اون اپلیکیشن جی میل هستا،توی اون برید و از اونجا تغییر بدین.
اگه نشد تنها راه پاک کردن اکانت اصلی روی گوشی ،ریست فکتوری هست.
اون اپلیکیشن جی میل هستا،توی اون برید و از اونجا تغییر بدین.
اگه نشد تنها راه پاک کردن اکانت اصلی روی گوشی ،ریست فکتوری هست.
سلام.
واقعا باید ریست فکتوری کنم! من یه چیزی تو مایه های 120 تا 130 نرم افزار توی گوشی نصب کردم.
اون نرم افزار مخصوص جیمیل هم کاری از پیش نبرد.
رفتم از طریق کامپیوتر پسوردمو به حالت اول برگردونمم که جیمیل گفت پسوردی که قبلا به کار بردی دیگه نمیشه استفاده کنی.
عجب گیری افتم.
اینو واسه Android Market می خواستم که بهم همش خطا میده و میگه اکانت شما مورد دارد.
یه بک آپ از برنامه ها و کانتکتها و اس ام اس ها بگیری ،نصب دوبارشون نیم ساعتم وقتت رو نمیگیره.بهتره این وضعیته که.
چه برنامه ای برای بک آپ از برنامه ها پیشنهاد میکنید. آیا برنامه ای سراغ دارید که هم بتواند از برنامه ها و هم از پیامکها بک آپ بگیرد.
ممنون بابت راهنمایی. اصلا حواصم به بک آپ نبود.
بفرمایید.حتی از settings گوشی هم بک آپ میگیره
فقط من خودم بک آپ گرفتم باهاش ولی لازم نشده ریستور کنم.
محض احتیاط کانتکتها که مهم هستن رو با خود گوشی بک آپ بگیرید.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
نرم افزاری که گفتید دانلود کردم با استفاده از اون بکاپ گرفتم. تیک توی setting هم زدم تا بکاپ بگیره ولی باید بکاپ به اینترنت منتقل میشد که بخیالش شدم. یک بکاپ هم با نرم افزار MyPhoneExplorer گرفتم. خلاصه برای محکم کاری هر کاری کردم. ولی در آخر بعد از reset factory همه اطلاعات دفترچه تلفن و اس ام اس هام رو از دست دادم!
اولا نرم افزاری که شما معرفی کردید در هنگام برگردانندن اطلاعات بکاپ مشکل داشت.
فایل بکاپ گرفته شده با MyPhoneExplorer هم دچار مشکل شد و فقط بخشی از دفتر تلفن و اس ام اسهام برگشت.
ولی یک بکاپ قدیمی داشتم که با MyPhoneExplorer گرفته بودم که خوب بود و تقریبا کمی آرومم کرد!
گفتم محض احتیاط از روشهای دیگه هم استفاده کنید.بهترین روش برای کانتکتها همون بکاپ کانتکت خود گوشی هست.
اون برنامه ای که من معرفی کردم خودم تست کردم.نیاز به نت نداشت که.نمیدونم چرا واسه شما اینو گفته.
برنامه go sms pro هم برنامه ارسال و دریافت اس ام اس هست هم قسمت بکاپ داره.
برنامه دیگه هم mms & sms backup همچین چیزی اونم خیلی عالی هست.
نه. برنامه شما احتیاج به اینترنت نداشت. منظورم مال خود گوشی بود.
برنامه شما بکاپ گرفت ولی در هنگام بازگردانی بکاپ مشکل داشت و نمی تونست برگردونه و ضمنا از همه برنامه ها هم بکاپ نگرفته بود. من اینو توی پوشه اون برنامه در داخل SD دیدم.
توی خود گوشی 2 حالت یا بیشتر برای بک آپ کانتکتها هست.یکی هست که وارد کاتکتها میشی بعد گزینه منو رو بزنی backup contacts میاد که به صورت یه فایل با پسوند VCF روی سیم کارت یا مموری کارت میریزه.
یه حالت دیگه توی سرور سونی اریکسون آپلود میشه که 2-3 روزه اون سرویس هم تعطیل شده.
سلام دوستان، من گوشی HTC amaze دارم با سیستم عامل اندروید ۲.۳.۴. یک مشکلی که دارم این است که صفحات وب فارسی را خیلی به هم ریخته نشان میدهد. آیا راه حلی برای این مشکل هست ؟
با سپاس
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)