دوست عزیز همه چیش عالیه فقط خیلی سنگینه.
خیلی اذیت میشی موقع حملش
دوست عزیز همه چیش عالیه فقط خیلی سنگینه.
خیلی اذیت میشی موقع حملش
خبر خبر
زنگ زدم سازگار میگفت تا آخر هفته میرسه
->امیدوارم بشه رو حرفش حساب کرد<-
n53sv-xv1 با n53sv-xe1 و n53sv-a1 چه تفاوتی داره؟
هر 3 تا همین مشکلو دارن؟
n53sv-xv1 با n53sv-xe1 و n53sv-a1 چه فرقی داره؟
هر 3 تا همین اشکالو دارن ؟
دوست عزيز ميشه بگى با كدوم شمارشون تماس گرفتى؟نوشته شده توسط faramarz_fireboy20 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آخه من با هر كدوم از شماره هاشون تماس گرفتم جوابى ندادند.
در ضمن سايت سازگار خودش فروم داره و تو فرومش خوندم كه گفته بود تا اوايل ارديبهشت ميرسه
---------- Post added at 10:01 PM ---------- Previous post was at 09:59 PM ----------
دوست عزيز كارى به مدل نداشته باش؛ هر مدلى از اسوس و ايسر كه cpu نسل جديد روش باشه احتمال خرابى داره و تنها راه مورد اعتماد چك كردن سريال نامبر دستگاه تو سايت اسوس هستش كه دوستامون تو صفحات قبل لينكشو دادند
تلفن : 88721917-021(بخش فروش )(صبح حول و حوش 10 زنگ بزنید که سرشون خلوت تره)
(من تازه تو فروم شروع به کار کردم واسه همین نمیتونم پیام خصوصی بدم)
n53sv-xv1 با n53sv-xe1 و n53sv-a1 تا جایی که من میدونم تو کانفیگ اصلی فرق ندارن و تو HDD-optic drive-HDD rpm-... تو چیزای سخت افزار اصلی فرقی ندارن
سلام بچه ها
اینجارو نگاه کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید5-کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام دوستان....
من توی شیراز رفتم پیش نماینده ویستا پخش که گفت مدل new revision تا اوایل و یا نهایتا اواسط اردیبهشت ماه به بازار وارد میشه...
حالا یه سوال داشتم..میخواستم ببینم بین گارانتی های موجود الان کدوم شرکت از همه بهتره و اینکه من بخوام از ویستا بخرم مشکلی نداره؟؟؟ ( کلا منظورم خدمات گارانتیشون هست...)
من شنیدم n53sn هم قراره بیاد. موندم چرا با این مدل های بهتر شما گیر دادین به n53sv!!!
k53sv هم الان تو بازار ه اما بدونه گارانتیش
دوست عزیز شنیدن بود مانند دیدن
من یکی 100% sn رو انتخابکی مبکنم
البته اختلاف قیمتشون رو هم باید مد نظر گرفت
k53sv هم به شخصه نظرم اینه که درسته که تو ایران گارانتی درست و حسابی نداریم ولی اسم گارانتی به ادم قوت قلب میده
این دوتا شرکت که فعلا لبتاپ های Asus رو گارانتی میکنن یه تست اولار هستیه از کیفیت قطعات میگیرن
راستی k53 هم سری مشکل د
ما اگه میخواستیم سری مشکلدار بگیریم تا حالا گرفته بودیم![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)