حالم داره از هرچی بازیه PC ه بهم میخوره!!!
دیگه واقعا رو اعصابم راه رفت این بازی
.gif)
کلا 3چندتا بازی که به تعداد انگشت هام هم نمیرسه در سال برا PC میگیرم هرکدوم یک عمر واسم خاطره میشن!!
من تو این بازی تمامه مشکلاتی که خیلی از دوستان داشتند رو تجربه کردم! آخرم نتونستم درست بازی کنم!
اوایل که مشکل C++ داشتم که درست شد. بعد مشکل نوارهایه سیاه بود که اونم از Native Res م بود درست شد.
حالا یک سری مشکلاته جدید اومده! جالبه پچ رو که نصب کردم بیشتر هم شدن!!!!!!!! مثلا قبلا Freeze نمی شد بازی الان میشه!
قبلا Crash نمی کرد الان کرش میکنه ( البته فکر کنم به چپتر بازی مربوط میشه ). حالا این آخرین باری که بازی رو بالا آوردم از 40 فریمی که با 480 میگرفتم رو آ[رین تنظیمات 30 - 35 تا بیشتر نمیگیرم + مشکل صدا هم پیدا کردم !!
.gif)
البته مشکله صدام یکم عجیب غریبه هیچ جا ندیدم همچین مشکلی رو چون من صدام کلا قطع نمیشه یک حالتی کشیده میشه
.gif)
خلاصه امشب این درایور رو DL میکنم شد که شد نشدم که دیگه میزاریم واسه کنسول این چیزا واسه ی ما نیومده...
حالم از هرچی بازیه PC یه داره به هم میخوره! آخرین بازی ای که درست اجرا شد Starcraft 2 بود که اونم واسه Blizzard بود...
این بازی که کلا... هر 5 دقیقه Crash میکنه ! جالبه خیلی ها هم همین مشکل رو دارن و خیلی ها هم گفتن و جالب تر هنوزم با این پچ ها حل نشده...