دوست من یه ذره مراعات کن
میگم جبر که مثله هندسه نیست که عینه مسئله کتابو بدن ... تو بعضی از قسمتا تنوع سوال زیاده باید خارج کتاب هم یکم کار کنیم
دوست من یه ذره مراعات کن
میگم جبر که مثله هندسه نیست که عینه مسئله کتابو بدن ... تو بعضی از قسمتا تنوع سوال زیاده باید خارج کتاب هم یکم کار کنیم
مراعات چیو بکنم؟ کیــــــــــه؟دوست من یه ذره مراعات کن
منظورم طراحا بودن داداش که این قدر کشک سوال دادن. چون این طوری SEND درست نبود.
Last edited by xerxes again; 31-05-2011 at 18:59.
حالا بخوايم از حق نگذريم ، organize هم درست بود
الان ديگه به فكر جبر باشيد .
تجربه ی زندگی بهم آموخت (!!!!) که هیچ وقت نباید به سوالای امتحان نهایی علمی نگاه کرد...مخصوصا تو زبان...
به نظرم organize بیشتر بهش میخورد اما خب طبق استدلالشون send میشه
حتی سوال سوم صحیح غلط هم قاعدتا باید t می شد اما خب اینا سواد ندارن دیگه...
چون گفته که دانش آموزان تلاششون رو میکردن که به پاسخ درست برسن.... حالا اینکه میتونستن یا نه یه بحث دیگس///...
جانم آلترنا جان من native هستم هر سوالی داری بپرس.عزیز شما که انگلیسی بارته ...
لطف کن همین جمله خودت رو سرچ کن :
send money to all over the world
تو گوگل اسم یه سری بانک و موسسه مالی میاد که جالبه به جای جمله شما این جمله رو زدن :بی خیال ... organize هم میشد ....
وقتی سوالی اینقدر جوابهای مختلفی بهش دادن، پس مطمئنا خیلیا درست ننوشتن. پس ترازتون زیاد نمی آد پایین. تازه اونم زبان با ضریب 2 و عمومی هم که هست. اونم به خاطر 0.25 نمره. خیلی هم رو اینا حساس نباشین.من با این که زبانم خووفه ولی این امتحان برام سخت بود ... فکر کنم دارن بخاطر اون 30% کنکوره امتحانات رو سخت میگیرن
من نگفتم Organize نمیشه !
من راس ساعت 9 تو بلاگم هم زدم این سوالش غلط بوده . اگه سوال ابهام نداشت خودم اولین نفر تو تاپیک مطرحش نمیکردم .
اما ایشون میگه send نمیشه در حالی که غلطه . منم قصدم کل کل نبوده و نیست خواستم متوجه اشتباهشون بشن .
در مورد اینکه ترو و فالس چرا شد فالس ... این سوال بر خلاف قبلی کاملا درسته . دلیلش هم این بود که توی متن کلمه ی correct رو توی گیومه گذاشته بود .
معادل فارسیش تو این مایه ها میشه : "دانش آموزان و معلم ها بحث میکردن و صحیح بودن جواب مهم نبود "
دلیل دیگشم اینه که قبل ازین جمله کلمه ی But نیاورده بلکه And آورده
اگه کارکت رو تو گیومه نمیزاشت به حساب بیسوادیشون میزاشتم که جمله رو اینجوری کردن اما با اینکار فهمیدم منظور دارن . هر چند من تا حالا درک مطلب تا این حد مفهومی در سطح کنکور و دبیرستان ندیده بودم .
بشین زمینتو بخون بچه !جانم آلترنا جان من native هستم هر سوالی داری بپرس.بی خیال ... organize هم میشد ....
![]()
پرسیدم چون تمام دنیاست این جوری ولی مثلاُ اگه you باشه همون طوریه که گفتم. منم از رو همون you زدم.
یکی از رفیقام که تافل داره هم همینو می گفت. کلاَ امتحانش سخت ترین زبانی بود که تا حالا گرفتن.
Last edited by xerxes again; 01-06-2011 at 05:56.
بچه ها سوال 45 رو یه نگاه میندازین ؟
بنظرتون نباید گزینه b بشه ؟
سوال 59 هم بنظر من true میشه اصلا بحث کردن برای پیدا کردن جواب صحیحه حالا اهمیت اینکه صحیح باشه یا نه .. ؟!
اگرم بخوام false باشه بنظر من باید جمله اینجوری تغییر کنه
, there was also free discussion . often , students and teachers had interesting discussions
and there was no need to find "correct" answer
البته بازم یجورایی true میشه !
Teachers and students had free discussions to find correct answers
Last edited by Reza_994; 01-06-2011 at 11:38.
گزينه ي b كه نميشه!
بحث سر گزينه هاي a ,d هست
هم a ميتونست درست باشه هم d ولي من به شخصه سر امتحان اصلا به اين سوال شك نكردم !!![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)