پیش بینی میشد تاپیک یهو این ریختی شه : دی
اگه با هم دعوا نکنیمو در کمال آرامش تبادل نظر کنید خوشحالم میشمهادی جان ناراحت که نمیشی داریم تو تاپیکت بحث میکنیم ؟-
من با همه ی نظرات این دوستمون موافقماسم ما بازیساز مستقله نه مدلسازیم ، نه میتونیم افکت صوتی و موزیک طراحی کنیم و نه میتونیم برین تکسچر بسازیم ! 95 % بازی های مستقل کلی مدل آماده داشتن و حتی بازی Shadow Complex که شرکت غولی مثل Microsoft پشتش بوده پر از مدل آماده هست توی سرتاسر بازی ...
حالا بیتش نظرمو میگم
نهوقتی از مدل های آماده استفاده میکنی یعنی خودت رو به اون ها محدود کردی در صورتی که اگه از مدل های خودت (یا حالا هر مدلی که فقط برای بازی تو و با هدف قرار گرفتن تو بازی تو ساخته شده باشن) استفاده کنی، تنها محدودیت شما خلاقیت و تکنیک های مدل سازیته!
اگه مدل سازی بلد نباشی یعنی محدودی
اما همونطوری که دوستمون سعید توضیح داد
اگه در راستای موضوع و محیط بازیم ، نیاز باشه مدلی ساخته بشه که نمونشو ندیده باشم حتما خودم دست به کار میشم ، اما اگه سطل آشغال یا بشکه ای که قراره توی لول من باشه ، از قبل آماده باشه دیگه نیازی به ساختش نمیبینم !
آفرین !اگه یه جایی ببینم کارم با این تکسچرا راه نمیوفته مطمئن باش میرم از در و دیوار عکس میگیرم.
این همونیه که من میگم
من از مدل آماده استفاده میکنم ، اما اگه ببینم یه جایی مدلی میخوام که نمیشه پیداش کنم حتما خودم میسازمش
راستی من قبلا برای ساخت یه بازی ی ایرانی که یه محیطی از شهر بود از یه خیابون شهر یه عالمه تکسچر تهیه کردم ، و بازم اگه قرار باشه بازی توی محیط ایرانی باشه تمام تکسچر ها رو خودم میسازم
من میتونم کل تکسچر های روی مدلمو ادیت کنم و در صورت لزوم مدلمم ادیت کنم ، طوری که هیچ کس نفهمه ، اون وقت قبوله ؟شما میتونی 3 تا تکسچر رو با هم ادغام کنی و روی یه مدلی که UV داره بندازی و هیچ کس هم موقع بازی متوجه نمیشه که تکسچرت مال خودت نیست.اما مدل رو نمیشه کاریش کرد.
من روی مدلینگ ضعفی ندارم ، اما میخوام از وقت بهترین استفاده رو کنم
پس محدودیت وجود نداره
درست میگم ؟
شما خودت گفتی اگه تکسچر ها اون طوری نباشن که تو میخوای پا میشی میری عکس میگیری
خوب منم همینکارو میکنم
حالا کی قراره کل بازیشو با مدل آماده بسازه ها ؟ : دیاستفاده به جا اون هم در مواقعی که چاره ای نباشه!
اما اینکه از اول قصدت این باشه که بخوای فلان مرحله رو با مدل آماده درست کنی، این به نظر من اشتباهه
آفرین آفرینساخت کاراکتر خیلی سخته ولی ترجیح میدم کاراکترم رو خودم طراحی کنم
و ساخت یه اسلحه مثل کلت خیلی راحته ولی من ترجیح میدم از مدل آماده هایی که با کیفیت و خوب هستن استفاده کنم
دقیقا همونیه توی کله ی منه : دی
یه نرم افزاره 3d rip میبندی به خودت و میری توی بازیو مدلاشو همراه با تکسچر میکشی بیرون : دی به همین سادگی : دیخوب شما میگی من الان چی کار کنم!شما خودت مدل آماده ای برای این کار من سراغ داری؟
آفرین خیلی منطقی بودخوب حالا شما بیا با دارایی هایی که داری ر وخوب تقسیم نکنیم بریم همه مدل ها رو خودمون بسازیم و در نتیجه وقت که یه دارایی مهم است از دست رفته و خوب تقسیم نمی شه و در نتیجه نمره کل کار که معدل و نمره کار است پایین و خوب نباشه چه فایده...
پس با دارایی های موجود باید بهترین خروجی رو داد...
ممنون
ممنونم دوست جونهادی جان تو طراحی محیط که کارت حرف نداره دو شخصیت بساز شات بزار حال کنیم!
راستش کاراکتر و طراحیشو گزاشتم برای مرحله ی آخر ، یعنی وقتی این مرحله رو تموم کردم میرم سراغ کاراکتر
چون نمیخوام سریع درست شه و کم جزئیات
راستش هنوز ایده یدرستیم از شخصیت ندارم
دلم میخواد یه جورایی یه آدم ساده باشه مثلا یه کاراکتر مثل مکس پین ، یه همچین چیزی
من غلط بکنم به استاد گرافیک هادی جان بگم شخصیت سازی بلد نیست.بابا گفتم یه شات از طراحی شخصیت بزار .فقط همین
ای بابا چرا شما این ریختی با هم میحرفید
من سطحمو پایین تر از همتون میدونم
باور کنید دلم میخواد در مورد تک تک روند کاریم نظر بدید و اصلا و عبدا ناراحت نمیشم ، این دوستمونم چیزی رو ازم خواست که خودمم خیلی دلم میخواد زود تر به اون مرحله برسم ، یعنی طراحی کاراکتر
آخه تکسچر ها هنوز موندن و کار یه نواخت شده
انقده استاد نگید ، من یه طوریم میشه
من هادیم
و امید وارم یه روزی با بچه ها ، با هم تو این زمینه پیشرفت کنیم
![]()