تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 28 از 212 اولاول ... 182425262728293031323878128 ... آخرآخر
نمايش نتايج 271 به 280 از 2120

نام تاپيک: Call of Duty: Modern Warfare 3

آخر فروم باز SIMON137's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    خدا مي دونــــــه...!

پيش فرض

منم همه بازیا رو نگفتم بعضیا رو گفتم
    اساسینز چه احتیاجی به تبلیغ داره؟ اما شما تریلرش از e3 رو ببین.با فیلم اشتباه میگیری.این خالی بندی نیست؟
    در ضمن معروفترین بازیهای روز دنیا هم نیاز به تبلیغ دارن برا رقابت
    ما چند مدل تریلر داریم دوست عزیز ، اینایی که می بینی از bf3 منتشر شده بهش میگن گیم پلی تریلر ، با اون مفهومی که توی ذهن شماست متفاوته.

2. 2 کاربر از SIMON137 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    پیروزی

پيش فرض

ما چند مدل تریلر داریم دوست عزیز ، اینایی که می بینی از bf3 منتشر شده بهش میگن گیم پلی تریلر ، با اون مفهومی که توی ذهن شماست متفاوته.
    الان فهمیدمنه من Official رو میگم
    به هر حال به نظر من باز باید بازی کرد و تصمیم گرفت

آخر فروم باز HORROR's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    هیچ جا

پيش فرض

بهتر بود اسم این تاپیک میشد مقایسه بین BF and COD! ولی خوبه ادامه بدید همین انتقادهاست سبب پیشرفت میشه ولی واسه من این مهمه !: بازی توپ دستم بیاد تهشو بزنم برم سراغ بعدی ( درپایان BF:bad company2)
    گرافیک مزحکی داشت و فیزیک خوب تو این سری هم اینطوره؟)

درضمن من تریلر گیم پلی MW و BF رو دیدم به نظر MW هیجانی تر بود حالا خودتون میدونید

5. این کاربر از HORROR بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز B.3.S.T's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

بهتر بود اسم این تاپیک میشد مقایسه بین BF and COD! ولی خوبه ادامه بدید همین انتقادهاست سبب پیشرفت میشه ولی واسه من این مهمه !: بازی توپ دستم بیاد تهشو بزنم برم سراغ بعدی ( درپایان BF:bad company2)
    گرافیک مزحکی داشت و فیزیک خوب تو این سری هم اینطوره؟)

درضمن من تریلر گیم پلی MW و BF رو دیدم به نظر MW هیجانی تر بود حالا خودتون میدونید

تمام دنیا می گن bf:bc2 رو محوریت گرافیک و مولتیش می چرخه شما اولین نفری هستی که میگی گرافیکش بـــل شتـــه ! دوست عزیز اون فیزیکی که شما ازش حرف می زنی مربوط به همون گرافیک بـــل شت هست!آیا اینو می دونستید یا براتون تازگی داره؟!

7. 8 کاربر از B.3.S.T بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    تهران،عباس آباد! فعالیت فعلی: Moderating Profile

پيش فرض

بـــل شتـــه
    ایول خیلی خوب اومدی

راستش رو بخوای منم اصلا با بتل فیلد حال نمیکنم
    حتی چند بار نصبش کردم ولی تا مرحله ی برفیه که از کوه باید بیایم پایین بیشتر نمیرم دیگه حوصلم نمیشه
    اصلا از کنترل تفنکپگ و View که داره خوشم نمیاد
    فقط COD 4 Ever

آخر فروم باز Penryn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

من نمیدونم این تاپیک مگه جای بحثهای بتلفیلده که بعضیا دارن میکنن؟؟ عزیزم بتلفید برای خودش تاپیک داره. بعضیها مثل اینکه یادشون رفته قبلاً که تاپیک راکد شد سر چی بود....

10. این کاربر از Penryn بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز halflife g's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    دور دور دور....

پيش فرض

من نمیدونم این تاپیک مگه جای بحثهای بتلفیلده که بعضیا دارن میکنن؟؟ عزیزم بتلفید برای خودش تاپیک داره. بعضیها مثل اینکه یادشون رفته قبلاً که تاپیک راکد شد سر چی بود....
    حرف شما درس .ولی قشنگی یه فروم به اینه که بچه ها با هم بحث کنن و چون تاپیکی به نام battlefield vs cod نیس(بهتر که نیس)در نتیجه باید تو یکی از این تاپیکا بحث کرد.... .
    بحث کردن هم خیلی خوبه فقط به شرطی که بعضی از کاربرای خاص نیان جو تاپیک رو بهم بزنن..درست ومنطقی بحث شه خیلی هم خوبه......چند تا چیز یاد می گیریم

+

چند نکته مهم:

1-به گفته خود EA بازی cod سال قبل 90 درصد بازار رو در دست داشت و حدود 24 میلیون هم فروخته....در نتیجه امسال هر چقدر هم bf3 خوش بدرخشه و شاهکار کنه می تونه این عددو برسونه به 60....40.....ولی اگه این روند ادامه داشته باشه در سالهای بعد شاید بتلفیلد درصد بیشتری از بازار رو بگیره....... .

.

2-یکی هم اینکه این دو بازی درسته سبکشون یکیه ولی خیلی قابل مقایسه نیستن.......چرا؟؟؟:
    1-بازی cod بیشتر شبیه به شوتر ارکید هستش
    2- و یکی هم اینکه کاملا ساده و قابل دسترس هست.....
    این دو تا رمز پیروزیه cod هس.........همین سادگی باعث میشه کسی که اصلا گیمر هم نیس بازی رو بخره وبازی کنه........همینطور که شما اگه به بقال سرکوچه بگی cod میدونه....

ولی بازی battlefield
    1-بیشتر نزدیک به شوتر عادی و غیر ارکید هستش
    2-بازی کردنش ساده نیس....مخصوصا قسمت انلاین که اون سادگی cod رو نداره و این نمیشه گفت عیب یا مزیت بلکه ویژگی هس..... .

.

3-در مورد گرافیک این دو بازی هم :

cod میخواد بازی رو 60 فریم بمونه.........میخواد بیشترین مخاطب بازیش که کنسول دارا هستن با کیفیت 60 فریم بازی رو انجام بدن و این باعث میشه تا گرافیکش نتونه تو این نسل بیش از این جلو بره.... .

ولی battlefield نمیخواد بازیش حتما 60 فریم باشه همونطور که تو کنسول قرار 30 فریم باشه......شلوغی صحنه های cod رو هم نداره در نتیجه بیشتر رو گرافیک مانور میده... .
    علاوه بر اون میخواد بیشتر مخاطب pc رو جذب کنه.............. .

+

در نتیجه اگه کامل به قضیه نگاه کنیم می بینیم این دو تا دارن یه راه متفاوت رو میرن و خیلی هم قابل قیاس نیستن....... .

(البته خودم منکر تکراری شدن cod نیستم)
    .
    .
    .

12. 19 کاربر از halflife g بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    زیر خط فقر

پيش فرض

مثل همیشه کامل مراد جان.
    ولی یه چیزی که هست مراد مثلا بازی پولساز و پرطرفداری مثل گیتارهیرو رو سیاست های اکتیوژن به تعطیلی کشید یکنواختی سری جدا شدن تیم سازنده اصلی و ظهور یه رقیب با ایده های نو به نام راک باند.
    حالا عین همین شرایط رو در cod شاهدش هستیم،یکنواختی،جدایی عوامل تاثیر گذار،ظهور یه رقیب.

بعدش الان BF به عنوان رقیب COD اومده نه به عنوان مجزا مثل هیلو یا کرایسیس،کافیه امسال چند تا نقد و امتیاز خوب بگیره که خودش رو تثبیت کنه.
    اکتیویژن برای حفظ سری COD نباید به همینی که هست اکتفا کنه (کاری که در گیتارهیرو کرد) ،باید شروع کنه به اصلاحات.

رقابت اینجا همیشه به نفع گیمرهاست چون سطح کیفیت بازی ها بالاتر میره.
    Last edited by Big-Boss; 28-08-2011 at 13:31.

14. 4 کاربر از Big-Boss بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز mosolim's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    كرج

پيش فرض

سلام

منم با حرف ها مراد خان موافقم البته در مورد صحبته هایی که در مورد جدا بودن بحث دو بازی کرد. در مورد اینکه اینجا بیان دوستان صحبت های تعصبی کنن و بگن این بهتره یا اون زیاد چیزه جالبی نیست و ممکنه برا تاپیک مشکلات پیش بیاره.

الان تاپیک رو که دیدم یاده تاپیک فیفا و ساکر افتادم ( البته الان کمتر ) ولی اونجا هم خیلی از این بحث های این بهتره اون بهتره راه میافته.

16. 4 کاربر از mosolim بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز B.3.S.T's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

مسلم جان ما یه سری مسائل رو باز کردیم برای یه سری از دوستان که با برخی مسائل آشنایی نداشتن و کلی نبود.اصلآ هم وارد بحث های الکی نشدم مگر اینکه کسی حرفی غیر منطقی بزنه.خب اونم چارش با بحث منطقیه که درست رو از غلط تشخیص بده دوستانی که بدون اطلاعات پستی رو نقل قول می کنن...

+
    ممنون از توضیحات صحیح و کامل مراد عزیز :x

شلوغی صحنه های cod رو هم نداره در نتیجه بیشتر رو گرافیک مانور میده
    البته رو این مسئله شلوغی صحنه ها اگر منظور بکگراند صحنه ها باشه درسته ولی تو محیط های درگیری با این چیزی که ما در تریلرها دیدم به نظر نمی رسه تفاوتی داشته باشند!مپ مولتی پلیر اخیر که تو تریلر مشخص بود واقعآ پر جزئیات دیده میشد!شاید منظور چیز دیگه ای بوده اصلآ...

18. 4 کاربر از B.3.S.T بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •