ما چند مدل تریلر داریم دوست عزیز ، اینایی که می بینی از bf3 منتشر شده بهش میگن گیم پلی تریلر ، با اون مفهومی که توی ذهن شماست متفاوته.
ما چند مدل تریلر داریم دوست عزیز ، اینایی که می بینی از bf3 منتشر شده بهش میگن گیم پلی تریلر ، با اون مفهومی که توی ذهن شماست متفاوته.
الان فهمیدمنه من Official رو میگم
به هر حال به نظر من باز باید بازی کرد و تصمیم گرفت![]()
بهتر بود اسم این تاپیک میشد مقایسه بین BF and COD!ولی خوبه ادامه بدید همین انتقادهاست سبب پیشرفت میشه
ولی واسه من این مهمه !: بازی توپ دستم بیاد تهشو بزنم برم سراغ بعدی
( درپایان BF:bad company2)
گرافیک مزحکی داشت و فیزیک خوب تو این سری هم اینطوره؟)
درضمن من تریلر گیم پلی MW و BF رو دیدم به نظر MW هیجانی تر بود حالا خودتون میدونید![]()
تمام دنیا می گن bf:bc2 رو محوریت گرافیک و مولتیش می چرخه شما اولین نفری هستی که میگی گرافیکش بـــل شتـــه ! دوست عزیز اون فیزیکی که شما ازش حرف می زنی مربوط به همون گرافیک بـــل شت هست!آیا اینو می دونستید یا براتون تازگی داره؟!
ایول خیلی خوب اومدیبـــل شتـــه
راستش رو بخوای منم اصلا با بتل فیلد حال نمیکنم
حتی چند بار نصبش کردم ولی تا مرحله ی برفیه که از کوه باید بیایم پایین بیشتر نمیرم دیگه حوصلم نمیشه
اصلا از کنترل تفنکپگ و View که داره خوشم نمیاد
فقط COD 4 Ever
من نمیدونم این تاپیک مگه جای بحثهای بتلفیلده که بعضیا دارن میکنن؟؟ عزیزم بتلفید برای خودش تاپیک داره. بعضیها مثل اینکه یادشون رفته قبلاً که تاپیک راکد شد سر چی بود....
حرف شما درس .ولی قشنگی یه فروم به اینه که بچه ها با هم بحث کنن و چون تاپیکی به نام battlefield vs cod نیس(بهتر که نیس)در نتیجه باید تو یکی از این تاپیکا بحث کرد.... .
بحث کردن هم خیلی خوبه فقط به شرطی که بعضی از کاربرای خاص نیان جو تاپیک رو بهم بزنن..درست ومنطقی بحث شه خیلی هم خوبه......چند تا چیز یاد می گیریم
+
چند نکته مهم:
1-به گفته خود EA بازی cod سال قبل 90 درصد بازار رو در دست داشت و حدود 24 میلیون هم فروخته....در نتیجه امسال هر چقدر هم bf3 خوش بدرخشه و شاهکار کنه می تونه این عددو برسونه به 60....40.....ولی اگه این روند ادامه داشته باشه در سالهای بعد شاید بتلفیلد درصد بیشتری از بازار رو بگیره....... .
.
2-یکی هم اینکه این دو بازی درسته سبکشون یکیه ولی خیلی قابل مقایسه نیستن.......چرا؟؟؟:
1-بازی cod بیشتر شبیه به شوتر ارکید هستش
2- و یکی هم اینکه کاملا ساده و قابل دسترس هست.....
این دو تا رمز پیروزیه cod هس.........همین سادگی باعث میشه کسی که اصلا گیمر هم نیس بازی رو بخره وبازی کنه........همینطور که شما اگه به بقال سرکوچه بگی cod میدونه....
ولی بازی battlefield
1-بیشتر نزدیک به شوتر عادی و غیر ارکید هستش
2-بازی کردنش ساده نیس....مخصوصا قسمت انلاین که اون سادگی cod رو نداره و این نمیشه گفت عیب یا مزیت بلکه ویژگی هس..... .
.
3-در مورد گرافیک این دو بازی هم :
cod میخواد بازی رو 60 فریم بمونه.........میخواد بیشترین مخاطب بازیش که کنسول دارا هستن با کیفیت 60 فریم بازی رو انجام بدن و این باعث میشه تا گرافیکش نتونه تو این نسل بیش از این جلو بره.... .
ولی battlefield نمیخواد بازیش حتما 60 فریم باشه همونطور که تو کنسول قرار 30 فریم باشه......شلوغی صحنه های cod رو هم نداره در نتیجه بیشتر رو گرافیک مانور میده... .
علاوه بر اون میخواد بیشتر مخاطب pc رو جذب کنه.............. .
+
در نتیجه اگه کامل به قضیه نگاه کنیم می بینیم این دو تا دارن یه راه متفاوت رو میرن و خیلی هم قابل قیاس نیستن....... .
(البته خودم منکر تکراری شدن cod نیستم)
.
.
.
مثل همیشه کامل مراد جان.
ولی یه چیزی که هست مراد مثلا بازی پولساز و پرطرفداری مثل گیتارهیرو رو سیاست های اکتیوژن به تعطیلی کشید یکنواختی سری جدا شدن تیم سازنده اصلی و ظهور یه رقیب با ایده های نو به نام راک باند.
حالا عین همین شرایط رو در cod شاهدش هستیم،یکنواختی،جدایی عوامل تاثیر گذار،ظهور یه رقیب.
بعدش الان BF به عنوان رقیب COD اومده نه به عنوان مجزا مثل هیلو یا کرایسیس،کافیه امسال چند تا نقد و امتیاز خوب بگیره که خودش رو تثبیت کنه.
اکتیویژن برای حفظ سری COD نباید به همینی که هست اکتفا کنه (کاری که در گیتارهیرو کرد) ،باید شروع کنه به اصلاحات.
رقابت اینجا همیشه به نفع گیمرهاست چون سطح کیفیت بازی ها بالاتر میره.
Last edited by Big-Boss; 28-08-2011 at 13:31.
سلام
منم با حرف ها مراد خان موافقم البته در مورد صحبته هایی که در مورد جدا بودن بحث دو بازی کرد. در مورد اینکه اینجا بیان دوستان صحبت های تعصبی کنن و بگن این بهتره یا اون زیاد چیزه جالبی نیست و ممکنه برا تاپیک مشکلات پیش بیاره.
الان تاپیک رو که دیدم یاده تاپیک فیفا و ساکر افتادم ( البته الان کمتر ) ولی اونجا هم خیلی از این بحث های این بهتره اون بهتره راه میافته.
مسلم جان ما یه سری مسائل رو باز کردیم برای یه سری از دوستان که با برخی مسائل آشنایی نداشتن و کلی نبود.اصلآ هم وارد بحث های الکی نشدم مگر اینکه کسی حرفی غیر منطقی بزنه.خب اونم چارش با بحث منطقیه که درست رو از غلط تشخیص بده دوستانی که بدون اطلاعات پستی رو نقل قول می کنن...
+
ممنون از توضیحات صحیح و کامل مراد عزیز :x
البته رو این مسئله شلوغی صحنه ها اگر منظور بکگراند صحنه ها باشه درسته ولی تو محیط های درگیری با این چیزی که ما در تریلرها دیدم به نظر نمی رسه تفاوتی داشته باشند!مپ مولتی پلیر اخیر که تو تریلر مشخص بود واقعآ پر جزئیات دیده میشد!شاید منظور چیز دیگه ای بوده اصلآ...شلوغی صحنه های cod رو هم نداره در نتیجه بیشتر رو گرافیک مانور میده
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)