لااقل بگید اگر 70 میلیونو بزنم به یه کاری ، سود معقولش باید ماهی چقد باشه؟ بانک ماهی 800 تومن سود میده
لااقل بگید اگر 70 میلیونو بزنم به یه کاری ، سود معقولش باید ماهی چقد باشه؟ بانک ماهی 800 تومن سود میده
ببین دوست عزیز اینجوری نیست که هرکسی بیاد بگه من انقدر پول دارم چکار کنم.دیگران هم بگویند برو این کار و انجام بده .بعد طرف هم بره و موفق بشه
اینکه کسی توی یه کاری موفق بشه به خیلی عوامل بستگی داره.مثلا توی هر کاری میری باید بدونی چه جنسی بیاری.فن بیانت خوب باشه.جای مغازه خیلی خیلی مهمه.زمان توی موفقیت خیلی نقش داره.تبلیغات مهمه و...
70 میلیون خونگیش(یعنی هر 1 میلیون 30 هزار تومن) میشه 70*30000=2100000
سلام دوبارهببین دوست عزیز اینجوری نیست که هرکسی بیاد بگه من انقدر پول دارم چکار کنم.دیگران هم بگویند برو این کار و انجام بده .بعد طرف هم بره و موفق بشه
پس مساله رو بیشتر میشکافم. خیلی طولانی میشه ولی واقعا ممنون میشم اگر به لحاظ فکری کمکم کنید.
شاید راهنمایی شما مسیر زندگی منو تغییر بده
من در حال حاضر به کاري شاغل هستم. ادامه ي اين کار يا رها کردنش مزايا و معايب خودش رو داره که توضيح ميدم خدمتتون
موضوعي که قصد دارم در موردش با شما مشورت کنم اينه که ادامه ي شغل فعلي به لحاظ اقتصادي عاقلانه تر هست ، يا شروع يک کسب و کار جديد
اگر کاري پر سود تر ، زود بازده تر و کم ريسک تر از شغل فعليم ميتونم انجام بدم ، اون کار چيه؟
فکر ميکنم بهتره اول يه سري اطلاعات بهتون بدم ، شايد در روند مشاوره تاثيري داشته باشه و شما فرصت هايي رو بين اين اطلاعات کشف کنيد که من تا حالا بهشون توجه نکردم
من بيست و دو سال و خورده اي سن دارم و در یک شهر دويست هزار نفري زندگي مي کنم.
شغل تعداد زيادي از مردم کشاورزي و کشت باغ هاي ميوه و مرکبات هست.
طبق براورد خودم ، ده تا پونزده درصد از خانواده ها مستقيما از طريق کشاورزي و باغداري امرار معاش مي کنن.
چند سال پيش پدربزرگم فوت کرد و در مغازش بسته شد. مغازش تقريبا ده متر مساحت داره و توي يه خيابون فرعي هست.
مغازش خواربارفروشي بود که قند و شکر و روغن کوپني هم عرضه ميکرد.
به هر حال بعد از فوت پدربزرگم ، پسراش (که ميشن عمو هاي من) مغازه رو باز نکردن و همينجوري بلااستفاده افتاده
جاش يه خورده پرته و به جز بقالي ، فکر نميکنم کار ديگه اي توش بگيره
بگذريم
وقتي که سربازيم تموم شد پدرم سه هکتار زمين کشاورزي که مال خودش بود و سال ها هيچ فعاليتي توش انجام نميداد رو به نامم زد که بشه سرمايه ي شروع کارم
پارسال صد تا نهال انار کاشتم توي زمينم.
انارا از سه سال ديگه شروع ميکنن به ميوه دهي و سود آوري
بعد از کسر هزينه ها ي آبياري و ... هر درخت انار سالانه پنجاه هزار تومن سود داره
يني من بعد از سه سال ديگه ، از طريق همين انارايي که کاشتم سالي پنج ميليون تومن درآمد خواهم داشت
اگر سه چهار ميليون تومن هزينه کنم ، ميتونم دويست تا درخت مرکبات (ليموشيرين) هم بکارم که اون هم بعد از چهار سال ميوه ميده و سود آور ميشه
اگر درختهاي ليموشيرين رو هم بکارم ، به طور متوسط بايد بابت کود و آبياري و... حدود ماهي پنجاه تا صد هزار تومن خرج کنم براش به مدت چهار سال
بعد از اين چهار سال ، از درختاي ليموشيرين هم سالي بيست تا سي ميليون درآمد خواهم داشت
چون قيمت ميوه نوسان داره و مقدار محصول دادن هر درخت هم به عوامل زيادي بستگي داره نميشه دقيق گفت ولي حالا ما بيست و پنج ميليون رو فرض مي کنيم
چند ماه پيش يک بدهکاري برام به وجود اومد که مجبور شدم مبلغ ده ميليون تومن وام بگيرم و بعد از پرداخت بدهيم ، سه و نيم ميليون تومن پول برام موند.
حالا به مدت پنج سال بايد ماهي دويست و چهل هزار تومن قسط وامم رو بدم
دو تا کار مي تونم انجام بدم و درخواستم اينه که شما بگيد کدومش معقول تر هست. با کدومش ميتونم پيشرفت اقتصادي سريع تر و مطمئن تري رو توي زندگيم تجربه کنم.
* 1
مغازه ي پدربزرگم رو باز کنم و کار باغ و مغازه رو همزمان انجام بدم
با اون سه و نيم ميليوني که از وامه واسم مونده درخت مرکبات بکارم توي زمينم
با توجه به اينکه قرار نيست بابت استفاده از مغازه ي پدربزرگم اجاره اي پرداخت کنم ، طبق برآورد خودم از مغازه تقريبا ماهي سيصد تا سيصد و پنجاه هزار تومن درآمد خواهم داشت
پس مي تونم هم قسط هاي وامم رو بپردازم و هم هزينه هاي آبياري و کود دهي و ساير هزينه هاي جاري درخت ها رو بپردازم
منتها آخر ماه ، پولي براي براي پس انداز يا مخارج ديگه برام باقي نمي مونه
يني تا مدت چهار سال آينده که درخت ها به ثمردهي برسن بايد سخت کار کنم. هم مغازه و هم باغ
قناعت هم لازمه. چون که همه ي درآمد مغازه ميره پاي قسط وام و هزينه هاي جاري باغ. ديگه نميشه ولخرجي کرد
پس بايد چهار سال سختي بکشم. تا از سال چهارم به بعد سالي سي ميليون درآمد داشته باشم. بيست و پنج ميليون از درختاي ليموشيرين و پنج ميليون از انارها
* 2
همين الان اگر بخوام زمين رو با نهال هاي اناري که داخلش داشتم بفروشمش ، هفتاد و شش ميليون تومن ميخرن ازم
ميتونم باغ رو بفروشم و با پولش بزنم به يه کار ديگه
منتها سئوال اينجاست. آيا کار هاي ديگه وضعيت بهتري دارن؟
آيا با فروش باغ ميتونم کاري انجام بدم که به سود بيشتري نسبت به باغ دست پيدا کنم و نياز نباشه مثل باغ ، چهار سال رياضت اقتصادي بکشم؟
آيا تهران يا ساير کلان شهر ها ، ميتونم فرصت هاي کاري بهتر و سود آور تر و کم ريسک تري نسبت به شهرستانمون پيدا کنم؟
يه سري نکته هم هست که عرض مي کنم
1.
همون کار باغداري هم ريسک ها و خطرات خاص خودشو داره. مثلا اگر توي زمستون دما زيادي بياد پايين و قرار باشه سرماي کم سابقه اي رو داشته باشيم ، اين ميتونه درختا رو ضعيف کنه و ثمر دهيشون رو يک سال عقب بندازه
يني به جاي چهار سال ، اگر سرماي شديد داشته باشم ، ممکنه اين زمان ثمردهي درختا به پنج سال افزايش پيدا کنه
حتي امکان اينکه درخت ها به خاطر سرماي زياد، کاملا خشک بشن و بخوام کار رو از اولِ اولش شروع کنم هم وجود داره. البته احتمالش خيلي پايين هست
ولي خب چيزيه که براي بعضيا اتفاق افتاده و خودم شاهد اين ماجرا بودم که درختاي دو ساله ي يه باغبون به خاطر سرما خشک شد و مجبور شد مجددا درختکاري کنه
يني انگار تمام تلاش ها و هزينه اي که تو اين دو سال کرده بود بر باد رفته بود و بايد دوباره از صفر شروع مي کرد
البته باز ميگم احتمالش خيلي کمه که همچين اتفاقي بيفته. شايد مثلا پنج درصد اين احتمال وجود داشته باشه
2.
قيمت زمينم داره سال به سال ميره بالا. مثلا پارسال پنجاه و پنج ميليون ارزش داشته ، الان هفتاد و شش ميليون ميخرن و شايد تا سال ديگه به هشتاد و پنج يا نود ميليون تومن برسه
نه فقط زمين من ، همه جا همينجوريه. به هر حال تورم تاثير ميزاره توي قيمت باغ و زمين
3.
از يه نفر شنيدم که اگر باغ رو بفروشم يه آزرا يا سوناتا يا ماشيني توي همين سطح بخرم ميتونم برم تهران و واسه هتل ها يا شرکت ها کار کنم. گفتش که ماهي دو و نيم ميليون درآمد داره
با مابقي پولم هم ميشه به هر حال تهران يه واحد کوچيک رهن کرد واسه يه زندگي تک نفره
4.
در حال حاظر به عنوان وسيله ي اياب و ذهاب به باغ ، يه موتور سيکلت دارم که به اسم خودمه و يه ماشین سواری هم هست که به اسم پدرمه. بيشتر از ماشينه استفاده مي کنم
ميشه برم بندر جنس بيارم ولي بعيد مي دونم درآمد چشمگيري داشته باشه. فروش جنسا هم که خودش مشکلي هست. چون همونطور که گفتم مغازه ي پدربزرگم به درد کاري جز بقالي نمي خوره
نميشه به فرض از بندر لباس بيارم و توي اون مغازه بفروشمشون. پس ملزم به اجاره ي مغازه اي در يک جاي پر رفت و آمد هستم که دلم نمي خواد همچين ريسکي کنم.
از کجا معلوم که از فروش لباسها ، بشه حتي کرايه ي مغازه رو پرداخت؟
مدتي تو فکرش بودم ولي بعيد ميدونم بشه پول خوبي از اين کار درآورد
5.
براي گرفتن مجوز آموزشگاه رانندگي اقدام کردم که گفتن توي شهر ما ديگه مجوزش رو نميدن. تعداد آموزشگاه ها زياد شده
6.
کار کشت قارچ رو به صورت آزمايشي انجام دادم و متوجه شدم اصلا اصلا اون سودي که انتظار داريم رو نداره
7.
اينکه بهم پيشنهاد بدين صادرات و ورادات کنم ، يه پيشنهاد خيلي کلي خواهد بود
مثلا يه جنسي رو وارد کردم. از چه طريقي ميخوام بفروشم؟ اصلا چه تضميني هست که بشه بفروشيم
يا در خصوص صادرات. اينکه چه جوري خريدار خارجي رو پيدا کنيم خودش مشکل بزرگيه. خيلي به شانس بستگي داره
حالا راهنماييم کنيد
باغ رو بفروشم يا نه؟
مغازه ي پدربزرگم رو راه بندازم يا الکي وقتم رو ميگيره؟ و به نظرتون ميشه کاري بهتري انجام داد؟ چه کاري؟
در کل پيشنهادات شما ميتونه مسير زندگيم رو تغيير بده. منتظر راهکار خوبتون هستم
ممنون که همه شو خونديد ، ببخشيد پر حرفي کردم
Thanks
Last edited by firstpars; 04-08-2011 at 21:45.
سلام خدمت دوستان
میخوام یه فست فود بزنم برای گرفتن مجوز آن چه مراحلی داره با رستوران این مراحل یکی هست یا نه.
ممنون میشم اگه دوستان راهنمایی کنند
دوست عزيز firstpars توضيحاتتون خيلي خوب و كامل بود و فكر مي كنم ما به شما يك جواب خوب و كامل در سطح سواد و تجربمون بده كاريم
اول اينكه من به شخصه فزوش ملك رو اشتباه مي دونم به جز اينكه كاري با سود دهي بالا و تشضين شده پيدا بشه
در مورد اينكه با 70 ميليون چه كاري ميشه كرد ، ببينيد كارهاي زيادي ميشه انجام داد كه ماهي 2-3 تومن يا بيشتر هم سود بده اما اكثر كارها ريسك خودشون رو داره
مثلا زدن موسسه زبان ، زدن رستوران يا فست فود ، تاسيس كارواش و ...
من به شخصه ميگم تاسيس كارواش و رستوران البته تو شهرهاي بزرگ بهتر هست اما چون سرمايه شما به حد كافي زياد نيست و شما مجبور به اجاره مكان كسب خود هستيد هر زمان اين امكان وجود داره صاحب ملك شما رو مجبور كنه از ملك ژا شيد و خودش كار رو انجام بده
يك كار ديگه هم كافي شاپ هست
البته به دليل كمبود اطلاعات من نسبت به شهرستان ها نمي دونم اونجا كافي شاژ ها درامدشون چقدر هست و اينكه مي گيره يا نه !!!
در زمينه واردات كالا اصلا توصيه نمي كنم بهتون چون شما هيچ تجربه اي در اين زمينه نداريد و با اطلاعاتي كه از نت در مياريد بعييد هست بتونيد علمتون در اين زمينه رو بالا ببريد و اين امكان وجود داره كه ضرر زيادي متحمل بشيد
من خودم به شخصه اگه جاي شما بودم راه اول رو انتخاب مبكردم ! 4 سال سختي و بعد باغداري
البته به صورت مدرن و محصولات رو هم بدون واسته به شهرهاي بزرگ ميبردم و ميفروختم ! تا سود بيشتري بكنم
در همين راستا هم به نظرم بايد بگردي يك كار بهتر واسه مغازه ژيدا كني يا اونو اجازه بده و يك مغزه ديگه اجاره كني و كار با درآمد بيشتر انجام بده تا اين 4سالت به سختي نگذره
كارهايي كه الان به نظر من توشون منفعت زيادي هست : فست فود ، كافي شاپ ، قليون سرا ، كافي نت ، گيم نت ، ارايشگاه ، سوژرماركت ، كارواش
به نظرم يه بررسي بكن ببين مغزت به درد اين كارها مي خوره و ميتوني درامد ماهيانه بيشتري از اين كارها در بياري يا نه
در مورد اين حرفت كه ماشين بگيري بياي تهران تو هتل كار كني ماهي 2 تومن حقوق بگيري بعييد بدونم كارش اينقدر راحت گير بياد اما مطمئن هم نيستم ! اما اگه باشه خوب به صرفه هست حتي ميتوني ماشين قسطي هم بگيري و يا چنتا ماشين بگيري
Last edited by logos; 05-08-2011 at 15:25.
ببخشید پیش اساتید اظهار نظر میکنم ولی به نظرم گرفتن یه ماشنی گرون قیمت و راههای کسب درآمد با اون اصلا درست نیست. چون ماشین سرمایه ی امن و مطمئنی نیست و یه مدتی هم داره (فقط هم بحث استهلاک فیزیک نیست)، دست آخر هم اینکه بله با یه آزرا یا سوناتا شاید بشه توی یه هتل (یا شرکتهائی مثل شرکت نفت) کاری پیدا کردن که ماهی چند ملیون بشه ولی نمیشه روی برگشت سرمایه ت حساب کنی....
به نظر من باغداری خوبه، ضمن اینکه اینطور هم نیست که اون 4 سال نتونی هیچ کار دیگه ای بکنی.....
باغ میخواد از چهار سال دیگه سالی سی میلیون بهم بده. درست؟
خب من اگر بیام بفروشمش و پولش رو بدم دست یه نفر و ازش بهره بگیرم (همون ربا) که از همین الان این درآمد رو خواهم داشت. بدون زحمت و بدون صبر
الان سئوالم این نیست که چرا پولم رو ربا ندم (چون اصلا اعتقادی به این کار ندارم). بلکه این سئوال برام مطرحه که اون کسی که این پول رو میگیره و سود میپردازه ، چه بیزنسی میخواد انجام بده که هم ماهی 2 میلیون و خورده ای سود میتونه بده به من ، هم واسه خودش منفعت داره
چه کار فوق العاده ای هست که ما ازش بی خبریم. خب مام بریم همون کارو بکنیم دیگه
به نظرتون یه فست فود معمولی توی یه جای متوسط تهران چقدر درآمد داره؟(حدود)
کاملا حرفتون درسته
اصلا نمیشه! چون مغازه مال من نیست. فقط امکان استفاده از مغازه رو دارم (بدون نیاز به پرداخت اجاره بها)
Thank You
اگر منظورتون بحث تصادفات و خسارت دیدن یا از بین رفتن ماشین هست ، بیمه کند حمایت! لا مشکل
E! ینی میگید از باغ بدتره؟
بزارید یه مقایسه کنیم:
باغ 70 میلیونی ، از چهار سال دیگه ، سالی سی میلیون درآمد داره ( ینی ماهی 2 و نیم میلیون )
ماشین 40 میلیونی ، از همین الان ، ماهی دو میلیون درآمد داره
اگر کار خاصی مد نظرتونه که سرمایه زیاد نمیخواد (چون عرض کردم الان سه میلیون پول بیشتر ندارم) و زودبازده باشه (چون ماهی 240 تومن قسط دارم) بگید. ممنون میشم
Thank You![]()
کسی اینجا هست تجربه فست فود داشته باشه؟هزینه اولیش چه قدره؟رو هر ساندویچ حدودا چند درصد میکشن؟
در مورد ماشین شما در نظر بگیر که با کوچکترین تصادفی کلی از قیمت ماشینت کم میشه
در ثانی ماشین های خارجی هر سال که بگذره کلی ازشون کم میشه.
تازه الان ازرا مد هست چند سال دیگه یه ماشین دیگه مد میشه ازرا میشه در حد سمند
در مورد بیمه هم درسته که بیمه پولش رو میده ولی تا بخواهی بری خسارت بگیری و ماشین رو ببری تعمیرگاه درست کنند کلی زمان میبره و تو کلی از درامدت عقب می افتی.به نظر من بیخال ماشین بشو.در ضمن رانندگی در تهران به شدت بد هست.خیابان های شلوغ و ترافیک نبود جای پارک و...کلی اعصاب ادم را خرد میکند
به نظر من اون مغازه یه گنجه.ببین مردم اون محل به چه چیزی نیاز دارند که نزدیکشون هم نیست.کار عار نیست.سر کوچه ما یه سبزی فروشی باز شد.کارش سکه بود.همیشه جلو مغازه اش صف بود.طرف خواست زن بگیره.سبزی فروشی را جمع کرد لوازم خانگی ریخت.الان یکی تو سر خودش میزنه یکی تو سر جنس هایش.
اون کسی که با پول کار میکنه و درامد خوبی داره یه چیزی داره به اسم تجربه.به ظاهر که به کار این ادم ها نگاه میکنی میگی کاری نمیکنه که مثلا نشسته توی مغازه جنس میفروشه دیگه.ولی تجربه یعنی اینکه چه جنسی را از چه کسی به چه قیمتی بخری.چه قیمتی بفروشی.اگر لازم شد جنست را معاوضه بکنی.و...
باغ شما هم درامد داره هم قيمت خودش ميره بالا ! 70 ميليون سالانه سود 21 ميليوني به شما ميده (و البته ريسك بالا براي ربا كه ژولتون رو بخورن) اينكه اون فرد چه كارهايي ميكنه كه شما نمي توني انجام بدي ، اون فرد اشناها ي زيادي داره و با رانت مي تونه از اب روغن بگيره
شما هم اگه اشنا داشته باشيد وضعتون همين ميشه
مي تونيد به راحتي پولدار شيد
فست فود معمولي تو يه جاي معمولي تهران مي تونه از 1 تومن تا 10 تومن در امد داشته باشه خيلي بستگي به خودتون و نوع كارتون داره ، مثلا من يه ساندويچي ميشناسم تو يه جاي معمولي كه هميشه اونجا شلوغ هست و 24 ساعته مشتري داره
اما خوب اگه ساندويچي يا فست فود كنار مراكز خريد يا مراكز تحصيلي باشه به راحتي ماهانه 3تا5 تومن در مياريد اما خب اونم دردسرهاي خودشو داره (اماكن ، بهداشت ، كلانتري و .... )
اگه مي خوايد تو يه شهر بزرگ مغازه بزنيد من كارواش ، سفره خانه (چاي و قيليون) و كافي شاژ رو بيشتر توصيه مي كنم
در مورد ماشين شما اينجوري حساب كن ماشين 40 تومن افت قيمتش بعد 1 سال 5-6 تومن هست
يعني تو يه سال 20 تومن سود ميكني تقريبا ! حتي ميتوني 2 تا ماشين بگيري يكيشو خودت سوارش شي يكيشم كرايه بدي كه سودت بيشتر بشه (البته اينكه ايا بازار كارش خوبه و ماهي چند در مياره من نمي دونم بر اساس حرف خودت گفتم)
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)