تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: آیا شما ورزش بدنسازی و پرورش اندام کار میکنید؟

راي دهنده
412. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • بله

301 73.06%
  • خیر

111 26.94%
صفحه 28 از 221 اولاول ... 182425262728293031323878128 ... آخرآخر
نمايش نتايج 271 به 280 از 2203

نام تاپيک: ◄◄ تاپـیـک جامــع بدنـسـازی و پرورش انـدام ►►

آخر فروم باز lahij_web's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2005
    محل سكونت
    زير خروارها خاك ...

پيش فرض

آقایون برنامه ای که به مبتدیا داده میشه تقریبا همه جا یکیه!!!!یارو مثلا 20سال پیش جلو بازو نمیزده؟؟!!یا پرس سینه نمیزده؟؟؟!!!
    برنامه های تمرینی به مرور زمان تغییرات اون چنانی نکرده....
    خوب برای افراد مبتدی چه جور برنامه ای باید نوشت؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!جلو بازو اور کراس؟؟؟؟؟!!!!یا زیر بغل هالتر بعلاوه زیر بغل پلاور بعلاوه زیر بغل تک خم؟؟؟!!!!یه مبتدی میتونه تری ست بزنه؟؟؟!!اونم این حرکتارو؟؟؟!!!خب باید بره پرس سینه وبالا سینه وچند تا حرکت ساده دیگه شروع کنه دیگه!!!!
    درود ! موافقم با صحبت های دوستم . و در تکمیل صحبت هاش :
    راستش من اگه باشم بخوام راهنمایی کنم حداقل 4 تا 6 هفته رو سعی میکنم برنامه پایه ای پیشنهاد کنم . یعنی استفاده از حرکات ترکیبی و ... که هم روی کل بدن فشار یکسان و تحریک به رشد بیاره هم بتونه شکل صحیح اجرای حرکات و استایل مناسب حرکتی رو برای مبتدی رو به پیشرفت مشخص کنه .
    این اشتباه نیست که همه جا یکیه ولی خب به نظرم درست هم نیست .
    اما اینکه 20 سال پیش جلوبازو و پرس نمیزده یکم زیادی عامیانه س دادا !
    حرکت پرس سینه جزو حرکات پایه ای و عضله ساز بدنه و نمیشه براش محدودیتی قائل شد ( که اگر اینطور بود ما پاورلیفتر ها با حداقل 2 بار پرس سینه در طول هفته و گاهی بیشتر دچار افت میشدیم .)

پروفشنال D,Freeman's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2010
    محل سكونت
    خونه.

پيش فرض

دوست من منظورم این نبود که 20سال پیش پرس حالا انواع مختلفش رو نمیزدن...منظورم این بود از وقتی که واژه بدنسازی وپرورش اندام شنیده شد اسم این حرکات هم شنیده شد...اینا حرکاتی هستن که پای ان وهمیشه در زمان های مختلف استفاده شدن...

اگه نباشه جاش خالی می مونه darkdream2012's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

دوستان من وقتی حرکت های سنگین میزنم کمرم درد میگیره ممکنه تو دراز مدت مشکل بشه برام؟

آخر فروم باز logos's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

من یه مشکل عجیبی دارم !! تو حرکات سنگین و کلا ورزش های سنگین فکم درد میگیره (البته گردن دندون لثه و سر و هم میتونید اضافه کنید)
    حتی وقتی خیلی می دوم هم بعضی وقتها فکم درد میگیره که جای سواله برام !! که چه ربطی داره !!!
    کسی همچین موردی داشته تا حالا ؟ به نظرتون چه دکتری باید برم واسه این مساله ؟؟

مسخره نکنید ها واقعا اینجوری شدم !!!

تاريخ عضويت
    Sep 2010
    محل سكونت
    خونه.

پيش فرض

دوستان من وقتی حرکت های سنگین میزنم کمرم درد میگیره ممکنه تو دراز مدت مشکل بشه برام؟
    همه حرکتا اگه سنگین باشه به کمر فشار نمیاره...بعضی حرکتای جلو بازو وزیر بغل وچندتا حرکت دیگه که سرپا انجام میشه بله...به کمر فشار میاره...به مرور زمان بین مهره های کمر فاصله انداخته وچند سال دیگه مشکلات عدیده ای براتون به وجود میاره...تو اون حرکتا حتما باید از کمر بند مناسب استفاده کنین...

من یه مشکل عجیبی دارم !! تو حرکات سنگین و کلا ورزش های سنگین فکم درد میگیره (البته گردن دندون لثه و سر و هم میتونید اضافه کنید)
    حتی وقتی خیلی می دوم هم بعضی وقتها فکم درد میگیره که جای سواله برام !! که چه ربطی داره !!!
    کسی همچین موردی داشته تا حالا ؟ به نظرتون چه دکتری باید برم واسه این مساله ؟؟

مسخره نکنید ها واقعا اینجوری شدم !!!
    نه دوست عزیز مسخره چرا؟؟؟
    والا تا به حال همچین موردی رو ندیده بودم یا حتی نشنیده بودم!!!برای گردن وشانه اگه قبل تمیرین یا ورزش مقداری حرکات کششی گردن وگرم کردن عضله های گردن رو انجام بدین فکر کنم جواب بگیرین...ولی در مورد فک ولثه ودندون نمیدونم چی بگم!!!شما زیر وزنه دنودوناتون رو به هم فشار میدین مگه یا فکتون رو ؟؟؟؟

آخر فروم باز logos's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

نه دوست عزیز مسخره چرا؟؟؟
    والا تا به حال همچین موردی رو ندیده بودم یا حتی نشنیده بودم!!!برای گردن وشانه اگه قبل تمیرین یا ورزش مقداری حرکات کششی گردن وگرم کردن عضله های گردن رو انجام بدین فکر کنم جواب بگیرین...ولی در مورد فک ولثه ودندون نمیدونم چی بگم!!!شما زیر وزنه دنودوناتون رو به هم فشار میدین مگه یا فکتون رو ؟؟؟؟
    نه
    من تفریبا تو حرکات نسبتا سنگین فک و لثه و گردن و کمی از سرم درد میگیره ! حتی اگه وزنه هم نباشه مثل دویدن زیاد یا بالارفتن از کوه با سرعت زیاد
    کلا نمی فهمم این حرکات چه ربطی به فک و سرم داره !!! به نظرتون چه متخصصی باید برم ؟

تاريخ عضويت
    Sep 2010
    محل سكونت
    خونه.

پيش فرض

نه
    من تفریبا تو حرکات نسبتا سنگین فک و لثه و گردن و کمی از سرم درد میگیره ! حتی اگه وزنه هم نباشه مثل دویدن زیاد یا بالارفتن از کوه با سرعت زیاد
    کلا نمی فهمم این حرکات چه ربطی به فک و سرم داره !!! به نظرتون چه متخصصی باید برم ؟
    والا همونطور که گفتم خودم هم اولین باره چنین چیزی میشنوم...باید برم بپرسم ببینم قضیش چیه...
    ولی شما از پزشک عمومی شروع کن ...تا بهت بگه بعدش باید پیش چه متخصصی بری...ایشالله که مهم نیست...

8. این کاربر از D,Freeman بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه Mr.Unco's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    دبی -شیراز در حال رفت و آمد|نام:آنکو|سن:26 سال

پيش فرض

با سلام
    من پرس سینه که میزنم خیلی کمرم درد میگیره
    وزن هالترم هم خیلی کمه ها!10 کیلو بیشتر نمیزنم ولی وقتی از نیمکت پا میشم کمرم درد میگیره
    من 3 تا 12 تا میزنم!

دلیل چیه؟

یه سوال دیگه:برای گرم کردن قبل از تمرین باید چه حرکاتی انجام بدم؟

با تشکر

کـاربـر بـاسـابـقـه MehranVB's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

با سلام
    من پرس سینه که میزنم خیلی کمرم درد میگیره
    وزن هالترم هم خیلی کمه ها!10 کیلو بیشتر نمیزنم ولی وقتی از نیمکت پا میشم کمرم درد میگیره
    من 3 تا 12 تا میزنم!

دلیل چیه؟

یه سوال دیگه:برای گرم کردن قبل از تمرین باید چه حرکاتی انجام بدم؟

با تشکر
    اول اینکه احتمالاً کمر ضعیفی داری، حرکت فیله کمر رو جتماً بعنوان گرم کردن انجام بده.
    اگه میخوای موقع پرس سینه از کمر استفاده نشه، وزن رو سبک تر کن، در ضمن میتونی از کمریند استفاده کنی و پاهات رو هم رو خود میز پرس سینه بذاری.
    برای گرم کردن هم، علاوه بر حرکات کششی و هوازی، شنا (مخصوصاً برای سینه)، بارفیکس (برای زیر بغل و بازو)، فیله کمر پیشنهاد میشه. همینطور برای حرکات هالتری، اول با هالتر خالی و با سرعت بیشتر چند بار حرکت رو انجام بده...

11. این کاربر از MehranVB بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز R O O T's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    Gorgan

پيش فرض

سلام دوستان من میخوام برم بدنسازی ولی خیلی لاغر هستم از خیلی هم کمی اونورتر بنظرتون بعد از چند وقت میتونم بدنمو رو فرم بیارم ؟مثلا بعد از چند ماه؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •