تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 28 از 36 اولاول ... 18242526272829303132 ... آخرآخر
نمايش نتايج 271 به 280 از 353

نام تاپيک: ****عشق من (شورلت ایمپالا 1973)****

ناظر خودروهای امریکایی camaro lt's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

بايد چند جا بگرديد و قيمتها رو مقايسه كنين. اين روزها بخاطر نابساماني اوضاع اقتصادي و البته تلاطم قيمت دلار، خيلي از اين فروشنده ها( توي هر صنفي) وضعيت رو بهانه كردن و قيمت رو الكي بالا ميبرن.
    الان دلار حدودا بين 3300 تا 3800 در نوسانه. خب ما ميگيم نهايتا 4000 تومان.ديگه بيشتر كه نشده..اما اونها مرتب قيمتها رو بالا ميبرن و هر بار هم ميگن دلار گرون شده!
    خودم براي خريد جنس از تهران، مرتب بايد به اينور و اونور تلفن بزنم تا يكي رو پيدا كنم كه منصفتر باشه و كمتر كيسه دوخته باشه.
    الان اينهمه ماشينهاي جديد گران و ناياب شدن. با اين حساب گراني قطعات يدكي ماشينهاي آمريكايي، اگر يه ماشين سرحال و مرتب باشه واقعا بازم ميشه انتظار داشت همون قيمتهاي قبلي رو روش بگذارن؟
    منكه فكر نميكنم. امروز شنيدم قيمت كاپوت وانت شورلت ساخت تايوان كه يه زماني نو وارد ميشد و 150 تومان بوده، به حدود 700 هزار تومان رسيده.

2. 3 کاربر از camaro lt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

بله درست فرمودید علی اقا.
    من قیمت یکسری از لوازم موتوری رو که در بورس پیستون یا بورس یاتاقان و رینگ بود رو گرفتم و بعضا نصف قیمت لوازم فروشها بود مثلا رینگ استاندارد موتور نوا اصلی 35000 تومان و بیوک 45000 تومان بود و اگه اهل گشت و گذار باشید پیستون ها و یاتاقانها و... هم میشه به نصف قیمت لوازم فروشها پیدا کرد و این نشون میده که بازار چقدر به هم ریخته و بعضی هم که از این اب گل الود ماهی میگیرن.مثلا همین جلوپنجره رو بعضی ها 120 تومان هم میگفتند و من 60 خریدم.

4. 2 کاربر از MJ1970 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال خودرو های آمریکایی mohamad.hejazi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

درسته هر کسی هر قیمتی که میخواد میکشه روش.

6. این کاربر از mohamad.hejazi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

سلام دوستان

گیربکس ماشین کامل بسته شد و آماده نصبه.یه سری از وسایلش مثل شافت گیربکس عوض شد.

چند روزی لنگ رینگ اصلی سایز 40 بودم که اصفهان مارک خوبش اصلآ گیرم(مارک فدرال چینی بود که مکانیگ گفت آشغاله) نیومد.برای همین دیروز رفتم تهران و چراغ برق رو شخم زدم ولی بازم گیرم نیومد.
    فقط بهن شورلت بهم پیشنهاد داد برم رینگ فروشی آقای کشاورز.رفتم اونجا هم متاستفانه نداشتن ولی گفتن تا فردا یعنی امروز صبر کنم شاید گیر بیارن.
    حالا زنگ زدم و گفت جور شده خلاصه گفتم سریع بفرستن.فقط خدا کنه همون چیزی باشه که میخوام.مارکش رو گفتن سیل پاور قیمت 45 تومن اگه اصلی باشه حرف نداره.

8. این کاربر از mohamad.hejazi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

سلام.
    امروز صبح اول رفتم سوپاپ تراشي و سوپاپهاي دود رو گرفتم و رفتم تحويل تراشکار سر سيلندر دادم.

بعد رفتم باربري و رينگهايي که از تهران سفارش داده بودم رو تحويل گرفتم که متاستفانه مکانيک رينگها را نپسنديد و بعد به طور اتفاقي 3 دست رينگ 40 با مارکهاي مختلف و همه اصلي گير آوردم!البته قيمتش بالا بود هر دست 80 هزار تومن ولي ميارزيد.

اين رينگي که از تهران به دستم رسيد:

و اين هم رينگهايي که شانسي گير آوردم:(هنوز مکانيک تصميم نگرفته کدومش رو ببنده گفت يکي از يکيش بهتره!

مکانيک رينگ رو جا زد تا ببينه خوب فيت ميشه يا نه که خوشبختانه خوب بود

واشر کاملي هم که خريده بودم(مارک رول)مکانيک نپسنيد براي همين رفتم پسش دادم و يه مارک ديگه(victor)خريدم.

مرحله ي بعد رفتم ماده رنگ بر خريدم و افتادم به جون موتور تا رنگها رو ببرم که قدرت پاک کنندگي خوبي داشت....

ماده رنگ بر:توجه کنيد رنگ پوسته کرده

10. 4 کاربر از mohamad.hejazi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

افرین به میکانیک شما .
    اینکه اینقدر خوب به قطعات توجه داره و سریع نمیبنده خیلی جالبه کاش منم یه همچین میکانیکی پیدا میکردم.
    واشر اصلی که من 3 سال پیش 27000 تومان گرفتم و واقعا کیفیتش عالی بود (رول با جعبه ابی )ولی خیلی وقته دیگه ندیدم.یه سری به اسم رول با جعبه قرمز هست که بی کیفیت و تقلبی هست.

12. 2 کاربر از MJ1970 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

مکانیکه منو بیچاره کرده از بس رفتم قطعه پس دادم.خییییییییلی وسواس داره.با هزار مکافات رفتم تهران رینگ خریدم آوردم میگه آشغاله پسش بده شانسی اون رینگها رو یه جا گیر آوردم.
    آخر هم واشر کامل ویکتور رو نپسندید امروز رفتم پسش دادم و خود مکانیک گفت نمیخواد واشر کامل بگیری خودم برات خورد خورد جور میکنم ارزونتر هم میشه قیمت واشر کامل ویکتور 120 هزار تومن!!

راستی رینگ هم اون پرفکت جعبه سفید و قرمز رو انتخاب کرد.
    Last edited by mohamad.hejazi; 07-11-2012 at 12:48.

14. 2 کاربر از mohamad.hejazi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

سلام.

بلاخره بعد از زحمات فراوان موتور به این شکل در اومد...خودمونیما...اگه با سمباده میفتادم به جونش راحتتر میرفت....

تقریبآ دیگه نیم موتور جمع شده فقط باید منتظر سر سیلندر بمونیم تا از تراشکاری بیاد.

امروز رفتم یک عدد اویل پمپ اصلی شرکتی به توصیه مکانیک گرفتم(از اینها که توی شرکت پارس خودرو مونده بوده) که مکانیک و فروشنده میگفتن داخلش زنگ زده و باید باز بشه و سرویس بشه.

اویل پمپ رو باز کردیم طبق معمول داخلش پر زنگ بود.البته توی این عکس یه بار شستیمش.

سیم سبقت ماشینم سیمش ریش ریش شده بود یه دونه گرفتم که مکانیک گفت ایرانیه به درد نمیخوره.مکانیک گفت یه دونه اصلی کارکرده دارم برات میبندم.
    پس اینو فردا باید پسش بدم.

12 عدد فشنگی تایپیت اصلی جی ام هم گرفتم.

و در آخر یه عکس از گیربکس که کامل آماده شده.

16. 4 کاربر از mohamad.hejazi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

سلام
    سرسیلندر رو از تراشکار گرفتم.
    مکانیک گفت خوبه فقط یه مقدار خیلی کم سوپاپ هوا توی جاش لق میخوره که مکانیک گفت اشکالی نداره ولی اگه یکم کیپ تر بود بهتر بود.

170 هزار هزینه تراشکاری سر سیلندر شد!

18. 3 کاربر از mohamad.hejazi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز soheilnouri's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

استاد معرکه است کارت...خدایی تا حالا چقدر خرج این کردی؟راست و حسینی بگوووووووووووووو

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •