وقتی این گزینه رو انتخاب می کنم ، دیگه نمیتونم هیچ تماسی بگیرم و گوشیم هم از شبکه خارج میشه
وقتی این گزینه رو انتخاب می کنم ، دیگه نمیتونم هیچ تماسی بگیرم و گوشیم هم از شبکه خارج میشه
ممکنه برنامه یی که نصب میکنید و اجرا میشه رو بذارید تا دیگر دوستان هم استفاده کنن؟ مرسی
من از گوشی شاپ و پلازا خرید داشتم چندین بار
اما دیجی کالا قیمت هاش خیلی بالاتره.
گوشی بازار هم هست برای دوستان بازارچه ی آندروید دات آی آر هست
لطفا اسکرین شات از برنامه بذارید و لینک دانلود فایل apk
مرسی
ممکنه برنامه یی که نصب میکنید و اجرا میشه رو بذارید تا دیگر دوستان هم استفاده کنن؟ مرسی
من از گوشی شاپ و پلازا خرید داشتم چندین بار
اما دیجی کالا قیمت هاش خیلی بالاتره.
گوشی بازار هم هست برای دوستان بازارچه ی آندروید دات آی آر هست
لطفا اسکرین شات از برنامه بذارید و لینک دانلود فایل apk
مرسی
طبیعیه، من ایرانسل را نمی دونم ولی همراه اول روی هر دو فرکانس 900 و 1800 مگاهرتز خدمات می دهد و تخصیص فرکانس هم به صورت رندوم در هر cell یا منطقه آنتن انجام می شود. شما لا اقل باید هم 900 و هم 1800 را فعال کنید و یا اینکه کلاً تغییرش ندهید.
سلام
من تا بحال اندروید نداشتم می خواستم بدونم بدون روت کردن گوشی میشه نرم افزار های توی سایت های مختلف مخصوص این گوشی رو دانلود کرد و روی حافظه ریخت و نصب کرد؟
یا حتما مثل گوشی ایفون باید جیل بشه؟
برای بعضی برنامه های که نیاز به دسترسی سوپریوزر دارن فقط باید روت باشه وگرنه تعدادشون خیلی کمه.....
خدمات پارسه چيه ؟
از سايت همراه برتر مي خوام بخرم كسي خريد داشته ازش؟
قيمت داده 260
گارانتي نوشته 18 ماه خدمات پارسه
ممنون از راهنمايي تون ولي هيچكدوم از اين سايتا موجود ندارن
فقط ديجي كالا داره اونم بدون گارانتي
يه سايت هست همراه برتر قيمت داده 260 با 18 ماه گارانتي خدمات پارسه مي خواستم بدونم اين خدمات پارسه چي هست اونوقت؟
از اين سايت كسي خريد داشته؟
گارانتی اصلی مایکروتل است و بقیه متفرقه اند
اين ليست نمايندگي هاي مايكروتل هست:
تو شهر شما هم نمايندگي داره. زنگ بزن بهشون، احتمالا داشته باشن.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)