تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 28 از 120 اولاول ... 182425262728293031323878 ... آخرآخر
نمايش نتايج 271 به 280 از 1199

نام تاپيک: نشد که بپرسم

آخر فروم باز babak_gww's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    U.Iran

پيش فرض

نشد که بپرسیم: اگه آدم رو با یه دختر بگیرن ( حالا یا تو ماشینت ، یا پیاده)
    جرمش چیه دقیقا؟ طریقه ی برخورد به چه صورته؟

Banned
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    حزب نازی

پيش فرض

بیرون از خونه و مکان خلوت جرمی نداره البته بستگی به تیپ و نوع ارایشتون هم داره میتونین بگین نامزد هستیم داریم صحبت میکنیم
    البته اگه بخوان میتونن بازداشت کنن و خانوادهاتو رو بخوان بستگی به نوع حرف زدنتون با اون مامور داره معمولا هر کدومتون رو یه طرف میبرن و ازتون سوال میپرسن اگه جواباتون یکی باشه کاری ندارن البته خیلی وقته کاری ندارن به این چیزا سعی کن تا جایی که میتونین ساده با هم بیرون برین

آخر فروم باز mhaf's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

از ناصر خسرو.باید اتر بگیری
    اسم کوچه اش دقیق یادم نیست.(فکر کنم خدابنده لو باشه)بپرسی کوچه مواد شیمیایی فروش ها همه نشونت میدهند.ولی امکان خریدش خیلی کمه.چون غیر قانونیه مگه اینکه خلاصه یه جورایی یه رشوه ای ...بهش بدی
    تو کوچه مروی هست.اصلا هم غیر قانونی نیست
    اونجا همه چی میفروشن

4. 2 کاربر از mhaf بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کـاربـر بـاسـابـقـه MehranVB's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

بیرون از خونه و مکان خلوت جرمی نداره البته بستگی به تیپ و نوع ارایشتون هم داره میتونین بگین نامزد هستیم داریم صحبت میکنیم
    البته اگه بخوان میتونن بازداشت کنن و خانوادهاتو رو بخوان بستگی به نوع حرف زدنتون با اون مامور داره معمولا هر کدومتون رو یه طرف میبرن و ازتون سوال میپرسن اگه جواباتون یکی باشه کاری ندارن البته خیلی وقته کاری ندارن به این چیزا سعی کن تا جایی که میتونین ساده با هم بیرون برین
    شما رو احتمالاً تا حالا نگرفتن که انقدر مهربونانه راجع قشر زحمتکش پلیس و مخصوصاً ارشاد صحبت میکنی!
    با ساده ترین تیپ و آرایش هم که باشی اگه بخوان گیر بدن این کارو میکنن، هیچ دلسوزی هم در کار نیست!

نشد که بپرسیم: اگه آدم رو با یه دختر بگیرن ( حالا یا تو ماشینت ، یا پیاده)
    جرمش چیه دقیقا؟ طریقه ی برخورد به چه صورته؟
    توی ماشین احتمال خوابوندن ماشین هست تا تکلیفتون مشخص شه. بیرون از اون هم در بدترین حالت هم پدر و مادر هر دو رو احضار میکنن و جریمه نقدی (معمولاً 100 به بالا) میزارن.
    برخورد هم معمولاً یه جوری این کارو انجام میدن که دفعه بعد شما با دختر نری بیرون!
    بهترین راه حل: خیلی خونسرد و با خنده بگی ما با هم نامزدیم اگه میخوای تماس بگیر با پدرمون، اونا هم یا باور میکنن یا تماس میگیرن و بیخیال میشن!

پروفشنال moh72's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت
    اردبیل

پيش فرض

من اگه بخوام تو یه سایت خارجی عضو بشم باید چیکار کنم سایتی چیزی هست پولشو از اون طریق پرداخت کنم؟

تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

تو ایران یه زوج وقتی میخوان ازدواج کنند مرد باید مهریه زن را تعیین کنه کلی امظا و تعهد از این حرفا و زن هم باید جهیزیه داشته باشه

میخوام بدونم تو کشور های اروپایی و امریکایی که رسمی به عنوان مهریه ندارن (یعنی مرد لازم نیست مهریه پرداخت کنه )

پس چه تعهدی بین زن و مرد هنگام ازدواج هست؟؟

یعنی زن و مرد خیلی راحت میتونند ازدواج کند و خیلی راحت هم میتونند از هم جدا بشند؟؟

تو خارج چطوری ازدواج میکنند؟؟
    نه عزیزم خیلی راحت نیست، توی کشورای خارجی اگه زن بخواد از مرد جدا شه مرد نصف ثروتش به زن میرسه! یعنی اگه کل زندگیش 10 میلیون دلار ارزش داشته باشه باید 5 میلیون دلار بده به بانو! بچه هم معمولاً به مادر میرسه.
    میبینی که اونجا همه حقوق به نفع خانمها و بچه هاست و حتی حیوانات خانگی هم حق دارن.
    اینجا زن فقط در صورتی حق طلاق داره که شوهرش معتاد باشه یا اختش کرده باشن یا .... در غیراینصورت هر چی شوهر گفت باید بگه چشم، زن تا موقعی که شوهر اجازه نده نمیتونه از کشور خارج شه، اگه شوهر بخواد میتونه اون رو از کار کردن منع کنه. هر بلای جنسی که خواست میتونه روی زن انجام بده، هیچکس نیست که ثابت کنه و به نفع زن تموم شه موضوع و .......
    تنها اسلحه زن هم اینه که مهریه رو بذاره اجرا و مرد رو بندازه زندان.
    حالا آیا توی این شرایط تعهد معنی داره یا اینکه زور باعث زندگی هست؟!!!

من اگه بخوام تو یه سایت خارجی عضو بشم باید چیکار کنم سایتی چیزی هست پولشو از اون طریق پرداخت کنم؟
    مثلاً با PayPal میتونی اما توی ایران ban هست که اگه از VPN استفاده کنی مشکل حله!

8. 3 کاربر از MehranVB بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال moh72's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت
    اردبیل

پيش فرض

مثلاً با PayPal میتونی اما توی ایران ban هست که اگه از VPN استفاده کنی مشکل حله!
    خب حالا چطوری به paypal پول بریزم

تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

خب حالا چطوری به paypal پول بریزم
    با یه حساب بانکی توی خارج از کشور یا داشتن Credit Card.
    قبلاً از تو ایران با همین بانکای ایرانی میتونستی یه حساب توی یه بانک حارجی باز کنی، نمیدونم الان این کارو انجام بدن.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

در مواقعی که بخاطر بنایی واستون آلودگی صوتی-دود و... درست میکنن و آرامش رو ازتون میگیرن باید به کجا شکایت کنیم ؟

- دو کوچه پایینتر از خونه ما یک بابایی میخواد خونه بسازه جرثقیل تو کوچشون جا نمیشه آورده دقیقا در خونه ما و داره آهن میفرسته کوچه خودش . بطوریکه ما نمیتونیم از خونه بیایم بیرون حتا! این چنین مواردی رو به کجا باید اعلام کنیم و اگه اعلام کنیم ترتیب اثر میدن ؟
    مملکته داریم !؟

پروفشنال moh72's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت
    اردبیل

پيش فرض

در مواقعی که بخاطر بنایی واستون آلودگی صوتی-دود و... درست میکنن و آرامش رو ازتون میگیرن باید به کجا شکایت کنیم ؟

- دو کوچه پایینتر از خونه ما یک بابایی میخواد خونه بسازه جرثقیل تو کوچشون جا نمیشه آورده دقیقا در خونه ما و داره آهن میفرسته کوچه خودش . بطوریکه ما نمیتونیم از خونه بیایم بیرون حتا! این چنین مواردی رو به کجا باید اعلام کنیم و اگه اعلام کنیم ترتیب اثر میدن ؟
    مملکته داریم !؟
    خب اون طرفم بالاخره باید یجوری خونه رو بسازه با خود طرف حرف زدید که جرثقیلو اگه جای دیگه هست ببره اونجا؟
    اگه خواستی شکایت کنی فک کنم باید به شهرداری بری ولی به نظر من ارزشو نداره چون سیستم اداری رو که میدونی چطوریه (برو فردا بیا برو از اونجا بپرس برو سند بیار اینقد پول بده)مخصوصا شهرداری با خود طرف صحبت کنی بهتره
    بازم دوستان دیگه هم نظر بدن من کاملا مطمین نیستم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •