تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 28 از 77 اولاول ... 1824252627282930313238 ... آخرآخر
نمايش نتايج 271 به 280 از 762

نام تاپيک: تجربیات خرید از فروشگاه دیجی کالا

English | Active member sajjad1973's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من دقیق نمیدونم که اینجا چه بحث هایی شده فقط عنوان بخش رو اتفاقی دیدم ( اشتباه خرید از دیجی )

خواستم بگم دیجی کالا کارش حرف نداره

من شاید الان 7 ساله که دارم از دیجی خرید میکنم - یعنی هرچی که بخوام بخرم اگه دیجی داشته باشه از دیجی میخرم - چندین بار شاید 7 بار گوشی گرفتم ازش تو این مدت - ساعت دیواری گرفتم - موس گرفتم اون اوایل - اسپیکر گرفتم - تبلت گرفتم - - کارت حافظه گرفتم - تلفن بی سیم گرفتم - بخار پز گرفتم - لب تاپ گرفتم voice recorder- lenovo - گرفتم

هیچ کدوم مشکلی که نداشته هیچ - همشون گارانتی اصل داشته - بسته بندی عالی و مرتب -

یعنی مورد داشتم باور کنید رفتم تو جمهوری چقدر گشتم - از مغازه گوشی گرفتم - قیمتشم همون قیمت دیجی - بعد اومد خونه متوجه شدم گوشیه بسته بندیش مال خودش نیست و پشیمون شدم که چرا از دیجی نگرفتم این یکی رو هم

2. 2 کاربر از sajjad1973 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه ir.warez's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

من دقیق نمیدونم که اینجا چه بحث هایی شده فقط عنوان بخش رو اتفاقی دیدم ( اشتباه خرید از دیجی )

خواستم بگم دیجی کالا کارش حرف نداره

من شاید الان 7 ساله که دارم از دیجی خرید میکنم - یعنی هرچی که بخوام بخرم اگه دیجی داشته باشه از دیجی میخرم - چندین بار شاید 7 بار گوشی گرفتم ازش تو این مدت - ساعت دیواری گرفتم - موس گرفتم اون اوایل - اسپیکر گرفتم - تبلت گرفتم - - کارت حافظه گرفتم - تلفن بی سیم گرفتم - بخار پز گرفتم - لب تاپ گرفتم voice recorder- lenovo - گرفتم

هیچ کدوم مشکلی که نداشته هیچ - همشون گارانتی اصل داشته - بسته بندی عالی و مرتب -

یعنی مورد داشتم باور کنید رفتم تو جمهوری چقدر گشتم - از مغازه گوشی گرفتم - قیمتشم همون قیمت دیجی - بعد اومد خونه متوجه شدم گوشیه بسته بندیش مال خودش نیست و پشیمون شدم که چرا از دیجی نگرفتم این یکی رو هم
    دیجی کالا برای ارسال به شهرستان کلا میندازه.یا رنگ و یا یه ایراد جزی اگه داشته باشه محصول میدونه که طرف به خاطر یه چیز جزی مثلا رنگ یا ... دوباره پس نمیفرسته.
    برای من دوربین با فلش معیوب و رنگ دیگه رو انداخت.زنگ زدم میگه ما رابطیم.بفرستین گارانتی. حالا هر کی یه نظری داره.

4. این کاربر از ir.warez بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

English | Active member sajjad1973's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دیجی کالا برای ارسال به شهرستان کلا میندازه.یا رنگ و یا یه ایراد جزی اگه داشته باشه محصول میدونه که طرف به خاطر یه چیز جزی مثلا رنگ یا ... دوباره پس نمیفرسته.
    برای من دوربین با فلش معیوب و رنگ دیگه رو انداخت.زنگ زدم میگه ما رابطیم.بفرستین گارانتی. حالا هر کی یه نظری داره.
    نمیدونم والا - من که باهاش هیچ مشکلی ندارم - گفتم بالا هم چیزای مختلفی ازش خریدم و همه هم عالی بوده - شاید برای شهرستانها یه قول شما زیاد به کیفیت اهمیت نمیده

ضمنا دیجی 7 روز ضمانت پس گرفتن کالا رو هم داره
    Last edited by sajjad1973; 12-12-2014 at 19:53.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

از دیجی کالا تا الان حدود 5 میلیون تومن چیز خریدم بدون مشکل فرستاده از شهرستان هم هستم
    ولی این بار یه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو دیجی کالا نداشت ، یه غلطی کردم از سایت tablet.ir کلاهبردار که معلوم نیست کدوم خراب شده ای هست خرید کردم
    یه تبلت برام فرستاده که ال سی دیش خورد شده بود!!! زنگ زدم میگن که به ما مربوط نمیشه !!! ببرین گارانتی
    گارانتی هم که سازگار با اون معروفیتش... تبلتو بردم میگه که شکستن ال سی دی چزو گارانتی نیست
    خلاصه روی یه تبلت نو 500 هزار تومن پول برای تعویض ال سی دی دادم !!
    خلاصه هیچوقت از سایت tablet.ir خرید نکنین
    Last edited by ehsan641; 17-12-2014 at 18:42.

ناظر انجمن عکاسی و دوربین های دیجیتال و فیلم برداری و میکس و مونتاژ Переклад не's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

دوستان من سفارشم رو لغو کردم الان گفتن بعده 24 ساعت اینا مبلغتون عودت داده میشه.مگه قراره چیکار کنن انقد طول میکشه؟

در آغاز فعالیت tornado's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2004

پيش فرض

باسلام
    حدود سه ساله که از دیجی کالا خرید می‌کنم تا این لحظه چیزی در حدود 13 میلیون تومان خرید انجام دادم خدا رو شکر تا الان کوچکترین مشکلی نداشتم. من تجربه خرید اینترنتی بسیار زیادی دارم ولی برای خرید از دیجی کالا با خیال راحت اقدام می کنم ولی از سایت‌های دیگه تجربه خوبی ندارم.

در آغاز فعالیت tornado's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2004

پيش فرض

باسلام
    حدود سه ساله که از دیجی کالا خرید می‌کنم تا این لحظه چیزی در حدود 13 میلیون تومان خرید انجام دادم خدا رو شکر تا الان کوچکترین مشکلی نداشتم. من تجربه خرید اینترنتی بسیار زیادی دارم ولی برای خرید از دیجی کالا با خیال راحت اقدام می کنم ولی از سایت‌های دیگه تجربه خوبی ندارم.

10. 2 کاربر از tornado بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال years's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

یه چیزی را دقت کردید قبلا دی جی کالا موقع سفارش محصول قسمتی داشت که موقع خرید در مورد محصول شرح میدادی من اینمحصول که میخوام ضمنانت میخوام موقع رسیدن خراب نباشه این قسمت را برداشته
    هرکسی هم که در مورد محصولی نظر بدی میده نظرش را ثبت نمیکنه

ناظر انجمن عکاسی و دوربین های دیجیتال و فیلم برداری و میکس و مونتاژ Переклад не's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

من همین دیروز در مورد یه محصول نظر دادم وثبت شد

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

یه چیزی را دقت کردید قبلا دی جی کالا موقع سفارش محصول قسمتی داشت که موقع خرید در مورد محصول شرح میدادی من اینمحصول که میخوام ضمنانت میخوام موقع رسیدن خراب نباشه این قسمت را برداشته
    هرکسی هم که در مورد محصولی نظر بدی میده نظرش را ثبت نمیکنه
    الانم ٧ روز مهلت تست داره.تا حالا از آنتن مودم گرفته تا لپ تاپ و ريش تراش،هر چي خريدم راضي بودم.

Sent from my iPhone using Tapatalk

14. این کاربر از armin_punisher6 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 10 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 10 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •