بله بازی از شماره ی اول کمی سبک تر شده.واقعا اینطوره ؟!!!!!
ارزش بازی بسیار بیشتر هم هست...منم بازی رو خریدم ... امیدوارم ارزش 5 تومن پولی که دادم داشته باشه
بله بازی از شماره ی اول کمی سبک تر شده.واقعا اینطوره ؟!!!!!
ارزش بازی بسیار بیشتر هم هست...منم بازی رو خریدم ... امیدوارم ارزش 5 تومن پولی که دادم داشته باشه
بله دوست عزیز منظور شما رو فهمیدم...
آره بعضی اوقات فایلهای دیگه مشکل دارن که با patch درستشون میکنن ولی این یکی از اونا نیست...
من دارم میگم که این patch مطمئنا با exe اعمال میشه چون فقط exe عوض میشه...
---------- Post added at 07:59 PM ---------- Previous post was at 07:56 PM ----------
عزیز اول شما ram پایینه!!!
بعد به vga برسیم که بازم نمیکشه...
---------- Post added at 08:03 PM ---------- Previous post was at 07:59 PM ----------
خود crysis رو اگه devmode میشد اجرا میکردیم benchmark میداد تو نسخه Beta خودش bench میداد ولی این یکی رو نمیدونم چه باید کرد...
واسه crysis اولی هم یه Benchmark Launcher داشت واسه این یکی نیست؟
شما برنامه ای ندارید که به ATI هم بخوره واسه benchmark...
Last edited by plsboy; 07-04-2011 at 19:06.
بچه ها این دسته که با زدن H روی کیبورد میزنی چیه و چه جوری میشه زودتر کلیداشو باز کرد؟
سلام دوستان
مسیر فایل video.pak تو کدوم پوشه هست.
من بازی رو به صورت فشرده دانلود کردم که فایلهای ویدویی بازی توش حذف شده بود حالا میخوام فایل Videos.pak که دانلود کردم بذارم تا ویدئو های بازی هم نمایش بده ولی نمیدونم باید تو کدوم قسمت کپی کنم .
هرکی میدونه بگه
یا اگه میشه یه سرچ کنید ببینید تو کدوم قسمت هست.
با تشکر
آپگرید های لباستون هست و با کشتن Alien ها(همون فضاییابچه ها این دسته که با زدن H روی کیبورد میزنی چیه و چه جوری میشه زودتر کلیداشو باز کرد؟) یه ماده ای ازشون باقی میمونه به نام Nano Catalyst و باید با این Nano ها آپگرید کنید.
فایل Video.pak تو مسیر زیر هست:
X:\Program Files (x86)\EA\Crysis 2\gamecrysis2
سلام دوستان.با سیتم زیر توی رزوایشن 1204 *768 میتونم اجرا کنم...میخوام بدونم طبیعیه؟بیشتر نمیشه؟؟
ram=4 gig ddr3
cpu=core i3 3ghz
vga=hd5500
Last edited by milad_takjoo; 07-04-2011 at 21:51.
حجم پچ 1.2 ، 40 مگ هستش اون 360 مگیه واسه کریسیس 1 هستش . اشتباه نکنید .
دوستان ما رو هم در یابید!
من 2 خریدم راضیم
بازی فوق العاده زیباییه. کسی کل کارایی هایی رو که داره میدونه. مثلا بعضی موقع ها که کنار دشمنی و دکمه V رو میزنی اونو میگیره و دیگه ول می کنه. توی این رنج بازی با گرافیک بازی دیگه ای هم هست، اگه هست معرفی کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)