تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 28 از 61 اولاول ... 1824252627282930313238 ... آخرآخر
نمايش نتايج 271 به 280 از 607

نام تاپيک: کلوپ lenovo y560

داره خودمونی میشه P!nk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    Shahi

پيش فرض

گارانتی سازگار تا تاریخ مارچ 2012

راستی این شارژش خیلی باریکتره. با این که تو شکله فرق داره. به نظرتون انداختن>؟ البته پلمب بود خودم بازش کردم. ولی همین که سی پی یوش 460 بود خوشحالم کرد.
    در آینده یه جند تا عکس 10 مگاپیکسل ازش میگیرم. الانم فقط یه بازی نصب کردم و خروجی دادم به تلویزیون و در حالت فول اچ دی خیلی روون بازی رو اجرا کرد (dead space 2 ) . اسپیکراش باس خوبی داره. و یه چیز دیگه هم اینکه قیافش خیلی خوشگلتر از عکسشه. تا الان راضیم. فقط شارژ باتریش خیلی کوتاهه! شبیه ایسره! کمتر از 2 ساعت

مشکل بلوتوثم حل شد! از گوشیم بود!!
    مبارك باشه.به قول دوستمون فنش برات بچرخه.
    خيلي خوب كاري كردي 460 گرفتي.مال من 450 هستش اما امتيازه ويندوز مال منم واسه سيپيو 6.9 هست
    در مورد شارژتت نگران نباش واسه منم همين قدريه.اما در مورد شارژ من نزديك به 3 ساعتو 15 دقيقه در حالتي كه فيلم از تو هاردم ميديم نگه داشت

2. این کاربر از P!nk بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز yashgin128's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

من بد از كلي كلنجار رفتن بالاخره تصميم گرفتم ريسك كنم و ASUS N53SV رو بگيرم
    هرچه بادا باد
    مزيت هاي N53SV نسبت به y560:
    1- پردازنده فوق العاده قوي تر
    2-گرافيك قويتر
    3- ساپورت RAM تا 16GB
    4- دارا بودن دو كارت گرافيك Nvidia 540M و Intel HD
    5- دارابودن USB 3.0
    6-دارا بودن BLuray

تنها برتري y560 نسبت به N53SV كه به بهش رسيدم خنك تر بودن اون هست

نظر شما چيه؟
    دوست عزیز انشاا.. که مبارکتون باشه
    من همین 1 ساعت پیش رفیقم یه دونهjl n53 البته i5 گرفت.من از لحاظ ظاهر این مدل y560 رو خوشگلتر میدونم
    صفحه کلید لینوو بهتر از n53 هست ولی n53در عوض کلید های نامبریک کنار رو داره.
    اینکه نوشتین پردازنده فوق العاده قوی تر من قبول ندارم.اولا گیرن که پردازنده سالم باشه(که انشاا.. باشه)باز انچنان تفاوتی بین اینها نیست.شما خیلی گول این فناوری و پیشرفت و تبلیغات رو نخورید.من مطمئنم شما هیچوقت تفاوت بین این پردازنده را حس نخواهید کرد چون اصلا این تفاوت محسوس نیست.
    بر طبق کدامین نظریه نوشتین که 540گرافیک از 5730 قوی تر است.این حرف شما مث این میمونه که بگین یکی که قدش 172 سانت هست از یکی که قدش 171.5 هست بلندتره که اصلا اینجا این بلندتری محسوس نخواهد بود در ضمن اگه اهل بازی کردن هستید ati بیشتر جواب میدهد.

نه من نماینده شرکت لینوو هستم و نه شما نماینده ایسوس و هیچ منفعتی هم در این زمینه به من و شما نمیرسد
    من وشما دو تا خریدار هستیم که برای این پولی(که خون و دل بدست اورده ایم )می خواهیم بهترین نتیجه را بگیریم
    اگه پردازنده ایسوس مشکل نداشت مطمئنم من اولین کسی میبودم که توی این تاپیک بهتون میگفتم برین این مدل ایسوس رو بگیرین ولی..همین امضای من گویای خیلی موارد هست
    اگر که صبر ندارین (که احتمالا دارین)شرکت ایسوس مدل های جدید n53 رو با همین پردازنده سندی بریج (البته بدون مشکل)قراره روانه بازار کنه که تا بخواد به ما برسه کلی طول میکشه
    در هر صورت هر چی که گرفتین انشاا.. فنش براتون خوب بچرخه
    موفق باشین

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Dec 2005

پيش فرض

دوست عزیز انشاا.. که مبارکتون باشه
    من همین 1 ساعت پیش رفیقم یه دونهjl n53 البته i5 گرفت.من از لحاظ ظاهر این مدل y560 رو خوشگلتر میدونم
    صفحه کلید لینوو بهتر از n53 هست ولی n53در عوض کلید های نامبریک کنار رو داره.
    اینکه نوشتین پردازنده فوق العاده قوی تر من قبول ندارم.اولا گیرن که پردازنده سالم باشه(که انشاا.. باشه)باز انچنان تفاوتی بین اینها نیست.شما خیلی گول این فناوری و پیشرفت و تبلیغات رو نخورید.من مطمئنم شما هیچوقت تفاوت بین این پردازنده را حس نخواهید کرد چون اصلا این تفاوت محسوس نیست.
    بر طبق کدامین نظریه نوشتین که 540گرافیک از 5730 قوی تر است.این حرف شما مث این میمونه که بگین یکی که قدش 172 سانت هست از یکی که قدش 171.5 هست بلندتره که اصلا اینجا این بلندتری محسوس نخواهد بود در ضمن اگه اهل بازی کردن هستید ati بیشتر جواب میدهد.

نه من نماینده شرکت لینوو هستم و نه شما نماینده ایسوس و هیچ منفعتی هم در این زمینه به من و شما نمیرسد
    من وشما دو تا خریدار هستیم که برای این پولی(که خون و دل بدست اورده ایم )می خواهیم بهترین نتیجه را بگیریم
    اگه پردازنده ایسوس مشکل نداشت مطمئنم من اولین کسی میبودم که توی این تاپیک بهتون میگفتم برین این مدل ایسوس رو بگیرین ولی..همین امضای من گویای خیلی موارد هست
    اگر که صبر ندارین (که احتمالا دارین)شرکت ایسوس مدل های جدید n53 رو با همین پردازنده سندی بریج (البته بدون مشکل)قراره روانه بازار کنه که تا بخواد به ما برسه کلی طول میکشه
    در هر صورت هر چی که گرفتین انشاا.. فنش براتون خوب بچرخه
    موفق باشین
    اي بابا
    زدي تو ذوقمون كه داداش
    كرك و پرمون ريخت!!!
    اخه با گارانتي سازگار كلي سر و كله زدم
    اولا كه دوسال گارانتي داره و چون من كارم طوريه كه ميدونم پدر سيستم رو در ميارم لذا مطمئن هستم كه اگه cpu مشكلي داشته باشه، در طي اين دوسال خودش رو نشون خواهد داد
    در ضمن سازگار هم گفت كه ما فراخوان نميديم ولي اگه مشكلي طي اين دو سال پيش اومد حتما رفع خواهيم كرد
    از اينا گذشته، خود اينتل اعلام كرده حداكثر 15درصد كاربران با اين مشكل مواجه خواهند شد
    چهارما شايد بشه با اين روشي ي كه خود شما در امضاي خودتون قرار دارين يه كاري كرد!!!(البته اميدوارم)

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

[QUOTE=enrico128;5895282]بسیار ممنون دوست عزیز
    میگم از پشت خیلی خوشگلتره تا از جلو
    کاش میشد از همون اول موقع خرید باطری رو با یه باطری 9 یا 12 سلولی عوض کنیم.
    کسی خبر از قیمت این دو باطری نداره؟
    در ضمن من شنیدم y560 (البته من i5 منظورمه)و کلا لپتاپ داره گرون میشه حقیقت داره؟
    به عنوان سوال اخر تو ایران چند رنگ(شکل ) از این مدل موجود هست؟(فک کنم یکیش همینه که عکساش موجود هست و یکی دیگه همون بقولا ارم کشور گوگوریو غیر از اینا دیگه من ندیدم)
    راستی دوست عزیز اون تستی که انجام داده بودین به چه صورت هست؟(تو کجای ویندوز باید بریم این قسمت رو فعال کنیم)دوستان هم اگه y560 دارن از سیستمشون تست بگیرن (مثل اون دوست خوبمون) و نتایج رو اینجا بزارن
    مخصوصا i7
    ممنون[/QUOTE

به نظر شما y560 بعد از عید چقدر کاهش قیمت میکنه؟البته y560 corei5 رو میگم.>؟؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه mostafabad2007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

با سلام مال من به اشکال خورده لب تاب میخواستم برگردونم به روز اول حالا از این دکمه onekey rescue system که بالای دکمه روشن شدنه چه طوری استفاده بکنم اگه میشه یه کم توضیح بدین

آخر فروم باز SAEEDSAMSUNG's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    ZombieLand

پيش فرض

من بد از كلي كلنجار رفتن بالاخره تصميم گرفتم ريسك كنم و ASUS N53SV رو بگيرم
    هرچه بادا باد
    مزيت هاي N53SV نسبت به y560:
    1- پردازنده فوق العاده قوي تر
    2-گرافيك قويتر
    3- ساپورت RAM تا 16GB
    4- دارا بودن دو كارت گرافيك Nvidia 540M و Intel HD
    5- دارابودن USB 3.0
    6-دارا بودن BLuray

تنها برتري y560 نسبت به N53SV كه به بهش رسيدم خنك تر بودن اون هست

نظر شما چيه؟

1- مدل i7 بگیر که پردازنده مساوی دارن . ( اونجوری قیماتش هم مساوی میشه)
    2- گرافیکش 5 درصد قوی تره که اصلا برای شما به چشم نمیاد پس رو این مورد مانور نده
    3- این مورد هم اصلا به چشمت نمیاد. 8 تا هم زیاده چه برسه به 16 تا.
    4- مال من هم دو کارت گرافیک داره و یه کلید سوییچ داره که بین دوتاش سویچ میکنم. جالب اینه وقتی میزارم روی گرافیک اینتل باتری تا 3 ساعت و نیم دوام میاره. خیلی بارم ارزش داره این مورد.
    5- این مورد خوبه ولی برتری جزیی حساب میشه
    6- مدل i7 بلو ری هم داره

من جای شما باشم ایسوس نمیخرم چون کیبوردش ( مهمترین قسمت قضیه ) مشکل داره و خیلی سفته. من از نزدیک دیدمش زیاد قیافه جالبی نداره و یه کم هم سنگین تره. لنوو ظاهر شیک تری هم داره و اسپیکراش خیلی خوبه. بی صر و صدا و خنک تره یه دکمه back داره که اگه بزنی به راحتی برمیگرده به حالت کارخونه.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2005

پيش فرض

دوستان من رفتم اینو سفارش دادم

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    نظرتون در مورد ویندوز روش چیه ؟
    آخه 64 یکم سخته باهاش کنار اومدن.نگه دارم ویندوزو ؟ چرا ؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه salieri's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005

پيش فرض

دوستان من رفتم اینو سفارش دادم

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    نظرتون در مورد ویندوز روش چیه ؟
    آخه 64 یکم سخته باهاش کنار اومدن.نگه دارم ویندوزو ؟ چرا ؟
    ویندوز اورجینال 64 بیتی میخوای پاک کنی؟؟!
    حدود 100 ت از پولی که واسه این مدل میدی به خاطر همین ویندوز اورجینالشه!!!!

اگه نباشه جاش خالی می مونه mostafabad2007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

اعضای سایت کسی نبود به ما یاد بده با استفاده از cd هاس ریکاوریش که موقع خریدن دادان چه چوری به روز اولش ببرم اگه کسی بلد نیست بگه شاید یه نفر بیاد و به ما کمک کنه خیلی گیرم

آخر فروم باز hasanoooooooo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

داداش بالای دکمه روشن خاموش کردن سیستم . یه دکمخ کوچیک هست .و اونو فشار بده . خودش راهنماییت میکنه چطوری از همونحا سیستم رو برگردونی...... نیازی به cd هم نیست .

---------- Post added at 01:14 AM ---------- Previous post was at 01:13 AM ----------

ویندوز اورجینال 64 بیتی میخوای پاک کنی؟؟!
    حدود 100 ت از پولی که واسه این مدل میدی به خاطر همین ویندوز اورجینالشه!!!!
    سلام داداش. میگم درسته که 100 تومنپولشه اما از نظر امکانات و سرعت به پای نسخه ultimate نمیرسه . به تازگی هم که سرویس پگ 1 اومده..... بنظرم دوستان از ویندوز اصلشون یه بکاپ بگیرن و ویندوزی رو که میخوان بریزن.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •