درود
چطور میشه اکانت جمیل رو از گوشی گالکسی اس 2، لاگ اوت (خروج) کرد؟
درود
چطور میشه اکانت جمیل رو از گوشی گالکسی اس 2، لاگ اوت (خروج) کرد؟
سلام دوستان
يه مورد عجيب واسم پيش اومد مي خاستم بپرسم همچين چيزي امكان پذبره؟
كه 2 نفر همزمان وارد يك حساب كاربري بشن ؟
دقيق تر بگم : مثلا اين اكانت رو داريم :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پسورد: 666666666666666
امكان داره 2 نفر با 2 اي اپي ادرس مختلف از 2 جاي مختلف همزمان وارد اين اكانت بشن ؟ (تاكيد مي كنم فقط يك حساب كاربري)
اگه امكان همزمان وارد شدن به يك حساب كاربري وجود داره چقد مي تونن با هم تو حساب كاربري باشن ؟ 1 دقيقه ؟ 2 دقيقه؟ يا اصلا زمان معنا نداره........ يا اصلا جيميل بلافاصله به صورت اتوماتيك يكي رو بيرون ميندازه؟
منتظر جواب استادان فن هستم.
برای من وقتی وارد گوگل میشم رنگ https سبز هست ولی وقتی بعضی از ایمیل ها رو باز میکنم یه علامت زرد رنگ کنارش میاد (مرورگر کروم)
مشکلی هست ؟ اگه میشه بیشتر توضیح بدید ممنون
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by khmusic; 02-09-2011 at 07:50.
سلام دوست گرامی
بله این امکان وجود داره و من خودم امتحان کردم این کار رو. زمان رو نمی دونم اما مطمئن هستم که خیلی بیش از زمانی که فرمودید دو نفر می تونن با هم تو یه حساب کاربری بمونن. البته تو جیمیل امکانی وجود داره که شما می تونید متوجه بشید آیا کس دیگه هم وارد حساب کاربری شما شده یا نه. وقتی وارد جیمیل شدید از پایین سمت راست صفحه وارد قسمت Detail بشید می تونید ببینید چه آی پی هایی وارد جیمیل شما شدند. فکر کنم بالای خود detail هم نوشته میشه که شخص دیگری هم همزمان وارد اکانت شما شده .
موفق باشید.
دوستان یه سایت تبلیغاتی هر روز 4 بار برای من میل میفرسته
چطوری مینونم از فرستادن میل هایش جلوگیری کنم؟
با سلام
برای این هست که سایت امضاهای الکترونیک رو از سایت گرفته و مجوزه این که سایت اصلی هست و معتبره رو صادر میکنه برای سیستم شما تا از یوزر و ایمیلتون به صورت ایمن استفاده بشه.
موفق باشید.
سلام.
آیا راهی جز داشتن یه گوشی با سیستم عامل iOs یا آندرویید هست که بشه توی ایران ورود رو 2 مرحله ای کرد؟
میگم نظرتون چیه یه میل به گوگل بنویسیم، و ازش تقاضا کنیم ورود 2 مرحله ای تلفنی رو واسه ایران هم فعال کنه؟
با این اوضاع من خیلی نگران امنیت اکانتهامون هستم...
سلام
من نمیتونم به اکانت جیمیلم دسترسی داشته باشم ، از پسورد ایراد میگیره .
تقریبا 4 ساله دارم ازش استفاده میکنم .
با کیلاگر ها و روش های دزدیدن پسورد هم آشنایی 100% دارم و تقریبا مطمئنم که پسوردم دزدیده نشده
شماره تلفن رو هر طور که وارد میکنم ، گوگل قبول نمیکنه که از طریق اس ام اس یا تلفن پیگیری کنه ، نگید ایرانو ساپورت نیمکنه ، که بارها شده با ایرانسل با گوگل در تماس بودم
عقلم به جایی قد نمیده ، آیا ممکنه اکانتم بلوک شده باشه ؟
با سلام
جدیدا گوگل یه اخطار و هشدار به کاربران ایرانی داده مبنی بر یه مشکل امنیتی
حتما دقت کنید که از آخرین نسخه مرورگرهایی مثه موزیلا یا اوپرا و کروم استفاده میکنید.
موفق باشید.
تونستم از طریق فرم اطلاعات ریکاوری ، پسوردمو عوض کنم ، به جرات میشه گفت که گوگل تنها سایتیه که حتی اگر پسوردتو عوض کنن میتونی دوباره تغییر بدی
پسورد قبلی و ایمیل ریکاوری قبلی رو دادم ، ازم پذیرفت و اکانتم رو بازگردانی کرد ...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)