چه جوری بنل را در حالت استندبای قرار بدم؟
چه جوری بنل را در حالت استندبای قرار بدم؟
من وقتی میخوام برم تو حالت منو مخفی با گرفتن همزمان INFO=MENU=MUTE=POWER فقط وارد منو اصلی میشه،مشکل کار کجاست؟آیا برای فعال شدن منومخفی کاری رو باید انجام داد
مدل دستگاه هم 46c8880هست
ممنون میشم راهنمایی کنید
دوست عزیز
اول اینکه بطور همزمان این دکمه هارا نگیرید بلکه بترتیب بگیرید یعنی پشت سر هم
دسترسی به منوی سرویساین کد در حالت خاموش و در کمتر از 3 ثانیه باید وارد بشه.
در تلویزیون های جدید:کد:info > menu > mute > powerدر تلویزیون های قدیمی تر:کد:mute > 1 > 8 > 2 > power
دوست عزیز
وقتی سوالی مطرح می کنید مدل تلویزیون تان را ذکر کنید تا بتوانیم بدرستی راهنمایی تان کنیم.
خب!من این کارارو روی c8880 انجام دادم ولی تو اون قسمتی کبا قرمز مشخص کردم گزینه dtv نداره،حدود10_15گزینه داره یکیشمautoهست رو اون گزاشتم فقط آنالوگ گرفت
چ کنم؟
دوست عزیز
سیستم شما طبق سایت امارات قابلیت دیجیتال ندارد پس بی خود خودتان را به درد سر نیاندازید
برای دیدن مشخصات تلویزیون نتان به این سایت بروید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوست عزیز
روش بالا برای سیستم شما سازگار نیست
از روشی که در فایل زیر قرار دارد استفاده کنید
مدل دستگاه را کامل بنویسید حروف اول و اخر بسیار مهم است
متاسفانه گزینه اپلود برای من فعال نیست تا فایل را برای شما ارسال کنم
سلامآموزش ساخت یک نوع کنترل برای فعال کردن بعضی ازاپشنهای LCDیاLED هائی که منومخفی انها با وارد شدن به ان فعال نیست و نمیتوان مانور داد از جمله فعال کردن تیونر دیجیتال ...مخصوصا آنهائی که هاسپی تال مد دارند به جای هتل مدتا کید میکنم روی بعضی (بعضی )از دستگاهها من انجام دادم2عدد led مادون قرمز که برای کنترل مورد مصرف است را با فیش سوزنی استریو مطابق شکل زیر درست کنید
به وسیله مقداری سیم به صورت نرو ماده به خروجی صدای کامپیوتر وصل کنید
با فایلیهائی که همراه است چشمی را روبروی چشمی lcd قرار دهید وبا زدن دبل کلیک روی بعضی از هر اپشن مورد اجرائی انرا در lcd میبیندفایل صوتی FACTORY+3SPEED در منومخفی به کار میرود به روش زیربا کنترل معمول lcd زمانی که وارد منو مخفی شدید میبینید که خیلی از گزینه ها غیر فعال است چشمی که ساختید روبروی گیرنده قرار میدهید و از کامپیوتر فایل FACTORY+3SPEED را دبل کلید کنید (دبل کلیک) ومیبینید که منو محو وگزینه ای مثل تصویر پایین میاید .یک بار دیگر دبل کلیک میکنید و منو مخفی با کلی اپشنهای دیگر پدیدار میشود وشما باید با کنترل خود دستگاه بقیه اپشنهای را که میخواهید فعال کنید به کار ببندیدودر اخر هم دستگاه را خاموش وروشن کنید تا ثمره فعالیت کردن اپشین ها را ببینیداگر سوال خاصی بود در خدمت هستمشعبانیان 09126029528
سلام دوستان تلویزیون بدون گارانتی سامسونگ مدل ua46f-6400ar تازه گی خریداری کردم ولی تنظیماتش رو بلد نیستم اول اینکه ورودبه setup کد میخواد که ندارم هرچقدر هم سرچ کردم چیزی پیدا نکردم ۰ مشکل اصلیم کانال های دیجیتاله ۰ به جز انالوگ گزینه دیگه ای نداره خیلی تو سایتهای مختلف دنبال راه حلش گشتم اما چیزی پیدا نکردم لطفا اگه کسی اطلاعاتی در این مورد داره راهنمائیم کنه بیشترین دلیل خرید این تلوزیون گرفتن کانال شبکه ورزش بود الان که نمیتونم کلافه شدم ۰ از استندبای هم نمیتونم استفاده کنم یه چیزایی در مورد ریموت کنترل میگه ۰ روی ریموت کنترلم هم کلید اینفو ندارم که وارد محیط مخفی بشم :(
دوست عزیز
برای ورود به ستاپ برنامه کد چهار صفر رابزنید مثل: 0000
و دوم اینکه شما می توانید از تمامی کنترولهای معمولی سامسونگ که در بازار است استفاده کنید چون تمامی کنترولها باهم سازگار هستند و مدل کنترول معمولی شما TM1360C است
و درضمن در این سایت مخصوصا در مورد سامسونگ برای فعال سازی دیجیتال بسیار زیاد پست داده شده است که شما مطالعه نکردید مثا این جا
و این تایپیک که خیلی مهم است
دوست عزيز روش كار را توضيح بديد چون من هم همين مدل رو دارم هر كاري كردم انجام نشد
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)