رئال بازیشو چیکار کرد؟؟؟؟؟؟
آرسنال - Arsenal
اینتر - Inter
بارسلونا - Barcelona
بایرن مونیخ - Bayern Munich
تاتنهام - Tottenham
چلسی - Chelsea
شاختار دونتسک - Shakhtar Donetsk
شالکه - Schalke
رئال مادرید - Real Madrid
رم - Roma
کپنهاگن - Copenhagen
لیون - Lyon
مارسی - Marseille
منچستر یونایتد - Manchester United
میلان - Milan
والنسیا - Valencia
رئال بازیشو چیکار کرد؟؟؟؟؟؟
شكست بارسا رو به همه آنتي بارسايي هاي عزيز تبريك ميگم و البته پيروزي ارسنال رو هم به همه ارسنالي ها تبريگ ميگم حالتونو درك ميكنم فصل پيش بعد از برد اينتر منم همين حالو داشتم
اميدوارم اين فصل هم مثل فصل پيش بارسا تو نيوكمپ با جام وداع كنه![]()
منم دیشب بازیو دیدم. فکر کنم که شانس بارسلون بیشتره ولی بازم فوتباله. هر چیزی ممکنه. و این جک ویلشیر عجب بازیکن خوبیه. خیلی خونسرد بود. و باز هم فکر کنم که تعویض اشتباه جوزپه کار دست بارسلونا داد. البته بارسلون تو بازی برگشت شانسش خیلی بیشتره. واقعاً من این آرسنال رو دوست دارم. بازیکن های جوونش خیلی خوب کار میکنن.
بازیهای رئال و منچستر در هفته ی آتی برگزار می شه .رئال بازیشو چیکار کرد؟؟؟؟؟؟
امیدوارم که حق به تیمی برسه که شایستشه، هر دو تیم خوب بودن ولی تساوی عادلانه تر بود. باید باخت رو قبول کرد، شکست خوردن از تیمی مثله آرسنال با مربیه بزرگش چیزه عجیبی نیست.
امیدوارم تا بازی برگشت پویول آماده باشه که پیکه نیست و دفاع مشکل خواهد داشت، میترسم مثله پارسال که چیگرینسکی و میلیتو باعثه حذفه بارسا مقابله سویا تو کوپا دل ری شدن امسال میلیتو دوباره تکرار کنه زحماتشو!!!
وعده دیدار نوکمپ
پدروخوب بازی نکردوبه نظرمن اون بایدتعویض میشوداماهیچ مشکلی نیست تونیوکمپ میبریم
باخت حق بارسا نبود!
واقعا نبود ، اگه مسی دوتا موقعیت مسلم تک به تک رو خراب نمیکرد اینجوری نمیشد...
از هرکس دیگه جز مسی انتظار خراب کردن موقعیت ها رو داشتم!
به هرحال بازی برگشتی هم هست...
بازی بایرن _اینتر رو بچسبین
چه حالی کنیم چهارشنبه 4 اسفند پای تی وی که با حذف اینتر در همون بازی رفت همراه![]()
سلام
با تاخیر برد آرسنال و شکست بهترین تیم تاریخ!! رو تبریک میگم به همه آرسنالی ها ....
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)