دوستان من الان بخوام موتور دست دو بخرم به چه چیزهاش باید توجه کنم حالا غیر از فنی؟؟؟؟ مثلا مدارکش چی حتما داشته باشه؟ یا مدلش چند به بالا باشه؟؟؟ مثلا موتور مدل ۸۲ میشه خرید پلیس گیر نده؟؟؟
دوستان من الان بخوام موتور دست دو بخرم به چه چیزهاش باید توجه کنم حالا غیر از فنی؟؟؟؟ مثلا مدارکش چی حتما داشته باشه؟ یا مدلش چند به بالا باشه؟؟؟ مثلا موتور مدل ۸۲ میشه خرید پلیس گیر نده؟؟؟
من 1 ماه یش قبول شدم و آموزشگاه گواهینامه ماشین را هم از من گرفت که با موتور تجمیع شود.الان که استعلام می گیرم میزنه گواهینامه شما آماده چاپ می باشد کسی می داند حدود چند روز دیگر به دستم میرسد.
برای من دقیقا بعد 35 روز اومد.معمولا تا 2 ماه هم طول می کشه
امروز بعد از 29 روز رسیذ و خدا شکر هنور پایه دوم هم برام تیک زدن الان فقط باید پایه یک هم بگیرم که گواهینامه کامل تیک بخوره.خخخخخخخخ
درود
دوستان من تازه گواهینامه ماشینم رو گرفتم.
قصد دارم برم از موتور رو هم بگیرم ولی خبر ندارم آزمون عملی چجوریه !!!
آخه زیاد با قوانین عملی آشنا نیستم ( ما فقط میریم دیگه به علائم کاری نداریم)
سلام دوستان
اگه اماکن گیره بده به موتور حتما باید گواهی نامه نشون بدی یا کارت مشخصات کافیه
کله قندی می گذارند باید از بینشون بری همین
سلام
دوستان من چشم چپم رو لنز میذارم ؛ گواهینامه قبلیم که 10 ساله بود و سال 84 گرفته بودم رو تمدید کردم
تو قسمت محدودیت رانندگی برای عینک میزنه 31 و برای لنز میزنه 32
پشت گواهینامه من که امروز اومد تو قسمت محدودیت رانندگی زده 32 و 32 (دو بار نوشته 32) ، درست هست؟ یا باید یکبار بنویسه 32؟
اگر مشکلی داره ببرم پلیس+10
Last edited by mehran_pqqp; 24-12-2015 at 12:11.
شما از کجا استعلام میگیری؟من 1 ماه یش قبول شدم و آموزشگاه گواهینامه ماشین را هم از من گرفت که با موتور تجمیع شود.الان که استعلام می گیرم میزنه گواهینامه شما آماده چاپ می باشد کسی می داند حدود چند روز دیگر به دستم میرسد.
من حدود 25 روز پیش قبول شدم و آموزشگاه گواهینامه ماشین رو هم گرفت
الان توی این سایت( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) کد ملیم رو وارد میکنم ، میگه :
"مرسوله اي با مشخصات وارد شده تا کنون از سوی ناجا تحویل پست نگردیده است"
نکنه مشکلی پیش اومده ، فک کنم تا دو ماه دیگه هم خبری ازش نشه
الان میشه بیزحمت شما توی این سایت کد ملیتو وارد کنی ببینی چی مینویسه؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)