واقعا این دیگه چه بازی بود ... اصلا خوشم نیومد ...
واقعا این دیگه چه بازی بود ... اصلا خوشم نیومد ...
الآن اصلا حوصله دفاع کردن ندارم !
فقط در همین حد بگم از روزی که اینو بازی کردم دیگه هیچ گیمی رو نمی تونم بازی کنم، احساس می کنم همه بازی های دیگه جلوی این تیله بازی به حساب میان .
معلوم نیست ایا نسخه پی سی اینقدر مضخرف درست شده یا نسخه کنسول اینقدر خوب بوده که دارین تعریف میکنین ازش .
ما که نسخه پی سی رو نصب کردیم با اینکه میگفتن واسه کیبرد مضخرفه با دسته بازی رو کمی رفتم جلو و غول اولش رو شکست دادیم و یه کم جلوتر رفتیم دیگه حالم به هم خورد و اومدم بیرون .
چیزی که از این بازی دیدم : گیم پلی و گرافیک و صداگذاری و موسیقی و داستان همگی مضخرف بود . تنها چیزی که خوشم اومد و اصلا بازی رو به خاطر همون بازی کردم المان های RPG خوبی بود که کار شده بود ولی به هیچ وجه المان های دیگه بازی منو مجذوب نکرد . اسکایریم با اینکه نقاط ضعف خوبی داشت اما قابل بازی بود . من این بازی رو حتی قابل بازی هم ندیدم .
منم با شما موافقم این بازی هیچ خط داستانی نداره اینی که حداقل بگه ما چرا باید این همه سختی بکشیم تا بریم جلو فقط اون ویدیو اولش بود که میگه باید اون چندتا Lordرو بکشیم. بازی به شدت سخت دشمنهای عادی دوبرابر شما توان دارند و Boss ها هم که دیگه نگو.در کل و با توجه به نظرات تاپیک بازی کاملا شخصی بود و من که به شخصه اصلا خوشم نیومد و تعجب کردم که چجوری بهش 9.5 دادن.
والا من نظر شخصی مو گفتم و نمیدونم واقعا منظورتون از این حرف چیه که میگین بازی های دیگه تیله بازی جلو این بحساب میان . به هر حال هر کسی نظری داره ولی واقعا باید بگم وقتی بازی رو نصب کردم دیدم سبک گرافیکی شبیه به 6-7 سال پیش میمونه شاید هم به قول دوستمون بازی نسخه pc با کنسول Xbox اونقد اختلاف داره که شما کلا فقد داری اونو بازی میکنی که تا حالا اینجوری نبوده
واقعا هم شاید دلیلش همینه که نسخه کامپیوتر خوب نباشه ... ولی واقعا بازی تکنولوژِ 6 7 سال پیش رو داره ...
دوستان برای اینکه بفهمید اصلا این بازی چیه، حداقل باید 10 ساعت بازی کرده باشید و توی جریان بازی قرار بگیرید .
امتیاز 9.5 رو این بازی سر پارتی بازی نگرفته، فکر می کنید چند تا بازی توی دنیا هستن که بتونن همچین امتیازی بیارن ؟
فقط یکم در مورد بازی بگم :
- اول اینکه گرافیک اصلا ملاک خوبی برای امتیاز دادن به بازی نیست، اگه این بود Crysis 2 باید 10 میاورد.
- این بازی منبع تمام نوآوری های جالبه، که شما رو غافلگیر میکنه.
- باس های بازی عالی طراحی شدن طوری که به شما واقعا این حس رو القا می کنن که دارید با یک غول می جنگید، این بازی پر از غولهای وحشتناکه با طراحی فوق العاده که شما توی هیچ بازی دیگه ای نمونه ش رو نمی تونید پیدا کنید .
- این بازی استاندارد های بازی سازی رو جا به جا کرده، هیچ سطح بندی وجود نداره، شما بر اساس مهارتهای خودتون بازی رو پیش میبرید.
- بالانس اسلحه و زره در بازی به طرز عجیب و غریبی خوب کار شده، توی اکثر بازی ها یک بهترین سلاح وجود داره ولی توی این بازی شما بر اساس سبک بازیتون و حس خودتون بهترین سلاح رو بر می دارید.
- طراحی مراحل بازی از خوب هم خوب تره، تنوع در تمام مراحل دیده میشه و شما در طول بازی مناظر چشم نوازی می بینید .
- بازی سخته و شما رو به چالش می کشه و به شما بازی کردن یاد می ده، اینجوری نیست که با بی حوصلگی بازی کنید و بگید اشکال نداره این دست رو می بازم دست بعدی از چک پوینت میارم و بهتر بازی می کنم ... شما اگه ببازید همه چیز رو از دست می دید و بر می گردید به خیلی قبل تر، این به شما یاد می ده که چطور باید بازی کرد، طوری که نباختن هم برای شما مهم میشه.
- جو بازی به طور خارق العاده ای خوبه، هر قدمی که بر میدارید با احتیاطه و بعضی جاها از هیجان قلبتون به تپش میفته.
- آیتم ها و راه های مخفی بازی انقدر خوب کار شده که شما رو مجاب می کنه برای پیدا کردنشون چند بار بازی کنید .
- بازی به شدت ارزش تکرار داره.
- سیستم لول آپ بازی در نوع خودش خلاقانه و جالبه .
- حتی نوع روایت داستان هم همراه با نو آوریه، شما در طول بازی چند جمله بیشتر نمی شنوید و داستان همزمان با بازی شما پیش می ره.
در آخر بگم، این بازی یه شاهکار به حساب میاد.
اگه به من بگن فقط 3 تا بازی رو به عنوان بهترین بازی های عمرت انتخاب کن، قطعا یکیش همین Dark Souls ه .
صرفا فقط سختی دلیل به این نمیشه که این بازی رو این همه خوب دونست .
گرافیک وقتی مهم نیست که لااقل المانهای دیگه هم عالی باشه . خودتون هم خوب میدونین که همه امتیازهای بازی ها اونقدرها قابل اعتماد نیستن .
من خودم از سبک بازی و حالت RPG اش خوشم اومد و تا حالا همچین سیستمی ندیده بودم . حتی سختیش هم واسم مهم نبود . اما این گنگ بودن هدف و داستان و کلا واسه چی بازی کردنش به هیچ وجه نمیذاشت به قول شما به 10 ساعت برسه . چون بی نهایت حالم بیشتر از بازی به هم میخورد
دکمه های کنترلی سخت بازی هم که دیگه معرکه شده بود . حتی با دسته . اون حسی که اسکایریم با نبرد با دو دست به ادم میداد اصلا به من نمیداد . ایتمها هم که کوچکترین توضیحی داشتن راجع بهش . یا اتریبوتها که کلا توضیح مختصری داده بود . اول بازی هم که اموزش درست حسابی نداشت که بخواد همه چی رو توضیح بده .
بازیش واقعا به زور میشه گفت به نسل گذشته بازی ها هم میرسه .
برای نمونه که بخوام بگم . من مثلا دوست دارم یه شخصیت چابک با دو تا سلاح سبک توی هر دست بازی کنم . اما گیم پلی بازی منو مجبور میکنه حتما سپر دستم بگیرم . یا اصلا تنوعی توی انتخاب کلاس نیست . و فقط اتریبوت ها فرق میکنه و سلاحهای اول بازی . داستان که کلا وال معطل .
این بازی میتونست یکی از بهترین ها واسه پی سی باشه اگه اونطوری پورتش نمیکردن . تعداد پستهایی که توی این تاپیک بعد از انتشار نسخه پی سی داده شده گواه این موضوعه .
با اینکه دوستان میگن باید ده ساعت بازی کنی من خودم به شخصه حدود 11 ساعت بازی کردم و حدود شش هفتا Boss هم کشتم ولی هر چقدر منتظر نوآوری یا مسئله ای در مورد خط داستانی شدم هیچ نبود و واقعا انگیزه ای برای بازی کردن نمیمونه وقتی معلوم نیست شما برای چی باید بجنگی و حتی نبود امکاناتی مثل Fast Travel که تو اکثر RPG ها رعایت میشه تو این نبود و شما مجبور بودی یه لوکشین رو چند بار بیای و بری.سخت بودن بازی خوبه ولی به شرط اینکه معقولانه باشه تو این بازی سختی بازی هم معقولانه نیست شما با یک Boss وقتی مبارزه میکنید هیچ تکنیکی یا سلاح خاصی برای کشتن اون Boss موثر نیست البته اگر هم باشه اونا اینقدر قوی ان که فرضن با دوسه ضربه شما رو ازپا درمیارن اگرهم بازی قرار سخت باشه مثل Ninja Gaiden2 یا بازی Ninety Nine Nights2 باشه که راه برای کشتن دشمن وجود داره ولی مثلا با استفاده از سلاح مناسب یا تکنیک مناسب نه از این راه که شما یه Stamina Bar دارین که با دو ضربه تمام میشه در عوض یک آقای Bossی هستن که انواع تکنیکهای کشنده رو بدون معطلی اجرا میکنن و با زدن حداکثر سه ضربه فاتحه شما خوندست.سختی خوبه و اینکه گیمر به چالش کشیده بشه ولی بهتر بود این مسئله کمی معقولانه تر باشه مثلا بعد از کشتن اون گراز آهنی یه سلاحی بده که تو کشتن Boss بعدی موثر باشه.مسئله Upgrade هم که من فکر میکردم این بازی مثل بعضی بازی ژاپنی هاست که شما باید یکسره یه قسمت رو برید و اینقدر دشمن تکراری بکشید که Level Up بشید و اون قسمت براتون آسون شه ولی تو این بازی Level Up به معنی کشک هست و شما هرچقدر هم Level Upتر بشید بازهم دشمن شما رو با سه چهار ضربه از پا درمیاره و بالای سر کاراکتر شما هم فاتحه میخونه.البته این نظر شخصی منه ولی اگه تاب دیدن بی عدالتی رو ندارید سراغ این بازی نرید چون با این حال خطر شکستن مانیتور و غیره وجود داره برای من که این مسئله داشت اتفاق می افتاد که Uninstall کردم
تا الآن فکر می کردم که شما بازی رو درک نکردید
.
.
.
ولی الآن دیگه مطمئن شدم
همه امتیاز ها قابل اعتماد نیستن، ما میریم سراغ سه تا سایت مطرح که همه قبولشون دارن :
Gamespot : 9.5
IGN : 9
Game trailers هم که اصلا اینو بهترین RPG سال کرد یعنی بالا تر از اسکایریم.
متای بازی هم که 89 هست، دو تا سایت فقط امتیاز پایین دادن اونا هم چون توش موندن و نتونستن بازی کنن ...
والا من سه بار این بازیو تموم کردم، حتی یدونه از جمله هایی که نوشتید رو نمی تونم تایید کنم، به عنوان مثال:
- من کی گفتم که فقط سختی بازی دلیل بر خوب بودنشه؟ کلی دلیل گفتم توی پست قبلی ...
- سلاح ها که توضیح کامل دارن تازه بعلاوه ی قدرتشون و قدرت های جانبیشون، اینکه چه نیرویی برای برداشتن می خواد و چطور بوجود اومده و ... رو هم نوشته شده !
- قابلیت Fast Travel که توی بازی هست، شما از جایی که لازم باشه به بعد این قابلیت رو به دست میارید. تازه بازی انقدر راه مخفی و میان بر داره که بعضی وقتها این قابلیت به کارتون نمیاد.
- شما می تونید سلاح ها رو هر جور که می خواید به دست بگیرید حتی می تونید یه سلاح رو با یک دست یا دو دست بگیرید .
- نه تنها هر غولی رو باید با یه سلاح مخصوص کشت، بلکه اصلا هر دشمنی رو باید با سلاح مخصوص کشت چون هر کسی توی این بازی نقطه ضعف هایی داره
- توی این بازی Level Up خیلی تاثیر داره، بعضی وقتها حتی یدونه زیاد کردن یه قابلیت 5 تا قدرت یه سلاح رو بالا می بره.
- هر دشمنی استراتژی مخصوص خودشو داره برای کشتن، اگه استراتژیشو بلد باشید کشتنش آسون میشه .
کلا مطمئن نیستم شما همون بازی رو بازی کردید که من کردم !!!![]()
Last edited by Alireza.M67; 19-10-2012 at 23:27.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)