آيا كسي تونسته با سري e سوني وارد اينترنت بشه.من 720 دارم و براي اتصال به اينتترنت نياز به دانگل به شكل يو-اس-بي داره.شنديم در حدود 100 تومن است ولي نميدونم اصلا ميتونم به راحتي باهاش وارداينترنت بشم يا نه؟
آيا كسي تونسته با سري e سوني وارد اينترنت بشه.من 720 دارم و براي اتصال به اينتترنت نياز به دانگل به شكل يو-اس-بي داره.شنديم در حدود 100 تومن است ولي نميدونم اصلا ميتونم به راحتي باهاش وارداينترنت بشم يا نه؟
مگه کامپیوتر نداری؟ با کامپیوتر برو تو اینترنت.
بیشتر امکانات تلویزیونهای اینترنتی برای ایران کاربرد نداره.
Internet Tv تقریبا بی استفاده است که استفادش فقط برای شرکتهای تولید کننده و خالی کردن جیب مشتریه.
---------- Post added at 12:22 PM ---------- Previous post was at 12:17 PM ----------
معلومه که NX720 خیلی بهتر از اون دو تای دیگست.
کنتراستش نسبت به اون دو تا خیلی بالاتره. تقریبا دو برابره.
اگه کسی هم از مسائل فنی تلویزیونها اطلاع نداشته باشه یه نگاهی که به قیمت NX720 بندازه می فهمه که یه چیز دیگست.
شما از طریق کابل شبکه هم میتونی اینترنت رو به تی وی برسونی!
اگر میخوای وایرلس باشه ، بنظر من هم ارزش نداره!
نمیگم اصلا کاربرد نداره (برای من در بعضی موارد خیلی کاربرد داره ، بیشتر در زمینه خوندن اخبار) ولی اینکه بخوای بخاطرش 100 تومن هزینه کنی نمیصرفه!
سلام دوستان
آیا کسی تونسته نرم افزارex720 رو به کمک اتصال به اینترنت آپگرید کنه؟ من تا بحال 3 دفعه است امتحان کردم و تا 70 درصد هم پیش رفت ولی یه هو پیام خطا داد که ارتباط دچار اختلال شده (کد ارورش هم 7007).
آیا راه دیگه ای برای آپگرید نیست؟یعنی فایلش رو از اینترنت یا جایی دیگه گرفت و ریخت توی تلویزیون؟ ممنون میشم اونهایی که تجربه دارند راهنمایی کنند.مرسی
سلام
سری 32CX520 چه فرمتهای تصویری رو پخش میکنه ؟؟؟؟؟
باتشکر
شما می تونی از این سایت فایل آپدیت رو دانلود کنی و به روشی که خودش توضیح داده از طریق usb تلویزیون رو آپدیت کنی
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
عزیز جواب سوال منو نمی دی ؟
سلام.
CX520 ال سی دیه ولی EX720 ال ای دیه!
EX720 برخلاف CX520 سه بعدیه!
EX720 دارای Motionflow™ XR 200 هستش که مربوط به روان سازی تصویر هست.
پشتیبانی در همه محصولاته سونی به یک اندازست!
بنظر من از بین این دو تا گزینه EX720 رو انتخاب کن!
????????????????
ممنون از لطفت
یکی دو تا سوال دیگه
ال ای دی با ال سی دی فرقش تو چیه ؟
منظور از سه بعدی بودن اینه که بدون عینکم می تونم ببینم یا باید حتما عینکشم باشه ؟ اگه لازمه رو خودش می دن یا باید بخرم ؟اونوقت قیمتش؟
و سوال اخر قیمت حدودی 32 اینچ 720 چنده؟البته اگه 32 داشته باشه؟
با تشکر
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)