تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 28 از 416 اولاول ... 182425262728293031323878128 ... آخرآخر
نمايش نتايج 271 به 280 از 4153

نام تاپيک: فوتبال باشگاهی در اسپانیا | فصل 2010-2011

Crisis Manager kasra_khan2003's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

من موندم چرا همه مورینیو رو نتیجه گرا و دفاعی میدونن؟!

البته مورینیو تاکید خاصی رو دفاع خوب داره، اما این رو هم فراموش نکنین که با یه دفاع ضعیف شاید بشه یه تورنمنتی مثل CL رو برد، ولی لیگ رو نمیشه!

ضمن اینکه مهره هم خیلی مهم هست! شما اینتر مورینیو رو با بارسا مقایسه کنین. اکثر بازیکنای بارسا یا سر بودن، یا برابر. به ندرت پیش میومد عکس این باشه. مگه اینکه بازیکنای جوون بارسا رو مد نظر داشته باشیم. خوب در این حالت نمیشه تمام حمله بود که.

این بحث قدیمی هست و نمیخوام بازش کنم، ولی اینتر تو زمین خودش نتیجه گرفت، اونور نتیجه رو حفظ کرد. همین...

Super Moderator Ezel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

بابا این خوزه با چلسی 4-3-3 بازی میکرداااا...
    شرمنده دخالت کردم..اما اینکه مورینیو دفاعیه، واقعا من رو به خنده میندازه!
    البته صرف به اینکه یک تیم با 4-3-3 بازی کنه دلیل بر هجومی بودنش نیست ، بطور مثال مورینیو با اینتر هم معمولا 4-3-3 یا 4-4-2 بازی میکرد اما 4-3-3 اینتر کجا و 4-3-3 بارسا کجا ، در بازی برگشت اینتر بارسا هم مورینیو با 4-3-3 شروع کرد بازی رو ( و البته تا قبل از اخراج موتا متوجه تفاوت فاحش 4-3-3 بارسا و اینتر میشدیم ) ، البته اگر از این بحث صرفنظر کنیم که به قولی سیستم اینتر 4-3-3 نبود بلکه 4-3-2-1 بود . در مورد چلسی هم فکر نمیکنم کسی بازیهای ملال آورش در زمان مورینیو رو از یاد برده باشه ( بردهای میلیمتری و فوتبال فیزیکی ) .

اما در رابطه با واژه تاکتیک که زیاد میبینیم مطرح میشه و اغلب هم به اشتباه مورد استفاده قرار میگیره چند نکته توضیح داده بشه بد نیست و در ابتدا بد نیست چند تا از مفاهیم پایه رو تعریف کنیم :

1-

Formation

فورماسیون ( فورمیشن)

قالب. آرایش تیمی. قالب بندی در سیستم تیمی مشخص می کند که بازیکنان در چه موقعیت و جایی (پستی) در زمین قرار گیرند و چه وظیقه ای داشته باشند. قالب و آرایشی تیمی همچنین سیستم بازی یک تیم را تعیین می کند – که تیم تهاجمی یا تدافعی بازی می کند.

قالبها با اعداد و از سمت خط دفاعی تشریح می شوند. برای مثال قالب چهار-چهار-دو تشریح می کند که 4 مدافع (در خط دفاع)، 4 هافبک (در خط میانی) و 2 مهاجم (در خط حمله) در زمین قرار دارند.

مربی معمولا آرایش و قالب تیمی را براساس شاخص های زیر مشخص می کند:
    - توانایی بازیکنان
    - سرعت و پایداری بازیکنان
    - تعداد تعویضها
    - طول زمین
    - قدرت و ضعف تیم حریف
    - استراتژی تیم حریف

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    2-
    Tactic

تاکتیک
    روش و شیوه هایی که به استراتژی “رسیدن به گل” ( والبته گل نخوردن و حفظ گل زده )کمک می کنند.

کد:

و یک مثال از سبک بازی ( که به اشتباه ازش به عنوان تاکتیک یاد میشه ) :

3-

Total Football

نوعی روش بازی در فوتبالکه در آن تمام بازیکنان در انجام حمله یا دفاع شرکت می کنند. در این روش تاکتیکی، زمانی که بازیکنی از پست خود به پست دیگر می رود (برای مثال از دفاع به حمله)، بازیکنی دیگر جای او را در پستش پر می کند تا زمانیکه او به پست اصلیش برگردد.

برای انجام روش “توتال فوتبال”، باید تیم از بازیکنان حرفه ای و با قابلیت زیاد برخوردار باشد، چون در این نوع بازی دفاع می تواند حمله کند و حمله قابلیت دفاع را دارد. همچنین بازیکنان میبایست از نظر تاکتیکی و هوشمندی ورزیده باشند، سرعت نیز نقش مهمی در این نوع فوتبال را دارد.

تیم هلند در دهه 1970 از توتال فوتبال به خوبی استفاده می کرد. Jack Reynolds مربی Ajax Amesterdam، و Rinus Michels که در زمان مربیگری Reynolds در تیم آژاکس بود و بعد از دوران بازیکنی مربی همین تیم شده را می توان به عنوان پایه گذاران Total Soccer نام برد. همچنین یوهان کرایف (Johan Cruyff) نیز بازیکنی بود که تیم ملی هلند این نوع فوتبال را با موفقیت تمام اجرا کرد.

امروزه با سیستمهای جدید، Total Soccer به ندرت کاربرد دارد.

کد:
    به نظر من هر لیگی تاکتیک مخصوص خودشو نداره ، بلکه هر لیگی نوعی از سبک بازی فوتبال ارائه میده ، همین تیکی تاکا ( یا پاس - پاس که لوییس آراگونس در یورو 08 دوباره احیاش کرد و بعد از اون بارسا هم ادامه داد ) که اشاره شد تاکتیک نیست بلکه سبک بازی هست ،

معمولا استراتژی و فلسفه بازی بیسیک یک تیم سبک بازی نامیده میشه ولی تاکتیک جزئیاتی مانند اقدامات لازم در فاز حمله ( زمان مالکیت توپ ) ، فاز انتقال از دفاع به حمله و بالعکس یا ترنزیشن و در آخر هم فاز دفاع ( زمان مالکیت حریف بر توپ) رو در بر میگیره . به عبارت بهتر میشه گفت تاکتیک زیرمجموعه ای از سبک بازی هست .
    Last edited by Ezel; 27-08-2010 at 09:39.

آخر فروم باز L.A.M.P.A.R.D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    i s f a h a n

پيش فرض

من یه چیزی از انجلوتی شنیدم...اونم اینه که در تعداد تاکتیک داخل بازی رکورد داره..........یه جایی خوندم که توی یکی از بازی هاش (فکر کنم با میلان ؛ درست یادم نیست) 6 تا تاکتیک ایجاد کرد و با سبک های خاصی بازی کرد.......به اینصورت که نیمه ی اول یه تاکتیک و نیمه ی دوم با هر تعویض و زمان یه نوع تاکتیک دیگه

WorkHard / P!ayHard pcforlife's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    S t r e t f o r d   E n d

پيش فرض

خبر رسمی: بارسا، ماسچرانو را به خدمت گرفت
    ستاره آرژانتینی با قراردادی 4 ساله و به مبلغ 22 میلیون یورو به بارسا می پیوندد

سایت گل - باشگاه بارسلونا صبح روز جمعه، دروب سایت رسمی خود از توافق با سران باشگاه لیورپول برسر انتقال خاویرماسچرانو به رختکن تیم کاتالان خبر داد.
    بدین ترتیب ستاره آرژانتینی به رختکن تیم گواردیولا اضافه خواهد شد و با امضای قراردادی 22 میلیون یورویی و به مدت 4 سال به رختکن بارسا خواهد پیوست
    ماسچرانو سالانه مبلغ 5.5 میلیون یورو دریافت خواهد کرد. به احتمال قریب به یقین ماسچرانو روز شنبه تستهای پزشکی را پشت سر خواهد گذاشت و روز دوشنبه تمریناتش را زیر نظر پپ گواردیولا آغاز خواهد کرد.
    باشگاه بارسلونا در وب سایت رسمی اش این بیانیه را منتشر کرده:« سران باشگاه های بارسلونا و لیورپول بر سر انتقال خاویر ماسچرانو به رختکن بارسا به توافق رسیده اند واین ستاره قراردادی 4 ساله را به امضا خواهد رساند.این توافق در پی تلاشهای سران بارسا در ساعات اخیر و سعی و کوشش خود این بازیکن در پیشروی روند مذاکرات ، نهایی شد. باشگاه بارسلونا زمانی که این بازیکن تستهای پزشکی را پشت سر بگذارد و انتقال او به صورت رسمی انجام شود، جزئیات بیشتری را در این رابطه منتشر خواهد کرد.در انتظار حضور ماسچرانو در بارسلونا در روزهای آتی هستیم.»
    کد:

راموس: رئال پایین‌تر از بارسلونا نیست

سایت گل – سرخیو راموس گفته رئال مادرید را نباید تیمی کوچک‌تر از بارسلونا دانست. او همچنین گفته هدف تیمش کسب تمامی قهرمانی‌هاست.
    ملی‌پوش اسپانیایی در گفتگو با روزنامه مارکا درباره اهدافش در سال پیش رو گفته و از این صحبت کرده که اوضاع چطور تحت هدایت مورینیو تغییر یافته است.
    راموس درباره تیم پپ گواردیولا می‌گوید: «بارسلونا شکست‌ناپذیر نیست. آنها در سال‌های اخیر نشان داده‌اند که تیم بزرگی دارند و در حال حاضر یکی از بهترین‌ها هستند، اما ما خود را پایین‌تر از آنها یا هر تیم دیگری نمی‌دانیم. ما تیمی هستیم که قصد قهرمانی در تمامی رقابت‌ها را دارد. البته که با بارسلونا و دیگر تیم‌هایی که روبروی ما قرار بگیرند مبارزه خواهیم کرد.»
    مدافع سابق سویا همچنین گفت که خوشحال است مورینیو به رئال رفته: «ما امتیاز داشتن مربی‌ای چون او را داریم. او بسیار سخت‌کوش است و همیشه به دنبال کمال است و بهترین بازی‌ها را از تمامی بازیکنان می‌گیرد. او عاشق کار کردن است و از شما می‌خواهد طوری تمرین کنید که می‌خواهید بازی کنید. او کارنامه‌ای عالی دارد و در هر باشگاهی که بوده قهرمانی کسب کرده است، که این به دلیل رفتار او با بازیکنان و هماهنگی‌اش با آنهاست.»
    کد:

اگه نباشه جاش خالی می مونه jyjy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    نصف کره خاکی

پيش فرض میلان 40 میلیون یورو برای زلاتان می‌پردازد

میلانی‌ها این پول را در سه قسط خواهند داد.

سایت گل – میلان قصد دارد 40 میلیون یورو برای خرید زلاتان ایبراهیموویچ، مهاجم بارسلونا بپردازد.

آنها می‌خواهند این پول را در سه سال بپردازند: سال اول و دوم 15، و سال سوم 10 میلیون یورو.

به مهاجم سوئدی قراردادی چهارساله به ارزش 8 میلیون یورو در هر فصل پیشنهاد شده که از دستمزد فعلی او در بارسلونا که 12 میلیون یورو در هر فصل است بسیار کمتر است.

ایتالیایی‌ها برای خرید این مهاجم قصد فروش دو بازیکن خود را دارند. کلاس یان هونتلار احتمالا با مبلغ 14 میلیون یورو به شالکه می‌رود و متیو فلامینی هم شاید به لیگ برتر بازگردد.

کد:
    2010/08/27

آخر فروم باز گرافيكار's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

وقتی این حرف رو که مورینیو دفاعی-ه رو میشنوم، واقعا خندم میگیره!
    دوستان شما فقط مورینیو رو به عنوان مربی اینتر بیاد دارید؟!
    بابا این خوزه با چلسی 4-3-3 بازی میکرداااا...
    هر چند sir0c0 جواب داد من هم یه چیزو اضافه کنم
    اصولا توی فوتبال امروز سیستم مشخصی که بگیم هجومی یا دفاعی دیگه داره کارکرد خودش رو از دست میده
    دیگه نمیشه صرف عدد و ارقام روش بازی یه تیم رو مشخص کنیم
    در گذشته این سیستم بود که خودش رو به مربی تحمیل میکرد
    من چون 442 بازی میکنم باید دو مهاجم داشته باشیم و...
    فوتبال امروز داره کم کم به سرمربی اختیارات بیشتری میده و این نوع نگاه مربیه که به سیستم تحمیل میشه
    گفتن اینکه چلسی 4 3 3 بازی میکرد خیلی ساده لوحانه اس
    توی 4 3 3 اگه مهاجمای کنار فقط یه ذره عقب بازی کنن سیستم میشه 4 5 1 که دفاعیترین روش فوتباله
    مربی اول بازی یه عددی مینویسه میده به خبرگزاریها اما توی بازی هیچ تعهدی به اون سیستم نداره
    شیلی و آلمان و حتی خود اسپانیا هرچند فوتبالشون شبیه هم نیست
    توی جام جهانی به نوعی این رو نشون دادن
    فوتیال ایتالیا بر اساس دفاع کردنه و مورینیو بزرگی خودش رو اینطوری نشون
    ببخشید اما این حرفتونم منو به خنده میندازه
    هر کشوری یه سیستم داره مال دوره ای بود که با توپ والیبال فوتبال بازی میکردن(توپای قدیمی رو میگم که شبیه توپ والیبل بود)
    الان توی هر کشوری 100 تا باشگاه میبنی که هر کدوم به روشای مختلف بازی میکنن
    حیف شما دوران زدیک زمان رو یادتون نمیاد
    کسی که توی لیگ از نظر شما دفاعی هجومیترین سیستم دنیا رو پیاده میکرد
    بازی کردن با چهار مهاجم
    توی مصاحبه هاش میگفت من آرزومه یه روزی بتونم با هشت مهاجم بازی کنم
    الان توی اسپانیا تیما اگه بخوان دفاعی بازی کنن دست هرچی ایتالیایی رو از پشت میبندن
    پس مورینیو با یه شیوه همش دفاعی که الان شما میگی باید عوضش کنه، چطور تونسته این همه عنوان بیاره؟!
    شما هنوز گیر سیستم هستین بابا بازیکنای اینتر کلا با بازیکنای چلسی فرق میکردن این بزرگترین دلیل برای تغییر روش یه تیمه
    شرمنده دخالت کردم..
    دشمنت شرمنده....

اگه نباشه جاش خالی می مونه jyjy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    نصف کره خاکی

پيش فرض سوبی‌سارتا: باید به حریفان بارسلونا احترام بگذاریم

مدیر فنی بارسا گفته رقیبان آنها در اروپا محترم هستند.

سایت گل – بارسلونا، قهرمان اسپانیا در لیگ قهرمانان در کنار روبین کازان قهرمان روسیه، کپنهاگن قهرمان دانمارک و پاناتینایکوس قهرمان یونان در یک گروه قرار گرفته است.

آندونی سوبی‌سارتا از نتیجه قرعه‌کشی بسیار راضی بود، اما گفت باید به رقیبان هم احترام گذاشت.

او می‌گوید: «البته که قرعه خوبی است، اما نباید چیزی را بدیهی بپنداریم. رقیبان ما شایسته احترام هستند. آنها به این دلیل به مرحله گروهی رسیده‌اند که لیاقت آن را داشته‌اند. همه آنها در لیگ‌های کشورشان قهرمان شده‌اند.

آنها نقاط قوت و نقاط ضعفی دارند. پاناتینایکوس تیمی بسیار سرسخت است و برای ما دردسر ایجاد خواهد کرد.

کپنهاگن تجربه زیادی ندارد و بازی در لیگ قهرمانان برای آنها کمی غیرطبیعی خواهد بود. ما فصل پِیش با روبین کازان دیدار کرده‌ایم و سفر به روسیه برای ما مشکل است.

اما اگر انتخاب با من بود، ترجیح می‌دادم بازی آخر را در خانه انجام دهیم که همواره امتیازی بزرگ به شمار می‌رود.»

کد:
    2010/08/27

آخر فروم باز Dr.FANOOS's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

کاملا درسته
    بارسا زمان رایکارد هم یه 2سالی آقایی میکرد ولی آخرش دیگه مجبور شدن رایکارد رو اخراج بکنن چون تیما دیگه شناخت کامل پیدا کرده بودن از بارسا و بارسا عملا هم توی اسپانیا هم توی اروپا به بن بست خوردش
    تاکتیک فعلی بارسلونافکر نمیکنم یکی 2فصل بیشتر دووم بیاره چون تیما بالاخره یه راهی برای خنثی کردنش پیدا میکنن حتی به قیمت اتوبوسی بازی کردن جلوی بارسلون چون فوتبال دائم در حال پیشرفته و هیچ سیستم و تاکتیکی حتی با بهترین بازیکنا نمیتونه سلطه دائمی داشته باشه و یه تاریخ مصرفی داره
    کاملا موافقم.رایکارد سال سومش که اول بد بیاری هاش بود اینتر رو توی یک بازی دوستانه فکر کنم 5-0 برد.جام برلوسکونی هم بود اگر اشتباه نکنم.بعدش دیگه شروع شد.
    این تنها چیزی هست که من رو اذیت می کنه . الیته رایکارد دیگه نمی تونست به روونی سال های قبلش بازی کنه و یه مشکلی که داشت نمی تونست ستاره ها رو مدیریت کنه.اما گواردیولا مربی خلاق و خوش فکری هست و همیشه به فکر راه چاره است و حتی زمانی که تیمش عالی بازی می کنه می گه من ناراضی هستم از ضعف های تیم. همیشه در فکر رفع ایرادهاست

آخر فروم باز Dr.FANOOS's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

توی چلسی که هجومی بازی نمیکردش اصلا
    توی چلسی هم نتیجه گرا بازی میکرد ولی دفاعیش نمیکرد
    0-1 بردن های چلسی زمان مورینیو معروف بودش
    آره من یادمه بهترین نتیجه اش دیگه از 2-0 بالا نمی زد
    توی چلسی هم ابزار دفاع کردنش خیلی بیشتر بود چون کلا بازیکنان چلسی بازیکنان این تیپی بودن و بازیکنان اینتر فانتزی تر بودن!

اگه نباشه جاش خالی می مونه masud-000000's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

خبر رسمی: بارسا، ماسچرانو را به خدمت گرفت
    خب خب... بالاخره ماسچرانو هم بارسایی شد!

به نظر من خرید خیلی خوبی بود...
    با این خرید دیگه خیالمون هم از هافبک دفاعی راحت شد.

با سرعت تمام پیش به سوی شش جام

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •