باشــــــهــ
باشــــــهــ
این هم چند تا لینک مد خفن البته اگه بشه دانلود کرد.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
شیرین جان منظورت چیه از اینکه میگی اگه بشه دانلود کرد مگه مشکلی دارن؟
نه آخه امتحان نکردمشون ببینم سالمه یا نه ولی مد های توپ و خفنی داره اگه میشه شما امتحان کنید ببینید سالمه یا نهشیرین جان منظورت چیه از اینکه میگی اگه بشه دانلود کرد مگه مشکلی دارن؟![]()
مدبنز از کجا actros جان؟
actros جان به نظر من از همین صفحه 28 تک تک صفحه هارو چک کن تمام لینک هایی که سالم هستند و مفید هست رو که توی پست اولت قرار ندادی به پست اولت اضافه کن که از مرحله نصب تا مد برای بازی همچنین سیو بازی چیت بازی توی پست اول قرار بگیره که تاپیک جامع و کامل بشه پیدا کردن لینک ها هم راحت باشه
البته این فقط یه نظر بودا ناراحت نشی بگی چرا دخالت میکنه توی تاپیک
من چون دیدم واقعا تاپیک خوبی شده و همه به این سبک بازی علاقه مند شدند نظر دادم وگرنه منظور خاصی ندارم
موفق باشی![]()
Last edited by iCe m@n; 26-01-2011 at 14:18.
ok ولی چرا خودت امتحان نکردی؟
من امتحان میکنم میگم ولی اگه امتحان نکردی از کجا میدونی مد هاش خیلی توپ و خفن هست؟![]()
شیرین جان این لینک مد ها رو که گذاشتی سرسری یه نگاه کردم زبان ترکی هست یا روسی چقدر زبانش چرته![]()
چرا مد کامیون که میریزم اصلا توی نمایشگاه نمیاد
فقط 4 تا ماشین اصلی خودش هست دیگه هم هیچی ماشینی نیست من مد های خود german truck رو ریختم ولی عمل نمیکنه کسی میدونه چرا عمل نمیکنه کار خاصی باید انجام بدیم؟![]()
اون کامیونی رو دانلود کردم
زبونش آلمانی هست
اصلا باحال نیست و پیشنهاد نمیشه...
دمت گرم نصب کردی از لحاظ گرافیک چه طور بود یعنی ارزش دانلود نداره
چرا باحال نبود یکم راجع به بازیش توضیح بده ببینم چه جوریا بوده؟![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)