تبلیغات :
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 28 از 171 اولاول ... 182425262728293031323878128 ... آخرآخر
نمايش نتايج 271 به 280 از 1707

نام تاپيک: طرفداران Dell Inspiron 5110

داره خودمونی میشه rasmebazi22's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

این دیگه دست شما نیست که درستش کنید. به سازنده و برنامه نویس بازی مربوط میشه که چه نوع رزولیشنهایی رو برای بازیش تعریف کرده باشه و فقط شما میتونید اونهارو انتخاب کنید. البته مطمئن نیستم که شاید بشه با ترفندی تصویر لپتاپو کشید. به نظرم بهتر بود این سوالو در تاپیکی که همه اهل بازی کردن با مانیتور های hd و full hd هستند مطرح میکردید. به احتمال زیاد اون افراد جواب دقیقو میدونند. موفق باشید[
    اخه مشکل از بازی یا مونیتور نیست که عزیز
    من همین بازی هارو روی پی سی با مانیتور 19 واید اجرا کردم مشکلی نداره...

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

با سلام خدمت دوستان
    من دیشب رفتم نمایندگی زیگورات توی شهر خودمون و گفتم که یک لپ تاپ Inspiron 5110 Core i 7 برام بیاره . ولی وقتی سرویس تگ را در سایت دل وارد کردم، پیغام داد که سرویس تگ اشتباه وارد شده است . چند بار هم امتحان کردیم ولی باز هم همان پیغام را داد . دوباره با بار کد خان لیزری مغازه امتحان کردیم و باز هم همان پیغام را داد . گفتم شاید سرویس تگ پشت لپ تاپ عوض شده باشه ، برای همین سرویس تگ نوشته شده در BIOS را با سرویس تگ پشت دستگاه مطابقت دادم و دیدم که یکی هستند . گفتیم شاید مشکل از اینترنت ، بروزر یا . . . است ، به همین دلیل سرویس تگ یک لپ تاپ 5010 که اون جا موجود بود را داخل سایت وارد کردیم و کاملاً مشخصاتش را آورد . به نظر شما ممکنه چون لپ تاپ تازه اومده هنوز سرویس تگش داخل سایت نرفته باشه ؟! یا ممکنه لپ تاپ مشکلی داشته باشه ؟! آیا کسی تا حالا به چنین مشکلی برخورده؟!
    منتظر راهنمایی دو ستان هستیم .
    پیشاپیش از پاسخ هایتان متشکرم
    جناب تکنوسیس یک بار عنوان کردن که اگر لپتاپ بسیار نو باشه و اخیرا ارسال شده باشه این احتمال وجود داره که سرویس تگ هنوز در داخل سایت قرار نگرفته باشه. اما شما میتونید از یک ترفند به این که سریال نامبرها دستکاری شده هستند یا نشدند برسید. مطمئن شید که سریال داخل بایوس لپتاپ با زیر لپتاپ و روی جعبه یکی هستند. با این کار معلوم میشه که سریال دستکاری نشده و لپتاپ اخیرا ارسال شده اما معلوم نمیکنه که ریفر باشه یا نباشه. این که میگم دستکاری شده نیستش با این شیوه به این خاطره که دستکاری سرویس تگ بایوس مهارت خاص با ریسک بالا میخواد که از عهده هر کسی بر نمیآد. من تو اینترنت لینک آموزش و برنامشو پیدا کردم اما به هیچ عنوان کسی درخواست نکنه که براش ارسال کنم. همین طوری کلی مسیبت داریم برای خرید وای به حال این که این برنامه ها به داخل بازار لپتاپ ایران درز پیدا کنه. دیگه هیچی. اگر من بودم و عجله نداشتم این دستگاهو نمیخریدم و از فروشنده یک دستگاه دیگرو طلب میکردم که ببینم اون چطوره. اینها در انبارهاشون لپتاپ این مدلو زیاد دارند فقط زیادی ناز میکنند برای بیرون آوردنشون. باز خودتون هر تصمیمی بگیرید درستره.

3. این کاربر از mansia بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

در این صورت متاسفانه کمکی ازم برنمیاد. امیدوارم که حل بشه

5. این کاربر از mansia بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

ناظر انجمن اتومبیل mohamad skystar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010
    محل سكونت
    Under SKY City

پيش فرض

دوستان بلوتوث این 5110 ها چرا اینجوریه؟
    فایل هارو ارسال نمیکنه به گوشی.
    اصلا گوشی رو پیدا نمیکنه.نکنه خرابه؟
    مشکل از کجاست که حلش کنم؟

کسی با بلوتوث لپ تاپش کار نمیکنه؟

تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

دوست عزیز من کل این تاپیک رو خوندم ولی بعضی از بچه ها گفتند به صورت ظاهری به B3 تبدیل میشه
    درسته که باورش برام عجیبه که شرکت دل چنین مشکلی براش مهم نباشه ولی خوب ما تو ایرانیم شاید بنجل های کشورهای دیگه بیاد این جا - که یکی از دوستان هم تایید کرده بود
    اگر ممکنه آدرس نوشته اون دوستانمونو بدید تا من هم بخونم نوشته هاشونو و همچنین اون پستی که یکی از دوستان تائید کردند. با تشکر
    Last edited by mansia; 01-07-2011 at 20:12.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

اگه از نصب درایور گرافیک مطمئنید و همچنین به صورت دستی نمی تونید رزولیشن بازی رو عوض کنید برید توی Device Manager گرافیک اینتل رو Disable کنید سیستم رو ریست کنید حالا بازی رو اجرا کنید الان بازی حتما با گرافیک Gt اجرا میشه اگه درست شد ورژن جدید گرافیک Gt که شمارش 275 بود و تو همین تاپیک صفحات قبل هست نصب کنید بعد گرافیک اینتل رو فعال کنید.
    البته توجه کنید گرافیکتون کدم مدل Ati 6470 یا GT 525 m اگه 6470 بود شاید عادی باشه این مشکل چون گرافیک زیاد قوی نیست ولی اگه 525 باشه با این روش هایی که گفتم مشکلتون حتما حل میشه.

---------- Post added at 10:07 PM ---------- Previous post was at 10:04 PM ----------

اگر ممکنه آدرس نوشته اون دوستانمونو بدید تا من هم بخونم نوشته هاشونو و همچنین اون پستی که یکی از دوستان تائید کردند. با تشکر
    احتمالا از نوشته های خودمون بوده چون غیر از ما کسی در این باره اینجا بحث نکرده و همه هم که قانع شدیم مشکل از آپدیت بایوس لپ تاپ بوده.

---------- Post added at 10:10 PM ---------- Previous post was at 10:07 PM ----------

دوستان بلوتوث این 5110 ها چرا اینجوریه؟
    فایل هارو ارسال نمیکنه به گوشی.
    اصلا گوشی رو پیدا نمیکنه.نکنه خرابه؟
    مشکل از کجاست که حلش کنم؟

کسی با بلوتوث لپ تاپش کار نمیکنه؟
    سلام منم مشکل دارم با بلوتوس این مدل فایل که ارسال میکنم ارتباط وصل که میشه سریع قطع میشه الان سرم خیلی شلوغ خلوت شد مشکلشو بررسی میکنم حل شد اینجا اعلام میکنم البته شایدم مشکل نرم افزاری باشه و با ورژن بعدی حل بشه.

9. 2 کاربر از FremderJunge بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2011

پيش فرض

جناب تکنوسیس یک بار عنوان کردن که اگر لپتاپ بسیار نو باشه و اخیرا ارسال شده باشه این احتمال وجود داره که سرویس تگ هنوز در داخل سایت قرار نگرفته باشه. اما شما میتونید از یک ترفند به این که سریال نامبرها دستکاری شده هستند یا نشدند برسید. مطمئن شید که سریال داخل بایوس لپتاپ با زیر لپتاپ و روی جعبه یکی هستند. با این کار معلوم میشه که سریال دستکاری نشده و لپتاپ اخیرا ارسال شده اما معلوم نمیکنه که ریفر باشه یا نباشه. این که میگم دستکاری شده نیستش با این شیوه به این خاطره که دستکاری سرویس تگ بایوس مهارت خاص با ریسک بالا میخواد که از عهده هر کسی بر نمیآد. من تو اینترنت لینک آموزش و برنامشو پیدا کردم اما به هیچ عنوان کسی درخواست نکنه که براش ارسال کنم. همین طوری کلی مسیبت داریم برای خرید وای به حال این که این برنامه ها به داخل بازار لپتاپ ایران درز پیدا کنه. دیگه هیچی. اگر من بودم و عجله نداشتم این دستگاهو نمیخریدم و از فروشنده یک دستگاه دیگرو طلب میکردم که ببینم اون چطوره. اینها در انبارهاشون لپتاپ این مدلو زیاد دارند فقط زیادی ناز میکنند برای بیرون آوردنشون. باز خودتون هر تصمیمی بگیرید درستره.
    خیلی ممنون به خاطر پاسختون . به فروشنده گفتم و اون هم یه لپ تاپ دیگه از زیگورات سفارش داد و آمد . سرویس تگ این یکی مشکلی نداره و ریفر هم نیست .

11. این کاربر از Desert Night Sky بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2011

پيش فرض

سلام خدمت دوستان .
    من تازه لپ تاپ Dell Inspiron 5110 Core i 7 را خریداری کرده ام .
    از کسایی که درایور های Dell Inspiron 5110 Core i 7 را از سایت دل دانلود کردند ، چند تا سؤال دارم .

1- سایت دل چند تا درایور برای این مدل با این کانفیگ گذاشته ؟

2- حجم تقریبی اون ها چه قدر است ؟

3- آیا آخرین ورژن درایور ها در سایت دل وجود دارند یا باید برای دانلود آخرین ورژن درایور ها به سایت های سازنده ی سخت افزار ها مراجعه کنیم ؟
    - مثلا این درایور کارت گرافیک که مشکل سوئیچ داشت ، اگه خواسته باشیم ورژن جدید درایور که مشکلش برطرف شده را دانلود کنیم باید از طریق همین سایت دل و از اون لیست دانلودش کنیم یا باید به سایت شرکت nvidia مراجعه کنیم ؟
    - یا مثلا آخرین آپدیت بایوس ( برای تصحیح b2 به b3 ) توی همون لیست درایور های سایت دل هست یا باید از جای دیگه ای دانلود بشه ؟
    - یا مثلا درایور بلوتوث این لپتاپ که مثل این که مشکل داره ، ورژن تصحیح شدش از کجا باید دانلود بشه ؟

4- آیا کسی از شما ویندوز 7 آپدیت شده ای که توسط همین سایت ارائه شده را خریداری و امتحان کرده ؟

5- آیا لیست درایور هایی که سایت دل با وارد کردن سرویس تگ برای دانلود می آورد کامل کامل است یا باید درایور های دیگری از سایت های دیگر دانلود بشوند ؟

6- من وقتی می خواستم درایور ها را از سایت دل به صورت کلی دانلود کنم ، گفت که باید برای دانلود کلی ، اول دانلود منیجر دل را دانلود و نصب کنی . ولی وقتی اون را دانلود و نصب کردم کار نکرد . مشکل از کجاست ؟

ببخشید که زیاد پرسیدم . اما این ها سؤالاتیه که ممکنه برای سایر دوستان نیز پیش بیاد .

پیشاپیش از پاسخ هایتان متشکرم .

تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

سلام خدمت دوستان .
    من تازه لپ تاپ Dell Inspiron 5110 Core i 7 را خریداری کرده ام .
    از کسایی که درایور های Dell Inspiron 5110 Core i 7 را از سایت دل دانلود کردند ، چند تا سؤال دارم .

1- سایت دل چند تا درایور برای این مدل با این کانفیگ گذاشته ؟

2- حجم تقریبی اون ها چه قدر است ؟

3- آیا آخرین ورژن درایور ها در سایت دل وجود دارند یا باید برای دانلود آخرین ورژن درایور ها به سایت های سازنده ی سخت افزار ها مراجعه کنیم ؟
    - مثلا این درایور کارت گرافیک که مشکل سوئیچ داشت ، اگه خواسته باشیم ورژن جدید درایور که مشکلش برطرف شده را دانلود کنیم باید از طریق همین سایت دل و از اون لیست دانلودش کنیم یا باید به سایت شرکت nvidia مراجعه کنیم ؟
    - یا مثلا آخرین آپدیت بایوس ( برای تصحیح b2 به b3 ) توی همون لیست درایور های سایت دل هست یا باید از جای دیگه ای دانلود بشه ؟
    - یا مثلا درایور بلوتوث این لپتاپ که مثل این که مشکل داره ، ورژن تصحیح شدش از کجا باید دانلود بشه ؟

4- آیا کسی از شما ویندوز 7 آپدیت شده ای که توسط همین سایت ارائه شده را خریداری و امتحان کرده ؟

5- آیا لیست درایور هایی که سایت دل با وارد کردن سرویس تگ برای دانلود می آورد کامل کامل است یا باید درایور های دیگری از سایت های دیگر دانلود بشوند ؟

6- من وقتی می خواستم درایور ها را از سایت دل به صورت کلی دانلود کنم ، گفت که باید برای دانلود کلی ، اول دانلود منیجر دل را دانلود و نصب کنی . ولی وقتی اون را دانلود و نصب کردم کار نکرد . مشکل از کجاست ؟

ببخشید که زیاد پرسیدم . اما این ها سؤالاتیه که ممکنه برای سایر دوستان نیز پیش بیاد .

پیشاپیش از پاسخ هایتان متشکرم .
    سلام. مبارکتون باشه.

این سوالتون عجیبه چون تمام 5110 ها یک نوع درایور خاص ندارن و به مرور ورژن های جدیدتر هم اضافه میشن که شمار درایورهارو زیاد میکنه.

حجم درایورها تقریبا 1 گیگابایت هست.

قبل از دانلود درایورها با برنامه AIDA64 Extreme Edition نام تک تک قطعات بدست آوردم تا اونجائی که تونستم اکثر درایورهارو از سایت دل گرفتم اما ترجیحا بعضی درایورهارو از سایت سازندگانش دانلود کردم و در بعضی موارد به سایت های متفرقه مراجعه کردم.

ترجیحا از سایت NVIDIA دانلود کردم.

آپدیت بایوس باید فقط از خود سایت دل دانلود بشه و دانلود اون از سایت های متفرقه شاید بشه باهاش آپدیت درست انجام داد اما ریسک بالائی داره اگر درایور در وسط مراحل نصب گیر کنه یا پیغام خطا بده که منجر به از بین رفتن بایوس و تعویض کل مین برد میشود.

در مورد بلوتوس درایور Dell Wireless 1702 802.11 b/g/n, BT3.0+HS Driver دانلود کردم از سایت و وایرلس و بلوتوث عالی و بدون مشکل کار میکنند. حداقل برای من که اینطوریه!

نه. من از روی تنبلی همون ویندوز 7 که در فروشگاه بهم دادنو نصب کردمو و کاملا آپدیتش کردم. تا الان عالی کار کرده و بدون مشکل.

به نظرم باید کامل باشه اما برای اطمینان بیشتر مدل 5110 اتنخاب کردم و از لیست تمام درایورها به صورت تک تک بعضی هارو انتخاب کردم با کمک AIDA64 Extreme Edition و بدون دانلود منیجر دل دانلود کردم و اتفاقا همه هم درست دانلود شدن!

نمیدونم شاید شما 32 بیتشو گرفتی و کامپیوترت 64 بیت باشه. یک برنامه گرفتم با نام Dell Digital Delivery و وقتی بازش میکنم بعد از چک کردن میزنه همه چیز آپدیته اما نمیدونم که 2 ماهه دیگه هم همینو میگه یا واقعا درستشو میگه. عادت دارم هر چند وقت یکبار تمام درایورهارو به صورت تک تک چک کنم ببینم آپدیتی دارند تا دانلود کنم یا ندارند.

خواهش میکنم جواب هام ناقص بود اما برای کمک بیشتر لیست برنامه ها و درایورهای لپتاپمو میزام اما دیگه لینکاشونو ندارم. دقت کنید تا درایور های 64 بیتی دانلود کنید.

Audio:IDT 92HD87B1 Driver
    bios: N5110-A06
    software: Dell Digital Delivery Client
    software: Dell QuickSet Application
    software: Dell System Software Utility
    dvd rw: PLDS DS-8A5SH DVDRW
    chipset: Intel HM67 Express Chipset Family Driver
    software: Intel Management Engine Interface Driver
    software: Intel Rapid Storage Technology Driver
    software: Intel Turbo Boost Technology Monitor Software Application
    network ethernet: Realtek RTL8139 810x Fast Ethernet Adapter
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    network wireless: Dell Wireless 1702 802.11 b/g/n, BT3.0+HS Driver
    USB3.0: Renesas USB3.0 Host Controller Driver
    TouchPad: Alps Alps TouchPad Driver
    video: geforce 275.33 windows 7 64 bit
    video:Intel HD Graphics 3000 Driver

اگر برنامه ها و درایورهارو نتوستید پیدا کنید در قیمت search درایورهای سایت دل نام برنامه هاتونو وارد کنید تا براتون نمایش بده. دقت کنید که درایور کارت شبکه وایرلسو درست دانلود و نصب کنید تا بعد ها دچار مشکل نرم افزاری در ویندوز نشید. موفق باشید
    Last edited by mansia; 02-07-2011 at 16:08.

14. این کاربر از mansia بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

ناظر انجمن اتومبیل mohamad skystar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010
    محل سكونت
    Under SKY City

پيش فرض

من از بلوتوث 5110 اصلا راضی نیستم
    برعکس بلوتوث 5010 خیلی بهتره.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •