کسی جواب این رو نمیدونه ؟؟؟؟![]()
کسی جواب این رو نمیدونه ؟؟؟؟![]()
فکر نمیکنم بتونی روون اجراش کنی گرافیکش کم میاره
سیستم خوبی برای این بازی دارید
به نظر من برید به Task Manager
اونجا ببینید RAM و CPU در چه وضعیتی قرار داره. آیا برنامه خاصی از اینا استفاده می کنه؟
:: FIFA 11 PC | TOTAL CAMERA PATCH 1.0 ::
خوب این هم پچ دوربین های بازی که توسط جناب Monkeydragin برای فیفا 11 PC طراحی شده
![]()
![]()
![]()
محتوای مخفی: بزرگنمایی عکسها: از راست به چپ
دانلود:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدلینک آخری مربوط به سرور فایل فرانت (f i l e f r o n t) هست که برای استفاده میتونین بجای خط چینها اسم سرور رو وارد کرده و استفاده کنینکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
محتوای مخفی: این هم نحوه نصب که فکر نکنم چیز خاصی داشته باشه
بهزاد جان توی اینا دوربینی که ترکیبی از TELE و BROADCAST باشه وجود نداره ؟ چون توی فوتبال واقعی بیشتر لحظات بازی با این دوربین فیلمبرداری و پخش میشه .
در ضمن من شنیدم توی نسخه نهایی فیفا 11 PC درجه سختی LEGENDARY وجود نداره و حذف شده درسته ؟
راستش من هنوز دوربین ترکیبی از این دو ندیدم...بهزاد جان توی اینا دوربینی که ترکیبی از TELE و BROADCAST باشه وجود نداره ؟ چون توی فوتبال واقعی بیشتر لحظات بازی با این دوربین فیلمبرداری و پخش میشه .
ولی میشه انتظار داشت که توی ورژنهای بعدی طراحی بشه...چون که این نسخه اول این پچ هست
نه حسین جان وجود داره من که خودم دارم الان روی همین درجه سختی Legendary بازی میکنمدر ضمن من شنیدم توی نسخه نهایی فیفا 11 PC درجه سختی LEGENDARY وجود نداره و حذف شده درسته ؟
من كه نفهميدم شما چرا خودتونو زجر ميدين حاضرين از عمر خودتون بگذريد ولي از پولش نه
من كه رفتم خريدم كراكي هم نبود راحت بازي مي كنم هر چند سيستم از دوستان هم پايين تر باشه رمم1 گرافيكم 1 سيپيو هم 2.3 اي ام دي
حالا شما بگين من كه دارم بازي مي كنم حالش هم مي برم كسي دگ هم داره حالشو مي بره اگه مي بره مي تونه بگه چرا اين صحنه آهسته ها كاهش پيدا كرده خوشحاليها مسخره شده مثلا كارت قرمز مي گيرم بدون هيچي واكنشي اخراج ميشيم يا گل مي زني صحنه آهستت فقط يكيه اونم با دووربين نچندان جالب كلا باحال شده ولي اينا امتيازشو آورده پايين pes هم كه كلا قبولش ندارم چون بندسليگا كه نداشت قبليش
حالا بگين تنظيماتي دست كاري نميشه كرد رو بخشش ويديو كه اين صحنهها رو بيشتر نشون بده آهستشو
يه سوال؟
اين خوشحال بعد از گل كه ميشه دستي تغييرش داد واسه pc هست اگه آره چطور و چه زماني بايد اين كارو كرد
(همه چيز اين فيفا عاليه غير خوشحالي بعد از گلش ( مثلا وقتي بازيكن گل ميزنه و مثلا به داخل دروازه پرت ميشه كلا صحنه عوض ميشه و ميبيني كه بازيكن نزديك پرچم كرنر داره شادي ميكنه)
کسی تونست آنلاین بازی کنه تو نسخه PC ؟
هنوز تو کف 5V5 ام کسی تونست یادش نره پست بده ما رو بی نصیب نذارید.
راستی اگه هیچ جوره امکان نداره ارجینالش رو جایی داره ؟ قیمتش چنده ؟ فکر کنم یه سایتی هم بود که فقط CD-Key ارجینال میفروخت میشه اون رو هم لطف کنید بفرمایید؟
دوستان
این آقای الکس مرکر یه لینک گذاشته بود
من اینو دانلود کردم رفت تا 99.99 درصد اما حالا نمیره جلو
گفتم امسال فیفا رو هم امتحان کنم بدجوری رفته رو اعصابم
با IDM هم دانلود کردم کسی میتونه کمکم کنه واقعا حیفه 6 گیگ دانلود کردم تموم هم شده یعنی 6224 مگ رو کامل دانلود کردم اما آخر فایلو نمی بنده
موندم چیکار کنم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)