تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 28 از 507 اولاول ... 182425262728293031323878128 ... آخرآخر
نمايش نتايج 271 به 280 از 5068

نام تاپيک: تجربیاتی که داشتید و می تونه به بقیه توی زندگی کمک کنه اینجا بیان کنید(نقل قول ممنوع)

داره خودمونی میشه t800's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

قبل از که وارد هر مرحله یا برنامه ی خاصی از زندگیتون میخواید بشید در مورد اون موقعیت، خوب اطلاعات کسب کنید. حداقل در حدی که تلاش خودتونو کرده باشید و از اطرافیانتون هم بهره ای ببرید.
    خیلی ها ازدواج میکنن بدون اینکه بدونن وظائفشون چیه، چقدر صبر میخواد، چقدر هنرمندی لازم داره، چقدر گذشت لازمه، اصلا اهداف ازدواج رو نمیدونن؛ بعد بچه دار میشن چون بدون بچه خوش نمیگذره، اما نمیدونن مامان و بابا بودن یعنی چی، هنوز خودشون دوست دارن بچه باشن و بچگی کنن، با بچشون دعواشون میشه و باهاش لج میکنن، اصلا بچه ی بدبخت رو بیچاره اش میکنن. خیلی از خانمها هم که اصلا بچه داری بلد نیستن، فقط میدونن بچه رو باید شیر داد و پاشو تمیز کنن. فکر میکنن وقتی سرما میخوره خودش میخوره، چی بگم خلاصه خیلی چیزهااااااااااااااا.
    اگه خدای نکرده هم بخوان طلاق بگیرن، بازم بدون مقدمه و تحقیقی دست به این کار زننده و نادرست میزنن، یکبار باخودشون زندگی بعد از طلاق خودشونو بررسی نمیکنن. نمیگن همونی که الان من ازش متنفرم ممکنه اگه باشعورتر باهاش برخورد کنم خیلی بهتر بشه و به خودشون بگن من آفریده شدم تا اونو به کمال برسونم و اندکی صبر لازمه ی کارمه. نمیگن اون هم داره با بعضی ازخصلتهای من کنار میاد، اصلا هیچی نمیگن، فقط میدونن میخوان جدا بشن.
    یکمی بخاطر خودمون هم که شده، قبل از هرکاری جوانب اون کار رو در نظر بگیریم تا عاقلانه تر عمل کنیم
    آه ه ه ه ه ه......دردمون همینه به کارهامون به حرفامون به زندگیمون به هدفمون به راهمون وبه خیلی چیزهای دیگه یا اصلا فکر نمیکنیم یا خیلی کم و سرسری ازش رد میشیم چرا دخترخانم شما میخوای ازدواج کنید هدفتون چیه؟جوابش تویه بیشتر موقعیتها:والا مامانم خالم دخترعموهام ازدواج کردن منم باید ازدواج کنم از غافله عقب نیفتم رسم دیگه یا اگه دیر بشه ممکنه بترشم،الان هم یه طوری شده من دیدما میگن یه نونخور کمتر بشه بدیمش شوووهر(البته معذرت میخوام ولی واقعیته)آقا پسرا هم که دیگه بعد از سربازی اگه خودشون هم نخوان مادر و خواهرو و فامیلها و در وهمسایه بسیج میشن طرف رو به قول معروف از یللی تللی در آرن مرحله بعدهم نوبت سناریو بچه و.................
    Last edited by t800; 12-01-2011 at 19:47.

2. 2 کاربر از t800 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز lahij_web's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2005
    محل سكونت
    زير خروارها خاك ...

پيش فرض

همدردی قشنگه ... هم فکری قشنگه ... اینکه جز خودت ، مشکلات انسان ها برات مهم باشن قشنگه ولی هیچوقت یادم نمیره چقدر ضر کردم از اینکه ندونستم :
    نیکی چو از حد بگذرد ، نادان گمان بد برد ...
    ...
    تو رو خدا وقتی یه مشکلی سد راهتون میبینین ، وقتی چاره دردتون رو پیدا نمیکنین ، وقتی راه حلی به ذهنتون نمیاد و کلافه ایم فکر خداوند و پدر و مادر و دوستانمون نیفتیم ...
    تلخه ، حتی گفتنش . ولی تجربه ش کردم که اون لحظه چقدر همه چیز حتی در میان همنوعانت بودن برات زیبا میشه ...
    تموم تلاشم اینه همیشه اینقدر زیبا بیاندیشم

4. 4 کاربر از lahij_web بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

همدردی قشنگه ... هم فکری قشنگه ... اینکه جز خودت ، مشکلات انسان ها برات مهم باشن قشنگه ولی هیچوقت یادم نمیره چقدر ضر کردم از اینکه ندونستم :
    نیکی چو از حد بگذرد ، نادان گمان بد برد ...
    ...
    تو رو خدا وقتی یه مشکلی سد راهتون میبینین ، وقتی چاره دردتون رو پیدا نمیکنین ، وقتی راه حلی به ذهنتون نمیاد و کلافه ایم فکر خداوند و پدر و مادر و دوستانمون نیفتیم ...
    تلخه ، حتی گفتنش . ولی تجربه ش کردم که اون لحظه چقدر همه چیز حتی در میان همنوعانت بودن برات زیبا میشه ...
    تموم تلاشم اینه همیشه اینقدر زیبا بیاندیشم
    میشه یه خورده بیشتر توضیح بدی دوست عزیز . اگه تو سختی ها از خدات و نزدیکترین کسات کمک نخوای پس کی میخوای بهت کمک کنن؟ اینکه آدم مستقل باشه خیلی خوبه ولی خوب انسان به خاطر انسان بودنشون از انجام خیلی کارها ناتوانه و باد بهش کمک بشه ...

6. این کاربر از Manager_66 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    قـــائم شــــهر

پيش فرض انا لله و انا الیه راجعون .......

نمیدونم ... شاید این چیزی که اینجا میگم ، برای خیلی ها جالب نباشه ...
    اما : قدر ثانیه هایی که با دوستاتون هستید رو بدونید .

یک هفته پیش ، یکی از دوستهام که رفیق دوستمم میشد ، ( یعنی 3 نفری هم دیگه رو میشناختیم ، اون 2 نفر بچه ی یه شهر بودن و من یه شهره دیگه ... ) خبر آورد که آره ، فلانی امروز تصادف کردش و الان کما هست ... ( در یاهو مسنجر )
    بعد از اینکه خیلی ناراحت شدیم و به درگاه پروردگار رجوع کردیم و دعا نمودیم، بعد از یک هفته بی خبری و ... ، امروز دوباره دوستم آنلاین شد و خبر داد که : فلانی تموم کرد ...

نمیدونید که چقدر لحظه ی سختیه ، چقدر دردناکه ، چقدر بده ، اوون روزی که دوستم تصادف کرد تا ساعت 3 شب داشتیم با هم میگفتیم و میخندیدیم ... روز بعد که شنیدم تصادف کرده زیاد ناراحت نشدم چون با خودم گفتم به این نمیاد به این راحتی ها بمیره ! همچین آدمی مرگ رو نمیشناسه ... حتی با این که دکترها گفته بودند ممکنه حافظش رو از دست بده ...
    نمیدونید امروز چقدر ناراحت شدم که تموم کرده ، چقدر حرف هایی مونده بود که بهش نگفته بودم ... چقدر لحظات با هم بودن کم هست ...
    چقدر سخت هست که آدم جای خالی دوست صمیمیش رو توی ادلیست خالی ببینه ... ... چقدر سخت هست که الان ساعت 12:30 شب ببینی که کسی نیست تا ساعت 3 صبح باهاش حرف بزنی بخندی .......
    چقدر سخت هست کسی که این همه مدت باهاش دوست بودی ، این همه بازی آنلاین باهاش زدی و باهاش خوش گذروندی ، ببینی که دیگه در بینت نیست و تموم کرده ...

خدایا ... این چه حکمتیست ! ...

روحت شاد ...

--------------------

ویرایش :
    تا امشب احساس میکردم مرگ برای ما جوونا نیست ...
    ما بمیریم ؟ هه ! زکی ! بزار 30 -40 سال دیگه ...
    مرگ مگه به این زودیا با ما کار داره ؟ مرگ برای پیر هاس ! نه برای ما !
    اما ... از امشب ، احساس میکنم که مرگ چقدر میتونه به انسان نزدیک باشه .........
    چقدر راحت میتونه دوست های صمیمی رو از هم جدا کنه ..........
    چقدر راحت میتونه چشم های یک انسان رو پر از اشک کنه .......

حتی وقتی که شنیدم ممکنه حافظشو از دست بده ... گفتم الکیه باو ... مگه میشه این همه کرمی که براش ریختم رو فراموش کنه ...
    افسوس ... که اون دوران دیگه تکرا نمیشه ....

روحت شاد ...................

--------------------

ویرایش 2 :
    از تمام دوستانی که چه در پ.خ. و چه در پروفایل تسلیت گفتند ممنونم ، انشاا... همچین ضایعه ای نصیب هیچکس نشه ....

موفق باشید ......
    Last edited by Gam3r; 14-01-2011 at 01:30.

آخر فروم باز mahdishata's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    آخر الزمان

پيش فرض

به این مدیا فایر لعنتی اطمینان نکنید
    یهو حال کرده پارت 12 یه پک 20 لینیکی رو پاک کرده.پس تا میتونید سریع دانلودتون رو بکنید تا دستتون تو پوست گردو نمونه!این بار سومه یه همچین بلایی سرم میاره!4 گیگ دانلود به خاطر 200 مگ پــَــر

9. 5 کاربر از mahdishata بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز caca_caca888's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

آدمی رو به خاطر سه چیزشون هیچوقت مسخره نکن (حتی به شوخی)
    1-چهره 2-محل تولد 3-خانواده 4-نام
    چون تو هیچکدومشون دخالتی نداشتن...

11. 19 کاربر از caca_caca888 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Nocturne's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

آدمی رو به خاطر چیزهایی که درش دخالت داشته هم نباید مسخره کرد چون اصلا مسخره کردن کار بدیه

13. 9 کاربر از Nocturne بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز rosenegarin13's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

یاد این جمله افتادم که نمیدونم کجا شنیدم:
    به چیزی بناز که خودت به دستش آورده باشی

15. 8 کاربر از rosenegarin13 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه mohandes e ekhraji's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2011
    محل سكونت
    تو تهرانی که شده پایتخت بی معرفتی دنیای امروز

پيش فرض

هر که را دیدم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] کرد و رفت
    هر که با من بود یار من نبود
    هر که آمد بر دلم زخمی گذاشت
    خود ندانستم از این غمها چه سود

17. 2 کاربر از mohandes e ekhraji بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای M3HRD@D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    دالان ســـبز WEb►ByNvAyAn.BlOgFa.CoM

پيش فرض

چقدر سخت هست کسی که این همه مدت باهاش دوست بودی ، این همه بازی آنلاین باهاش زدی و باهاش خوش گذروندی ، ببینی که دیگه در بینت نیست و تموم کرده ...
    واقعا همینطوره حالا اگه این دوست رو در دنیایی واقعی از دست بدیم که خیلی بیشتر هم تاسف میخوریم
    به قول یه دوستی رفیق خوب مثل کوه میمونه هرچی ازاش بشتر دور بشی بیشتر به بزرگیش پی میبری

19. 4 کاربر از M3HRD@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •