هنوز چیزی نشده این بازی رو با Crysis2 مقایسه میکنید لووووووووووووووووول بابا بازی منتشر میشه میبینید اصلا هم در حد Crysis 2 نیست و نخواهد بود
هنوز چیزی نشده این بازی رو با Crysis2 مقایسه میکنید لووووووووووووووووول بابا بازی منتشر میشه میبینید اصلا هم در حد Crysis 2 نیست و نخواهد بود
جونم! : دیوحید! دی:
نه زلزله هست ناشی از انفجار بمب زیر زمینی که موجی ایجاد میشه و ساختمان هم فرو میریزه باعث تخریب قسمتی از منطقه میشه!
ای بابا سهیل حالا بمب که زیر و رو نداره دیگه..!باشه همون که تو میگی
ولی تو تریلرها چیزی که زیاد دیده میشه همین صحنه های تخریب ساختمانهای بزرگ و مرتفعه که واقعآ فاز بالایی میده!
نمیدونم تخریب پذیری و فیزیک بازی به اندازه ای هست که با یک تانک بیوفتی به جون یک ساختمان شانسی به پایه هاش شلیک کنی بعد کاملآ تخریب بشه!: دی
کرایسیس2 به نظرم رنگ بندی محیطش خیلی عالی بود..کلآ بازی سبکش طوری بود که به یک همچین رنگبندی نیاز داشت.البته انصافآ گرافیکش فوق العاده بودباید صبر کنیم ببینیم چی میشه... چون 2 Crysis هم در برخی فاکتور های گرافیکی خیلی قوی عمل کرده...
Last edited by B.3.S.T; 09-04-2011 at 12:52.
به طور دقیق تر: نور پردازی بسیار دقیق و داینامیک.کرایسیس2 به نظرم رنگ بندی محیطش خیلی عالی بود..کلآ بازی سبکش طوری بود که به یک همچین رنگبندی نیاز داشت.البته انصافآ گرافیکش فوق العاده بود
هر نوری رنگ خودش رو داشت و هر محیطی بسته به نور های تابیده شده رنگ آمیزی میشد.
گفتم شاید ربطی داشته باشهچه ربطی به EA داره این وسط؟
Crysis ماله Crytek هست و Battlefield ماله Dice .
EA فقط ناشره این وسط.
مثله اینکه یک کتاب شما بنویسی بعد ناشرش مثلا آستان قدس باشه بعد یکی دیگه یک کتاب مینویسه اونم ناشرش آستانه قدسه پس هر 2 تا کتاب ماله یک نویسنده ان؟ ( چه مثال چرتی بودا خودمونیم)
در ضمن Crytek یک کمپانیه جدا هست.خب فروشش یعنی واسه EA هیچ فرقی نداره ؟
عجب مثالایی میزنیو![]()
مگه Crytek اسم انجینش نبود ؟اسم شرکتشم هس ؟
![]()
والا من خودم همین موضوع نشر و این حرفا رو گیج شده بودم ... (( البته با اون مثال فوق العده همه چی روشن شد))
گذشته از شوخی Crytek یا DICE استدیو برای ساخت هستند و EA inc میاد اینها رو نشر میکنه !!
فکر کنم همین باشه !!![]()
سلام . فروشش برایه سازنده فرقی نداره ! یعنی Ctytekگفتم شاید ربطی داشته باشهخب فروشش یعنی واسه EA هیچ فرقی نداره ؟
اسم انجین هم CryEngine 3 هست !مگه Crytek اسم انجینش نبود ؟اسم شرکتشم هس ؟
![]()
کرایتک اسم شرکته یا همون کمپانی سازنده بازی..انجین نام موتوری هستش که با اون کرایتیک بازی رو ساخته..
انجینش اسمش CryEngine هست
اسم شرکت Crytek هست
ممنون ...
انجینی که باهاش بتل فیلد 3 رو میسازن اسمش چیه ؟![]()
موتور Frostbite 2.0ممنون ...
انجینی که باهاش بتل فیلد 3 رو میسازن اسمش چیه ؟
که نسبت به موتور Frostbite 1.5 که برای Battlefield: Bad Company 2 استفاده شده بود پیشرفت خیلی زیاده داشته
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)