اخه اون که چیزی مخابره نمی کنه..شایدم من ندیم......... .احتمالا شاید باگ نباشه...چون حداقل من که تو این بازی باگ زیادی ندیدم....در نتیجه احتمال داره حرف شما درس باشه ارش جان........ .![]()
اخه اون که چیزی مخابره نمی کنه..شایدم من ندیم......... .احتمالا شاید باگ نباشه...چون حداقل من که تو این بازی باگ زیادی ندیدم....در نتیجه احتمال داره حرف شما درس باشه ارش جان........ .![]()
بحث همين جاست كه reznov ميره سمت چپ تو نور وا ميسه
و اصلا هر كاري كني خراب ميشه
ميرم يك سره پشت سر بازه تا بيام بزنم باز هم خراب ميشه
اگه اشتباه نكنم با بي سيم داشت صحبت مي كرد تا قبل از تموم شدن حرفش بايد به لقاالله مي فرستاديمش :دي
ولي انصافا خوب بازي از لحاظ مختلف پرداخت شده.
محتوای مخفی: قسمت هايي از داستان
اوه....دمش گرم که حداقل فروشش ترکوند و الی خود بازی که در قیاس با mw2 حرفی واسه گفتن نداشت!پنج روز اول عرضه 650 میلیون دلار
COD یه خاصیتی داره که بازیش در حد تیم ملی ایران هم باشه بازم فروش تخیلی خودشو می کنه![]()
اگه پشتوانه هایی مثل MW و MW2 پشت این نسخه نبود مطمئن باشید این اتفاق نمیوفتاد. در اینصورت پشتوانه ی این نسخه میشد فاجعه ای به نام World at War![]()
من که با این BLACK OPS بیشتر از او 2 تا Modern warfare حال کردم .
این بازی واقعا جذاب بود و در طراحی مراحلش خلاقیت زیادی به کار رفته بود .
این موضوع سلیقه ای هست اما تنها چیزی که مهمه برای من و اصلاً به گرافیک و گیم پلای هم کار ندارم این بود که بازی منو درگیر خودش نکرد ! تفاوت MW ها در این بود که گیمر رو خیلی خیلی درگیر روند بازی میکرد و واقعاً من نسبت به اتفاقاتی که توی بازی می افتاد حساس بودم و برام مهم بود که الان چه اتفاقی می افته. اما Black Ops اینطور نبود.
خوب اون تيكه بعد از چند بار rseatrt كردن درست شد و ردش كردم
بازي هم ديشب تمام شد
خداييش با وجود اين همه باگ باز هم يك شاهكار به تمام معني بود
اين همه خلاقيت در game design و كارگرداني رو تو كم تر بازي ديده بودم
مخصوصا مراحل اخر بازي
واقعا سري بازي هاي COD يك جوراي اعتبار صنعت Game شدن تو اين سال ها
این جمله, اولین جمله ای است که ابتدای اولین پیش نمایش از بازی COD Black ops شنیده شد . پس این گونه نتیجه می گیریم که پایه و اسا س بازی در دل تاریخ پنهان شده و اسراری از ان را بر ملا می سازد که قبلا در اینگونه بازی ها شاهد ان نبودیم.
از نظر من بازی COD .B.O شاهکار و انقلابی در بین تمام بازی های اول شخص است و به سایرین رقبا ی خود نشان داد که هنوز داستان ها یی بسیار خاص و منحصر به فرد وجود دارند که بتوان از این داستان ها بازی هایی با بالانس فوق العاده ساخت .
اگر خیلی تیز و نکته سنج باشید و به تمامی دیالوگ ها و مکالمات در بازی دقت کنید شاید بتوانید کل داستان بازی را برای اولین بار که بازی را تمام می کنید (چون خودم بازی را ۲ بار تمام کردم فکر می کنم بازیخور ها ی دیگر نیز به ۱ بار تمام کردن این بازی قانع نباشند) متوجه شوید. شاید کمی در داستان بازی بزرگ نمایی کردم ولی خوب در نگاه کلی داستان خیلی هم پیچیده نیست ولی طرز به تصویر کشیدن داستان با هنری خاص ممکن است داستان را برای خیلی از مخاطبین پیچیده کرده باشد.......
متن کامل :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)