آقا اين فايلهاي ضبط شده با بلوسنس 14+ با چي برنامه اي كات ميشه نمي خوام كانورت كنم فقط مي خوام قسمتهاي اضافي رو كات كنم با تشكر
آقا اين فايلهاي ضبط شده با بلوسنس 14+ با چي برنامه اي كات ميشه نمي خوام كانورت كنم فقط مي خوام قسمتهاي اضافي رو كات كنم با تشكر
داخل سایت سما که توزیع کننده این گیرنده است، یک نرم افزار معرفی و برای دانلود گذاشته که میتونی از اون استفاده کنی
سلام.. من 2 روز پیش یک بلوسنس T14+ گرفتم .. امروز با فریمویر ورژن 2 اپدیتش کردم ، ولی فرقی نکرد مثلا نمودار ولوم دستگاه هنوز برعکسه در حالیکه من تو سایت خونده بودم با آپدیت دستگاه جهت نمودار مثل جهت دکمه های روی کنترل از چپ به راست (کم به زیاد ) میشه!! و همینطور تغییرات دیگه..
به نظرتون باید اول ورژنهای قبلی دستگاه یعنی 1.3 و 1.4 رو نصب میکردم؟
متاسفانه به دلایل ... ویرایش شد.
Last edited by isfahaneshop; 30-11-2011 at 02:10.
مرسی از راهنمایی.. از چه سایتی میتونم ورزنهای قبلی رو بگیرم؟
خود سایت سما فقط ورژن 2 رو گذاشته .. ایمیل و درخواست دادم برای ورژنهای قبلی ولی هنوز جواب نداده!!
کمی دقت میکردی بود
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ای بابا پس چرا من گشتم نبود!!ممنون از لینک لطف کردی دادا
![]()
سلام دوستان
یه سوال ؟ بلوسنس با آنتن برقی هم کار می کنه یا اینکه باید از آنتن معمولی استفاده کرد؟
ما لومکسی گرفتیم و با آنتن برقی کار نکرد و یه آنتن معمولی نصب کردیم.
.
. خلاصه : معمولا بهترین گزینه آنتن معمولی هستش..
. خـوش باشیـد
.
معمولاً بهترین آنتن از نوع یاگی (شاخه ای) است ، قیمت آنتن نسبت به آنتن برقی کمتر است و قدرت گیرندگی بیشتری داره.
شما محدوده ای ساکن بودی سیگنال ضعیف بهت میرسیده و علت جواب ندادن آنتن برقی همین بوده
در ضمن درصورت زیاد کردن ولوم تقویت کننده آنتن برقی تا آخر احتمال آسیب زدن به تیونر دستگاهت افزایش پیدا می کنه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)