تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 28 از 47 اولاول ... 1824252627282930313238 ... آخرآخر
نمايش نتايج 271 به 280 از 464

نام تاپيک: مشکلات نصب و اجرا - The Witcher 2: Assassins of Kings

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2011

پيش فرض

سلام
    توی این بازی پچ ها رو چه جوری باید نصب کرد. چون الان 5 نوع پچ در دسترس هست.
    Patcher_EFIGS - Patcher_1.1_International - Patcher_PL - Patcher_1.2 - [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    کدوم هاش لازمه؟ کی باید نصبش کرد؟ بعد از نصب بازی با dll اصلی یا در طول بازی؟ و ترتیب نصبش چه جوریه؟

داره خودمونی میشه ProAssasin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    هاااا چه وگویی؟

پيش فرض

سلام همگی شرمنده سوال (شاید) تکراری میپرسم.
    من این بازیو خریدم 4 تا DVD داخل راهنما نوشته که آنتی ویروس رو قبل از نصب غیر فعال کنید و یه فایل به اسم Patcher_EFIGS
    aرو نصب کنید. ولی موقع نصب ارور : Error Creating Temporary Files میگیرم.
    کسی میدونه چکار کنم درست شه؟
    اقا این Error Creating Temporary files حل شد با تشکر از Don Mohsen.
    ارور بعدیو چیکارش کنم؟! مر30
    Last edited by ProAssasin; 23-06-2011 at 19:37.

داره خودمونی میشه khorzo_khan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    DEAMONWORLD

پيش فرض

سلام چندتا سوال خیلی فنی...
    اول این که من از کجا بدونم ورژن بازی چنده؟
    دوم اینکه از کجا بدونم FPS ش چنده؟
    سوم اینکه DLC چیه که تو پست اول گذاشتین؟؟
    چهارم اینکه وقتی رفتم تو سایت
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    سه نسخه ی مختلف از بازی بود!ااونا چی بودن؟
    ببخشید که سوالام اینقدر فنی ه..امیدوارم بتونید جواب بدید.

مدیر انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Layken's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Sillent Hill

پيش فرض

سلام چندتا سوال خیلی فنی...
    اول این که من از کجا بدونم ورژن بازی چنده؟
    دوم اینکه از کجا بدونم FPS ش چنده؟
    سوم اینکه DLC چیه که تو پست اول گذاشتین؟؟
    چهارم اینکه وقتی رفتم تو سایت
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    سه نسخه ی مختلف از بازی بود!ااونا چی بودن؟
    ببخشید که سوالام اینقدر فنی ه..امیدوارم بتونید جواب بدید.
    1-ورژن کدوم بازی...؟ هر بازی خودش به نوعی ورژن هارو مشخص میکنه یکی همون اسم بازی یکی از مشخصه های شناختن
    2-برنامه های مختلفی برای فریم گرفتن وجود داره یه بار تو GooGle بگردید میتونید به خوبی برنامه های مختلف رو پیدا کنید
    3- DLC یک نوع اپدیت یا اپگیر یا چیزی که بعد از نسخه اصلی بازی که منتشر شده منتشر میشه و بیشتر برای از بین بردن ایرادات ،باگ ها و یا اضافه کردن مرحل و ابجکت های جدید به کا رمیره

4-اونا سه نسخه از بازی هستش که شما د رنسخه Collectors همان طور که تو تصویر میبینید به همراه دیسک بازی اکشن فیگور دیسک راهنما دفترچه و باقی مخلفات رو خواهید داشت به نوعی یک بسته کامل هستش تو نسخه Premium هم فقط دفترچه به همراه نقشه و دیسک های اضافی هستش تو نسخه دیجیتال هم فقط خود بازی خالی رو خواهید داشت

داره خودمونی میشه khorzo_khan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    DEAMONWORLD

پيش فرض

1-ورژن کدوم بازی...؟
    همین The Withcer 2 دیگه
    هر بازی خودش به نوعی ورژن هارو مشخص میکنه یکی همون اسم بازی یکی از مشخصه های شناختن
    منظورم این بود که من بازیو از مغازه خریدم.نمیدونم کدوم پچ روش نصب شده...میخوام بدونم 1.1 یا 1.2 یا همون ورژن اصلیشه و آپدیت نشده...

آخر فروم باز 779's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    In The World of Game

پيش فرض

حالم داره از هرچی بازیه PC ه بهم میخوره!!!
    دیگه واقعا رو اعصابم راه رفت این بازی
    کلا 3چندتا بازی که به تعداد انگشت هام هم نمیرسه در سال برا PC میگیرم هرکدوم یک عمر واسم خاطره میشن!!
    من تو این بازی تمامه مشکلاتی که خیلی از دوستان داشتند رو تجربه کردم! آخرم نتونستم درست بازی کنم!
    اوایل که مشکل C++ داشتم که درست شد. بعد مشکل نوارهایه سیاه بود که اونم از Native Res م بود درست شد.
    حالا یک سری مشکلاته جدید اومده! جالبه پچ رو که نصب کردم بیشتر هم شدن!!!!!!!! مثلا قبلا Freeze نمی شد بازی الان میشه!
    قبلا Crash نمی کرد الان کرش میکنه ( البته فکر کنم به چپتر بازی مربوط میشه ). حالا این آخرین باری که بازی رو بالا آوردم از 40 فریمی که با 480 میگرفتم رو آ[رین تنظیمات 30 - 35 تا بیشتر نمیگیرم + مشکل صدا هم پیدا کردم !! البته مشکله صدام یکم عجیب غریبه هیچ جا ندیدم همچین مشکلی رو چون من صدام کلا قطع نمیشه یک حالتی کشیده میشه
    خلاصه امشب این درایور رو DL میکنم شد که شد نشدم که دیگه میزاریم واسه کنسول این چیزا واسه ی ما نیومده...
    حالم از هرچی بازیه PC یه داره به هم میخوره! آخرین بازی ای که درست اجرا شد Starcraft 2 بود که اونم واسه Blizzard بود...
    این بازی که کلا... هر 5 دقیقه Crash میکنه ! جالبه خیلی ها هم همین مشکل رو دارن و خیلی ها هم گفتن و جالب تر هنوزم با این پچ ها حل نشده...

آخر فروم باز godsmak's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    پایتخت جهان

پيش فرض

حالم داره از هرچی بازیه PC ه بهم میخوره!!!
    دیگه واقعا رو اعصابم راه رفت این بازی
    کلا 3چندتا بازی که به تعداد انگشت هام هم نمیرسه در سال برا PC میگیرم هرکدوم یک عمر واسم خاطره میشن!!
    من تو این بازی تمامه مشکلاتی که خیلی از دوستان داشتند رو تجربه کردم! آخرم نتونستم درست بازی کنم!
    اوایل که مشکل C++ داشتم که درست شد. بعد مشکل نوارهایه سیاه بود که اونم از Native Res م بود درست شد.
    حالا یک سری مشکلاته جدید اومده! جالبه پچ رو که نصب کردم بیشتر هم شدن!!!!!!!! مثلا قبلا Freeze نمی شد بازی الان میشه!
    قبلا Crash نمی کرد الان کرش میکنه ( البته فکر کنم به چپتر بازی مربوط میشه ). حالا این آخرین باری که بازی رو بالا آوردم از 40 فریمی که با 480 میگرفتم رو آ[رین تنظیمات 30 - 35 تا بیشتر نمیگیرم + مشکل صدا هم پیدا کردم !! البته مشکله صدام یکم عجیب غریبه هیچ جا ندیدم همچین مشکلی رو چون من صدام کلا قطع نمیشه یک حالتی کشیده میشه
    خلاصه امشب این درایور رو DL میکنم شد که شد نشدم که دیگه میزاریم واسه کنسول این چیزا واسه ی ما نیومده...
    حالم از هرچی بازیه PC یه داره به هم میخوره! آخرین بازی ای که درست اجرا شد Starcraft 2 بود که اونم واسه Blizzard بود...
    این بازی که کلا... هر 5 دقیقه Crash میکنه ! جالبه خیلی ها هم همین مشکل رو دارن و خیلی ها هم گفتن و جالب تر هنوزم با این پچ ها حل نشده...
    خب قربونت برم، از یه جا نسخه Skidrow بازی رو پیدا کن و بگیر تا هیچ کدوم از این مشکلات رو نداشته باشی، مثل من!

تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    In The World of Game

پيش فرض

خب قربونت برم، از یه جا نسخه Skidrow بازی رو پیدا کن و بگیر تا هیچ کدوم از این مشکلات رو نداشته باشی، مثل من!
    ربطی به نسخه نداره... مردم نسخه ی اصل دارن دارن اعتراض میکنن!
    الان البته خیلی از مشکلام برطرف شده ولی این Crash کردن و بهینه نبودن انجین واقعا رو اعصابه... مخصوصا این کرش ها ! به هر دری زدم 100 تا راهه حل فقط تو کرش کردن تاخیر میده! امیدوارم یک پچی بدن...
    + من با 480 زور میزنم 40 فریم میگیرم. جالب اینجاست که اصلا تنظیمات بازی جز UberSampling و SSAO و AA بقیه هیچ تغییری تو فریم ریت نمیکنند!!!!!!!!! یعنی من بازی رو اجرا کردم حدود 50 و خورده ای فریم میداد بعد که این 3 تا رو ON کردم شد 40. حالا اومدم همه چی رو رو Low گزاشتم رو 40 موند! کردم Very larg بازم همینطوری بود! ( با اینکه کیفیت تغییر میکرد!!!!!!! کلا خیلی عجیب بود زور میزدی تو مثلا چندتا جا فریم ریت 2 یا 3 تا میومد پایین در آخرین حالت! ) انجین انگار رو آخرین تنظیمات واسط اجرا میکنه یعنی فریم ریت آخرین تنظیمات رو میگیری اما کیفیت Low ! من شدیدا توصیه میکنم رو آخرین تنظیمات بازی کنین که جز 2 یا 3 تا ( البته به جز این 3 تا ) فریم هیچ تغییری نمیبینین. UberSampling حدود 8 فریم یا یکم بیشتر کمتر از من کم کرد. AA هم اگه تونستین ON کنین چون فقط 3 تا فریم ازم کم کرد. SSAO هم حدود 4 یا 5 فریم کم کرد.

پروفشنال The Rover's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

شایان عزیز
    اون کرش ها رو منم داشتم،مخصوصا تو فصل اول،هر 2-3 دقیقه میومد بیرون
    که با یه روشی حل شد،میشه ساعت ها بازی کرد بدون مشکل

تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    In The World of Game

پيش فرض

شایان عزیز
    اون کرش ها رو منم داشتم،مخصوصا تو فصل اول،هر 2-3 دقیقه میومد بیرون
    که با یه روشی حل شد،میشه ساعت ها بازی کرد بدون مشکل
    خوب اومدی گفتی روششم بگو دیگه
    ویرایش : بابا پیر شدم دیگه!!! 100 تا سایت دیدم هر کاری کردم نشد! که نشد!!!!!
    Last edited by 779; 28-06-2011 at 12:44.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •