک ترسوی بزدل هستی . "

حریف های JBL بدجور Batista رو عصبانی کرد . بعد از چند لحظه هم Batista به JBL فن Spear زد و از رینگ خارج شد .

" Jimmy Wang Yang & Shannon Moore vs. Deuce & Domino "

در مسابقه بعدی این هفته ، یک مسابقه تیمی تدارک دیده شده بود . Jimmy Wang Yang با Shannon Moore تیم شد و با تیم Deuce و Domino باید مسابقه میداد . این مسابقه ی کوتاه با پیروزی تیم اول همراه بود . بله ، تیم Wang Yang و Moore تونستن با یک Sunset Flip پیروز این مسابقه بشن .

" The Undertaker vs. Jimie Noble "

Jimie Noble وارد رینگ شد و منتظر موند تا حریفش بیاد . صدای Ding آهنگ Undertaker باعث شد تماشاگران همه از جا بلند بشن . صحنه ی جالبی بود که در Smackdown این هفته اتفاق افتاد . مسابقه آغاز شد . Undertaker پس از زدن یکی دو تا Right Hand و Big Boot به Jimie Noble فن Chokeslam زد و پیروز مسابقه شد . از نکات جالب این دیدار این بود که ورودی ها از خود مسابقه طولانی تر بودن !!

" Rey Mysterio vs. U.S Champion M.V.P "

نیمی از تماشاگران پس از مسابقه ی Undertaker از ورزشگاه خارج شدن . Rey Mysterio و .M.V.P وقتی وارد رینگ شدن از دیدن تعداد کم تماشاگران تعجب کردن . به هر حال مسابقه آغاز شد . در چند دقیقه ی پایانی مسابقه .M.V.P روی طناب دوم افتاد و فرصت خوبی بود برای Rey Mysterio تا بهش 619 بزنه . اما Finlay وارد رینگ شد و به .M.V.P حمله کرد . Finlay باعث شد تا مسابقه با DQ به نفع .M.V.P بشه . اما Rey Mysterio عصبانی شد و به Finlay حمله کرد و او رو زد .

" ! Dark Match Canceled "

مسابقه ی Rey Mysterio و .M.V.P که تموم شد ، داشتن مقدمات کار رو برای Dark Match آماده می کردن که وقتی دیدن 80 % ورزشگاه خالی شده Dark Match این هفته رو تعطیل کردن . مثل اینکه این هفته همه برای دیدن Rey mysterio و Undertaker اومده بودن !

تاريخ عضويت
    Feb 2006

پيش فرض

Smackdown - October 26 , 2007 - Results

" Kane vs. Mark Henry "

اولین مسابقه این هفته یک مسابقه فوق العاده زیبا در اومد . در این مسابقه Kane باید به مصاف کسی میرفت که سه شنبه در ECW در مسابقش دخالت کرده بود . بله ، حریف Kane در این مسابقه Mark Henry بود . این مسابقه ی زیبا در آخر با یک Chokeslam ای که Kane به Mark Henry زد به پایان رسید و Kane با Pin کردن Mark Henry تونست پیروز مسابقه بشه . Kane چند هفته ای هست که داره فوق العاده کار می کنه .

" WWE Tag Team Champions Matt Hardy & M.V.P. vs. Rey Mysterio & Finlay "

اما در یکی دیگه از مسابقات قشنگ این هفته ، Matt Hardy و M.V.P. که در Cyber Sunday برابر هم باید مسابقه بدن با هم تیم شدن و مقابل Finlay و Rey Mysterio ای قرار گرفتن که اون ها هم در Cyber Sunday حریف یکدیگر بودن . این مسابقه که بر سر کمربند نبود داشت به نفع تیم Rey Mysterio و Finlay پیش میرفت . در آخر بود که Finlay بخاطر زدن همتیمیش یعنی Rey Mysterio باعث شد تا M.V.P. با زدن فن 'Ballin بتونه Rey Mysterio رو Pin کنه تا تیمش برنده بشه . به این شکل بود که تیم Matt Hardy و .M.V.P در این مسابقه پیروز شدن .

" World Heavyweight Champion Batista vs. Jimie Noble "

اما در یکی از مسابقات کوتاه این هفته Batista به مصاف حریف هفته ی پیش Undertaker یعنی Jimie Noble رفت . در این مسابقه ی کوتاه Batista تونست در کمتر از دو دقیقه حریف خودش یعنی Jimie Noble رو شکست بده . این Jimie Noble دو سه هفته ای هست که داره نشون میده خیلی راحت میتونه ببازه .

" Big Daddy V vs. The Miz vs. John Morrison "

در دیگر جدال این هفته ، یک مسابقه ی Triple Threat Match بین سه نفری که کاندید هستن تا در Cyber Sunday با CM Punk بازی کنن انجام شد . در این مسابقه Big Daddy V و The Miz و John Morrison باید برابر هم قرار می گرفتن . این مسابقه با برتری کامل Big Daddy V همراه بود و در آخر هم همین سوپراستار با زدن فینیشر خودش که Big Daddy V Drop هست تونست پیروز مسابقه بشه .

" Jesse & Festus vs. Joe Hennig & Steve Fender "

آخرین مسابقه این هفته ی Smackdown یک مسابقه ی دیگه ی تیمی بود . این مسابقه بین تیم جدید Smackdown که Jesse و Festus هستن برابر یک تیم گمنام که اعضاش رو Steve Fender و Hennig تشکیل میدن انجام شد . این مسابقه با برتری تیم جدید و قدرتمند Smackdown یعنی Jesse و Festus به پایان رسید تا این تیم همچنان بدون شکست باقی بمونه .

" Batista Hits The Undertaker "

JBL وارد رینگ شد و در مورد مسابقه ی Undertaker و Batista در Cyber Sunday صحبت کرد . JBL گفت که Mick Foley و Stone Cold هیچ شانسی ندارن و قطعا خودش هست که داور مسابقه میشه . در همون لحظه همه ی تماشاگران با هم گفتن JBL Sucks ... JBL Sucks !

بعد از دقایقی برنامه ی JBL از سر گرفته شد . اما اینبار Undertaker هم در رینگ بود . JBL کمی صحبت کرد و به Undertaker گفت : " مسابقاتی که با من داشتی رو یادت هست . من همیشه سر تر از تو بودم . من با اینکه الان این ورزش رو کنار گذاشتم اما هنوز خدای کشتی کچ هستم ! " در همون لحظه Undertaker کنترل خودش رو از دست داد و به JBL فن Chokeslam زد . اما چیزی نگذشت که Batista وارد رینگ شد . Batista وارد شد و گفت : " برای آخرین بار میگم که من از آندرتیکر نمیترسم . درسته ، من هیچ وقت تیکر رو شکست ندادم ولی همه چیز یک بار اتفاق میفته . این بار نوبت من هست تا پیزوز بشم . " بعد هم Batista به طرف Undertaker حمله کرد و به Undertaker فن Spear زد . بعد هم Batista از رینگ خارج شد و وقتی داشت به طرف Backstage میرفت ، Undertaker نشست و با عصبانیت به Batista نگاه کرد .

تاريخ عضويت
    Feb 2006

پيش فرض

Smackdown - November 2th , 2007 - Results

" Batista Talks About His Match At Cyber Sunday "

قهرمان سنگین وزن جهان Batista وارد رینگ شد و درباره ی مسابقه ای که روز یکشنبه برابر Undertaker انجام داد ، صحبت کرد . Batista گفت : " با اینکه من تونستم Undertaker رو شکست بدم اما هنوز کار من و Undertaker تموم نشده . من و Undertaker با هم چهار بار مسابقه دادیم که یک بار Undertaker برده ، یک بار من و دو بار هم بی نتیجه مونده . من میخوام تا در برد ها از Undertaker جلو بیفتم . در همین لحظات بود که Undertaker وارد شد و به Batista گفت : " تو میخوای با من دوباره بجنگی و من تو رو در بهترین موقعیت قرار میدم . من یعنی Undertaker برابر تو یعنی Batista در Survivor Series بصورت Hell in a cell !

" Rey Mysterio vs. Jimie Noble "

در اولین مسابقه ی این هفته ، Rey Mysterio با Jimie Noble مسابقه داد . این مسابقه بیشترش دست Rey Mysterio بود . در آخر مسابقه Jimie Noble خواست به Rey Mysterio فن Tiger Bomb بزنه اما Rey Mysterio قبل از اینکه این ضربه رو بخوره با West Coast Pop جواب Noble رو داد و بعد Jimie Noble رو پین کرد و پیروز شد . این سه یا چهارمین هفته ی متوالی هست که Jimie Noble با سوپراستاری بزرگ مسابقه میده و شکست میخوره .

" Mick Foley vs. Jonathan Coachman - Special Ref. Hornswoggle "

در یکی از مسابقات جالب این هفته ، Mick Foley با Jonathan Coachman مسابقه داد که داور مخصوص این مسابقه کوتوله ی معروف دابلیو دابلیو ای Hornswoggle بود . در این مسابقه Mick Foley و Hornswoggle ( داور ) با هم دست به یکی کردن و Jonathan Coachman رو دو نفری زدن . این مسابقه با پیروزی Mick Foley به پایان رسید .

" Chuck Palumbo vs. Kenny Dykstra "

در دیگر مسابقه ی این هفته ، Chuck Palumbo باید برابر Kenny Dykstra قرار میگرفت . این مسابقه میشه گفت کلا دست Chuck Palumbo بود . Chuck Palumbo بعد از چند Body Slam تونست به Kenny Dykstra فن Full Throttle بزنه و پیروز بشه . به این ترتیب Chuck Palumbo بود که برای چندمین بار Kenny Dykstra رو شکست داد .

" Kane vs. United States Champion M.V.P "

در یک مسابقه کوتاه و بسیار زیبا ، Kane با قهرمان ایالات متحده و قهرمان تیمی دابلیو دابلیو ای یعنی .M.V.P مسابقه داد . این مسابقه که خیلی زیبا و البته نسبتا کوتاه بود ، Kane بعد از یک Big Boot و Body Slam ، به .M.V.P فن Chokeslam زد و پیروز مسابقه شد . Kane فکر کنم برای چهارمین بار .M.V.P رو شکست داد .

" Heavyweight Champion Batista & Undertaker vs. Mark Henry & Great Khali "

در Main Event این هفته یک مسابقه ی تیمی بسیار زیبا برگذار شد . در این مسابقه Undertaker و Batista با هم تیم شدن و با تیم Mark Henry و Great Khali مسابقه دادن . در این مسابقه همه ی اعضای دو تیم با هم مشکل داشتن !

به هر حال مسابقه ی قشنگی بود . مسابقه از جایی که Undertaker خواست Old School بزنه خیلی قشنگتر شد . Undertaker بعد از دقایقی جای خودش رو با Batista عوض کرد . در حالی که Batista داشت حریف رو میزد یهو گزارشگر معروف Smackdown یعنی JBL اومد تو رینگ و با یک Closeline From Hell وحشتناک Batista رو روی رینگ پخش کرد ! بخاطر دخالت JBL ، تیم Undertaker و Batista با قانون DQ تونستن Great Khali و Mark Henry رو شکست بدن .

تاريخ عضويت
    Feb 2006

پيش فرض

Smackdown - 11.16.2007 - Results

" Jeff Hardy vs. Finlay "

در اولین مسابقه ی این هفته ی اسمک دان ، Jeff Hardy برابر Fit Finlay قرار گرفت . این مسابقه که کاملا در دست Jeff Hardy بود ، بدلیل اینکه Finlay از صندلی استفاده کرد ؛ با قانون DQ به نفع Jeff Hardy به پایان رسید . این چندمین باری هست که در این هفته Finlay باعث به هم خوردن یک مسابقه میشه !

" M.V.P. and Matt Hardy vs. The Miz and John Morrison "

قرار شد یک مسابقه ی دو به دو بر سر WWE Tag Team Championship انجام بشه . قهرمانان تیمی اسمک دان که Matt Hardy و .M.V.P هستند باید برابر The Miz و John Morrison قرار میگرفتند . این مسابقه بیشترش دست .M.V.P و Matt Hardy بود اما بعد از چند دقیقه ورق برگشت و تیم Miz و John Morrison تونستن پیروز این مسابقه بشن ! بله ، The Miz و John Morrison با این پیروزی WWE Tag Team Championship رو گرفتن .

" Undertaker Made A Promo "

یک پروموی بسیار زیبا از Undertaker پخش شد که صحنه هایی زیبا از مسابقات جدید و قدیمیش بود و همچنین بعد از این پرومو Undertaker پیغام هایی به Batista داد که مورد تشویق تماشاگران قرار گرفت .

" Rey Mysterio vs. Ken Kennedy "

اما یکی از مسابقات حساس و مهم این هفته ، Rey Mysterio برابر Ken Kennedy بود . این مبارزه با حرکات Rey Mysterio قشنگ و قشنگ تر میشد . اما Ken Kennedy که از سوپراستار های زرنگ WWE هست تونست مسابقه رو در دست خودش بگیره . داشت خیلی خوب کار می کرد و به سوی پیروزی پیش میرفت اما Rey Mysterio در یک رفت و برگشت به طور خیلی ناگهانی Kennedy رو Pin کرد و مسابقه رو برد .

" Beth Pheonix and Victoria vs. Mickie James and Torrie Wilson "

یک مسابقه ی تیمی دو به دو بین چهار Divas انجام شد . این مسابقه یک تیمش رو Beth Pheonix و Victoria تشکیل میدادن و تیم دیگر رو Mickie James و Torrie Wilson . مبارزه ی کوتاه اما قشنگی بود که Beth Pheonix باز هم قدرت خودش رو به همه نشون داد و با زدن ضربه ی نهایی خودش ، تونست Torrie Wilson رو پین کنه و تیمش رو پیروز کنه .

" The Great Khali Hits Hornswoggle "

درگیری ای بین Great Khali و Hornswoggle پیش اومد که جزو صحنه های خنده دار و جالب این هفته بود . در آخر هم Hornswoggle که کتک خورده بود ، از ترس و درد شروع کرد به گریه کردن و از رینگ فرار کرد . همونطور که میدونید Hornswoggle و Great Khali در پی پی وی Survivor Series با هم مقابله خواهند کرد .

" World Heavyweight Champion Batista vs. Mark Henry "

Main Event این هفته بین قهرمان سنگین وزن Batista برابر Mark Henry بود . این مسابقه که مسابقه ی کوتاهی هم بود ، با پیروزی Batista به پایان رسید . در آخر مسابقه هم Batista حدود پنج شیش دقیقه بشدت Mark Henry رو زد تا به این ترتیب به Undertaker پیغام دادی باشه . بعد هم Batista رو به تماشاگران کرد و کمربندش رو برد بالا و از ورزشگاه رفت بیرون .

تاريخ عضويت
    Feb 2006

پيش فرض

Smackdown 11.23.2007 Results

" U.S Champion M.V.P. vs. Rey Mysterio "

در اولین مسابقه ی این هفته ی اسمک دان ، Rey Mysterio برابر قهرمان ایالات متحده .M.V.P قرار گرفت . این مسابقه ی زیبایی از آب در اومد . در حالی که همه منتظر دخالت Jeff Hardy و Matt Hardy در مسابقه بودن ، این دو در این مسابقه دخالتی نکردن . در آخر مسابقه هم .M.V.P موفق شد Rey Mysterio رو پین کنه و پیروز بشه .

" Batista Interviews About Survivor Series "

قهرمان سنگین وزن Batista وارد رینگ شد و داشت درمورد مسابقه ای که برابر Undertaker داد صحبت می کرد که سرو کله ی Edge پیدا شد . جالب اینجا بود که Edge تنها نیومده بود ، بلکه Vickie Guerrero مسئول فعلی اسمک دان هم همراش بود . Edge اومد و کمی صحبت کرد . بعد Vickie Guerrero گفت که هفته ی دیگه ی مسابقه ی تک به تک بین Edge و Batista انجان خواهد شد که در همون لحظه صدای آهنگ Undertaker اومد . همه جا تاریک شد و بعد از پنج ثانیه چراغ ها روشن شد و Undertaker تو رینگ بود . Edge از ترس فرار کرد . بعد Undertaker گلوی Vickie Guerrero رو گرفت تا بهش Chokeslam بزنه اما سریع Vickie Guerrero رو بر عکس کرد و بهش Tombstone زد . سپس Undertaker کج کج Batista رو نگاه کرد . بعد هم با برانکارد اومدن و Vickie Guerrero رو بردن . بنظر میرسید که Vickie Guerrero از ناحیه ی گردن بشدت ضربه دیده .

" WWE Tag Team Champions The Miz and John Morrison vs. Major Brothers "

دومین مسابقه ی این هفته بین قهرمانان جدید تیمی اسمک دان The Miz و John Morrison برابر برادران Major بود . این مسابقه ی کوتاه و قشنگ با برتری تیم The Miz و John Morrison همراه بود . تیم Major Brothers اصلا نمایش خوبی در این مسابقه نداشتن و بیشتر کتک خوردن !

" Jimie Noble vs. Chuck Palumbo "

اما در سومین مسابقه . قرار شد یک مسابقه ی تک به تک بین Jimie Noble و Chuck Palumbo انجام بشه . بر خلاف نظر خیلی ها Chuck Palumbo در این مسابقه شکست خورد . Jimie Noble در حالی که سه چهار هفته ی قبل فقط باخته بود بالاخره تونست پیروز یشه . Jimie Noble برخلاف هفته های قبل در این مسابقه فوق العاده کار کرد و تونست نمره ی خوبی بگیره !!!

" Finlay and Hornswoggle vs. Mark Henry "

یکی از قشنگ ترین و حساس ترین مسابقات این هفته یک مسابقه ی دو به یک بود . در این مسابقه Finlay و Hornswoggle با هم تیم شدن و برابر Mark Henry قرار گرفتند . این مسابقه رو Mark Henry باید میبرد اما Finlay با همون زرنگی هایی که همیشه در مسابقاتش میبینیم تونست با کمک همتیمیش Hornswoggle ، بر Mark Henry غلبه کنن . ضمن اینکه Great Khali بعد از مسابقه به Hornswoggle و Finlay حمله کرد .

" Torrie Wilson vs. Victoria "

در پنجمین مسابقه ی این هفته ، Torrie Wilson باید با Victoria مبارزه میکرد . این مسابقه که زیاد هم مسابقه ی جالبی نبود و نسبتا کوتاه هم بود با برتری Torrie Wilson همراه بود . البته چندین بار Victoria حرکات قشنگ و فن های زیبا روی Torrie انجان داد اما Torrie Wilson بود که سر انجام تونست Victoria رو پین کنه و پیروز این مسابقه بشه .

" Kane vs. Big Daddy V "

اما میرسیم به Main Event این هفته . Kane و Big Daddy V برای چندمین بار برابر همدیگه قرار میگرفتن . Kane مثل همیشه از سوی تماشاگران تشویق میشد . Kane که این روز ها در اوج ست خیلی خوب برابر Big Daddy V مسابقه داد . Kane داشت کم کم پیروزی رو ازآن خودش میکرد که Big Daddy V بدلیل رعایت نکردن قوانین باعث شد داور DQ اعلام کنه و Kane رو با قانون Disqualification برنده اعلام کنه .

تاريخ عضويت
    Feb 2006

پيش فرض

World Heavyweight Champion Batista vs. Edge "

میرسیم به Main Event این هفته ، Edge در برابر قهرمان سنگین وزن جهان Batista قرار گرفت . این مسابقه حدود نیم ساعت به طول انجامید . مسابقه بیشترش دست Batista بود و کمتر پیش میومد که Batista مسابقه رو دست Edge بده . در حالی که Edge میرفت به Batista فن Spear بزنه ، یهو همه جا تاریک شد . بعد از 5 ثانیه دوباره برق ها روشن شد و Undertaker درون رینگ بود . در همون لحظه Undertaker به Batista فن Chokeslam زد و Edge هم طبق معمول فرار کرد . اما دقایقی بعد Theodore Long وارد شد و از همون بیرون رینگ گفت که یک Triple Threat Match برای کمربند سنگین وزن در Armageddon انجام خواهد شد . یعنی Undertaker برابر Edge برابر Batista برای بدست آوردن World Heavyweight Championship .

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •