بله فارسی میشه کیبورد فارسی هم داره اس ام اس فارسی هم راحت خونده میشه برنامه های فارسی هم روش نصب میشه کلا ساپورت کاملی از فارسی داره .
بله فارسی میشه کیبورد فارسی هم داره اس ام اس فارسی هم راحت خونده میشه برنامه های فارسی هم روش نصب میشه کلا ساپورت کاملی از فارسی داره .
1- میدونم تو ایران گارانتی اونم برای موبایل پول دو ریختن است ولی از یک نظر خیالت راحته یک باتریش اصله وعوض نشده 2- مموری اصله 3- شارژر اصله و.........
خوب به نظر من با گارانتی بخر خودمم با گارانتی خریدم وخیلی راضیم من از نمایندگیش 267000 تومان خریدم
-فارسی بودن بستگی به رام گوشی داره اگه خاورمیانه باشه آره ساپرت کامل فارسی داره !!
2-لازم نیست پول خرج کنی باید چیزی حدود 130 مگ با کامپیوتر دان کنی برای آموزش هم بچه های همین جا کمکت میکنن تا گوشی رو آپدیت کنی اغگر هم خودت نخاستی بکنی بده بیرون برات انجام بدن 4تومان هزینش بیشتر نیست
3- گارانتی ماله سخت افزاره فقط خود گوشی نه باتری نه شارژر فقط گوشی شامل گارانتی است نصب نرم افزار های غیر مجاز روت کردن و.......گارانتی رو از بین میبره
4-گوشی made by samsung
باتری ساخت ژاپن
5-اونم خیر لازم نیست
6- خیلی بهتر میشه ریویوشو تو یاتوب دیدم عالی میشه
7 صد درصد ایس بهتره سخت افزار قوی تر صفحه بزرگتر و..........
---------- Post added at 02:41 PM ---------- Previous post was at 02:36 PM ----------
راستی یادم رفت بگم من بابارکد اسکنر بار کد روی جعبش رو اسکن کردم وگفت ساخت کره است
این بار کد اسکنرش 100 درصد درسته و ر است میگه
این رو هم بگم اگر گوشی رو با گارانتی خریدید فارس ی داره
خط قرمز هیچ ربطی به گارانتی دار بودن نداره!
خب گفتم جهت اطمینان خاطر است خیلی اتفاق افتاده که باتری هاشون و.... رو با نمونه تقلبی وجعلی عوض کردن
بالاخره مشخص شد بازي هاي سنگين رو اجراميكنه يانه؟
مولتي تاچش چطوره![]()
سلام دوستان
یه هدفون با کیفیت عالی برای این گوشی سراغ دارین؟
چه مارکی خوبه؟
علاوه بر این سوال قبلی لطفاً بگین
رم 16 گیگ کلاس 4 یا 6 چی خوبه واسش؟
سلام
میخواستم زنگ گوشی را تغییر دهم .. هر کاری میکنم یکسری اهنگهای از پیش تعیین شده برای انتخاب وجود دارد .. لطفا راهنمایی بفرمایید
سلام دوستان من این گوشی را خریدم اما دیدم پک اروپا بهم داده و فارسی را پشتیبانی نمیکنه و این 2 تا cd را نداره حالا می خواستم ببینم کار این 2 تا cd چیه و از کجا میتونم دانلود کنم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)