تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 28 از 284 اولاول ... 182425262728293031323878128 ... آخرآخر
نمايش نتايج 271 به 280 از 2840

نام تاپيک: درخواست مشاوره ی خرید ماشین های اصلاح ( سر , صورت)

داره خودمونی میشه 22arash's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

من و دوستم هفته پیش 2 تا ریش تراش فیلیپس گرفتیم.
    مدل RQ1180 برای خودم خریدم و مدل RQ1160 دوستم خرید. شارژی و ضد آب هست (Wet & Dry) و باهاش میشه زیر دوش هم اصلاح کرد. تیغه هاش که فعلا خوب هستن و بدون هیچگونه ناراحتی و یا التهاب پوست، ریشها را با یکی دوبار کشیدن روی پوست کوتاه میکنه. ریشهای قسمت گردن هم خوب میزنه (البته باید کمی با دست پوست گردن را گرفت و کشید و بعد ریشها را زد). قیمت هر کدام 150 هزار تومن هست که تفاوت این دو مدل فقط در تعداد چراغهای نمایشگر شارژ هست. البته به مناسبت روز پدر یک مو کوتاه کن چند کاره (موی دماغ، گوش و ابرو کوتاه کن) هم همراه ریش تراش اشانتیون داشت که قیمت جداگانه این دستگاه حدود 15-20 هزار تومنه.
    این هم لینک معرفی:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    - آیا کسی اطلاع داره که طول عمر مفید تیغه های ریش تراش فیلیپس عملا چقدر هست؟
    سلام با توجه به دو سال گارانتي محصولات فيليپس يعني اينكه حتي اگر هر روز هم اصلاح كنيد تا دو سال نياز به تعويض نداريد (البته با استفاده صحيح ، پاك كردن به موقع تيغه ها و جلوگيري از ضربه خوردن ماشين ) از طرفي فن آوري منحصر به فرد فيليپس يعني كشش مو و سپس بريدن اصلاح كوتاهتري نسبت به ريش تراشهاي معمولي خواهيد داشت بنابراين لازم نيست هر روز اصلاح كنيد و روز در ميان كافي است در نتيجه عمر تيغه تقريبا دو برابر خواهد شد من خودم با ريش تراش براون روز در ميان اصلاح ميكنم و بعد از گذشت 3 سال تيغه و فويل هيچ مشكلي نداره و حدس ميزنم تا دو سال ديگه هم نياز به تعويض نداره .
    لطفا دوست عزيز بعد از مدتي استفاده از ريش تراشتون راجع به قدرت موتور ،كيفيت اصلاح و استحكام دستگاه نظر بديد .
    Last edited by 22arash; 01-07-2011 at 18:21.

2. این کاربر از 22arash بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز mehran_286's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    طهران

پيش فرض

من و دوستم هفته پیش 2 تا ریش تراش فیلیپس گرفتیم.
    مدل RQ1180 برای خودم خریدم و مدل RQ1160 دوستم خرید. شارژی و ضد آب هست (Wet & Dry) و باهاش میشه زیر دوش هم اصلاح کرد. تیغه هاش که فعلا خوب هستن و بدون هیچگونه ناراحتی و یا التهاب پوست، ریشها را با یکی دوبار کشیدن روی پوست کوتاه میکنه. ریشهای قسمت گردن هم خوب میزنه (البته باید کمی با دست پوست گردن را گرفت و کشید و بعد ریشها را زد). قیمت هر کدام 150 هزار تومن هست که تفاوت این دو مدل فقط در تعداد چراغهای نمایشگر شارژ هست. البته به مناسبت روز پدر یک مو کوتاه کن چند کاره (موی دماغ، گوش و ابرو کوتاه کن) هم همراه ریش تراش اشانتیون داشت که قیمت جداگانه این دستگاه حدود 15-20 هزار تومنه.
    این هم لینک معرفی:
    کد:
    - آیا کسی اطلاع داره که طول عمر مفید تیغه های ریش تراش فیلیپس عملا چقدر هست؟
    مرسی ولی قیمتش خیلی زیاده من حداکثر بودجه ام 80 هزار هستش

برندهای دیگر مثل براوون و پاناسونیک چطورن ؟؟

---------- Post added at 12:23 AM ---------- Previous post was at 12:20 AM ----------

سلام اينطور كه ميگيد به فيليپس عادت داريد پس ميتونيد مدل HQ7320 با قيمت 85000 تومان البته اگر گرون نشده باشه مد نظر داشته باشيد اگر هم پوست خيلي حساس داريد دو مدلي كه دوستان در پست قبلي ذكر كردن ( RQ1160 و... ) مد نظر داشته باشيد . ( اينها ارزون ترين مدل مناسب ميباشند )
    نظرتون در مورد برند های دیگه چی هستش

این مدل برای پوست حساس مناسب هستش یا نه ؟؟

تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

مرسی ولی قیمتش خیلی زیاده من حداکثر بودجه ام 80 هزار هستش

برندهای دیگر مثل براوون و پاناسونیک چطورن ؟؟

---------- Post added at 12:23 AM ---------- Previous post was at 12:20 AM ----------

نظرتون در مورد برند های دیگه چی هستش

این مدل برای پوست حساس مناسب هستش یا نه ؟؟
    با توجه به بودجه شما اگر بتونيد مدل HQ7320 فيليپس كه قبلا گفتم بخريد انتخاب مناسبيه در غير اينصورت مدل HQ6990 فيليپس با قيمت حدود 60000 تومن انتخاب بعدي شما ميتواند باشد در مورد براون هم ريز صد هزار تومن ريشتراش به درد بخور ميشه گفت نداره ، برند هاي ديگه هم طبق نظر دوستان جالب نيستند . (البته انتخاب ريشتراش به عوامل مختلفي بستگي داره و نميشه يك برند رو صد درصد رد يا تاييد كرد ولي آنچه كه به تجربه بدست اومده فيليپس و براون جزو بهترينها هستند)
    قيمتها رو تو چند فروشگاه اينترنتي بررسي كنيد .

در آغاز فعالیت ager2011's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    کنگاور

پيش فرض

برو یه موزر بخر حالشو ببر!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

كاربر فعال اتومبیل، متفرقه، سبک زندگی MOHAMMAD_ASEMOONI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    زمین پهناور خدا (أرضُ اللّٰه الواسعة)

پيش فرض

سلام دوستان
    از اون بُرسی که تو جعبه ی ماشین هست اصلا استفاده نکنید به هیچ دردی نمیخوره .

یه برس رنگِ یک و نیم اینچ نرم بخرید براش .
    صد سال کار میکنه و کارائیش هم هزار برابر برس ماشین ریش تراش هست .

7. این کاربر از MOHAMMAD_ASEMOONI بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

من اخیرا پاناسونیک خریدم ولی اصلا جالب نبود! (شایدم من با این فویلی ها عادت ندارم یا بلد نیستم).
    با هزار بدبختی تونستم عوضش کنم...
    فیلیپس سری آرکیتک خریدم 200 تومن. از قدیم یه فیلیپس مدل 4000 میکرو اکشن داشتم و دارم به نظرم کیفیت اصلاحشون اونقدرا هم تفاوت نداره که بخوای مثلا 160 تومن هزینه اضافه بدهی. نصف بیشتر تبلیغا، فقط تبلیغه...

9. 3 کاربر از mehdicvl بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    طهران

پيش فرض

من اخیرا پاناسونیک خریدم ولی اصلا جالب نبود! (شایدم من با این فویلی ها عادت ندارم یا بلد نیستم).
    با هزار بدبختی تونستم عوضش کنم...
    فیلیپس سری آرکیتک خریدم 200 تومن. از قدیم یه فیلیپس مدل 4000 میکرو اکشن داشتم و دارم به نظرم کیفیت اصلاحشون اونقدرا هم تفاوت نداره که بخوای مثلا 160 تومن هزینه اضافه بدهی. نصف بیشتر تبلیغا، فقط تبلیغه...
    خوب شد گفتی گرنه من قصد خرید پاناسونیک رو داشتم

تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    طهران

پيش فرض

با توجه به بودجه شما اگر بتونيد مدل HQ7320 فيليپس كه قبلا گفتم بخريد انتخاب مناسبيه در غير اينصورت مدل HQ6990 فيليپس با قيمت حدود 60000 تومن انتخاب بعدي شما ميتواند باشد در مورد براون هم ريز صد هزار تومن ريشتراش به درد بخور ميشه گفت نداره ، برند هاي ديگه هم طبق نظر دوستان جالب نيستند . (البته انتخاب ريشتراش به عوامل مختلفي بستگي داره و نميشه يك برند رو صد درصد رد يا تاييد كرد ولي آنچه كه به تجربه بدست اومده فيليپس و براون جزو بهترينها هستند)
    قيمتها رو تو چند فروشگاه اينترنتي بررسي كنيد .
    دوست عزیز مدل های ضد حساسیت فیلیپس کدام هستند ؟؟؟

تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

[QUOTE=mehran_286;6228580]دوست عزیز مدل های ضد حساسیت فیلیپس کدام هستند ؟؟؟

سري فوق حساس فيليپس شامل سري دو بعدي ( RQ1150 و 1160 و 1180 ) و سري سه بعدي ( RQ1250 و 1260 و 1280 ) ، سري دو بعدي با تيغه معمولي و قيمت مناسب ، سري سه بعدي با تيغه جديد و قيمت از حدود 250000 تومن به بالا
    سري نيوآ فيليپس ( HS8420 و 8440 ) داراي سيستم پخش ژل اصلاح و كاملا ضد آب براي پوستهاي حساس
    مدلها رو تو سايت خود وارد كننده محصولات فيليپس ببينيد البته قيمتهاي اين سايت از بازار بيشتره (نميدونم چرا؟) براي قيمت چند فروشگاه اينترنتي رو چك كنيد .

کد:
    Last edited by 22arash; 03-07-2011 at 08:38.

اگه نباشه جاش خالی می مونه shir_farhad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

دوستان نظرتون راجع به ماشيناي wahl چيه؟ پوست من فوق العاده حساسه، مخصوصا توي اين فصل، به اين نتيجه رسيدم كلا چيزي صورت رو صفر اصلاح ميكنه به پوستم نميسازه.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •