سلام
تو 5742 کلید Fn+F5 چیکارمیکنه؟
سلام
تو 5742 کلید Fn+F5 چیکارمیکنه؟
والا من جوابتون رو دادم اما سرور p30world قاط زد!!!
مال سوییچ کردن بین مانیتور اکسترنال هست در صورتی که با component و یا hdmi وصل باشه
صفحه لپ تاپم اينجوري شده و نه ضربه ديده گرافيكشم 70 بار نصب كردم و پاك كردم درست نشد چي كار كنم؟
![]()
دوست عزیز به احتمال بسیار زیاد مشکل از کارت گرافیکی تون هست و نیم سوز شده.
من Desktopم پارسال این مشکل براش پیش اومد، اوایل اینطوری بود؛ بعدا دیگه به کل هیچ تصویری نشون نمی داد. کارت گرافیکم رو عوض کردم، مشکلم حل شد.
بله این مشکل رو توی یه لپ تاپ سونی دیدم کارت گرافیک مشکل داره.....
میشه بگید تعویض کارت گرافیکتون چقدر خرج برداشت؟
.
من عرض کردم این مشکل برای دسکتاپم پیش اومد نه لپ تاپم.
پارسال یکی از دوستان تازه یه 8600GT گرفته بود و بعدش یکی بهترشو گرفته بود و منم همون 8600GT رو ازش 23 تومن گرفتم!
البته به زودی باید یه کارت گرافیگ خوب واسش بگیرم دیگه 8600GT خیلی قدیمی شده.
با درود بسیار
بنده یه لپتاپ Acer Aspire 5742G با مشخصات : Intel Core i5-480M , 640GB HDD , Nvidia Geforce GT 540M , 4g ram ,
مشکلی که باهاش دارم اینه که در حالت معمولی ال سی دی لپتاپ با گرافیک اینتل کار میکنه و نمیتونم با ال سی دی اون از GT 540 استفاده کنم
میشه توضیح دهید که چطوری میتونم این کارو بکنم ؟البته ویندوزم seven x64 هستش و بایوسم 1.14
یه سوال دیگه داشتم اینه که راست میگنم بایوس لپتاپ رو فقط 3 بار میشه آپدیت کرد و بعد از اون دیگه بایوس خراب میشه ؟
چون دوست بندع 5741 داشت بعد از 4 بار بایوسش پرید و 200 خرج رو دستش گذاشت
اگه اینطوری بود که جلو بایوس تاریخ انقضا میگزاشتن ذوست من.....این حرفا چیه....اونم که خرج گزاشته رو دستش مال این بوده که به ذستور العمل دقت نکرده....
کسی نیست راهنمایی کنه ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)