تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 28 از 35 اولاول ... 18242526272829303132 ... آخرآخر
نمايش نتايج 271 به 280 از 343

نام تاپيک: آموزش فعال سازی ----t(تلویزیون دیجیتال) در سامسونگ b650

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2013

پيش فرض

چه جوری بنل را در حالت استندبای قرار بدم؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

من وقتی میخوام برم تو حالت منو مخفی با گرفتن همزمان INFO=MENU=MUTE=POWER فقط وارد منو اصلی میشه،مشکل کار کجاست؟آیا برای فعال شدن منومخفی کاری رو باید انجام داد
    مدل دستگاه هم 46c8880هست
    ممنون میشم راهنمایی کنید

حرفه ای
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

من وقتی میخوام برم تو حالت منو مخفی با گرفتن همزمان INFO=MENU=MUTE=POWER فقط وارد منو اصلی میشه،مشکل کار کجاست؟آیا برای فعال شدن منومخفی کاری رو باید انجام داد
    مدل دستگاه هم 46c8880هست
    ممنون میشم راهنمایی کنید
    دوست عزیز
    اول اینکه بطور همزمان این دکمه هارا نگیرید بلکه بترتیب بگیرید یعنی پشت سر هم
    دسترسی به منوی سرویس
    این کد در حالت خاموش و در کمتر از 3 ثانیه باید وارد بشه.
    در تلویزیون های جدید:
    کد:
    info > menu > mute > power
    در تلویزیون های قدیمی تر:
    کد:
    mute > 1 > 8 > 2 > power

حرفه ای
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

چه جوری بنل را در حالت استندبای قرار بدم؟
    دوست عزیز
    وقتی سوالی مطرح می کنید مدل تلویزیون تان را ذکر کنید تا بتوانیم بدرستی راهنمایی تان کنیم.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

درمدلهاي
    C6200 / C8000
    ومدلهاي مشابهات

اول وارد سرویس منومخفی میشوید
    INFO=MENU=MUTE=POWER
    بعداز ورود به منوي سرويس مخفی وپخش آپشن تنظيمات مربوطه به MODEL و LOCALSET میبینید غير فعاله
    برای فعال كردن اونها به اين روش عمل كنيد:

دستگاه را خاموش ودوباره روشن میکنید ودر حالت عادی
    يك عدد فلش كه با فايل سيستم فت 32 فرمت شده باشه روبه دستگاه وصل كنيد
    وكد زير را دركمتر از 3 ثانيه وارد كنيد
    از چپ به راست
    MUTE=1=1=9=OK

منوي HOTEL MODE ظاهر ميشود اين گزينه را روشن كرده وسپس تلويزون را خاموش كنيد
    باز وارد سرویس مخفی شوید
    INFO=MENU=MUTE=POWER
    سپس به مسيرزير برويد
    CONTOROL=HOTELOPTIONS=CLONETV TO USB
    وOK را بزنید وفایلی روی فلش شما کپی میشود به ان کاری نداشته باشید.
    الآن با این روش بسياري از قابليتهاي ديگرنيز فعال شده مانندPVR

بعد وارد اپشنمیشوم گزینه تیونر را از ATVبهDTVتغییر میدهمدر یعضی از مدلها باید کشور را هم تغییر دهیم دریک سری هم در اپن NAM DTVرا از 0به 1 تغییر میدهید

قبل از خاموش کردن دستگاه به مسیر HOTELMODE رفته وان را خاموش كنيد
    توجه اگر اين كار را نكنيد بخشي تیونر دستگاه غير فعال ميشود

خب!من این کارارو روی c8880 انجام دادم ولی تو اون قسمتی کبا قرمز مشخص کردم گزینه dtv نداره،حدود10_15گزینه داره یکیشمautoهست رو اون گزاشتم فقط آنالوگ گرفت
    چ کنم؟

حرفه ای
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

خب!من این کارارو روی c8880 انجام دادم ولی تو اون قسمتی کبا قرمز مشخص کردم گزینه dtv نداره،حدود10_15گزینه داره یکیشمautoهست رو اون گزاشتم فقط آنالوگ گرفت
    چ کنم؟
    دوست عزیز
    سیستم شما طبق سایت امارات قابلیت دیجیتال ندارد پس بی خود خودتان را به درد سر نیاندازید
    برای دیدن مشخصات تلویزیون نتان به این سایت بروید
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

در آغاز فعالیت شعبانيان's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    تهران نازی اباد

پيش فرض

چ کنم؟
    سلام دوست عزیز

روش بالا برای سیستم شما سازگار نیست
    از روشی که در فایل زیر قرار دارد استفاده کنید
    مدل دستگاه را کامل بنویسید حروف اول و اخر بسیار مهم است

متاسفانه گزینه اپلود برای من فعال نیست تا فایل را برای شما ارسال کنم

سلام
    آموزش ساخت یک نوع کنترل برای فعال کردن بعضی ازاپشنهای LCDیاLED هائی که منومخفی انها با وارد شدن به ان فعال نیست و نمیتوان مانور داد از جمله فعال کردن تیونر دیجیتال ...
    مخصوصا آنهائی که هاسپی تال مد دارند به جای هتل مد
    تا کید میکنم روی بعضی (بعضی )از دستگاهها من انجام دادم
    2عدد led مادون قرمز که برای کنترل مورد مصرف است را با فیش سوزنی استریو مطابق شکل زیر درست کنید

به وسیله مقداری سیم به صورت نرو ماده به خروجی صدای کامپیوتر وصل کنید
    با فایلیهائی که همراه است چشمی را روبروی چشمی lcd قرار دهید وبا زدن دبل کلیک روی بعضی از هر اپشن مورد اجرائی انرا در lcd میبیند
    فایل صوتی FACTORY+3SPEED در منومخفی به کار میرود به روش زیر
    با کنترل معمول lcd زمانی که وارد منو مخفی شدید میبینید که خیلی از گزینه ها غیر فعال است چشمی که ساختید روبروی گیرنده قرار میدهید و از کامپیوتر فایل FACTORY+3SPEED را دبل کلید کنید (دبل کلیک) ومیبینید که منو محو وگزینه ای مثل تصویر پایین میاید .
    یک بار دیگر دبل کلیک میکنید و منو مخفی با کلی اپشنهای دیگر پدیدار میشود وشما باید با کنترل خود دستگاه بقیه اپشنهای را که میخواهید فعال کنید به کار ببندید
    ودر اخر هم دستگاه را خاموش وروشن کنید تا ثمره فعالیت کردن اپشین ها را ببینید
    اگر سوال خاصی بود در خدمت هستم
    شعبانیان 09126029528

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

سلام دوستان تلویزیون بدون گارانتی سامسونگ مدل ua46f-6400ar تازه گی خریداری کردم ولی تنظیماتش رو بلد نیستم اول اینکه ورودبه setup کد میخواد که ندارم هرچقدر هم سرچ کردم چیزی پیدا نکردم ۰ مشکل اصلیم کانال های دیجیتاله ۰ به جز انالوگ گزینه دیگه ای نداره خیلی تو سایتهای مختلف دنبال راه حلش گشتم اما چیزی پیدا نکردم لطفا اگه کسی اطلاعاتی در این مورد داره راهنمائیم کنه بیشترین دلیل خرید این تلوزیون گرفتن کانال شبکه ورزش بود الان که نمیتونم کلافه شدم ۰ از استندبای هم نمیتونم استفاده کنم یه چیزایی در مورد ریموت کنترل میگه ۰ روی ریموت کنترلم هم کلید اینفو ندارم که وارد محیط مخفی بشم :(

حرفه ای
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

سلام دوستان تلویزیون بدون گارانتی سامسونگ مدل ua46f-6400ar تازه گی خریداری کردم ولی تنظیماتش رو بلد نیستم اول اینکه ورودبه setup کد میخواد که ندارم هرچقدر هم سرچ کردم چیزی پیدا نکردم ۰ مشکل اصلیم کانال های دیجیتاله ۰ به جز انالوگ گزینه دیگه ای نداره خیلی تو سایتهای مختلف دنبال راه حلش گشتم اما چیزی پیدا نکردم لطفا اگه کسی اطلاعاتی در این مورد داره راهنمائیم کنه بیشترین دلیل خرید این تلوزیون گرفتن کانال شبکه ورزش بود الان که نمیتونم کلافه شدم ۰ از استندبای هم نمیتونم استفاده کنم یه چیزایی در مورد ریموت کنترل میگه ۰ روی ریموت کنترلم هم کلید اینفو ندارم که وارد محیط مخفی بشم :(
    دوست عزیز
    برای ورود به ستاپ برنامه کد چهار صفر رابزنید مثل: 0000
    و دوم اینکه شما می توانید از تمامی کنترولهای معمولی سامسونگ که در بازار است استفاده کنید چون تمامی کنترولها باهم سازگار هستند و مدل کنترول معمولی شما TM1360C است
    و درضمن در این سایت مخصوصا در مورد سامسونگ برای فعال سازی دیجیتال بسیار زیاد پست داده شده است که شما مطالعه نکردید مثا این جا

و این تایپیک که خیلی مهم است

10. این کاربر از matinpour بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2013

پيش فرض

با سلام ولی من با تغییرات تو منوی مخفی la40c650 تونسطم دیجیتالشو فعال کنم و خیلی خوبم کا می کنه البته به منم نمایندگی سامسونگ همونحرفی رو که شما زدین گفت ولی من از رو نرفتم و با تلاش تونستم بهش برسم

---------- Post added at 01:28 AM ---------- Previous post was at 01:27 AM ----------

.................................................. .................................................. .................................................. .................................................. ..................................تونستم
    دوست عزيز روش كار را توضيح بديد چون من هم همين مدل رو دارم هر كاري كردم انجام نشد

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •