اون برای زمانه قاجار هست!
حالا نمیدونم کسی دارتش یا نه
اون برای زمانه قاجار هست!
حالا نمیدونم کسی دارتش یا نه
من الان دارم یه سایت طراحی می کنم (خیلی مبتدی هستم) با FrontPage این سایت دارای قسمت های مختلفی هست بعدش هر چند روز یکبار باید این سایتو آپدیت کنم و یه سری مطالب جدید بریزم روش می خوام بدونم باید وقتی آپدیت کردم کل سایت رو دوباره آپلود کنم؟؟
بهترین راه اینه که یه قسمت برای ادمین رو در نظر بگیری تا بتونی صفحات رو کنترل(آپدیت) کنی ...
آره دیگه وحید جان!
باید publish شن دیگه!
روی کامپیوترتون باشن که فقط خودتون میتونید ببینید!
معلوم هست چی میگی عزیزه دله برادر؟
این برادرمون میگه هم مبتدی هست و هم با فرانت (استاتیک) درست کرده!
چه سنمی داره به ادمین و ....؟
بستگی به طراحت و توع تغییر داره بعضی موقع همه رو یکسره بعضی موقع فقط یک صفحه بعضی هم د و صفحهمن الان دارم یه سایت طراحی می کنم (خیلی مبتدی هستم) با FrontPage این سایت دارای قسمت های مختلفی هست بعدش هر چند روز یکبار باید این سایتو آپدیت کنم و یه سری مطالب جدید بریزم روش می خوام بدونم باید وقتی آپدیت کردم کل سایت رو دوباره آپلود کنم؟؟:#1:
تو این سایت می خوام یه سری چیز معرفی کنم یه صفحه اصلی درست کردم بعدشم تو اونجا یه سری لینک درست کردم برای بخش های مختلف من می خوام مثلاً توی اون بخش ها هر روز یه چیزی رو معرفی کنم
اگه می خواهید هر روز یک چیزی رو معرفی کنید به نظر من بهتر بود سایت رو به صورت داینامیک طراحی می کردید
ولی برای استاتیک هم راههایی وجود داره مثلا شما لینکهایی رو که می کید باید در صفحه اصلی قرار بگیره رو می تونید توی یک فایل جداکانه قرار بدید و در صفحه اصلی محتوای این فایل رو حالا به هر طریقی که می تونید قرار بدید
حالا از این پس برای این که یک چیزی رو به سایت اضافه کنید فقط کافیست که فایل های لینکدونی رو کمی تغییر بدید و دوباره آپلود کنید و فایلی رو که آپلود کردید رو هم به لینک اضافه کنید....
ولی بهتر بود سایت رو به صورت داینامیک طراحی می کردید ( با توجه به این که گفتید هر روز می خواهید یه چیزی رو معرفی کنید)
آره خودمم فکر می کنم بهتره همین کار و بکنم میشه راهنمایی کنید از کجا باید شروع کنم؟؟
خوب شما باید به ترتیب کارهای زیر رو یاد بگیری!::
html
css
javascript
و یک زبان سمت سرور مانند php یا asp و ...
حالا شما بگید که چی می دونید و تا چه حدی می دونید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)