LG Optimus Black = 9.2
Samsung Galaxy S II = 8.5
Xperia Arc = 8.7
به چی داشتین فکر میکردین که گفتین بلک نازکترینه؟؟؟!!!
گارانتی کامتل هم آب هویج بستنی در نظر میگیریمبامزی : گارنتی اصلی توی بازار نیست اصلا![]()
![]()
LG Optimus Black = 9.2
Xperia Arc = 8.7
گارانتی کامتل هم آب هویج بستنی در نظر میگیریمبامزی : گارنتی اصلی توی بازار نیست اصلا![]()
![]()
بابا واقعا نازکترینه اونای دیگه اندازه نازکترین قسمتشون رو می نویسن اما بلک کلا کفش صافه
Last edited by بامزی; 22-10-2011 at 03:28.
پس گارانتی ما دیگه نایاب شده ;(
دوستان از این قابهای محافظ که مشبک هست و فقط پشت گوشی سوار میشه برای این مدل نیومده?
Sent from my LG-P970 using Tapatalk
احتمالا تا 10 روز دیگه این گوشی رو میخرم...به نظرتون طی این 10 روز ارزون تر نمیشه؟؟؟
توصیه ی خاصی موقع خرید ندارید؟؟؟
بهتره از کجا بخرم؟؟؟؟؟به نظرتون بازار موبایل بهتر از علاءالدین نیست؟؟؟ علاءالدین تو اون شلوغی با اون فروشنده های کذا و کذاش به دل آدم نمیشینه زیاد......![]()
یا از طبقات بالای علاالدین بگیرین یا بازار موبایل![]()
این اعدادی که برای GS II و Arc دادی تو نازک ترین قسمت گوشی هستش ! ...LG Optimus Black = 9.2
Xperia Arc = 8.7
اگه بخوایم کلفت ترین قسمت رو در نظر بگیریم هم Arc و هم G S II حتی از iPhone 4 هم کلفت ترن !
به دو طرف Arc و قسمت پایین GS II بنگر !
.
.
حالا Black
هیچ جاش برآمدگی نداره !
.
![]()
بله ضخامت گفته شده برای ال جی مربوط به کلفتترین جای گوشی هست در صورتی که برای دو گوشی دیگه نازکترین قسمت رو بیان کرده ضمن اینکه لبه های این گوشی فقط 6 میلیمتر ضخامت دارند ولی در کل این مورد زیاد مهم نیست هکه چیز گوشی روی هم باید سنجیده بشه در کل هم به نظر من برای یک استفاده متوسط به بالا و بدون دردسر با توجه به قیمتش بهترین انتخاب است ولی هر کس استفاده و سلیقه خاص خودش رو داره و باید گوشی رو بر اساس انتظارات و سلیقه خودش انتخاب کنه من این گوشی رو انتخاب کردم و دنبال یک جای مطمئن برای خرید هستم اگر جایی رو سراغ دارید حتماً بهم بگید
سلام
از دوستانی که این گوشی رو خریدن خدا نکرده ناراضی هستن
من یه optimus one خریدم چند روزه اگه مایل بودن تعویض میکنم مابقی قیمتش رو هم تقدیم میکنم
نه این مدل HDMI و TV Out نداره
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)