دوستان بادا نرمافزار مسنجر مثل ebuddy یا nimbuzz داره؟
با اکثر جاواها و نرم افزارایی مثل اپرا و shmesenger و UC هم مشکل داره،یهو گوشی ریستارت میشه!!!!
دوستان بادا نرمافزار مسنجر مثل ebuddy یا nimbuzz داره؟
با اکثر جاواها و نرم افزارایی مثل اپرا و shmesenger و UC هم مشکل داره،یهو گوشی ریستارت میشه!!!!
نرم افزار پارلینگو به صورت فابریک رو گوشی نصبه (تو منوی اصلی به اسم IM هست )
فیسبـوک گوشی هم امکان چت داره (آپدیت جدیدش)
با نیمباز جاوا هم من مشکل خاصی نداشتم.. فقط وقتی یوزر یاهو اد کردم ریست شد..
با اپرا مینی فابریک هم مشکلی نداره
ولی کلا گوشی با بعضی از جاوا ها مشکل داره
دوستان چون من 2 تا ويو رو با هم خريدم چند تا از دوستان براي پيغام خصوصي فرستادن و پرسيدن كدوم رو بخرن كه من جوابي رو كه به يكي از دوستان كه ميخواسته براي خانومش گوشي رو بخره و ترجريحا ميخواسته گوشي خانوم پسند باشه رو براتون ميزارم كه بقيه هم بخوننش
دوبراه اين دوستمون پرسيدند كهسلام
ببين عزيزم من همزمان 2 تاي اين گوشي رو خريدم يكي براي خودم يكي براي خانومم
من از اون دسته افرادي هستم كه براي خريدن يه جنسي بايد حتما كلي مطلب بخونم 1000 تا نظر سنجي بكنم ، چند صد تا كاتالوگ بالا پايين بكنم بعدش برم تحقيق فيزيكي بكنم
باور كن توي همه موارد فوق فقطويو بود كه تونست نمره فوق العاده بياره
من قبل از اينكه اين گوشي رو بخرم ساعت ها باهاش كار كردم (بيچاره اون نمايندگي ها كلي با گوشيشون ور رفتم )
خيي جالبه كه من از ويو 2 خودم به شدت راضيم و خانومم از ويو 1 !!!!
يعني ويو 1 زنونه پسنده چون ريزه ميزه تره و بخاطر يه انحنايي كه روي سطح LCD داره ناز تر شده قيافش ولي ويو 2 بخاطر بزرگي كه داره و طراحي و خوش دستي دكمه منوي وسطش به شدت تو دل بروتر هست
از وقتي ويو 2 رو ديدم خواب نداشتم تا بخرمش !!!!
ببين يه مقدار صفحه نمايشش بزرگ تره (نيم اينچ ) ولي همين يه مقدار خيلي تفاوتيه براي خودش يعني از ارتفاع صفحه دود 8-9 ميل بزرگتر و از عرض دقيقا 5 ميل
من وقتي گوشي خانومم رو دستم ميگيرم احساس خيلي بدي بهم دست ميده بخاطر كوچيكي LCD ش
اون زاويه ديد و كيفيت كمتر ويو 2 در صفحه نمايش هم يه حرف خيلي بيخوديه كه ملت گير دادن بهش
ببين ويو 2 صفحه نميشش Super Clear LCD هست يعني LCD معمولي نيست كه ميشه گفت از همه صفحه نمايش هاي بازار بهتره
يعني من نديدم صفحه نمايشي به اين كيفيت توي هيچ گوشيي . اما ويو 1 كه Super Amoled هست كه يه پله كيفيتش به مراتب بالاتره و فقط و فقط وقتي كيفيت و رنگ و لعاب محسوسه كه 2 تا گوشي كنار هم باشن
يعني طيف رنگي بيشتري رو ميتونه نمايش بده
الان مهم اين طيفه نيست . مهم تر كنتراست اونه
يعني مشكي ها رو خفن مشكي نشون ميده كه خيلي عاليه ولي ويو 2 مشكي ها كمي بور تر نشون ميده . كه البته كنتراستش از همه LCD هاي سينماي خانواده هم بهتره
زاويه ديد هم بر خلاف اون چيزي كه توي عكسهاي اينترنتي براي محكوم كردن ويو 2 نشون ميده نقطه كور نداره !!!
يعني اين نيست كه LCD رو بچخوني و تصوير از بين بره بلكه توي زاويه هاي خيلي با شيب بالاتر ويو 2 شروع ميكنه كنتراست رو از دست دادن ولي تا آخرين درجه تموم جزئيات تصوير نمايانه ولي با كنتراست كمتر
يعني ويو 1 فقط از لحاظ كنتراست خيلي شاخه وگرنه به گرد ويو 2 هم نميرسيد
يه مثال برات ميرنم
اگه يه صفحه مشكي رو باز كني توي ويو 1 و اگه در شب به صفحه نگاه كني اصلا متوجه نميشي صفحه نمايش از كجا شروع شده !!!! چچون كنتراست خيلي بالاست و رنگ مشكي كاملا خاموشه . اما ويو 2 دقيقا مشخصه از كجا صفحه نمايش شروع ميشه (چون مشكي بور شده)
توي آفتا مستقيم هم تقريبا مثل هم هستن ولي يه كوچولو ويو 1 بهتر نشون ميده
منو اگه قطع يد هم بكنن حاضر نميشم براي خودم ويو 1 بخرم
فقط و فقط ويو 2 رو دوست دارم
اما از من ميشنوي اگه براي خانومت داري گوشي رو ميخري حتما حتما ويو 1 رو بخر نه بخاطر اين مسائل بالا
بخاطر ايكه ويو 2 براي دست خانومها به شدت بزرگه و مطمئن باش (شك نكن ويو 2 توي ماه اول خريد 125 بار از دست خانومت ميفته زمين ) ولي ويو 1 بخاطر 5 ميل عرض كمتر خيلي توي دست خانومها بهتر ميشينه
و در ضمن طراحيش جوري كه خانومها بيشتر دوست دارن
مطمئنم اگه 2 تا گوشي رو بزاري جلوي خانومت 100 در صد خانومت ويو 1 و خودت ويو 2 رو انتخاب ميكني
قيمتشم الان 350 تومنه
با گارانتيش 410 تومن
هيچ فرقي هم با هم ندارن
تقلبي اين گوشي هم وجود نداره توي بازار
4 تا رنگ داره
صورتي (خيلي دخترونست )
سفييد يا همون سيلور (خانومها از اين گوشي خوششون مياد )
Gray يا خاكستري كه رنگ اورجينال اين گوشي هست و ويو 1 فقط همين يه رنگ و داره
مشكي خالص (اينم گزينه خوبيه اگه خاكستري نباشه )
من ديونه رنگ گري هستم 2 تاييمون هم گري خريديم
راستي ويو 1 داره ناياب ميشه من ويو 1 رو 368 خريدم
تهران خ جمهوري زير پل حافظ پاساژ علائدين (مركز موبايل ايران)
من از مغازه هاي بيرون پاساژ نمايندگي كامتل فروشگاه توكلي كه تابلو سبز داره خريدم
يه موضوع ديگه همون اول با يارو طي كن من فقط گوشي ميخوام . بگو كه نميخوام برام Setup كنين چون 30 تومن اضافه ميگيرن 4 تا برنامه جاوا رو رم كپي ميكننو ميگن برات فارسي ساز نصب كرديم و گوشيتو فلان فلان كرديم . در صورتي كه گوشي خودش فلان فلان داره نيازي به اين دزدي ها نداره
رم 16 گيگ يا 8 گيگ كلاس 4 توشيبا رو هم ميتوني با قيمت 35 تومن از طبقه 2 زير زمين ( منفي 2) از مركز رم فروشي بگيري ) در صورتي كه مغازه هاي همكف 50 تومن ميفروشن ( حواست باشه زير كلا 4 نخري چون سرتش پايينه . يه علامت دايره روي رم هست كه توش نوشته 4 . يعني كلاس 4 )
بر چسب محافظ LCD هم بگو نميخواي . بگو LCD ضد خشه و بونه بيار كه محافظ 3 تومني رو 8 تومن بهت نندازن . بعد از خريد برو يه مغازه ديگه به قيمت 3 تومن بخر بگو خودش برات بچسبونه . چون مغازه اوليه به قيمت 8 تومن ميخواد بندازه
كيف هم همينطور
كلا هيچ وقت لوازم جانبي رو از مغازه اي كه گوشي ميخري نخر . همون اول طي كن بگو آقا گوشي بدون لوازم چند .
خلاصه : ويو 1 براي گوشيي كه ميخواي براي خانومت بگيري پيشنهاد منه (نه براي خودت)
وسلام
ميخواد ويو 1 براي خانومش بخره ولي براي خودش با سيستم عامل آندرويد چي بهتره
منم اينا رو براش نوشتم
اينم ادامه مطالب كه پرسيده بودند گوشي بهتر چي هست...
حقيقت امر اينه كه نسبت Performance به قيمت گوشي توي اين محصول عدد خيلي پاييني ميده . يعني 350 تومن براي اين گوشي واقعا عجيبه (البته تمام گوشي هاي سامسونگ همين نكته درشون هست يعني قيمتشون نسبت به كاراييشون خيلي پايينه )
Wave II
ٌويو 1 كه البته يخورده عكسش بد افتاده
اگه به هزار دليل نخوايد اين گوشي ويو رو بگيريد ميتونيد گوشي هاي زير رو انتخاب كنيد
پيشنهاد اول من كه قيمتش يخورده بالاست حدود 700 هزار تومن
Samsung I9000 Galaxy S
در حال حاضر پيشرفته ترين گوشي بازار
قيمت 700 تومن
سوپر AMOLED
حافظه داخلی 8 یا 16 گیگابایتی
ویرایشگر اسناد آفیس
نرم افزارهای از پیش نصب شده بسیار عالی
سیستم عامل Android v2.1 به همراه رابط کاربری TouchWiz 3.0
پيشنهاد دوم من Samsung I9003 Galaxy SL
قيمتش حدود 550 هست
سيستم عامل Android OS, v2.2 - Froyo
عكاسي 5 مگا پيكسل
LCD 4 اينچ
يكي از گزينه هاي ديگه توي اين شرايط
Sony Ericsson XPERIA X10 هست
كه سيستم عاملش آندرويد 2.2 هست
كه من توي نمايندگيش كار كردم باهاش
بدنش ضعيف هست
زيبايي چنداني نداره
منوي واقعا دلسرد كننده اي داره
ولي گوشي خوبي هست
فيلم ها DivX/XviD پخش نميكنه
يكي ديگه از گزينه ها
HTC Desire Z هست كه تازه اومده
پردازنده 800 مگا هرتز
S-LCD در حد متوسط است
دوربين 5
كي بورد سخت افزاري
پشتیبانی از فرمت های ویدیویی DivX/XviD
Android 2.2 Froyo
گزينه بعدي
Motorola MILESTONE XT720
پردازنده 720 مگاهرتزی
دوربين 8
فيلم ها DivX/XviD پخش نميكنه
اينم آدرس بررسي تخصصي اين گوشي ها
Samsung I9000 Galaxy S قيمت حدود 700
Samsung I9003 Galaxy SL قيمت حدود 515 تومنکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
موتورولا حدود 515کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Sony Ericsson XPERIA X10 قيمت حدود 420 تومنکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
HTC قيمت حدود 550کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
قيمت 350 Wave IIکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اينم تفاوت عكاسي گوشي ها
موتورولا رو نگاه كن انگاري كپك زده عكسشکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
يا علياما گفتن مثل اينكه براي تابستون داره ويو 3 مياد كه صداي 3بعدي هم ساپورت ميكنه و بادا 2 روش نصبه و خيي خفن تره ولي فكر كنم ديگه خيلي گرون باشه
همين الان ويو 1 كميابه تا 3 ماه ديگه كه ميخواي بخري ديگه پيدا نيمشه الان قيمش خيلي مناسبه
به نظر من الان بگير
يه موقع بحراني چيزي ميشه قيمتها ميكشه بالا
دوربين عكاسي (كانون 60D) قبل از عيد يك مليون دويست بود . الان پرسيدم شده بود 2 ميلون و 250 هزار !!!!!!!!!!
يعني 2 ماهه يك مليون و 50 گرون شده
بيخيال ويو 1 2 رو بچسب كه تموم پز و زيبايي و كلاس گذاشتن توي اين گوشه
بچه ها ضبط مكالمه نداره اين گوشي ؟
وقتي با يه شخصي دارم صحبت ميكنم چجوري صداشو ضبط كنم ؟
يه چيزي هم خودم ياد گرفتم
اگه ميخواي سريع قفل گوشي رو باز كني
دكمه قفل رو 1 ثانيه نگه دار خودش قفل باز ميشه
ديگه لازم نيست روي صفحه با انگشت جت اسكي بازي نكني تا صفحه باز بشه !!!!!
بچه ها من تو موبایلستان هم چند بار پرسیدم ولی آخر یه جواب درست و حسابی نگرفتم . ممنون میشم یکی کامل برام توضیح بده که جریان اجرای بازی های -- شده روی ویو 2 چیه و این که الان میگن با آپدیت جدید دیگه اجرا نمیشه چی هست ؟
اگه آپدیت نکنیم چی میشه ، آیا میشه بازی کرد ؟
خواهش میکنم یکی کامل توضیح بده تا از شک و تردید در بیام .
با تشکر
ضبظ مکالمه تو بعضی از فریمور ها هست تو بعضیا نیست!!
ولی برنامش هست فکر میکنم
ببین دوست عزیز
برای اجرای بازی های هـک شده تو ویو2 باید اول روی آیکون "samsung apps" کلیک کنیم، بعد اسم بازی رایگان رو
سرچ کنیم و بزنیم روی "Launch" تا بازی اجرا بشه
اخیرا وقتی وارد مارکت میشیم، بعد از حدود یک دقیقه یه پیام میاد که باید اپز رو آپدیت کنید و فقط گزینه ی
"قبول" داره.. وقتی آپدیت بشه، گزینه ی Launch برداشته میشه!
ولی اوضاع زیاد بد نیست..
در واقع وقتی وارد مارکت شدی وقت کافی داریم که اسم بازی رو سرچ کنیم و اون رو اجرا کنیم..
اگه هم پیام آپدیت اومد، خارج میشیم و 2باره میایم
درد سر نداره
برای من که فرقی با گذشته نکرده.. مثل همیشه اسم بازی رو سرچ میکنم و اون رو اجرا میکنم![]()
یعنی بازیهاش آنلاین اجرا میشه ؟؟اخیرا وقتی وارد مارکت میشیم، بعد از حدود یک دقیقه یه پیام میاد که باید اپز رو آپدیت کنید و فقط گزینه ی
ولی اوضاع زیاد بد نیست..
منم با این مشل مواجه شدم و اون اپدیت رو انجام دادم.
حالا باید چه کار کنم .؟
اگه میشه راهنمایی کنید.
(ای کاش از همون اول ویو1 رو گرفته بودم)
بچه ها بادا این قابلیت را داره که مثلا آیکون فیس بوک یا آیکون های دیگه را به صفحه اصلی ( جز ویجت ها ) منتقل کنیم ؟
ممنونببین دوست عزیز
برای اجرای بازی های هـک شده تو ویو2 باید اول روی آیکون "samsung apps" کلیک کنیم، بعد اسم بازی رایگان رو
سرچ کنیم و بزنیم روی "Launch" تا بازی اجرا بشه
اخیرا وقتی وارد مارکت میشیم، بعد از حدود یک دقیقه یه پیام میاد که باید اپز رو آپدیت کنید و فقط گزینه ی
ولی اوضاع زیاد بد نیست..
در واقع وقتی وارد مارکت شدی وقت کافی داریم که اسم بازی رو سرچ کنیم و اون رو اجرا کنیم..
اگه هم پیام آپدیت اومد، خارج میشیم و 2باره میایم
درد سر نداره
برای من که فرقی با گذشته نکرده.. مثل همیشه اسم بازی رو سرچ میکنم و اون رو اجرا میکنم
حالا دو تا سوال :
1 - یعنی کلا بازی های ویو را نمیشه دانلود کرد و تو گوشی ریخت و همیشه بازی کرد ؟ با حتما وصل شد به سامسونگ اپس ؟
2 - جاهایی که به اینترنت دسترسی نداریم ( مثلا وسط جاده تو بیایون ) نمیشه بازی کرد ؟
Last edited by mehdi30nema; 01-05-2011 at 21:18.
نه بردار من.. فقط برای لانچ اینترنت لازمه.. (خیلی خیلی کم)
سوال اول: از طریق خود گوشی، نمیشه.. ولی تا دلت بخواد انواع ویجت ریخته.. میشه ویجتش رو دانلود کرد..
سوال دوم: نه نمیشه.. برای لانچ بازی، باید بریم اپز و از اونجا اجرا کنیم (کار 30 ثانیس!)
تو بیابون هم فقط میشه یه قل دو قل بازی کرد
تنها راه، فلش کردنه
الان یه فریمور اومده که بازیا رو مثل ویو1 اجرا میکنه .. اگه مشکلی با فلش ندارید، بسم الله!
درضمن
از وقتی آپدیت جدید ویو1 اومده این گوشی هم مثل ویو2 شده و نیاز به فلش پیدا کرده.. پس از انتخابتون پشیمون نباشید..
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)