خسته نباشی
ولی راستشو بگو مثل من حالت گرفته شد یا نه
خسته نباشی
ولی راستشو بگو مثل من حالت گرفته شد یا نه
پس چی که میشه ! اگه با این نشه با چی میخواد بشه ؟!!!با این سیستم میشه تو 1024*1280 با تمام گزینه های گرافیکی روشن های -وری های-الترا بازی بدون هیچ گونه افت فریم اجرا کنم
1-2گیگ رمddr2 800
3-گرافیک 8800gt
3- cpu core 2 due e4500
البته تو ویندوز ویستا
اگه نه چه کارت گرافیکی می تونه
مگه Ultra High داره؟
فكر ميكنم آخرش Very High هست كه اونم روي DX10 فعال ميشه.
چطور مگه؟
بازیش که به من یکی خیلی چسبید.حال می کنم با همچین بازیهایی.
بچه ها سلام
من اون جایی هستم که سوار سفینه می شم و هدایتش رو به دست میگیرم بعد تو نقش جاهای زردی رو نشون میده اونا رو باید چی کار کنم بعد دو تا گردباد وجود دارن من از اونجا چه طور بگذرم
همون گردبادو رو رد کن البته سعی کن برای رد شدن از اونا بیشتر طرف کهها رو بگری به جاهای زردم کاری نداشته باش باید اینقدر بری تا به یک نقطه سبز برسی.بعدشم بلو بالا همونجا.تمام.(آخراشه.چیزی نمونده تمومش کنی.)
خوب به این دلیل میگم که بازی خیلی زود تموم شد
من فکر میکردم که بعد از این مدت که بازی به این بزرگی رو ساخته اند باید بازی طولانی باشه.
ما هم بالاخره بازیشو گرفتیم .
بازیه جالبیه ولی همه ی کاراش بیشتر شبیه به Farcry .
یه چیزه باحالی که من خیلی خوشم اومد این بود که یه دفعه با سرعت می ریم تو کله یارو !![]()
آره ! مخصوصا ShorGun داشته باشی و بری تو کله طرف !ما هم بالاخره بازیشو گرفتیم .
بازیه جالبیه ولی همه ی کاراش بیشتر شبیه به Farcry .
یه چیزه باحالی که من خیلی خوشم اومد این بود که یه دفعه با سرعت می ریم تو کله یارو !
اونی هم که بلند میپره خیلی باهاله . یا قدرت زیادی داره .
اینو امتحان کن :
لباست رو بزار روی قدرت زیاد ، بعد برو نزدیک یه دشمن با E یا F گردنش رو میگیره . بعد یه کلیک بکن ببین چی میشه !
بازیه خیلی جالبیه و گرافیک فوق العاده ای داره .
تنها ایرادی که از این بازی میشه گرفت اینه که بازی بعد از مدتی تمامی امکاناتش تکراری می شوند و بازی به حالت یکنواخت در میآید......
من که بازی کردم واقعا لذت بردم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)