اي خدا چي ميشه اين رئال جرارد رو بگيره دل من يكي رو شاد كنه....
بنظر من رئال براي فصل بعد بايد يه هافبك فوق العاده مثل جرارد داشته باشه تا موفق بشه نه انقدر دنبال مهاجم باشه.
اي خدا چي ميشه اين رئال جرارد رو بگيره دل من يكي رو شاد كنه....
بنظر من رئال براي فصل بعد بايد يه هافبك فوق العاده مثل جرارد داشته باشه تا موفق بشه نه انقدر دنبال مهاجم باشه.
سلاماي خدا چي ميشه اين رئال جرارد رو بگيره دل من يكي رو شاد كنه....
هافبک به اندازه کافی داریم
کاکا، اوزیل، دیماریا، شاهین، آلونسو، خدیرا و غیره!!![]()
بابا همه دوست دارن میانگین سنی تیم بیاد پایین شما تازه میگی جرارد؟![]()
نوری شاهینو آوردیم دیگهبنظر من رئال براي فصل بعد بايد يه هافبك فوق العاده داشته باشه
ما شاهین جوان اما با تجربه رو گرفتیم که بهترین بازیکن بوندس لیگا و جز آینده دار ترین بازیکناس.
من خوشبینم بتونه با ژابی زوج قدرتمندی تشکیل بده
این پست شاهین تو درتموند بر مبنای سیستم 4-2-3-1
راستی جرراد سنش کمی زیاده ها (31) تازگی هم زیاد مصدوم میشه تو لیور![]()
مرجع خبري رئال مادريد : فوتبال هلند هميشه استعدادهاي بزرگي را به دنيا معرفي كرده كه نمونه هايش افرادي همچون نيستلروي ، سيدورف و اشنايدر بوده اند كه در رئال مادريد بازي كرده اند . به همين علت رئال شرايط فوتبال اين كشور را تحت نظر دارد و قرار است كه به زودي متحد باشگاه زووله در دسته دوم هلند شود .
قرار است كه اين باشگاه با رئال مادريد قرارداد همكاري امضا كند تا اين دو تيم روابطشان را افزايش دهد . اين دو تيم بدين ترتيب از نظر فني و تبليغاتي با يكديگر همكاري خواهند كرد و امكان دارد بازيكناني نيز در تيمهاي پايه شان با هم مبادله شود .
جرارد دیگه به نظر من تموم شدش ... جرارد برای 3 سال پیش خوب بود ...
هافبک بسه. یه دفاع وسط مطمئن لازم داریم. اما به نظر میرسه همه این رو فراموش کردن. کارولیو دیگه مسن هست. شخصاً از پپه خیلی خوشم نمیاد. بقیشون هم خیلی مطمئن نیستن. آلبیول که اصلاً.
پیش نمایه مارکا:
پیش خوان برجسته:
شاهین آمده تا همه چیز را به دست بیاورد
دیگر پیش خوان ها:
این بازیکن ترک سخت تمرین می کند تا در مادرید و همچنین دل هواداران جایی ثابت داشته باشد
برنامه های فیزیکی و بدنسازی جدیدی در مادرید پیگیری خواهد شد تا بازیکنان بهتر از پیش برای طول فصل آماده باشند
مورینیو از فصل آینده از سیستم 4-3-3 اختصاصی خودش استفاده خواهد کرد که همیشه برنده است
مارادونا: " آگوئرو دوست دارد در مادرید بماند، حتی شاید اتلیتکو مادرید "
پیش نمایه آ.س:
پیش خوان برجسته:
مارادونا: " آگوئرو در مادرید می ماند، اتلتیکو یا هرجای دیگر "
دیگر پیش خوان ها:
مارادونا در مصاحبه با یک خبرگزاری از دبی اعلام کرد که دامادش قصد دارد در پایتخت اسپانیا به فوتبالش ادامه دهد
نیمار: " اول جام لیبرتادورس، دوم آینده ام "
الچه، پس از 35 سال به لیگ برتر بازگشت
تنش در بارسلونا به اوج می رسد
تیاگو موتا و مونتویا از شرایط خود راضی نیستند و بویان هم روز به روز به آ.اس رم نزدیکتر می شود
// با تشکر از اردلان عزیز بابت ترجمه
+
آگوئرو بهتره تو همون اتلتیکو بمونه!![]()
مگه دفاع نداريم كه مدافع بخريم
تيم بره دنبال يه هافبك دفاعي خوب بهتره
كاش رئال ميتونست اسي ين رو بگيره
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)