تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 28 از 36 اولاول ... 18242526272829303132 ... آخرآخر
نمايش نتايج 271 به 280 از 357

نام تاپيک: Game Development [ UDK ] TesT

حـــــرفـه ای hadi665's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    مازندران !

پيش فرض

پیش بینی میشد تاپیک یهو این ریختی شه : دی

هادی جان ناراحت که نمیشی داریم تو تاپیکت بحث میکنیم ؟
    اگه با هم دعوا نکنیمو در کمال آرامش تبادل نظر کنید خوشحالم میشم -

اسم ما بازیساز مستقله نه مدلسازیم ، نه میتونیم افکت صوتی و موزیک طراحی کنیم و نه میتونیم برین تکسچر بسازیم ! 95 % بازی های مستقل کلی مدل آماده داشتن و حتی بازی Shadow Complex که شرکت غولی مثل Microsoft پشتش بوده پر از مدل آماده هست توی سرتاسر بازی ...
    من با همه ی نظرات این دوستمون موافقم
    حالا بیتش نظرمو میگم

وقتی از مدل های آماده استفاده میکنی یعنی خودت رو به اون ها محدود کردی در صورتی که اگه از مدل های خودت (یا حالا هر مدلی که فقط برای بازی تو و با هدف قرار گرفتن تو بازی تو ساخته شده باشن) استفاده کنی، تنها محدودیت شما خلاقیت و تکنیک های مدل سازیته!
    نه
    اگه مدل سازی بلد نباشی یعنی محدودی
    اما همونطوری که دوستمون سعید توضیح داد

اگه در راستای موضوع و محیط بازیم ، نیاز باشه مدلی ساخته بشه که نمونشو ندیده باشم حتما خودم دست به کار میشم ، اما اگه سطل آشغال یا بشکه ای که قراره توی لول من باشه ، از قبل آماده باشه دیگه نیازی به ساختش نمیبینم !

اگه یه جایی ببینم کارم با این تکسچرا راه نمیوفته مطمئن باش میرم از در و دیوار عکس میگیرم.
    آفرین !
    این همونیه که من میگم
    من از مدل آماده استفاده میکنم ، اما اگه ببینم یه جایی مدلی میخوام که نمیشه پیداش کنم حتما خودم میسازمش
    راستی من قبلا برای ساخت یه بازی ی ایرانی که یه محیطی از شهر بود از یه خیابون شهر یه عالمه تکسچر تهیه کردم ، و بازم اگه قرار باشه بازی توی محیط ایرانی باشه تمام تکسچر ها رو خودم میسازم

شما میتونی 3 تا تکسچر رو با هم ادغام کنی و روی یه مدلی که UV داره بندازی و هیچ کس هم موقع بازی متوجه نمیشه که تکسچرت مال خودت نیست.اما مدل رو نمیشه کاریش کرد.

دوما من میگم استفاده از مدل آماده دست آدم رو میبنده!فکر کنم دیگه با این یکی موافق باشین!نه؟
    آفرین
    میبنده

اما وقتی من در صورت لزوم اگه ببینم یه جایی مدل نمیتونه ارضام کنه ، خوب خودم دست به کار میشم
    من روی مدلینگ ضعفی ندارم ، اما میخوام از وقت بهترین استفاده رو کنم

پس محدودیت وجود نداره
    درست میگم ؟
    شما خودت گفتی اگه تکسچر ها اون طوری نباشن که تو میخوای پا میشی میری عکس میگیری
    خوب منم همینکارو میکنم

استفاده به جا اون هم در مواقعی که چاره ای نباشه!
    اما اینکه از اول قصدت این باشه که بخوای فلان مرحله رو با مدل آماده درست کنی، این به نظر من اشتباهه
    حالا کی قراره کل بازیشو با مدل آماده بسازه ها ؟ : دی

ساخت کاراکتر خیلی سخته ولی ترجیح میدم کاراکترم رو خودم طراحی کنم
    و ساخت یه اسلحه مثل کلت خیلی راحته ولی من ترجیح میدم از مدل آماده هایی که با کیفیت و خوب هستن استفاده کنم
    آفرین آفرین
    دقیقا همونیه توی کله ی منه : دی

خوب شما میگی من الان چی کار کنم!شما خودت مدل آماده ای برای این کار من سراغ داری؟
    یه نرم افزاره 3d rip میبندی به خودت و میری توی بازیو مدلاشو همراه با تکسچر میکشی بیرون : دی به همین سادگی : دی

خوب حالا شما بیا با دارایی هایی که داری ر وخوب تقسیم نکنیم بریم همه مدل ها رو خودمون بسازیم و در نتیجه وقت که یه دارایی مهم است از دست رفته و خوب تقسیم نمی شه و در نتیجه نمره کل کار که معدل و نمره کار است پایین و خوب نباشه چه فایده...

پس با دارایی های موجود باید بهترین خروجی رو داد...
    آفرین خیلی منطقی بود
    ممنون

هادی جان تو طراحی محیط که کارت حرف نداره دو شخصیت بساز شات بزار حال کنیم!
    ممنونم دوست جون
    راستش کاراکتر و طراحیشو گزاشتم برای مرحله ی آخر ، یعنی وقتی این مرحله رو تموم کردم میرم سراغ کاراکتر
    چون نمیخوام سریع درست شه و کم جزئیات

راستش هنوز ایده یدرستیم از شخصیت ندارم

دلم میخواد یه جورایی یه آدم ساده باشه مثلا یه کاراکتر مثل مکس پین ، یه همچین چیزی

من غلط بکنم به استاد گرافیک هادی جان بگم شخصیت سازی بلد نیست.بابا گفتم یه شات از طراحی شخصیت بزار .فقط همین

ای بابا چرا شما این ریختی با هم میحرفید
    من سطحمو پایین تر از همتون میدونم
    باور کنید دلم میخواد در مورد تک تک روند کاریم نظر بدید و اصلا و عبدا ناراحت نمیشم ، این دوستمونم چیزی رو ازم خواست که خودمم خیلی دلم میخواد زود تر به اون مرحله برسم ، یعنی طراحی کاراکتر
    آخه تکسچر ها هنوز موندن و کار یه نواخت شده

انقده استاد نگید ، من یه طوریم میشه
    من هادیم

و امید وارم یه روزی با بچه ها ، با هم تو این زمینه پیشرفت کنیم

2. 6 کاربر از hadi665 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    مازندران !

پيش فرض

یه مطلب کوچیکم در مورد مدل آماده و محدودیت های استفادش بگم

-
    فرض من یه کارگردانم
    یه فیلم نامه ی خوب میگیرم و از بین بازیگارای خوب و با تجربه حق انتخاب دارم
    :-؟

فکر میکنم
    میبینم ، شهاب حسینی به نقش اصلیه داستانم بیشتر میخوره ، وووووم نه ! شاید بهتره این نقشو بدم به پارسا پیروز فر !
    آره اون این نقشو بهتر بازی میکنه ، اون همونیه که من میخوام
    خوب نقشه بعدی برای الناز شاکر دوست ، آره ، همونیه که توی ذهنم بود ، به نقشم میخوره

خوب همینطوری ادامه میدمو نقشا رو با آدمای با تجربه ( مدل های آماده ) پر میکنم
    آها ، اینجا من یه نقش یوزار سیف دارم که میخوام بازیگر نباشه ، میخوام خودم انتخابش کنمو بازیگرش کنم ( مدل هایی که میخوام خودم بسازم چون حس میکنم نمونشو جایی ندیدم ) پس میرم از 100 نفر تست میگیرمو بالاخره یکیو انتخاب میکنم

ببینید من فیلمو ساختم
    شبیه هیچ فیلم دیگه ای نیست
    فیلم نامه کاملا جدیده و بازیگر ها همگی نقش آفرینیشونو عوض کردن

-
    من وقت تلف نکردم که بازیگر تربیت کنم
    از بازیگر های حرفه ای استفاده کردم
    یکمی از وقتم برای تربیت یوزارسیف صرف شد ، اما اون خیلی مدل مهمی بود ، می ارزید

نظرتون چیه ؟

4. 7 کاربر از hadi665 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز online_amin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

آفرین مثال خوبی بود.

حرف آخر من,

هر کس یه جور نظر داره. هر کس به یه چیز احترام میذاره. نظر من اینه که شما زمین و زمان رو به هم بریز و بازیت رو بساز. حالا هر جور که تونستی. استفاده از مدل آماده هم به همین راحتی نیست. سر هم کردن اون و قرار دادن اونا در جای مناسب در بازی هم خیلی مهمه. ممکنه یکی بازیش رو با مدل آماده بسازه اما یه ذره هم معلوم نشه که از مدل آماده استفاده کرده.

بحث سر این موضوع به هیچ جا نمیرسه. آخه هر کسی به یه چیز احترام میذاره. آنتی میگه ارزش بازی به ساخت همه چیز به وسیله خودت هست ما میگیم ارزش بازی به زیبا درست کردن اون هست. شما از زمین و زمان استفاده کن تا بهترین بازی رو بسازی. این روزا دیگه چیزی به نام ارزش مرزش وجود نداره. فقط پول! خیلی خیلی عذر میخوام: گور بابای ارزش

6. 2 کاربر از online_amin بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه honestbud's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

هادی جان حق با شماست.
    مثالت در مورد فیلم زیبا بود.
    اما میبینیم که خیلی وقتا فیلمایی با بازیگر های معروف هم خوب از آب در نمیاد.

پس بازم حق با شماست و اینکه کارگردان مهمه ولی

سلیقه کارگردان ها هم با هم فرق داره! یعنی اینکه یکی میاد و "من ترانه 15 سال دارم" رو میسازه که گل میکنه.

با این مثال من رو روشن کردی!من سعی میکنم که از مدل آماده هم استفاده کنم.

در مورد محدودیت هم راست میگی، مدل سازی بلد نبودن محدودیته اما قبول کن که اگه یه مدت از مدل آماده استفاده کنی ، ناخداگاه روی ذهنت و خلاقیت تاثیر میزاره!اینو قبول کن!
    (مثلا شما ممکنه کمتر پیش بیاد که یه سطل آشغالی تو ذهنت بیاد به جز اون چیزی که تو مدالای آمادت هست)

8. این کاربر از honestbud بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    مازندران !

پيش فرض

در مورد محدودیت هم راست میگی، مدل سازی بلد نبودن محدودیته اما قبول کن که اگه یه مدت از مدل آماده استفاده کنی ، ناخداگاه روی ذهنت و خلاقیت تاثیر میزاره!اینو قبول کن!
    این قبول
    -

خودمم دلم میخواد تا جایی که میتونم مدل جزوی از صحنه ام باشه
    و کاملا با صحنه جور در بیاد
    اما یه وقتایی برای شلوغ کردن صحنه مدل آماده هم ماثره

-

ممنون

آخر فروم باز anti-military's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

با این مثال من رو روشن کردی!من سعی میکنم که از مدل آماده هم استفاده کنم.
    نه نه . منحرف نشو . گول هادی رو نخور

منم دلایل آخرم رو میگم که دیگه بحثمون کامل بشه .

اولین دلیل روانیش اینه : انسان همیشه یه حسی تو وجودش هست که دوست نداره رو چیزی که مال دیگرانه کار کنه . همیشه دوست داره وقتی یه کاری رو انجام میده کامل و بدون نقص باشه . مخصوصا تو زمینه بازی سازی که یه کار خاص هستش . این استفاده از مدل آماده یه حس بدی رو به بازی ساز میده که احساس میکنه رو چیزی داره کار میکنه که مال خودش نیست . تو بازی سازی نیاز هست که شدیدا انرژی و اشتیاق و علاقه وجود داشته باشه . حالا اینها چطوری به وجود میاد ؟

یکی از دلیل هایی که این علاقه به ادامه کار و انرژی گرفتن بازی ساز به وجود میاد اینه که بازی سازی محیط هایی رو خلق کنه که حس کنه کاملا توسط خودش خلق شده . این لذتی که به بازی ساز میده خیلی بیشتر از محیطی هست که یه سری از مدلهاش آماده باشه ! اینطوری از نظر روانی حس بدی به بازی ساز دست میده که محیط کاملا متعلق به خودش نیست . حتی اگه یه سطح آشغال آماده تو محیط باشه .

دومین دلیلش هم ارزش بازی بین گیمرهاست : به نظر شما بازی که از مدل آماده استفاده کنه چقدر از ارزشش بین گیمرها کم میشه ؟ یه بازی بود یادمه به اسم کشتی مرموز که وارد بازار هم شد اما چون از مدل آماده استفاده کرده بود انقدر مورد تمسخر قرار گرفت که فکر کنم سازنده اش کلا بازی سازی رو رها کرد . به هرحال به نظر من واقعا حیفه که محیط های بازی با مدلهای آماده بی ارزش دیده بشه ( چون کسی نمیگه شما یه سطل آشغال یا بشکه و ... دانلود کردی . بلکه مدلهای دیگه بازی رو هم فکر میکنن که آماده هست ! )

سومین دلیلش هم آسیب رسیدن به صنعت بازی سازی ایرانه : اگه یه بازی با مدل آماده ساخته بشه و وارد بازار بشه . به نظرت دیگه کسی جرات میکنه برای یه بازی سرمایه گذاری کنه و طراح استخدام کنه ؟ من بازم میگم تمام کسایی که برای طراحی مدلهای بازیشون زحمت کشیدن یا هزینه کردن اصلا دوست ندارن یه شرکت دیگه بیاد از مدل آماده استفاده کنه و از نظر تجاری هم در همون وضعیت باشه ! ( البته تو ایران اینطوری هست وگرنه تو خارج کسی که بخواد یه بازی خوب بسازه که بتونه وارد بازار کنه اصلا طرف مدل آماده نمیره )

حالا من بازم میگم که یه شرکت یا گروهی که تمام مدلهای بازیش رو خودش طراحی کرده با یه بازی که مدلهاش آماده هست اصلا قابل قیاس هست ؟ به همین دلیل میگم که استفاده از مدل آماده ازش بازی رو از بین میبره .

اینم بگم که به نظرم بازی از مدل آماده استفاده میکنه نباید بتونه تجاری باشه ! چون در حق شرکت های دیگه ظلمه که یکی 1/60 یه شرکت یا گروه دیگه زحمت بکشه اما از نظر تجاری بازیش برابر باشه ! ( فکر کنم دیگه این حرفم رو باید قبول داشته باشید )

تو خارج هم بازی که از مدل آماده استفاده کنه فقط میتونه تو سایت های اینترنتی مثل استیم به فروش برسه و هیچ شرکتی پخشش نمیکنه .

11. 6 کاربر از anti-military بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن توسعه و ساخت بازی parvizamd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    بوشهر

پيش فرض

من با anit کاملا موافقم خودم مثال می زنم من خودم تو مدلیلنگ شخصیت ضعیف ام همیشه دست رو (دست شخصیت ) رو از جایی کش می رم و همیشه این قضیه به ضد حال می زد.

13. 3 کاربر از parvizamd بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز saeed_cpu_full's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    توی هارد كامـپـيـوتـر!!

پيش فرض

اولین دلیل روانیش اینه : انسان همیشه یه حسی تو وجودش هست که دوست نداره رو چیزی که مال دیگرانه کار کنه . همیشه دوست داره وقتی یه کاری رو انجام میده کامل و بدون نقص باشه . مخصوصا تو زمینه بازی سازی که یه کار خاص هستش . این استفاده از مدل آماده یه حس بدی رو به بازی ساز میده که احساس میکنه رو چیزی داره کار میکنه که مال خودش نیست . تو بازی سازی نیاز هست که شدیدا انرژی و اشتیاق و علاقه وجود داشته باشه . حالا اینها چطوری به وجود میاد ؟

یکی از دلیل هایی که این علاقه به ادامه کار و انرژی گرفتن بازی ساز به وجود میاد اینه که بازی سازی محیط هایی رو خلق کنه که حس کنه کاملا توسط خودش خلق شده . این لذتی که به بازی ساز میده خیلی بیشتر از محیطی هست که یه سری از مدلهاش آماده باشه ! اینطوری از نظر روانی حس بدی به بازی ساز دست میده که محیط کاملا متعلق به خودش نیست . حتی اگه یه سطح آشغال آماده تو محیط باشه .
    این رو کامل قبول دارم
    سومین دلیلش هم آسیب رسیدن به صنعت بازی سازی ایرانه[/COLOR] : اگه یه بازی با مدل آماده ساخته بشه و وارد بازار بشه . به نظرت دیگه کسی جرات میکنه برای یه بازی سرمایه گذاری کنه و طراح استخدام کنه ؟ من بازم میگم تمام کسایی که برای طراحی مدلهای بازیشون زحمت کشیدن یا هزینه کردن اصلا دوست ندارن یه شرکت دیگه بیاد از مدل آماده استفاده کنه و از نظر تجاری هم در همون وضعیت باشه ! ( البته تو ایران اینطوری هست وگرنه تو خارج کسی که بخواد یه بازی خوب بسازه که بتونه وارد بازار کنه اصلا طرف مدل آماده نمیره )
    عکس های زیر از بازی Shadow Complex انجام شده که جزء 5 بازی پر فروش Xbox Live هست و Microsoft ناشرشه :

توی عکس بالا اون ژنراتور های پشت دقیقا توی انجین UDK هم وجود داره فقط به متریالش یه رنگ آبی دادن ( البته یه چیزی شبیه چرخ دنده به قسمت جلوش اضافه کردن )

توی عکس بالا لوله ها همون لوله های توی UDK هست که متریالش رو تغییر دادن بشکه هم که بدون هیچ تغییری توی بازی قرار داده شده

انجین بازی هم Unreal Engine 3 بوده .

خود سازنده ها هم گفتن از منابع آماده استفاده کردن ... وگرنه من که داشتم بازیش میکردم اصلا نمیفهمدیم . شما توی بازی در هر ثانیه چند کار انجام میدی و حواست به دشمن و هزار تا چیز دیگه هست . خدا وکیلی منطقیه من الان بگم گیمر ها میفهمن مدل آماده استفاده شده توی بازی ؟! هنوز هم نمیفهمم دلیل شما برای از بین رفتن صنعت بازی سازی توی ایران چیه ؟! یه شرکتی هست که 10 - 20 نفر داره که دارن روی یه پروژه کار میکنن و یه Full Game میسازن . خوب اونجا منطقیه این حرف چون کلی آدم هستن و دارن روی یه پروژه ی بزرگ کار میکنن . ولی ما بازیساز مستقلیم . فوقش یه Indie Game باید بسازیم بدیم Xbox Live . نمیخوایم که Gears of War بسازیم . پس استفاده از اون برای ما زشت نیست

یه نکته ی دیگه هم اینه که مگه ما توی سرتاسر بازی چقدر از مدل آماده میتونیم استفاده کنیم ؟! فوقش یه اسلحه بگیریم استفاده کنیم . اکثر مدل هارو باید خودمون طراحی کنیم چون دانلود کردنشون پولی هست ...

حالا من بازم میگم که یه شرکت یا گروهی که تمام مدلهای بازیش رو خودش طراحی کرده با یه بازی که مدلهاش آماده هست اصلا قابل قیاس هست ؟ به همین دلیل میگم که استفاده از مدل آماده ازش بازی رو از بین میبره .
    جواب اینم که همین بالا دادم

[COLOR=Blue]
    اینم بگم که به نظرم بازی از مدل آماده استفاده میکنه نباید بتونه تجاری باشه ! چون در حق شرکت های دیگه ظلمه که یکی 1/60 یه شرکت یا گروه دیگه زحمت بکشه اما از نظر تجاری بازیش برابر باشه ! ( فکر کنم دیگه این حرفم رو باید قبول داشته باشید )

تو خارج هم بازی که از مدل آماده استفاده کنه فقط میتونه تو سایت های اینترنتی مثل استیم به فروش برسه و هیچ شرکتی پخشش نمیکنه .
    Steam که خودش ناشره !!! به جز این اگه رفت Xbox Live ناشرش مایکروسافته یا اگه رفت PSN ناشرش Sony هست ... بازی های زیادی مثل Brain (فکر کنم اسمش این بود) یا Bionic روی دیسک هم پخش شدن در حالی که Indie بودن

دومین دلیلش هم ارزش بازی بین گیمرهاست : به نظر شما بازی که از مدل آماده استفاده کنه چقدر از ارزشش بین گیمرها کم میشه ؟ یه بازی بود یادمه به اسم کشتی مرموز که وارد بازار هم شد اما چون از مدل آماده استفاده کرده بود انقدر مورد تمسخر قرار گرفت که فکر کنم سازنده اش کلا بازی سازی رو رها کرد . به هرحال به نظر من واقعا حیفه که محیط های بازی با مدلهای آماده بی ارزش دیده بشه ( چون کسی نمیگه شما یه سطل آشغال یا بشکه و ... دانلود کردی . بلکه مدلهای دیگه بازی رو هم فکر میکنن که آماده هست ! )
    سازندش توی فروم BC بود .. کسی به خاطر مدل آماده مسخرش نکرد . به خاطر استفاده از FPSC مسخرش کردن
    گفتن هیچ کار مفیدی و حتی یه خط برنامه نویسی انجام نشده برای بازی ...
    بحث اینه که اون گیمر از کجا میخواد بفهمه که مدلی که توی بازی هست ، یه مدل آماده هست وقتی من متریالش رو عوض کنم ؟ شاید اگه سازندش نمیگفت که بازی با FPSC ساخته شده هیچکس نمیفهمید مدل ها آماده هست.

منم کلا حالم از FPSC بهم میخوره ... اینکه الکی چهار تا کلیک کنی لول بسازی به درد نمیخوره . من خودم دارم تمام کد های UDK رو ( به جز چند تا دونش که کد های مادر حساب میشن ) تغییر میدم چون میخوام بازی از بیس طراحی خودم باشه ولی برای سرعت بیشتر و بعضی کار ها مجبورم توی یه قسمت از کار میانبر بزنم
    Last edited by saeed_cpu_full; 02-05-2011 at 13:07.

15. 9 کاربر از saeed_cpu_full بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه honestbud's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

با حرف سعید در مورد تعداد افراد تیم و ارتباطش با مئل سازی موافقم.
    البته نه به اون تعدادی که سعید جان گفت.

به نظر من اگه 5 نفر باشی، یه گرافیست، یه برنامه نویس، یه طراح مرحله و کارگردان،یه طراح مدل، یه نفر هم برای بقیه کارها!
    یعنی با 5-10 نفر یه نظر من میشه 1 نفر رو گذاشت فقط برای طراحی مدل.
    اما برای بازی مستقل زشت نیست که آدم مدل آماده استفاده کنه!
    اما در کل به نظر من این مسئله یه طورایی مثل کارگردانی میمونه!
    یه نفر میاد و با کلی بازیگر معروف(مدل آماده) یه فیلم بد میسازی یکی هم با همین امکانات یه فیلم خوب میسازه و تک و توک هم پیدا میشن افرادی که با بازیگر های ناآشنا و جوون میان و شاهکار درست میکنن!

17. 3 کاربر از honestbud بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    مازندران

پيش فرض

به این میگن یه تاپیک منحرف . من نظر نمی دم چون نه حوصله و وقت جواب دادن دارم و نه می خوام شما دوباره شروع کنید .
    اما از اول تا اخر با حرف سعید موافقم .
    "" ای صاحب تاپیکی که از راه راست منحرف گشتی و تاپیکت را به بیراحه کشاندی بازگرد و شات مراحل جدیدت را بگذار همانا شاید رستگار شوی ""
    Last edited by silsin; 03-05-2011 at 18:05.

19. 3 کاربر از silsin بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •