ول اين بازي
![]()
![]()
![]()
![]()
فرشته ازاد کنی تو استارت نشون نمی ده فقط پرینت ماهی ها رو نشون می دهنوشته شده توسط aa_160
یه راهنما هم تو صفحات قبل دوستان گزاشتن یه نگاه کن ببین به دردت می خوره
Last edited by MARTIN; 09-10-2006 at 21:16.
سلام به تمام دوستان.
از اونجا كه معلومه من تازه واردم.
به طور اتفاقي ديدم كه شما اينجا نوشتيد ميشه Harvest Moon رو روي كامپيوتر بازي كرد بوسيله برنامه ي ePSXe.
من الان اين برنامه رو دانلود كردم ولي توي طريقه نصبش به كلي مشكل خوردم.
اگه كسي تونسته با اين برنامه Harvest Moon رو بازي كنه آموزش نصب اونو بنويسه و اگه فايلي احتياج داره آدرس فايلهاي اونم بده.
پيشا پيش ممنونم.
لطفآ به اين ادرس بريد:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سعيد جان خيلي ممنون
شما تونستيد harvest moon رو با اين برنامه اجرا كنيد؟
Yakuza جان
بیشتر بچه های اینجا این بازی رو روی شبیه ساز بازی میکنن و کاملا اجرا میشه
آقا من دیگه مطمئن شدم هاروست مون شهر برو نیست چون که اصلا شهری وجود نداره من بازی رو از روی سی دی رو هاردم ریختم حجمش 200 خورده ای مگابایت بود شما بگین مگه میشه با این حجم یک شهر دیگه هم موجود باشه؟
بلاخره تونستم اين بازي رو اجرا كنم و از همتون ممنونم.
yaha جان اولا بازي harvest moon بازي كم حجمي هست از يه سري بك گراندهاي ثابت و همونطور كه ملومه گرافيك ساده اي داره.
من نمي دونم كه به شهر ميره يا نه راستش اون موقعها كه تازه اومده بود اولش گفتيم چه بازي مسخره اي ولي بعدش اطلاعاتي به دستون رسيدكه اين بازي به اين صورت كه الهه فلان و .. و حتي شهر رفتن و حتي مي توني بعد 3سال يه بازي 15 ساله داشتي باشي كه به انتخاب خودت توي شهر يا مزرعه كه بايد 100% و 10توت فرنگي هم داشته باشي.
راستش بعضي از چيزا رو ما انجام داديم و درست بود مثل جشن چايي و چندتا از الهه ها ولي وقت بقيه اش رو نداشتيم.
ولي 200 مگابايت كم نيست پيشنهاد مي كنم به اين سايت حتما يه سر بزني ، اينجا بازي هست به اسم Dofus كه يه بازي آنلاين هست حجم اين بازي 70مگابايته ولي گرافيك كارتوني اون 100برابر harvest moon زيبا تره و اگه كل زمين بازي رو بگردي كه بسيار منظره هاي زيبا داره به جرات مي تونم بگم يك روز بايد وقت بزاري.
ولي بازي آنقدر گسترده است زياد نميشه چيزي ازش فهميد.
اگر در طول 3سال ازدواج نكنيد در سال 4 همان دختري كه اول بازي در خاطرات بچه گي پيش شما ميايد و ميگه هنوز سر قولت هستي و شما مي تونيد 2فرزند داشته باشيد.
لطفا" به من توضيح بديد چطور ميتونم سيوهاتون رو نگاه كنم؟ ممنون
Yakuza جان ممنون از راهنماییت من تا حالا این چیزا رو نمیدونستم
ولی خوب تا حالا تو هیچ کجا ندیدم کسی این بازی رو برده باشه شهر
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)