salam
camputer(HP) man khamush shode dige roshan nemishe faghat cheragh sabz rang poshte camputer cheshmak mizane . yek bar ghablan hamintor shod vali khodesh dorost shod albate bad az chand ruz khamush budan.mamnun age betunin rahnemaiim konid.
salam
camputer(HP) man khamush shode dige roshan nemishe faghat cheragh sabz rang poshte camputer cheshmak mizane . yek bar ghablan hamintor shod vali khodesh dorost shod albate bad az chand ruz khamush budan.mamnun age betunin rahnemaiim konid.
tozih bedam ke windowsxp ast
Last edited by rasouli58; 11-01-2008 at 02:10.
سلام دوستان.
من یه برنامه ی رو برای موبایلم داشتم که برنامه تبدیل گوشی به وبکم webcam هستش که من این برنامه رو تو کامپیوتر باز کردم و اونویعنی فایل jar شو ریختم تو موبایل و خوب هم کار کرد ولی وقتی خواستم فایلی که تو کامپیوتر ریخته بودم رو پاک کنم پاک نکرد که نکرد یعنی پاک کرد ولی یه فایلش اصلا پاک بشو نیست حتی یه بار هم ویندوز زدم ولی باز هم نشد.
این فایلش پاک نمیشه Flash9.eca
چیکار کنم؟
سلام دوستان :
امیدوارم که سلامت باشید،لطفا من راراهنمایی کنید ویندوز سیستمم به گونه ای عمل می کند که با دو بار کلیک کردن جهت اجرای فایل اجرایی حتی یک نرم افزار مانند word پنجره open with باز می شود .و سپس پیغام خطا می دهد و آن نرم افزار اصلا اجرا نمی شود.حتی گزینه های control panel هم هیچ کدام اجرا نمی شوند،![]()
شما به احتمال زیاد ویروسی شدین.
با یه آنتی ویروس به روز اونو چک کن.
دوستان سلام
بچه ها تازگی ها وقتی روی تاسک بار راست کلیک میکنم گزینه تاسک منیجر غیر فعاله در ضمن وقتی alt+ctrl+del رو میزنم این پیغام رو میده : Task Manager has been disabled by your administrator.
لطفا راهنماییم کنید.
منم جدیدا همین مشکل یاسی و دارم روی یک سری سیستم ها خوب دوباره ویندوز نصب کردم اما این یکی هیچ گونه CD نداره و باید تعمیرش کنم .... مشکل از این قراره که سیستم به صورت شبکه ویروسی شد و آنتی ویروس NOD32 این و پیدا کرد delete کرد بعد از delete تمامی فایلهای .EXE به صورت OPEN WITH باز میشه حتی نمیشه restore کرد ....
لطفا راهنمایی کنید ..
سلام دوست من من می خواستم در مورد alt+ctrl+del کمکت کنم اکثریت با این مشکل بر می خورند بعد نمی تونند درستش کنند حالا نمی دونم مال شما همینه برای این منظورم میرید در Control Panel و در انجا گزینه
User Accountsرو کلیک می کنید در صفحه اول گزینه chenge the way users log on or offوقتی وراید اینجا شدید گزینه use fast user switching تیک ان رو می زنید بعد گزینه applay رو می زنید بعد درسته می شه انشالله![]()
سلام دوست عزیز
سیستم شما ویروس autoren.inf گرفته
1. بروی MY COMPUTER کلیک کنید.
2. بعد از مشاهده لیست درایوها از نوار بالا بروی گزینه Tools کلیک کرده سپس گزینه Folder Options را انتخاب کنید.
3.در پنجره جدید باز شده گزینه View را انتخاب کنید و بروی گزینه Show hidden files and folders کلیک کنید تا دایره آن توپر شود.
4.کمی پایین تر تیک گزینه Hide Protected Operationg System Files را بر دارید.
حالا دکمه Apply و Ok را بزنید و با استفاده گزینه Open وارد یکی از درایو ها شده و بدنبال فایل autorun.inf بگردید و آنرا Delete کنید.( در مورد تمامی درایو ها این کار را انجام دهید ).
نکته : یادتان باشد به همه درایوها با راست کلیک کردن روی انها و زدن open وارد شوید چون با دابل کلیک کردن روی هر درایو دوباره ویروس فعال خواهد شد و اش هما اش و کاسه هما کاسه .
بعد از پاک کردن همه فایلهای autoren.inf بلافاصله بدون انجام هیچ کاری فورا سیستم را ریستارت کنید .
مشکل ورود به درایو ها کاملا حل می شود ، ولی از آنجا که هنوز این تروجان در سیستم شما توسط فایلی فعال است ممکن است دوباره این مشکلات ایجاد شود.
با استفاده از Kaspersky یا nod32 به راحتی این مشکل حل می شود ولی حتی بعد از از بین رفتن این تروجان شما باید مراحل بالا را یک بار انجام دهید تا درایو ها از حالت Autorun خارج شود.
شاید فایل ویندوزت پاک شده یا ویروس وارد کامپیوتر شما شده شما یک انتی ویروس نصب کنید ببیند درست می شه یا نه اگه درست نشدویندزتون عوض کنید
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)