دوستان من با رم 4 و گرافیک 5770 بازی رو باشتر از 640*800
نمیتونم اجرا کنم!سرعت شدید کیاد پایین؟مشکل از چیه?
دوستان من با رم 4 و گرافیک 5770 بازی رو باشتر از 640*800
نمیتونم اجرا کنم!سرعت شدید کیاد پایین؟مشکل از چیه?
درود .
شما درایور کارت گرافیکت رو به روز کن و جدید ترین Direcx رو هم دانلود . اگر ویندوز رو هم سون یاسرویس پک 3 از ورژن های جدید نصب کنی بهتره .
من با 9500 512 مگ رو 1280*720 براحتی و خیلی روان اجرا میکنم حتی رو 1680*900 و 1920*1080 هم افت فریم شدیدی نداره اصولا باید با 5770 سرعت فریم خیلی بیشتری داشته باشید .. تا اونجایی که میدونم dead space از physx هم پشتیبانی نمیکنه ..
احتمالا مشکل درایو یا دایرکت ایکس دارید ..
شایدم سی پی یو تون خیلی ضعیفه ..
ممنون دوستان همه چیز کامله!ویندوز رو عوض میکنم و همه چی رو اپدیت میکنم ببینم چی میشه!
با سلام.
میخواستم بدونم چجوری باید تو این بازی antialiasing رو فعال کرد تو بخش تنظیمات و تصویرش هیچی نیست.اصوۀآً بازیهایی که این قسمت برای تنظیم توش نیست چجوری باید antialiasing رو توش فعال کرد.
با سلام دوباره.
هیچکس نیست جواب من رو بده.
راستی یه مشکل دیگه من بازی رو تا یه چندتا سیو رفته بودم البته همون مرحله اول اما ظاهراً تمام سیوهام پاک شده و تو پوشه محل ذخیره بازی هیچ چی نیستش و در بازی گزینه continue غیر فعاله.
کمکم کنید.
در مورد antialiasing شما در تنظیمات گرافیک بازی قسمت customize رو روشن کن سپس از اونجا میتونی بسیاری از تنظیمات بازی از جمله همین antialiasing رو فعال کنی...
ضمنا برای بازیهایی که توی قسمت تنظیمات گرافیک جایی برای تنظیم گزینه هایی مثل antialiasing یا anisotropic و....ندارند باید از طریق تنظیمات 3D مربوط بهati catalyst یا nvidai setting مریوط به کارت گرافیک این گزینه رو فعال کنی....
در مورد سیو هم یادتون باشه شما توی بازی حتما باید در محلهای خاص,بازی رو سیو کنی تا بتونی بازی رو از طریق اون ادامه بدی....
سلام بچه ها
من بازیو 5 دیویدی خریدم ولی زبانش اسپانیاییه از اولشم سوال نکرد که چه زبانی بریزه.Setup بازی اصل نبود فقط چند تا فایل zip بود باید extract میکردم.راهی نیست زبانشو انگلیسی کنم؟
یکی از دوستان راهنمایی کرده بود در مورد locale ولی کلا نه تو registery نه توی settings.txt خبری از locale نبود![]()
آقا یکی به داد ما برسه!!
System Info
Intel Core i7 930
Sapphire 5850
3GB DDR3 1600
راهنمایی کشتن غول اخر مرحله 15
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)