بابا اونجا که باید یک کامیون را تعقیب کنی و کامیون اونجا که نقشه نشون میده میبرم بعد جعبه ها هم خالی میکنم اما بازم نگهبان اجازه ورود نمیده
باید چیکار کنم
بابا اونجا که باید یک کامیون را تعقیب کنی و کامیون اونجا که نقشه نشون میده میبرم بعد جعبه ها هم خالی میکنم اما بازم نگهبان اجازه ورود نمیده
باید چیکار کنم
ببین فکر می کنم روند کلی این جوری بود که :بابا اونجا که باید یک کامیون را تعقیب کنی و کامیون اونجا که نقشه نشون میده میبرم بعد جعبه ها هم خالی میکنم اما بازم نگهبان اجازه ورود نمیده
باید چیکار کنم
منتظر می مونی تا کامیون از انبار بزرگه بیاد بیرون ... تعقیبش می کنی تا جایی که می رسه به یه انبار کوچیک ... صبر می کنی تا وقتی که از اونجا بیاد بیاد بیرون ( دقت کن به انبار کوچیکه اصلا نباید نزدیک بشی چون دیده می شی و مرحله رو می بازی ) ... بازم تعقیبش می کنی ، اواسط راه جلوش رو می گیری یه کتک به راننده می زنی مدارک رو ازش می گیری و سوار کامیون میشی و بر می گردی به انبار بزرگه ...
خود منم سر این مرحله کلی علاف بودم ، یادم نمیاد چه جوری ردش کردم ، خیلی وقت پیش بود .
[quote=Don Thomas;2065635]سلام
مافیا 2 که در سال 2009 به بازار عرضه می شود . . .
این سه سی دی , همان پچ بازی بود . . . یه سری تغییر و تحول جزئی . . . حتما می خرم و نتیجه رو می گویم . . .
بابا بی خیال شو
ورداشتن مثل Gta 5 یه خرده تغییرات دادن . مثلا 206 گذاشتن تو بازی . همون ماشین ها رو ورداشتن جدید کردن . سرعت هم نداره . فکر کن تویوتا سوار بشی بعدش صدای ژیان بده . من نخریدم ولی یکی از بچه ها اینو گفت . نخری بهتره آدم حالش گرفته میشه . دچار بحران تاریخی می شی![]()
سلام من 2 روزه تازه مافیا 2 رو خریدم
این بازی رو یه کم تغیر دادن و ماشن بهش اضافه کردن در پروفال پش فرض هم سیو تمام مرحله ها هست
اما مشکل من
وقتی تا نصفه لود میشه از بازی خارج مشه من چ کار کنم
بازی مال شرکت امپرور هم هست
3 دیسک ارجینال
تورو خدا کمک
ایراد از بازیه. بازیهای دستکاری شده اکثرا براشون این اتفاقات میفته.
ای کاش این بازی Fake رو نمیگرفتی و منتظر اصلش میشدی.
سلام
اگر تنها در لود شدن یک مرحله خاص چنین اتفاقی می افتد , به احتمال زیاد فایلهای سیو شده بازی دچار ایراد شده اند و بهتر است یک پروفایل جدید ایجاد کنید . . .
در غیر این صورت فایل crack بازی دچار مشکل می باشد و با یک جستجوی اینترنتی می توانید crack مناسبی پیدا کنید و جایگزین فایل قبلی کنید .
البته گفته ایشان هم کاملا درست است و ممکن است خود بازی خراب باشد .havas_1980
ایراد از بازیه. بازیهای دستکاری شده اکثرا براشون این اتفاقات میفته.
کمی بیشتر در مورد این بازی بگویید تا ما هم از تغییرات این بازی مطلع شویم .. . .
ممنون .![]()
Last edited by Don Thomas; 22-02-2008 at 01:44.
دوستان مشکل از ترینر بودالبته گفته ایشان هم کاملا درست است و ممکن است خود بازی خراب باشد
حل شد
شما بگو چی مخوای بدونی ؟کمی بیشتر در مورد این بازی بگویید تا ما هم از تغییرات این بازی مطلع شویم .. . .
والا ان باز ی3 دیسک هست
و خیلی بد نصب میشه
چون اینستالرش فکر کنم کار یه بچه هست
نصب با توجه به سستمم خیلی طول میکشه
در هین بازی تک میزنه ( گرافیک من 512و رم 2 گیگ است و س پی و هم 4 )
که فکر کنم مشکل داره
تمام ماشن ها در بازی عوض شدن
مخصوصا ماشن اولی راننده که با یه Bmw _ M3 عوض شده
گرافیکش خوبه
و فکر کنم رمز نداره ( راست اگه رمزاش رو دارید برام بزارید )
من جون بازی رو هک کردم و یه ترینر براش ساختم عملا جون ثابت می مونه رو 900 ولی وتی تیر میخورم میمره
چه کارش کنم ؟
سلام
ممنون از بابت توضیحات . . .
در گوگل سرچ کنید :
mafia + trainer
حتما نتیجه ای خواهد داشت .
موفق باشید![]()
اقا من ترینری که کار کنه پیدا نکردم
شما نداری ؟
من با این ترینر دو بار بازی رو تموم کردم ... شما هم امتحان کن .اقا من ترینری که کار کنه پیدا نکردم
شما نداری ؟
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)