تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 28 از 148 اولاول ... 182425262728293031323878128 ... آخرآخر
نمايش نتايج 271 به 280 از 1479

نام تاپيک: بحث و مشاوره برای خرید اکواریوم و ماهی های زینتی

داره خودمونی میشه mesi_2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    ahwaz

پيش فرض

[QUOTE=Shadow-Man;6038280]

به نظر من هم تانکت قشنگه
    لطف دارین
    چند وقته راهش انداختی؟
    1هفته.
    چند لیتره؟
    100*30*50
    من هم جسارتا چند تا پیشنهاد دارم
    به نظر من اگه از پمپ هوای معمولی و سنگ هوا استفاده کنی خیلی قشنگ تر میشه. چون این وسیله که الان داری حباب های هوا رو خیلی ریز میکنه اون قدری که خیلی دیر به سطح آب میاد و باعث میشه آب کدر و کثیف به نظر بیاد (اگه دقت کنی می بینی ذرات ریزی تو آب هستن که حباب هوا هستن) شلنگ هواش رو کلا بردار.
    منم پمپ هوا و سنگ هوا گذاشتم. منظورت شیلنگه تصفیه هست؟ اوکی درش میارم.
    فیلتر زیر شنی هم اگه میتونی استفاده نکن چون همه کثافت ها رو میکشه لای شنها و تمیز کردنشون مکافاته کافیه شن ها یه تکون بخوره تا نتونی ماهی هات رو ببینی
    دیگه گذاشتم

دماسنج هم از اونایی که تو آب قرار میگیره بخر خیلی دقیق تر و بهتر هست. برای یه عمر هم کافیه قیمتش زیاد فرق نداره
    حتما
    فکر کنم فقط یه اسکار و دو تا اسکات داشته باشی درسته؟ اگه اسکات باشه باید از پس اسکار بر بیاد. البته من تاحالا اسکار نداشتم
    +سورم+گورخری+لجن خوار. اول اسکات همه رو میزدو اما الان از همه میخوره
    اگه می خوای ماهی بگیری حتما ماهی های سازگار بخر چون اگه بخوان هر روز تو سر و کله هم دیگه بزنن آکواریوم میشه آیینه دغ
    به نظرم یا همه ماهیات رو از سیچلاید های آمریکایی انتخاب کن یا سیچلاید های آفریقایی
    از آمریکایی ها پرت، سورم، اسکار، جک دمپسی، تگزاس و ... گزینه های خوبی هستن
    با آفریقایی ها هم می تونی رنگین کمان درست کنی: ماکرو که خلی قشنگ و عالیه مخصوصا زردش، دوبوسی، اوراتوس که یکم وحشیه، دیماسونی، پیکاک، زرافه ای و .... مزیت آفریقایی ها اینه که اکثرا بزرگتر از 15 سانت نمیشن
    آمریکایی خوشم میاد. دوست دارم آروانا و دیماسونی هم اضافه کنم. پرت هم میترسم بقیه رو بزنه
    البته حتما باید قبل از خرید از سازگاری ماهی ها با هم اطمینان حاصل کنی و به حرف فروشنده به هیچ عنوان اعتماد نکنی چون جوابی میده که تو رو به سمت خرید سوق بده
    من قبل از خرید به فروشنده میگم اگه هم دیگه رو زدن پس میارم.
    ببخشید پر حرفی کردم و تو کارتون دخالت کردم. امیدوارم سودمند بوده باشه.
    ممنون که نظر دادین.
    راستی برا سفیدک هم یه دارو ریختم. آب رو شفاف کرد!!!!!
    Last edited by mesi_2010; 22-04-2011 at 23:00.

پروفشنال Shadow-Man's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    سووه

پيش فرض

آره منظورم شلنگ تصفیه هست.
    فیلتر زیر شنی هم لازم نیست برداری فقط شلنگ هوا که به فیلتر زیر شنی وصل هست رو بردار که کار نکنه .

چند صفحه آخر رو که خوندم یه اشاره ای به سیکل ازت شده بود فکر کنم قبلا در موردش بحث کردین پس من دیگه چیزی نمیگم فقط یاد آوری میکنم تا کامل شدن سیکل ماهی جدید اضافه نکنید

موقع خرید هم از سایز نهایی ماهی هم اطمینان حاصل کن و ببین وقتی بزرگ شدن جا کم نمیاری؟ اگه جاشون تنگ باشه با هم دعوا میکنن

در مورد پرت هم فکر نکنم مشکلی پیش بیاد ولی دقت کن همه این ماهی ها قلم رو طلب هستن پس باید جای کافی برای همهشون داشته باشی

آروانا هم خیلی حیون باحالیه ولی بزرگ میشه و شاید تو آکواریوم سی سانتی مشکل پیدا کنه از اون گذشته تانک آروانا بهتره هیچ تزئینی نداشته.

به غذاشون هم باید توجه کنی آمریکایی ها اکثرا گوشت خوار هستن و آفریقایی ها اکثرا گیاه خوار و افریقایی ها نمیتونن غذای با پروتئین بالای 65 درصد بخورا. میتونی آمریکایی ها و آفریقایی ها رو باهم نگاه داری ولی نباید غذا با پروتئین بالا بهشون بدی
    داداشم دو تا پرت، چهار تا ماکرو کوچیک، یه اسکات و یه انجل مونو داره هیچ مشکلی هم نیست

راستی نه این که من خیلی با سواد باشم خودم هم تازه آکواریوم دار شدم (یه سال) چیزای کمی که تو این مدت یاد گرفتم رو به شما هم میگم و چیزای جدید هم از شما یاد میگیرم اسمم هم سجاده

3. 3 کاربر از Shadow-Man بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال boozzai's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

اینم عکس تیم ملی!

به پیشنهاد دوستان ; دارم یه سری تغییرات روی تانک اصلی انجام میدم،بزودی عکس میزارم...

5. 2 کاربر از boozzai بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه hasti rs's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    ahwaz

پيش فرض

سلام ...

مسی تانکت خیلی خوشکله , دوستان هم که تمام راهنماییارو گفتن : دی ؛؛ مسی جان به نظر من این نوار رو که گذاشتی پایین آکت عرض بیشتر میگرفتی که اون فیبر رو هم بپوشنی باهاش .

این پرتا واقعا واقعا واقعا خل هستناااااااا ، امروز اون صورتیه محکم خورد تو بخاری ! اینقد محکم خورد اولش فک کردم تانک چیزیش شده بعد دیدم که نه خورده به بخاری ! حالش خیلی بد شده بود همش رو پهلو می ایستاد الان بهتره حالش ! مشکل دارن با خودشونم !

اینم عکس تیم ملی
    وای چه بامزه هستن ! اینا چی بودن ؟ چشم چراغی ؟

7. 2 کاربر از hasti rs بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال boozzai's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

آره،تترا چشم چراغی!
    راستی ممکنه ماهیات مریض شده باشن،وگرنه ماهی که مرض نداره خودشو بکوبونه اینور و اون ور!!
    سیفون هفتگی که میکنی!؟
    بعد از هر سیفون نمک دریایی که اضافه میکنی!؟

9. این کاربر از boozzai بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    ahwaz

پيش فرض

آره منظورم شلنگ تصفیه هست.
    فیلتر زیر شنی هم لازم نیست برداری فقط شلنگ هوا که به فیلتر زیر شنی وصل هست رو بردار که کار نکنه .

چند صفحه آخر رو که خوندم یه اشاره ای به سیکل ازت شده بود فکر کنم قبلا در موردش بحث کردین پس من دیگه چیزی نمیگم فقط یاد آوری میکنم تا کامل شدن سیکل ماهی جدید اضافه نکنید

موقع خرید هم از سایز نهایی ماهی هم اطمینان حاصل کن و ببین وقتی بزرگ شدن جا کم نمیاری؟ اگه جاشون تنگ باشه با هم دعوا میکنن

در مورد پرت هم فکر نکنم مشکلی پیش بیاد ولی دقت کن همه این ماهی ها قلم رو طلب هستن پس باید جای کافی برای همهشون داشته باشی

آروانا هم خیلی حیون باحالیه ولی بزرگ میشه و شاید تو آکواریوم سی سانتی مشکل پیدا کنه از اون گذشته تانک آروانا بهتره هیچ تزئینی نداشته.

به غذاشون هم باید توجه کنی آمریکایی ها اکثرا گوشت خوار هستن و آفریقایی ها اکثرا گیاه خوار و افریقایی ها نمیتونن غذای با پروتئین بالای 65 درصد بخورا. میتونی آمریکایی ها و آفریقایی ها رو باهم نگاه داری ولی نباید غذا با پروتئین بالا بهشون بدی
    داداشم دو تا پرت، چهار تا ماکرو کوچیک، یه اسکات و یه انجل مونو داره هیچ مشکلی هم نیست

راستی نه این که من خیلی با سواد باشم خودم هم تازه آکواریوم دار شدم (یه سال) چیزای کمی که تو این مدت یاد گرفتم رو به شما هم میگم و چیزای جدید هم از شما یاد میگیرم اسمم هم سجاده
    یعنی عرض 30 برا آروانا کمه؟!!! من بزرگش هم دیدم که بوده تو اینقدر جا. فعلا که با این ماهی نمیتونم بگیرم.
    چه غذاهایی باید بدم؟
    من قبلا آکواریوم داشتم اما فقط ماهی میخریدم اصولی نبود.
    من هم نیما هستم
    خوشبختم

تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    ahwaz

پيش فرض

سلام ...

مسی تانکت خیلی خوشکله , دوستان هم که تمام راهنماییارو گفتن : دی ؛؛ مسی جان به نظر من این نوار رو که گذاشتی پایین آکت عرض بیشتر میگرفتی که اون فیبر رو هم بپوشنی باهاش .

این پرتا واقعا واقعا واقعا خل هستناااااااا ، امروز اون صورتیه محکم خورد تو بخاری ! اینقد محکم خورد اولش فک کردم تانک چیزیش شده بعد دیدم که نه خورده به بخاری ! حالش خیلی بد شده بود همش رو پهلو می ایستاد الان بهتره حالش ! مشکل دارن با خودشونم !

وای چه بامزه هستن ! اینا چی بودن ؟ چشم چراغی ؟
    ممنون.
    میگم حالا واقعا خوشگله یا دارین روحیه میدین؟
    برا سقفش نظری ندارین؟
    آره فکر خوبیه. میرم یکی دیگه میخرم فقط میزنم روی یونولیت
    پرت صورتیه خوشگله مراقبش باش

12. این کاربر از mesi_2010 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال pouya_99999's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام یکی از اسکار های من رفته ته آب روی شن ها نشسته و یه حالت بی حالی داره ... چیکار کنم ؟
    و همچنین خیلی سخت نفس میکشه
    Last edited by pouya_99999; 23-04-2011 at 21:01.

پروفشنال Shadow-Man's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    سووه

پيش فرض

یعنی عرض 30 برا آروانا کمه؟!!! من بزرگش هم دیدم که بوده تو اینقدر جا. فعلا که با این ماهی نمیتونم بگیرم.
    چه غذاهایی باید بدم؟
    من قبلا آکواریوم داشتم اما فقط ماهی میخریدم اصولی نبود.
    من هم نیما هستم
    خوشبختم
    من با انواع آروانا زیاد آشنا نیستم ولی عموما بیشتر از 30 سانت میشن حالا خودت فکر کن یه ماهی 40 سانتی چطوری می خواد دور بزنه؟ درسته بدن نرمی داره ولی در دراز مدت آناتومی ماهی رو به هم میریزه
    بیشتر ماهی هات آمریکایی هستن و گوشتخوار به غیر از گورخری که به اون هم میتونی گوشت بدی پس میکس دل خیلی خوبه و هم چنین انواع غذای تترا و سرا که مناسب این ماهی ها هست (روشون نوشته یا از اسمشون معلومه از عکس روش هم می فهمی) که متاسفانه با همه غذاهای خارجی آشنا نیستم. آرتمیای منجمد یا خشک شده هم خوبه انواع کرم (البته در مورد کرم خونی یه بار یکی میگفت اگه زیاد بدی انگل میگیرن درکل کرم ها رو روزانه نده)
    مهم ترین چیز در مورد غذا دهی تنوع غذایی هست که هرچه بیشتر باشه ماهی های زیباتر سالمتر و بهتری داری (تنوع نکته فوق العاده مهم هست)

ممنون.
    میگم حالا واقعا خوشگله یا دارین روحیه میدین؟
    برا سقفش نظری ندارین؟
    آره فکر خوبیه. میرم یکی دیگه میخرم فقط میزنم روی یونولیت
    پرت صورتیه خوشگله مراقبش باش
    خوشگل که هست ولی اگه راضیت نمیکنه جای کار داره مثلا بعد ها اگه خواستی پوسترت رو عوض کنی پوستری بگیر که جزئیات کمتری داشته باشه و بیشتر از ماهی ها جلب توجه نکنه.
    از سنگ های روسوبی هم برای تزئین آکت استفاده کن برو تو کوه و بیابون چیزهای جالبی پیدا میکنی همینطو از چوب درخت مو که آماده سازیش خودش داستانی داره
    راستی در مورد شنت من تو یکی از ماهی فروشی های شهرمون از همین شنهای سفید که داری تو چند تا از تانکاش گذاشته بود که لجن گرفته بود. می دونم اکثر ماهی فروشا همین طوری ولی اون تازه شن ها رو آورده بود.
    سنگ های سفید باید سیلیسی باشن (اگه اشتباه نکنم) یه نوشته بود برای فهمیدن این مطلب یه مقدار سرکه رو شن بریزید که باید کف کنه.
    در مورد سقف برو پیش ام دی اف کار ها بگو برات یکی درست کنن یه چیزی باشه که در داشته باشه و بشه توش سیستم روشنایی کار گذاشت
    در کل نگران بیرون پریدن ماهی نباش اگه جاش تنگ نباشه و استرس زیاد نداشته باشه نمی پره.
    من هم از آشناییتون خوشوقت شدم نیما (و البته بقیه دوستان)

سلام یکی از اسکار های من رفته ته آب روی شن ها نشسته و یه حالت بی حالی داره ... چیکار کنم ؟
    و همچنین خیلی سخت نفس میکشه
    سلام
    در مورد سیکل ازت چیزی شنیدی؟ چند وقته راه انداختی آکواریوم رو؟ چند وقته ماهی رو داری؟ فعلا آب رو مرتب عوض کن

15. 3 کاربر از Shadow-Man بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال pouya_99999's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام
    در مورد سیکل ازت چیزی شنیدی؟ چند وقته راه انداختی آکواریوم رو؟ چند وقته ماهی رو داری؟ فعلا آب رو مرتب عوض کن

راستش آکواریوم رو 3 روزه راه انداختم و آبو هر دو روز 30 درثد عوض می کنم . و اینکه 2 تا پرت دارم و دو تا اسکار و دو تا لجنخوار شکلاتی . در مورد سیکل ازت هم مطالعه کردم و تقریبا همون طور که نوشتن دارم عمل می کنم .

راستش امروز یکی از لجنخوارام مرد چون زیر شکمش سفید شد . این یکی لجنخوارم هم همینطوری شده ولی هنوز نمرده و پرت هام هم خودشونو (بیشتر آبشش هاشونو ) به شن و سنگ و این چیزا میمالن و یکیشون رو آبشش هاش یه سری چیزهایی شبیه غده زده یا از اول بود نمی دونم . اون اسکارم که کف آب بود الان بهتر شده و داره شنا می کنه ...

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •