سلام دوستان .. کسی کار با برنامه avplayer برای ترانسفر باwifi رو بلده ؟؟
یه سوال دیگه اینکه برای ایفون از 3 طریق میشه برنامه و بازی دریافت کرد..
1- خرید بازی و برنامه از appstory
2- دانلود بازی و برنامه رایگان از appstory
3-نمیدونم
سلام دوستان .. کسی کار با برنامه avplayer برای ترانسفر باwifi رو بلده ؟؟
یه سوال دیگه اینکه برای ایفون از 3 طریق میشه برنامه و بازی دریافت کرد..
1- خرید بازی و برنامه از appstory
2- دانلود بازی و برنامه رایگان از appstory
3-نمیدونم
در مورد برنامه و بازی از این دو سایت می تونید استفاده کنید .
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کسی نیست جواب بده ؟؟
راجع به بازی این دو راه هست که توصیه نمیشه...
این راه هست که به شدت توصیه میشه :
از apptrackr.org بازی رو روی کامپیوتر دان کنین و Sync کنین روی گوشی...
سایتای دیگه هم هستن ولی اپترکراز همه آپ تو دیت تره...
کسی میتونه اموزش بده چطوری میتونم با گوشی به وی ** ان وصل بشم تا برنامه بلوتوٍث رو فعال کنم ؟
سلام به همه
یه سوال داشتم که فوریه!
دیروز یه گوشی 3gs هشت گیگی خریدیم از علائدین!
اما چند تا نکته داره توش
اول : اینکه من تو عکس های گوشی توی نت سرچیدم دیدم که پشت گوشی داخل یه کادر مستطیلی نوشته 8gb که مال من ننوشته
دوم : قبل از وصل کردن هر گونه اینترنت و یا روشن کردن WI-FI تو قسمت place گوشی یه عکس یا همچین چیزی(چون نفهمیدم فرمتش چیه دقیقا)بود که سایت google maps رو نشون میداد و نقشه یکی از خیابون های تهران(مرکز شهر بود) و دو تا pin بین دو نقطه از نقشه بود.
بعدش ما با wi-fi وصل شدیم به اینترنت و رفتیم نقشه ها رو آوردیم تو google و کلی حال کردیم( سه سوت زدیم مکانمون رو لو داد و سه سوت اتوبان همت رو نشون داد) و بعد از این کار دوباره رفتم تو place و دیدم دیگه اون نقشه نیستش ولی pin ها هست هنوز!
این چه معنی ای میده؟
آیا قبلا آیفون رو باز کردند؟
ممنون
سلام به همه.
من تازه این گوشی رو خریدم.از کسی که خریدم برام کلی برنامه ریخت اما همش رو صفحه اصلی نیومده.
برای پیدا کردن برنامه هام باید برم سرچشون کنم.راهی هست که همش بیاد رو صفحه اصلی؟ممنون.
با سلام
احتمالا آيفون 3g يا 3gs خريداري كرديد ديگه؟
اول اينكه صفحات سيستم عامل كنوني آيفون شما در حال حاظر گنجايش محدودي دارن و هر چقدر بيشتر برنامه بريزيد بايد سرچ كنيد و بياريدشون
اما اگه سيستم عامل رو به 4 آپديت كنيد ميتونيد برنامه ها رو پوشه بندي كنيد و ازشون استفاده كنيد
موفق باشيد.
نه ایفون 4 خریدم.ورژنش هم 4.3.1 هستش.12گیگ اپلیکیشن دارم.
با سلام
همينطور كه توي اين تصوير كه از سايت اپل هست هم معلوم ميشه 8 گيگ اون آرم رو نداره روي بدنه
موفق باشيد.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)